Trump waarschuwt een aantal machtige senatoren dat ze hem beter kunnen helpen bij het stelen van de verkiezingen

Trump waarschuwt een aantal machtige senatoren dat ze hem beter kunnen helpen bij het stelen van de verkiezingen

6 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Er zijn meer dan een dozijn senatoren die Donald Trump willen helpen bij zijn poging om de verkiezingsresultaten van 2020 ongedaan te maken. Onder deze zijn prominente GOP-wetgevers zoals Ted Cruz en Josh Hawley.

En hoewel het niet uitmaakt of het nummer 1 of 50 is, verandert het de verkiezingsresultaten niet. Dat betekent echter niet dat Trump niet boos is op die senatoren die niet met hem willen vechten.

John Cornyn, John Thune en Mitch McConnell hebben geen interesse getoond om mee te doen aan de uitdaging. Dinsdagavond stuurde Trump alle drie de mannen in een boze tweet.

” Ik hoop dat de Democraten,” begon Trump , en wat nog belangrijker is, de zwakke en ondoelmatige RINO-sectie van de Republikeinse Partij kijkt naar de duizenden mensen die DC binnenstromen. Ze zullen er niet voor staan ​​dat een aardverschuivende verkiezingsoverwinning wordt gestolen. @senatemajldr @JohnCornyn @SenJohnThune ”

No Title

I hope the Democrats, and even more importantly, the weak and ineffective RINO section of the Republican Party, are looking at the thousands of people pouring into D.C. They won’t stand for a landslide election victory to be stolen. @senatemajldr @JohnCornyn @SenJohnThune

Natuurlijk zijn er problemen voor Trump met alle drie de mannen. Nadat Thune had aangekondigd dat hij niet zou deelnemen aan de verkiezingsstrijd, vroeg de president gouverneur Kristi Noem om hem voor te dragen. Noem weigerde .

McConnell neemt niet alleen niet deel aan de strijd, hij heeft naar verluidt alle Republikeinse leden van de senaat gevraagd niet deel te nemen.

Cornyn werd gevraagd of hij eerder deze week mee wilde vechten. Hij zei tegen verslaggevers: “Als voormalig rechter bekijk ik dit proces met dezelfde onpartijdige, op feiten gebaseerde besluitvorming als bij mijn werk op de bank. Dus, tenzij substantieel, nieuw bewijs wordt geleverd tijdens de betwisting van de stembiljetten van elke staat, zal ik geen bezwaar maken tegen de certificering van de verkiezingsresultaten van die staaf op basis van onbewezen beschuldigingen. “



Lees ook:  Onze Koning laat zijn naam, willens en wetens, (mis/ge) bruiken door corrupte rechters.

Comments

comments