Arrestatiebevel uitgevaardigd voor Donald Trump

13 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

De Amerikaanse president Donald Trump is een gezochte man met een arrestatiebevel van 7 januari 2021. Interpol heeft een bijbehorend zoekverzoek ontvangen. Dit arrestatiebevel is echter niet uitgevaardigd door een Amerikaanse rechtbank.

Het bevel werd uitgevaardigd door een Iraakse rechtbank in Bagdad, die Trump ervan beschuldigde verantwoordelijk te zijn voor de dood van de Iraanse generaal Qasem Soleimani in januari 2020. De sjiieten in Irak hebben blijkbaar aanzienlijke macht verworven in de staatsinstellingen na de ondergang van Saddam Hoessein.

Twitter heeft het account van president Donald Trump ondertussen permanent opgeschort. Het Facebook- account van Trump is ook voor onbepaalde tijd opgeschort en zijn accounts bij Snapchat en Twitch zijn ook uitgeschakeld, zelfs nadat de president had aangekondigd dat er een ordelijke machtsoverdracht zou plaatsvinden wanneer Joe Biden op 20 januari wordt beëdigd.

“Na een grondige beoordeling van recente Tweets van het @realDonaldTrump-account en de context eromheen, hebben we het account permanent opgeschort vanwege het risico op verdere aanzet tot geweld”, zei Twitter in een verklaring.

Trump tweette vervolgens vanaf zijn officiële POTUS Twitter- account: “Twitter-medewerkers hebben samen met de Democraten en Radicaal Links mijn accounts van hun platform verwijderd om mij het zwijgen op te leggen – en JIJ, de 75.000.000 grote patriotten die op mij hebben gestemd.” Trump voegde eraan toe: “Twitter mag dan een particulier bedrijf zijn, maar zonder de schenking van sectie 230 door de overheid zouden ze niet lang bestaan. We zijn in onderhandeling met verschillende andere sites en zullen binnenkort een grote aankondiging doen, terwijl we ook kijken naar de mogelijkheden om in de nabije toekomst ons eigen platform uit te bouwen. “

Veel Europese en Amerikaanse politici en media-experts zouden Trump graag achter de tralies zien op basis van een Amerikaans arrestatiebevel nadat duizenden Amerikanen op 6 januari voor het Capitool in Washington hadden gedemonstreerd en blijkbaar iets meer dan 100 van hen het gebouw, geholpen door politie. Politieagenten zouden de deuren voor hen hebben geopend.

No Title

Capitol police open doors for the protestors. They stand aside and invite them inside. pic.twitter.com/OnSd3KGzz5

Een ambtenaar schoot een ongewapende demonstrant dood op korte afstand nadat ze het gebouw al was binnengegaan: Ashli ​​Babbitt, 44, een veteraan van de Amerikaanse luchtmacht, werd voor de camera’s geraakt en stierf in het ziekenhuis. De anti-moerasbeweging heeft nu een martelaar, een fervent Trump-activist uit Californië.

Donald Trump is verantwoordelijk gesteld voor het incident op het Capitool, omdat hij vlak voor Kerstmis had getweet: “Groot protest op 6 januari in DC. […] Kom daar, het wordt wild! ” Zijn sociale netwerkaccounts werden vervolgens geblokkeerd omdat zijn tegenstanders nu zeggen dat zijn aanhangers “binnenlandse terroristen” waren die een “couppoging” pleegden.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Waarom het is onwaarschijnlijk dat het Hooggerechtshof de verkiezing voor Donald Trump zal stelen

De nieuwe Amerikaanse president lijkt een verlenging van de Patriot Act te overwegen , dit keer gericht op ten minste de helft van de Amerikaanse bevolking. “Biden heeft gezegd dat hij van plan is een prioriteit te maken van het aannemen van een wet tegen binnenlands terrorisme … [om] te vechten tegen ideologisch geïnspireerde gewelddadige extremisten en de financiering te verhogen om hen te bestrijden”, meldde de Wall Street Journal .

Trump weerspiegelde zeker de metapolitieke strategieën die door de marxisten in de Democratische Partij en de media werden gebruikt, want 6 januari 2021 had de dag moeten zijn van Joe Biden’s triomf in het Amerikaanse parlement. In plaats daarvan is de wereld gefocust op het protest van honderdduizenden aanhangers van de Amerikaanse president Donald Trump tegen een politiek apparaat waarin tientallen miljoenen Amerikanen zichzelf niet langer vertegenwoordigd zien.

De hypocrie van de democraten bij het aan de kaak stellen van de gebeurtenissen in het Capitool is echter adembenemend. Toen anti-regeringsdemonstranten in Hong Kong het gebouw van de Wetgevende Raad bestormden nadat het op 1 juli 2019 voor het eerst was geëvacueerd, prees het democratisch lid, de Amerikaanse voorzitter van het Huis Nanci Pelosi , hen: “Het is een prachtig gezicht om te zien.” De Democraten toonden ook eindeloos enthousiasme voor de “vreedzame” aanvallen van BLM-demonstranten op regeringsinstellingen vóór de verkiezingen en gigantische technologiebedrijven steunen hen nog steeds.

No Title

Twitter still allows these Portland antifa groups to organize, promote and/or incite violence on the platform: pic.twitter.com/D0R7ib1mx2

No Title

Remember when Democrat activists stormed, then occupied, the Wisconsin capitol building for a month and the media adored them?… pic.twitter.com/dzcBUeAeMD

No Title

Were any of the Women’s Marchers shot dead when they broke past the police barricades and “took the capitol”? https://t.co/MT4WUzOlru

No Title

You let a mob take over Seattle City Hall last year when you unlocked the doors for them. Neither you or any of them faced consequences and police did nothing. https://t.co/QOzCt55QAH

 

Lees ook:  Beschuldig Trump niet. Beschuldig de Deep State voor zijn samenzwering om de grondwet te doden


Comments

comments