WTF Deze video laat in drie minuten zien hoe gevaarlijk en gek Trump en zijn vriendjes zijn

WTF Deze video laat in drie minuten zien hoe gevaarlijk en gek Trump en zijn vriendjes zijn

14 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Chilling Supercut legt gewelddadige pre-rel retoriek bloot van Donald Trump en zijn enablers.

Schokkende en verdeeldheid zaaiende opmerkingen van de president en zijn bondgenoten worden blootgelegd in de “Daily Show” -montage.

De gewelddadige en verdeeldheid zaaiende retoriek van president Donald Trump en zijn bondgenoten in de aanloop naar de oproer in het Capitool wordt blootgelegd in een huiveringwekkende supercut die woensdag door “The Daily Show with Trevor Noah” is uitgebracht.

Trump, leden van zijn familie, het Witte Huis ambtenaren, Fox News persoonlijkheden, het Congres Republikeinen en anderen bevorderen ongefundeerde samenzweringstheorieën over de 2020-verkiezing en de vraag vergelding in de montage.

“We moeten terugvechten”, dringt senator Lindsey Graham (RS.C.) in de clip aan.

Tucker Carlson, de prime-time presentator van Fox News, vertelt zijn miljoenen kijkers dat de verkiezingen waren vervalst. Rep. Madison Cawthorn (RN.C.) dringt er bij conservatieven op aan om wetgevers ‘ lichtjes te bedreigen ’ en de perssecretaris van het Witte Huis, Kayleigh McEnany, roept de Republikeinen op om ‘een ruggengraat en strijd. ”

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIn clips die zijn opgenomen tijdens een bijeenkomst voor de rel, wekken de zonen van Trump, Eric en Donald Jr., woede op onder de menigte, en advocaat Rudy Giuliani moedigt ‘trial by combat’ aan.

Lees ook:  BRITSE MOSLIMS eisen verwijdering van BBC-documentaire (video)

De video eindigt met Trump die tijdens zijn bijeenkomst eist dat supporters ‘vechten als de hel’.

De president werd woensdag voor de tweede keer door het Huis afgezet op beschuldiging van het aanzetten tot opstand.

Bekijk hier de video:

 Comments

comments