WTF Deze video laat in drie minuten zien hoe gevaarlijk en gek Trump en zijn vriendjes zijn

WTF Deze video laat in drie minuten zien hoe gevaarlijk en gek Trump en zijn vriendjes zijn

14 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Chilling Supercut legt gewelddadige pre-rel retoriek bloot van Donald Trump en zijn enablers.

Schokkende en verdeeldheid zaaiende opmerkingen van de president en zijn bondgenoten worden blootgelegd in de “Daily Show” -montage.

De gewelddadige en verdeeldheid zaaiende retoriek van president Donald Trump en zijn bondgenoten in de aanloop naar de oproer in het Capitool wordt blootgelegd in een huiveringwekkende supercut die woensdag door “The Daily Show with Trevor Noah” is uitgebracht.

Trump, leden van zijn familie, het Witte Huis ambtenaren, Fox News persoonlijkheden, het Congres Republikeinen en anderen bevorderen ongefundeerde samenzweringstheorieën over de 2020-verkiezing en de vraag vergelding in de montage.

“We moeten terugvechten”, dringt senator Lindsey Graham (RS.C.) in de clip aan.

Tucker Carlson, de prime-time presentator van Fox News, vertelt zijn miljoenen kijkers dat de verkiezingen waren vervalst. Rep. Madison Cawthorn (RN.C.) dringt er bij conservatieven op aan om wetgevers ‘ lichtjes te bedreigen ’ en de perssecretaris van het Witte Huis, Kayleigh McEnany, roept de Republikeinen op om ‘een ruggengraat en strijd. ”

In clips die zijn opgenomen tijdens een bijeenkomst voor de rel, wekken de zonen van Trump, Eric en Donald Jr., woede op onder de menigte, en advocaat Rudy Giuliani moedigt ‘trial by combat’ aan.

Lees ook:  Mitch McConnell en de Newspeak of Democracy

De video eindigt met Trump die tijdens zijn bijeenkomst eist dat supporters ‘vechten als de hel’.

De president werd woensdag voor de tweede keer door het Huis afgezet op beschuldiging van het aanzetten tot opstand.

Bekijk hier de video:

 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

Lees ook:  Moslims en het Westen

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments