Laatste valse vlag: “9/11 was de prelude. 1/6 is de heilige graal “

Laatste valse vlag: “9/11 was de prelude. 1/6 is de heilige graal “

14 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Of er een burgeroorlog komt, hangt af van de mate van stoïcisme die heerst onder de betreurenswaardige menigten.

Ik hoor de zonen van de stad en onteigend
Ga naar beneden, kleed je uit
Wees knap maar jij en ik
We hebben het koninkrijk, we hebben de sleutel
We hebben het rijk, nu en dan
We twijfelen niet, we nemen geen richting
Lucretia , mijn spiegelbeeld, dans de geest met mij

Sisters of Mercy,  Lucretia mijn reflectie

9/11 was de opmaat. 1/6 is de heilige graal.

9/11 opende de poorten naar de Global War on Terror (GWOT), later verzacht door Team Obama tot de status van Overseas Contingency Operations (OCO), zelfs toen het op een zachte manier werd uitgebreid tot de bombardementen, openlijk of verborgen, van zeven landen.

9/11 opende de poorten naar de Patriot Act, waarvan de kern al in 1994 was geschreven   door ene Joe Biden.

1/6 opent de poort naar de War on Domestic Terror en de Patriot Act from Hell, 2.0, op steroïden ( hier is het concept van 2019  ), de volledige 20.000 pagina’s die terloops uit de zee oprijzen zoals Venus, de dag erna, onmiddellijk klaar rollen.

En als de onvermijdelijke aanvulling op Patriot Act 2.0,  zal  er oorlog in het buitenland zijn, met de terugkeer in volle kracht, onbezwaard, van wat voormalig CIA-analist Ray McGovern gedenkwaardig de MICIMATT (Military-Industrial-Congressional-Intelligence-Media-Academia-Think Tank) complex.

En wanneer MICIMATT de volgende oorlog begint, zal elk protest worden gebrandmerkt als binnenlands terrorisme.

De nep-coup

Wat er ook echt gebeurde op 1/6 in het gemilitariseerde walhalla van een supermacht die sinds het begin van het millennium onnoemelijk veel biljoenen dollars heeft uitgegeven aan beveiliging, het uitgebreide psy op / foto-op-circus – compleet met een strategisch fotogenieke MAGA Viking-acteur – zou nooit was gebeurd als het niet mocht gebeuren.

Het debat zal woeden tot Kingdom Kom op of de inbraak organisch was – een initiatief van een paar honderd onder de ten minste 10.000 vreedzame demonstranten rond het Capitool – of liever een valse vlag van een playbook-kleurenrevolutie, geïnitieerd door een geïnfiltreerde, professionele Vijfde Colonne van provocateurs.

Waar het om gaat is het eindresultaat: het gefabriceerde product – “Trump-opstand” – begroef voor alle praktische doeleinden de presentatie, die al aan de gang was, van bewijs van verkiezingsfraude aan het Capitool, en verminderde de massale voorafgaande bijeenkomst van een half miljoen mensen tot ” binnenlands terrorisme ”.

Dat was zeker geen “staatsgreep”.

De militaire topstrateeg Edward Luttwak, die nu het Pentagon adviseert over cyberoorlog, twitterde: “Niemand pleegt overdag een staatsgreep”.

Dat was gewoon “een show, mensen die emoties uiten”, een feitelijk nepcoup zonder brandstichting of wijdverbreide plunderingen, en relatief weinig geweld (vergelijk het met Maidan 2014): praat over “opstandelingen” die binnen het Capitool liepen met respect voor de fluwelen touwen .

Een week voor 1/6 bood een dissidente maar nog steeds zeer verbonden Deep State-intel op deze koude, emotieloze kijk op de Big Picture:

“Tel Aviv heeft Trump verraden met een nieuwe deal met Biden en daarom hebben ze hem voor de honden gegooid. Sheldon Adelson en de maffia hebben geen moeite om van kant te wisselen voor de winnaar per haak of boef. Pence en McConnell hebben ook Trump verraden. Het was alsof Trump als Julius Caesar de Romeinse senaat binnenliep om doodgestoken te worden. Elke deal die Trump maakt met het systeem of de Deep State zal niet worden nagekomen en ze hebben het in het geheim over een voor altijd beëindiging van hem. Trump heeft de troefkaart. Krijgswet. Militaire tribunalen. The Insurrection Act. De vraag is of hij het gaat spelen. Wat er ook met hem gebeurt, vroeg of laat komt er een burgeroorlog. “

Of er een burgeroorlog komt, hangt af van de mate van stoïcisme die heerst onder de betreurenswaardige menigten.

Alastair Crooke heeft op briljante wijze de top drie van hoofdthema’s geschetst die  de “Epiphany” van Red America bepalen : gestolen verkiezingen; Lockdown als een vooropgezette strategie voor de vernietiging van kleine en middelgrote bedrijven; en het verschrikkelijke vooruitzicht van ‘annulering’ door een inkomend wakker ‘zacht totalitarisme’ georkestreerd door Big Tech.

Lees ook:  Burgeroorlog Europa: De islam of extreem-rechts wacht zijn kansen af en zal dan toeslaan

Cue to a Corpse die een teleprompter leest, ook wel bekend als The President-Elect, en zijn eigen  onheilspellende woorden  na 1/6: “Durf ze geen demonstranten te noemen. Ze waren een losbandige menigte. Opstandelingen. Binnenlandse terroristen. “

Sommige dingen veranderen nooit.

George W. Bush, onmiddellijk na 9/11: “Of je bent bij ons, of bij de terroristen”.

Dat is het hegemonische, in steen gebeitelde verhaal dat nu met ijzeren vuist wordt uitgevoerd door Big Tech.

Eerst komen ze voor POTUS.

Dan komen ze je halen.

Iedereen, waar dan ook, die het Techno-Feudalistische dictaat van  Big Tech niet volgt,  ZAL worden geannuleerd.

vs

Dag juffrouw American Pie

En daarom is het drama veel, veel groter dan alleen een ontwrichte POTUS.

Elke instelling die door de heersende klasse wordt gecontroleerd – van scholen tot massamedia tot de manier waarop werkplekken worden gereguleerd – zal zonder genade achter de Deplorables aan gaan.

De professionele CIA-moordenaar en leugenaar John Breenan, de belangrijkste bedenker van het totaal ontkrachtte Russiagate, tweette over de noodzaak om in de praktijk heropvoedingskampen op te zetten.

Media-honchos riepen op tot “zuivering van de beweging”.

Politiek gezien hebben de Deplorables alleen Trumpisme.

En daarom moet het Trumpisme, met een mogelijke weg om een ​​gevestigde derde partij te worden, worden vernietigd.

Hoewel de 0,0001% banger is voor de mogelijkheid van afscheiding of gewapende opstand, hebben ze dringend preventieve actie nodig tegen wat vooralsnog een nationalistische massabeweging is, hoe langzamerhand haar politieke voorstellen ook komen.

Het “onbekende onbekende”, om de beruchte neo-con Donald Rumsfeld op te roepen, is of de geïrriteerde plebs uiteindelijk naar de hooivorken zullen grijpen – en de 0.0001% feodale haciënda onbestuurbaar maken.

En dan is er een letterlijk rookelement – die half miljard geweren die er zijn.

De 0,0001% weet zeker dat Trump tenslotte nooit een radicale revolutionaire veranderingsagent was.

Hij konaliseerde de hoop en angsten van Red America.

Maar in plaats van het beloofde blitse paleis versierd met goud, leverde hij een hut in de woestijn.

Ondertussen begreep Red America intuïtief dat Trump in ieder geval een nuttig kanaal was.

Hij legde bloot hoe het corrupte moeras werkelijk beweegt.

Hoe deze “instellingen” slechts bedrijfspoppetjes zijn – en de gewone man volledig negeren.

Hoe de rechterlijke macht volkomen corrupt is – terwijl zelfs POTUS niet kan worden gehoord.

Hoe Pharma en Tech de MICIMATT (MICIMAPTT?)

En vooral: hoe het tweepartijenparadigma een monsterlijke leugen is.

Dus waar gaan 75 miljoen kiesgerechtigde kiezers – of 88 miljoen Twitter-volgers – heen?

Zoals het er nu uitziet, zijn we diep in Hardcore Class War.

De Top of the Scam Gang hebben de volledige controle.

De overblijfselen van “democratie” zijn uitgegroeid tot mediacratie.

Verderop is er niets anders dan meedogenloze zuivering, langdurig hardhandig optreden, censuur, algemene bewaking, vernietiging van burgerlijke vrijheden, een enkel verhaal, overkoepelende annulering (in) cultuur.

Het wordt nog erger: volgende week fuseert dit paranoïde apparaat met de geweldige machinerie van de regering van de Verenigde Staten (USG).

Dus welkom bij Full Spectrum Domestic Dominance.

Duitsland 1933 op steroïden.

1984 redux: geen wonder dat de hashtag # 1984 door Twitter werd verboden.

Cui bono?

Techno-feodalisme natuurlijk – en de in elkaar grijpende tentakels van de transhumanistische Grote Reset.

Tart het, en u wordt geannuleerd.

Dag juffrouw American Pie.

Dat is de erfenis van 1/6.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  De Multipolar Alliance veroorzaakt zelfvernietiging van Rumpelstiltskin

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Donald Trump is een verliezer
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments