Trump zal de juridische rekeningen van Rudy Giuliani niet betalen

Trump zal de juridische rekeningen van Rudy Giuliani niet betalen

14 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

De tweemaal beschuldigde Amerikaanse president Donald Trump heeft assistenten geïnstrueerd om de juridische kosten van Rudy Giuliani niet te betalen, en heeft geëist dat hij persoonlijk instemt met eventuele vergoedingen voor onkosten die Giuliani beweert te hebben gemaakt tijdens het reizen namens de president.

Van de Washington Post :

Hoewel Trump uitzonderlijk woedend is geweest op vicepresident Pence , is zijn relatie met advocaat Rudolph W. Giuliani, een van zijn meest standvastige verdedigers, ook aan het breken, volgens mensen met kennis van de dynamiek tussen de mannen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenTrump heeft assistenten opgedragen om Giuliani’s juridische kosten niet te betalen, zeiden twee functionarissen, en eiste dat hij persoonlijk goedkeurt voor eventuele vergoedingen voor de kosten die Giuliani maakte tijdens het reizen namens de president om verkiezingsresultaten in belangrijke staten aan te vechten. Ze zeiden dat Trump privé zijn bezorgdheid heeft geuit over enkele van Giuliani’s acties en niet op prijs stelde dat Giuliani $ 20.000 per dag aan vergoedingen verlangde voor zijn werk om de verkiezingen ongedaan te maken.

Terwijl hij zag hoe afzetting snel op stoom kwam, was Trump over het algemeen van streek dat vrijwel niemand hem verdedigt – inclusief perssecretaris Kayleigh McEnany, senior adviseur en schoonzoon Jared Kushner, economisch adviseur Larry Kudlow, nationale veiligheidsadviseur Robert C.O’Brien en chef-staf Mark Meadows, volgens een hoge administratiefunctionaris.Comments

comments