Trump zal de juridische rekeningen van Rudy Giuliani niet betalen

Trump zal de juridische rekeningen van Rudy Giuliani niet betalen

14 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

De tweemaal beschuldigde Amerikaanse president Donald Trump heeft assistenten geïnstrueerd om de juridische kosten van Rudy Giuliani niet te betalen, en heeft geëist dat hij persoonlijk instemt met eventuele vergoedingen voor onkosten die Giuliani beweert te hebben gemaakt tijdens het reizen namens de president.

Van de Washington Post :

Hoewel Trump uitzonderlijk woedend is geweest op vicepresident Pence , is zijn relatie met advocaat Rudolph W. Giuliani, een van zijn meest standvastige verdedigers, ook aan het breken, volgens mensen met kennis van de dynamiek tussen de mannen.

Trump heeft assistenten opgedragen om Giuliani’s juridische kosten niet te betalen, zeiden twee functionarissen, en eiste dat hij persoonlijk goedkeurt voor eventuele vergoedingen voor de kosten die Giuliani maakte tijdens het reizen namens de president om verkiezingsresultaten in belangrijke staten aan te vechten. Ze zeiden dat Trump privé zijn bezorgdheid heeft geuit over enkele van Giuliani’s acties en niet op prijs stelde dat Giuliani $ 20.000 per dag aan vergoedingen verlangde voor zijn werk om de verkiezingen ongedaan te maken.

Terwijl hij zag hoe afzetting snel op stoom kwam, was Trump over het algemeen van streek dat vrijwel niemand hem verdedigt – inclusief perssecretaris Kayleigh McEnany, senior adviseur en schoonzoon Jared Kushner, economisch adviseur Larry Kudlow, nationale veiligheidsadviseur Robert C.O’Brien en chef-staf Mark Meadows, volgens een hoge administratiefunctionaris.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments