De strijd van de ‘Never-Trumpers’ tegen ‘The Donald’

De strijd van de ‘Never-Trumpers’ tegen ‘The Donald’

14 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Vier jaar lang duurde de strijd van de ‘Never-Trumpers’ tegen ‘The Donald’. Maar nu hebben ze de volle winst binnen. Op het nippertje, en met veel rumoer, omdat Trump en zijn aanhang menen zeker te weten dat Biden door fraude meer stemmen haalde dan Obama destijds, waar ook Trump Obama in de schaduw stelde deze ronde. De opkomst voor ‘2020’ was dus massaal, en dat zou een enorm spektakel moeten worden in Washington bij de inauguratie, want de ‘Never-Trumpers’ kunnen nu opgelucht ademhalen, en hebben echt wel iets te vieren.

Een schamele opkomst zal de ‘Trump-Aanhang’ sterken in hun overtuiging dat er gefraudeerd is, dus je zou zeggen dat ‘Team-Biden’ er veel aan gelegen is om de aanhang naar Washington te krijgen, maar het tegenovergestelde is het geval. Al meteen adviseerde Biden zijn aanhang om niet naar de inauguratie te komen, ‘vanwege Covid’. En de gebeurtenissen van de afgelopen week rond het ‘Capitool’ komen wat dat betreft ook als geroepen voor Biden c.s., waar er direct spookverhalen opdoken over grootschalige verstoringen door ontevreden ‘Trump-Aanhangers’. Dus als Biden daar praktisch alleen staat, met de Clintons, George Bush, Mike Pence en opgetrommelde ‘Die-Hards’ uit de ‘Warparty’, temidden van overweldigende ‘Security’, dan is dat ‘logisch’.

Nou waren de ‘Vreedzame Demonstranten’ die het afgelopen jaar winkels plunderden, en herkenbaar in beeld met grootbeeld-televisietoestellen liepen te slepen, en winkelwagens vol ‘hebbedingetjes’, zoals sierraden, telefoons, tablets en laptops naar huis reden, niet echt onder de indruk van ‘Covid’, dus waarom ze nu, op die dag waar ze allemaal vier jaar lang naar uitgekeken hebben, verstek zouden laten gaan, dat is toch nog wel een dingetje. En waar ze afgelopen jaar heel ‘Vreedzaam’ met getrokken pistool en slagwapens achter een tiener aanrenden die een brandende vuilcontainer had geblust waarmee die ‘Vreedzame’ jongens een benzinestation hadden willen opblazen, lijken ze mij ook niet echt onder de indruk van ‘Pro-Trumpers’. En als ze in ‘Alabama’ massaal op komen dagen, waarom dan niet volgende week?

Lees ook:  Amerika´s oorlog tegen haar eigen kinderen

Het is op dit moment dus ongewis hoeveel feestgangers er de 22e naar Washington komen, maar één ding is zeker, en dat is dat Trump er niet bij zal zijn. Of de échte ‘Machthebbers’ ook ‘acte de présence’ zullen geven valt nog te bezien. Een ‘hoofdpijnpuntje’ voor de ‘Winnaars’ is dat bij het ‘Capitool’ al bleek dat de mensen die geacht worden hen te beveiligen veelal ook ‘Trump-Aanhangers’ zijn. ‘Deplorables’ die onderaan de maatschappij bungelen, en als ‘Beveiliger’ een hongerloontje bijeen schrapen, terwijl zij de klappen opvangen, en een ‘Covid’-besmetting oplopen voor hun ‘Broodheren’, die zelf bloed aan hun handen hebben. Zelfs de politieagent die omkwam bij de ‘Bestorming’ van het ‘Capitool’ was een ‘Veteraan‘ en overtuigde ‘Trump-Aanhanger’. Wat dat betreft komen de gerobotiseerde tanks en ‘Robocops’ van ‘Google’ net iets te laat. Maar wel weer op tijd voor de oorlogen die Biden en zijn ‘Aanhang’ nieuw leven in willen blazen, of nog op willen starten. De Russen sturen alvast versterkingen naar Syrië, synchroon met de Amerikanen, terwijl onze ‘Vrijheidminnende Vrienden’ van Al Qaida zich al warmlopen met nieuwe aanslagen, en Israël zich het schompes bombardeert om ‘Damascus’ op de knieën te krijgen. Dus zet de grenzen in Europa maar vast weer open.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOngeacht of Biden en met hem samenwerkende ‘Never-Trumpers’ hebben gefraudeerd zoals de ‘Trump-Aanhang’ gelooft, of dat hij volkomen eerlijk de verkiezingen heeft gewonnen, is de ‘Aanhang’ van Biden niet gering. En na de verkiezingen eerder nog gegroeid, waar velen die op Trump stemden zich van hem hebben afgekeerd, zoals ook de banken die zijn zakenimperium hebben gefinancierd nu heel opportunistisch hun handen van hem af trekken. Trump zelf gaat een lastige tijd tegemoet, zoveel is zeker. En waar hij en zijn ‘Aanhang’ in 2016 scandeerden dat het tijd werd om Hillary in het cachot te gooien, is er een grote kans dat de ‘Revanchisten’ nu hem zullen vervolgen om hem op te bergen. De meest fanatieke ‘Oorlogshitser’ in het kamp van de ‘Warparty’, John Bolton, op enig moment nog de ‘Veiligheidsadviseur’ van Trump, ruikt ook bloed. Zijn oproep voor zuiveringen is hem op het lijf geschreven, maar anderen zijn daar al druk mee bezig. Hoogste tijd kortom om de bakens te verzetten als je nog een toekomst wilt hebben. Maar nu afgedwongen ‘neutraliteit‘ door de golf van repressie de norm gaat worden, wil ik u nog een keer meenemen naar ‘The Origins of Totalitarianism‘ van Hannah Arendt, waar ze stelde: “The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Lees ook:  De Amerikaanse begrafenis van het INF-Verdrag met de Europese medeplichtigheid

Alles wat zich nu voltrekt, aan censuur, vrijheidsbeperking en méér oorlog, is wat de ‘Never-Trumpers’, binnen en buiten de Verenigde Staten wilden. Zij zijn direct verantwoordelijk voor wat u de komende vier jaar, en vermoedelijk nog veel langer, voor de kiezen krijgt. Waar dat onaangenaam is zullen zij zich in allerlei bochten wringen om u mee te krijgen in hun verhaal dat ze geen andere keuze hadden, en dat de ‘Vijand-van-hun-Vijand’ nou eenmaal hun ‘Vriend’ moest zijn, om de ‘Vijand’ te verslaan. In aanleg niet anders dan degenen die eigenlijk niks met ‘Trump’ hadden, maar helemaal klaar waren met die ‘Corrupte, Incestueuze Zooi’ in ‘Washington’ die zo magistraal in beeld is gebracht in de serie ‘House-of-Cards’. Degenen die nu gewonnen hebben, zijn degenen die in die serie Francis Joseph Underwood en zijn vrouw aan de macht helpen, en houden. Ik wens ze veel plezier met hun overwinning, en zal ze hier inwrijven dat het wel degelijk hun verantwoordelijkheid is, zolang mij dat nog vergund is. En daarna zal ik zwijgen, terwijl zij ‘hun ding’ doen. Hun ‘Droomwereld’ uitbouwen, die voor velen een ‘Nachtmerrie’ zal zijn, zo valt te vrezen. Ook voor velen van hen, maar daar kan ik geen medelijden mee hebben.

Lees ook:  America's Royals bieden het gewone volk de opdracht om 'iets nieuws te vinden'

Wie meent dat het voorgaande betekent dat ik liever ‘Trump’ had gehad, die is niet integer, als men al langer leest wat ik hier te melden heb. In 2016 vond ik Jill Stein de betere kandidate, en voor 2020 had ik mijn oog laten vallen op Tulsi Gabbard. Beiden waren kansloos. Niet tegen Trump, maar tegen de kandidaten van de ‘Warparty’. Tegen Hillary en Biden, gesteund door de ‘Gevestigde Jongens en Meisjes’ die dat hele corrupte, en op oorlog en ‘Regime Change’ beluste imperium consequent de hand boven het hoofd hielden, en hielpen om die hele show gaande te houden. Zij waren daardoor ook verantwoordelijk voor Trump, waar Hillary hem wilde als tegenstander, maar vervolgens roemloos ten onder ging. Dat was een ‘miscalculatie’, maar ik hoop dat u ziet waarom die ‘Gevestigde Meute’ niet deugt als u overziet wat een catastrofale puinhoop ze ervan hebben gemaakt met hun calculaties en modellen. Het is geen ‘Complot’. Het is pathologische stupiditeit, en een hang naar het sturen van democratische processen om het volk de keuze te ontnemen, ten faveure van een technocratische elite, die nu de touwtjes in handen heeft. ‘Sit back, and Relax. Let the Show beginFrank Underwood is Baaack!’ Heeft u al kaartjes?Comments

comments