Fake News Syndrome (FNS) is een dodelijk virus dat de levens van burgers binnendringt

Fake News Syndrome (FNS) is een dodelijk virus dat de levens van burgers binnendringt

12 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Een must om te lezen voor informatie consumenten

Fake News Syndrome (FNS) is een dodelijk virus dat de levens van Europeanen en Amerikanen binnendringt. Zijn overheersing heeft gevolgen die potentieel ernstig en dodelijk zijn.

We moeten de feiten leren kennen en informatie verspreiden om onszelf te redden van de misleiding, hebzucht en financiële schade van valse informatie.

Tekenen van infectie door FNS

Begin het genezingsproces door de tekenen van infectie te diagnosticeren. Als u meer dan drie van de volgende heeft, implementeer dan strategieën om uw immuunsysteem te versterken.

 • Drogredenen ophoesten
 • Verward door slijm in de geest
 • Plotselinge beslissingen nemen zonder input van meerdere bronnen
 • Beperkt kritisch denken
 • Oncontroleerbaar kwijlen in de mond met onzin

Strategieën om het immuunsysteem tegen FNS te versterken

Strek de spieren van de geest

Het opbouwen van hersenspieren door te lezen houdt de hersenen flexibel en staat open voor nieuwe ideeën. Omdat het geschreven woord moet worden geïnterpreteerd en geëvalueerd, bewijst onderzoek een grotere impact op de spierconditie dan het zittende tv-kijken.

Verhoog de bloedsomloop

Intellectuelen die ideeën bespreken en verschillende standpunten innemen, stimuleren de ontwikkeling van de hersenen. Als een brein een slechte bloedsomloop heeft, zwellen slechte beslissingen op en halen ze de samenhangende gedachten in, waardoor het lichaam vermoeid raakt.

Plan uitgebalanceerde maaltijden

Lees artikelen in hun geheel om concentratie op te bouwen en het lichaam een ​​uitgebalanceerd dieet met informatie te geven. Eet geen tussendoortjes op losse informatie, want het kan gemakkelijk te slikken zijn, maar kan toekomstige spijsverteringscomplicaties veroorzaken.

Volledige informatiedownloads

Het is gemakkelijk om laks te worden en mensen ertoe aan te zetten materiaal te scannen of op gesprekspunten te vertrouwen. Wanneer gedeeltelijke informatie wordt geconsumeerd, raakt een persoon verkeerd geïnformeerd. Bovendien bestrijdt uithoudingsvermogen het langzame begin van manipulatie van de geest. Pas op voor het consumeren van alleen krantenkoppen, want aas-en-wissel is een gangbare praktijk in de media.

Ontspanningstechnieken

Een heldere geest ontwikkelt zich met een toename van de bloedstroom, waardoor de geest optimaal kan functioneren. Onderzoek toont aan dat ademhalingsactiviteiten een positieve mindset teweegbrengen, emotionele reacties verminderen, het geheugen vergroten en snelle besluitvorming bevorderen. Meditatie en lange wandelingen worden aanbevolen.

Stadia van achteruitgang bij mensen die getroffen zijn door FNS

Fase 1 – Milde ontkenning van feiten

Lees ook:  1 mei in Berlijn: ANTIFA-activisten slaan ZDF-team naar ziekenhuis - Groene jeugd juicht toe

In dit stadium vertoont een patiënt weinig tekenen van infectie, maar is hij in contact geweest met de ziekte en moet deze nauwlettend worden gevolgd. Kritisch denkvermogen wordt aangetast, wat leidt tot acceptatie van valse informatie.

Fase 2 – Matige ontsteking van hersencellen

Symptomen tijdens fase 2 zijn gemakkelijker te identificeren. Interventies kunnen de door de infectie veroorzaakte schade ongedaan maken. Zoek medische hulp als de symptomen langer dan zeven dagen aanhouden of verergeren.

 • Patiënt wisselt minder van tv-zender en lijkt verslaafd aan één kant van politieke standpunten.
 • Schudt consequent het hoofd in overeenstemming met irrationele ideeën die zonder ondersteuning worden gepresenteerd en niet worden bevestigd door feiten.
 • Herhaalt krachtig nieuws zonder andere standpunten te onderzoeken.

Fase 3 – Ernstig verlies van het vermogen tot oorspronkelijke gedachten

Als een leek in dit stadium een ​​diagnose van een patiënt wil stellen, let dan op een toename van agressief gedrag. Patiënten zullen ideeën gaan uiten die nieuw zijn in hun manier van denken of tekenen vertonen dat ze helemaal niet denken.

 • Meerdere perspectieven worden genegeerd.
 • Logisch denken komt niet meer voor in dagelijkse gesprekken.
 • Verhoogde isolatie van mensen met verschillende opvattingen.
 • Patiënt begint valse claims op sociale media te posten.

Fase 4 – Extreem ernstige ideologieën

Zoek onmiddellijk hulp als de volgende symptomen duidelijk zijn.

 • Het subject wordt niet meer in staat om voor zichzelf te denken en toont niet in staat om feiten uit meningen te filteren.
 • Accepteert alles wat wordt gepresenteerd door het dominante nieuwsplatform, herhaalt informatie als feiten en begint voortdurend uitspraken met: “De man op de tv zei. . . “
 • Gesprekken over het bestormen van het Capital Building.

Strategieën om te genezen

Als u of een geliefde de diagnose FNS heeft, is er hoop op herstel. De volgende strategieën zijn effectief gebleken. Er moet echter een professional worden geraadpleegd als de symptomen verergeren of als er beperkte vooruitgang is in logisch denken.

 • Zorg voor een uitgebalanceerd dieet met informatie uit verschillende bronnen.
 • Vermijd overdreven toegeven aan één gedachtegang, aangezien dit tot verslaving en hersenspoeling heeft geleid.
 • Beperk vooringenomen bronnen.
 • Neem vezelrijk nieuws van geaccrediteerde bronnen op.
 • Vermijd samenkomen met anderen die door FNS worden getroffen.
 • Verminder porties van informatieconsumptie zodat het lichaam feiten kan verteren. Het is essentieel dat het lichaam tijd krijgt om giftige details te filteren.
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  'We gaan naar een nieuwe, gecontroleerde samenleving die erger is dan het oude totalitarisme' - Zizek over Google lek

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  De Grand Prix van Bahrein wordt verreden zonder publiek – de organisatie wil geen risico nemen met het coronavirus
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments