Eric Trump geeft ernstige bedreiging uit aan republikeinen die niet zullen meewerken aan het omverwerpen van verkiezingen: ‘Hun politieke carrière is voorbij … ‘

Eric Trump geeft ernstige bedreiging uit aan republikeinen die niet zullen meewerken aan het omverwerpen van verkiezingen: ‘Hun politieke carrière is voorbij … ‘

6 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Hij beloofde “persoonlijk” te werken tegen leden van zijn eigen partij die de poging van de president om de verkiezingen ongedaan te maken niet steunen.

Eric Trump , een van de drie zonen van president Donald Trump , heeft dinsdag een bedreiging geuit tegen de Republikeinen , maar de poging tot intimidatie werd beantwoord met een mix van schouderophalen en spot.

Trump, die helpt bij het runnen van het familiebedrijf , zwoer op Twitter dat er primaire uitdagingen zouden zijn tegen Republikeinen die de president niet hielpen bij het ondermijnen van de verkiezingen en het verhinderen dat president-elect Joe Biden aantrad:

No Title

I will personally work to defeat every single Republican Senator / Congressman who doesn’t stand up against this fraud – they will be primaried in their next election and they will lose.

Trump maakte soortgelijke opmerkingen over Fox News:

No Title

Eric Trump: Any senator or any congressman on this side that does not fight tomorrow, I’m telling you will not, their political career is over because the MAGA movement is going nowhere pic.twitter.com/Z3oq2tRpCW

Trumps dreigement tegen de rest zorgde ervoor dat zijn naam op Twitter een trend kreeg . Maar aangezien de president zijn herverkiezingsbod met meer dan 7 miljoen stemmen verloor – en gezien het feit dat de Republikeinse Partij het Huis in de tussentijd van 2018 verloor en nu het gevaar loopt de Senaat onder zijn leiding te verliezen – werd de dreiging ronduit afgewezen en openlijk bespot. :

Lees ook:  De onvermijdelijke oorlog

No Title

If you want them to lose get your dad to endorse them.

No Title

In a family of Fredos, Eric Trump is the Shemp. https://t.co/0ZdroOAOv6

No Title

Remind me who this person is again https://t.co/iWZyBVAdhc

No Title

Imagine how little self respect you must have if you cower in the face of a tweet from Eric Trump. https://t.co/34FOFUOMb6

No Title

And this is why no Trump will ever hold office again. Because of this anti-American garbage right here. https://t.co/ppLKOJ99cC

 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

Lees ook:  Boris en Brexit: er is een tijd dat het lachen moet stoppen

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments