Het moeras slikte Trump: hij had geen kracht om het leeg te laten lopen

Het moeras slikte Trump: hij had geen kracht om het leeg te laten lopen

15 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Trump dacht oprecht dat hij een onomkeerbare verandering op lange termijn zou kunnen bewerkstelligen in de manier waarop Amerika wordt bestuurd door ‘het moeras droog te leggen’ dat al zijn aanhangers zo diep verachten, maar uiteindelijk ontbrak het hem keer op keer aan de kracht om de beslissende stappen te nemen die waren nodig om deze grootse strategische visie uit te voeren vanwege verschillende belangrijke redenen die het verdienen om uitvoerig te worden besproken.

De opperbevelhebber capituleert

Het Trump-tijdperk is voorbij nadat de zittende president   de dag na de bestorming van het Capitool op woensdag aankondigde dat “mijn focus nu ligt op het verzekeren van een soepele, ordelijke en naadloze machtsoverdracht”, wat door zowel vrienden als vijanden algemeen werd geïnterpreteerd als de stilzwijgende concessie die hij eerder beloofde nooit iets meer dan 24 uur eerder te zullen geven tijdens zijn toespraak op de  Save America Rally .

Bij dat evenement zei hij letterlijk: “We zullen nooit opgeven. We zullen nooit toegeven, het gebeurt niet. Je geeft niet toe wanneer er sprake is van diefstal ”, maar veranderde zijn deuntje volledig na de tumultueuze gebeurtenissen van de dag en nadat hij meer dan 24 uur op mysterieuze wijze“ donker werd ”, waarin sommigen speculeren dat hij gedwongen werd door zijn vijanden in het permanente leger, intelligentie en diplomatieke bureaucratieën (” diepe staat “) om de strijd op te geven.

Zijn basis verraden

Dit verwoestte totaal zijn aanhangers die hem in de eerste plaats kozen  met het doel  zijn belangrijkste belofte uit te voeren om ‘het moeras droog te leggen’ die ze allemaal zo diep verachten.

Ze geloofden echt dat hij een onomkeerbare langetermijnverandering zou kunnen bewerkstelligen in de manier waarop Amerika wordt bestuurd, iets waarvan Trump zelf ook oprecht dacht dat hij dat ook zou kunnen, maar uiteindelijk ontbrak het hem keer op keer aan de kracht om de beslissende stappen te zetten die waren nodig om dit te doen.

Zo werd hij uiteindelijk opgeslokt door hetzelfde ‘moeras’ dat hij probeerde af te tappen, dat zijn lippen likt na te hebben genoten van het politieke karkas dat hij sindsdien is geworden als gevolg van zijn capitulatie.

Voor hoeveel hoop hij ook inspireerde bij zijn aanhangers en het respect dat velen van hen nog steeds voor hem hebben, de meesten van hen zijn diep teleurgesteld dat hij het opgaf en niet ten onder ging.

Dat wil niet zeggen dat de overgrote meerderheid van hen verwachtte dat hij zich krachtig zou verzetten tegen de aanstaande inauguratie van Biden, maar dat ze nooit hadden gedacht dat ze de dag zouden meemaken waarop hij publiekelijk capituleerde nadat hij onder hen zorgvuldig zo’n overtuigende reputatie had opgebouwd als een vechter die letterlijk zei iets meer dan 24 uur daarvoor “We zullen nooit opgeven. We zullen nooit toegeven, het gebeurt gewoon niet. “

Dit leidde tot een voortdurend onderzoek naar de ziel onder de meest nuchtere onder hen die niet geïndoctrineerd zijn met de sekte die Q-Anon beweert dat Trump nog steeds een zogenaamd ‘masterplan’ heeft dat hij voorbereidt om te implementeren na deze laatste ‘5D schaken ”zet.

Het is voorbij, het Trump-tijdperk is voorbij en de “Make America Great Again” (MAGA) -beweging die hij inspireerde, loopt nu het risico om in de komende toekomst tot een ” binnenlandse terroristische ” organisatie te worden verklaard .

Trump’s meest fatale politieke misrekening

” Biden’s Amerika zou een dystopische hel zijn “, zoals de auteur een paar maanden geleden voorspelde, en dat weten alle aanhangers van Trump.

Sommigen hadden zich al neergelegd bij de schijnbare onvermijdelijkheid ervan nadat zijn pogingen om de betwiste resultaten van de laatste verkiezingen wettelijk ongedaan te maken, mislukten om verschillende redenen die de meesten van hen toeschrijven aan de corruptie van het ‘moeras’, maar ze bleven desalniettemin zo positief mogelijk na geloofde dat hun held tot het einde met hen zou meegaan.

Niemand heeft ooit twee keer nagedacht over zijn belofte om “nooit op te geven, nooit toe te geven”, en ze verwachtten zelfs dat hij op 20 januari uit het Witte Huis zou worden geëscorteerd, maar zijn stilzwijgende concessie dwingt velen van hen om hun mening opnieuw te evalueren. achteraf gezien over hem.

Hij gaat niet alleen uit met een gejammer op de voorwaarden van de “diepe staat”, maar hij heeft het moeras nooit volledig leeggemaakt.

Trumps meest fatale politieke misrekening is dat hij dacht dat hij het systeem van binnenuit kon veranderen nadat hij symbolisch – maar belangrijker nog, niet inhoudelijk – de controle over het systeem had overgenomen als Amerika’s eerste moderne ‘buitenstaander’-president.

Hij schakelde onmiddellijk over van een ‘buitenstaander’ naar een ‘insider’ kort na zijn inauguratie door te capituleren voor de eisen van de ‘diepe staat’ dat hij voormalig National Security Advisor Flynn zou ontslaan, wat zijn ‘erfzonde’ was die de weg effende voor alles wat zou willen. later volgen.

Trump, de zelfverklaarde ‘dealmaker’, dacht dat hij op deze manier een ‘compromis’ met zijn vijanden kon sluiten, maar alles wat hij deed was hen aanmoedigen om hun nepnieuwsgedreven pogingen om hem te verdrijven te intensiveren en door te gaan met het saboteren van hem. binnen door veel van dezelfde ‘moeras’-wezens waarmee hij zich naïef bleef omringen.

RINOs + MSM = Trumps nederlaag

De meest verguisde onder hen in de ogen van zijn basis is “Javanka”, de populaire samenvoeging van Trumps schoonzoon Jared Kushner en zijn dochter Ivanka.

Hij bleef luisteren naar deze “Republicans In Name Only”, of RINO’s, zoals veel MAGA-leden ze beschrijven, evenals vele anderen, zoals degenen die nog steeds in het Congres zitten, maar zich voordeden als zijn vriend om de herverkiezing te winnen.

Bovendien leidde de invloed die zijn vroegere reality-tv-carrière op hem had, ertoe dat Trump geobsedeerd bleef door hoe zijn vijanden hem zouden kunnen belasteren in de Mainstream Media (MSM) voor alle beslissende stappen die hij nam om de “diepe staat” te vernietigen.

Deze karakterzwakte bleek zijn grootste persoonlijke tekortkoming te zijn, aangezien hij zijn instincten had moeten volgen in plaats van zich te onderwerpen aan het egoïstische verlangen om door zijn vijanden ‘aardig gevonden’ te worden.

Hij werd zo beïnvloed door de MSM dat zijn vijanden in staat waren om de meest basale “omgekeerde psychologische” trucs te gebruiken om hem te manipuleren om “op veilig te spelen” in zijn strijd tegen de “diepe staat”.

Ze vreesden dat hij, zelfs voordat hij in functie trad, zou veranderen in een zogenaamde “dictator”, maar hij heeft nooit serieus nagedacht over dergelijke autoritaire stappen in die richting, ondanks dat hij altijd de mogelijkheid had om gebruik te maken van de immense bevoegdheden die hem door de grondwet zijn verleend. om dit te doen als hij oprecht wilde.

Zijn MAGA-aanhangers pleitten hartstochtelijk dat hij in de ergste nachtmerrie van zijn vijanden had moeten veranderen door op zijn minst een beperkte staat van beleg af te kondigen als reactie op de decennia-lange Hybrid War of Terror on America die afgelopen zomer eindelijk kinetisch werd na  Antifa en ‘Black Lives Matter’   ( BLM) organiseerde landelijke rellen om hem te verdrijven.

Trump’s drie grootste mislukkingen

Trump verbijsterde zijn basis en slaagde er ook niet in om artikel 230 in te trekken, ondanks de nu bewezen vrees dat het Big Tech in staat zou stellen hem  en  zijn aanhangers te censureren  , noch dwarsboomde hij de stembiljetten van de Democraten en Dominion-stemsystemen die volgens hen uiteindelijk leidden. voor hen die de verkiezingen stelen.

Even zorgwekkend was zijn besluit om de democratische gouverneurs er niet van te weerhouden hun bevolking om politieke redenen op slot te doen onder het gemakkelijke voorwendsel van COVID-19.

De auteur behandelde al deze kwesties in zijn analyse die kort na de verkiezing werd gepubliceerd over waarom ” The Anti-Trump Regime Change Sequence de moeite waard is om te studeren “. Trump had legaal bijna “dictatoriale” bevoegdheden kunnen uitoefenen om dit alles af te wenden en zo Amerika te redden zoals zijn aanhangers het zien, maar keer op keer slaagde hij er niet in de kracht te verzamelen die nodig was om dit te doen vanwege zijn diepe persoonlijke tekortkomingen.

De hybride oorlog tegen Amerika is voorbij

Hoewel Trump ongetwijfeld het slachtoffer werd van de “diepe staat” gedurende zijn hele ambtsperiode, is hij niet langer zo’n martelaar als vroeger nadat hij plotseling de strijd had opgegeven na de bestorming van het Capitool op woensdag.

Hij gaf zich over aan de schrik van zijn basis, werd vervolgens opgeslokt door het “moeras” en wordt nu genadeloos vernietigd in een onheilspellend teken van wat de rest van de MAGA-beweging in het Biden-Kamala-tijdperk te wachten staat.

Als hij tot het einde was gevochten en ‘nooit had opgegeven’ zoals hij beloofde, dan zou het een heel ander verhaal zijn, maar in plaats daarvan hadden zijn overdreven ‘deal-making’-instincten het beste van hem op het allerlaatste moment en hij dacht dwaas dat hij zichzelf kon redden door te capituleren voor hun eisen.

De “diepe staat” toont nu hun “dank” door hem te censureren vanaf sociale media en aan te dringen op zijn afzetting.

De MAGA-beweging heeft altijd geloofd dat het land al jaren in “oorlog” is, hoewel de meesten de hybride aard ervan niet konden verwoorden zoals de auteur deed in zijn stuk vorige zomer over hoe ” The Hybrid War Of Terror On America Was Decades In The Making ”.

Ze voelden echt dat Trump hun dreigingsevaluatie deelde nadat hij wreed werd aangevallen door de ‘diepe staat’ vanaf het moment dat hij het campagnespoor betrad, maar het bleek dat hij de dreiging onderschatte, ook al deden zijn vijanden dat nooit.

Voor de “diepe staat” en hun publieke democratische volmachten was dit altijd een “oorlog” op zijn eigen manier, die ze nooit uit de weg gingen.

De allerhoogste ironie is dat terwijl Trump de “zwakke Republikeinen” hekelde in zijn Red America Rally-toespraak, hij uiteindelijk zelf diezelfde zwakte belichaamde door zich later over te geven.

De “Deep State” gewonnen

Zijn tegenstanders kennen geen grenzen en geloven in de klassieke machiavellistische mode dat “de doelen de middelen heiligen”, terwijl hij dacht dat hij volgens de regels kon spelen – en zelfs niet allemaal, zoals al eerder werd uitgelegd door te wijzen op zijn weigering om de nabije toekomst te gebruiken. – “dictatoriale” bevoegdheden die hem door de Grondwet zijn verleend – en komen nog steeds bovenaan.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Victoria Nuland Alert: de buitenlandse interventionisten haten Rusland echt

Zijn naïviteit zal de geschiedenis ingaan, aangezien het de meest directe oorzaak is van het feit dat hij de ernst van de onverbiddelijke oorlog van de ‘diepe staat’ tegen hem en de rest van Amerika niet volledig inziet.

Als een geboren en getogen New Yorker perfectioneerde Trump de kunst van het gladde praten, zo erg zelfs dat hij er zelfs in slaagde zijn basis te laten geloven dat hij hun dreigingsevaluatie deelde over de decennialange Hybrid War of Terror tegen Amerika.

Ze vielen voor deze schertsvertoning omdat ze wanhopig wilden geloven dat er nog enige hoop was. Dat is er echter niet, aangezien de oorlog voorbij is en de “diepe staat” voor eens en voor altijd heeft gewonnen.

De ” Grote Reset ” / ” Vierde Industriële Revolutie “,  veroorzaakt  door  Wereldoorlog C,  stormt met volle kracht vooruit, en praktisch elke binnenlandse prestatie die Trump op zijn naam heeft, zal waarschijnlijk worden teruggedraaid door Biden-Kamala tijdens hun eerste ambtsjaar. , vooral omdat de Democraat-gevolmachtigden van de “diepe staat” nu alle takken van de regering controleren (denk eraan dat de veronderstelde “conservatieve supermeerderheid” van het Hooggerechtshof eigenlijk alleen uit RINO’s bestaat, zoals werd bewezen door hun weigering om de overtuigende gevallen van verkiezingsfraude te horen).

Na ” analyse van de democratische veiligheidsfout van de MAGA-beweging ” op woensdag, is het duidelijk dat welk “masterplan” hij en / of de MAGA-beweging ook had kunnen mislukken en feitelijk werd uitgebuit door hun tegenstanders.

Het echte “masterplan”

In feite was het enige echte ‘masterplan’ dat van de ‘diepe staat’, die effectief elke beweging van Trump dwarsboomde en uiteindelijk de ‘laatste hoera’ van zijn aanhangers van een overwegend vreedzame bijeenkomst veranderde in de spijker die nu zal zijn. gehamerd in de kist van de MAGA-beweging.

Het is buitengewoon achterdochtig dat het Capitool van de VS zo slecht werd verdedigd, ondanks dat er op zo’n historische dag een lopende zitting van het Congres was en na weken van voorbereiding om de veiligheid van de site te waarborgen voorafgaand aan de lang geplande Save America March van Trump.

Het is zelfs nog verbazingwekkender dat sommige politieagenten  de barricades verwijderden  en zelfs  de deuren openden  voor sommige demonstranten, wat achteraf gezien suggereert dat de ‘diepe staat’ de meest ‘overdreven gepassioneerde’ onder hen wilde verleiden (om maar te zwijgen van vermoedelijke provocateurs) om de site te bestormen als voorwendsel voor wat volgde.

Het hele punt bij het passief faciliteren van dit scenario door de meesterlijke uitbuiting van massapsychologie was om de basis te leggen voor een alomvattend nationaal optreden tegen de MAGA-beweging op grond van het feit dat het nu “bewezen” is dat het een “binnenlandse terroristische” groep is.

Dat verklaart de push achter het afzetten van Trump minder dan twee weken voordat hij zelf onlangs erkende dat hij zijn ambt zal verlaten nadat hij de “machtsoverdracht” had verzekerd.

Als hij zich niet had overgegeven, dan zou hij waarschijnlijk nog steeds een martelaar zijn voor het grootste deel van de MAGA-beweging, maar nu is hij slechts een gijzelaar in een paleis in afwachting van zijn veelbesproken politieke executie als het openingssalvo van de door de democraten gedreven represailles van de ‘diepe staat’ tegen zijn aanhangers in de naam van “verdediging tegen binnenlands terrorisme”.

Dat, niet wat Q-Anon zich voorstelt, is het echte “masterplan”, en het is gelukt.

Afsluitende gedachten

Trump werd opgeslokt door het “moeras” omdat hij niet de kracht had om het droog te leggen. Elk MAGA-lid moet deze harde waarheid accepteren, hoe pijnlijk deze ook mag zijn.

Keer op keer slaagde hij er niet in de kracht te verzamelen die nodig was om zinvol te vervullen wat velen oprecht geloofden dat zijn lot was.

Dit was te wijten aan zijn fatale politieke verkeerde inschatting van de transformatie van een “buitenstaander” naar een “insider” in een gedoemde poging om het systeem van binnenuit te veranderen.

Hij bleef op RINO’s vertrouwen ondanks hun bewezen onbetrouwbaarheid. Trumps obsessie met hoe zijn vijanden hem in de MSM uitbeeldden, leidde er ook toe dat hij nooit serieus het gebruik van de bijna ‘dictatoriale’ bevoegdheden die hem door de grondwet waren verleend, om Amerika te redden, serieus heeft geadviseerd.

Hij gaf zich pathetisch over nadat het ‘masterplan’ van de ‘diepe staat’ was gelukt, en nu kan hij niet eens de geschiedenis ingaan als een martelaar.

Lees ook:  Groningers moeten wachten Shell (koninklijk huis) en Exxon krijgen direct 90 miljoen

Een gerelateerd artikel van ICH

Je zou denken dat als er een groep mensen is die een staatsgreep zou herkennen als ze er een zagen, het het Amerikaanse volk zou zijn. Omdat hun inlichtingendiensten al tientallen jaren betrokken zijn bij bijna alle staatsgrepen in de wereld; laten we zeggen sinds WO II, om het simpel te houden.

Net in het meest recente verleden hebben ze staatsgrepen geënsceneerd en uitgevoerd in Libië, Oekraïne, Syrië, Venezuela en vele andere plaatsen (denk aan Bolivia). Libië was de enige echte ‘succesvolle’, dankzij Gaddafi die werd gesodomiseerd met een bajonet, wat leidde tot Hillary’s duizelingwekkende We Came, We Saw, He Died, het verreweg lelijkste gezicht van de VS met een mijl.

Dat en de slavenmarkten in de open lucht die het gevolg waren van de dood door sodomiseren van de man die het rijkste land van Afrika leidde en zijn volk voordelen gaf waar Amerikanen alleen maar van kunnen dromen.

En nu staat Hillary’s bemanning op het punt om weer de teugels in handen te krijgen. Of zoals Michael Tracey het verwoordde “:  De nieuwe autoritaire liberaal-linkse monocultuur van het bedrijf zal absoluut meedogenloos zijn – en binnen 12 dagen versmelten ze met de staat. Dit is slechts het begin.  Eend voor dekking.

De mislukte staatsgrepen in Oekraïne, Syrië, Venezuela etc. lijken erop te wijzen dat de CIA niet erg bedreven (meer ?!) is in het organiseren van staatsgrepen, of misschien overschatten ze gewoon chronisch hun vaardigheden daarin. Hoe het ook zij, ze hebben meer schade toegebracht aan Amerika en zijn positie in de wereld dan Donald Trump ooit had kunnen dromen.

Dus je zou denken dat Amerikanen een staatsgreep zouden erkennen, maar in plaats daarvan zijn zij de laatste groep mensen op de planeet die dat zou doen. Omdat hun media hen niet als staatsgrepen presenteren. Ze worden bestempeld als het verspreiden van democratie, vrijheid enz., Als het opnemen tegen de slechteriken en het bevrijden van onschuldige mensen – zelfs als velen van hen daarbij sterven.

Het overlijden van mensen is een kenmerk van deze staatsgrepen, geen bug. Mensen worden neergeschoten, gebombardeerd, verdwenen, kortom: gedood.

Hoe dan ook, het is veel meer en beter dan ironisch dat al deze zeer dodelijke door de CIA geleide operaties geen staatsgrepen worden genoemd, maar het spektakel van clowns en acteurs dat deze week in Washington DC plaatsvond, wel. Wat alleen mogelijk is omdat ze mensen nooit hebben verteld wat een staatsgreep eigenlijk is.

Alleen dan kun je ze laten geloven dat een rukker in een harige Vikinghelm-outfit probeert de regering omver te werpen. Niet minder op initiatief van de democratisch gekozen president.

Zijn deze mensen extremisten en terroristen of zijn het clowns en acteurs? Ik zou naar de laatste optie leunen. Een staatsgreep vereist een plan, een draaiboek, meestal elites die denken dat ze een kans hebben om een ​​land over te nemen, dat op zijn beurt steun nodig heeft van ten minste een deel van een leger. Het beste wat deze mensen konden bedenken, was in Pelosi’s kantoor zitten en selfies maken.

Dat maakt de mars naar het Capitool verre van een goede zaak, maar er zijn veel mensen die het niet leuk vinden dat de president die ze in 2016 hebben gekozen, is behandeld door de MSM, zijn politieke tegenstanders. , en Amerikaanse inlichtingendiensten.

En na het theater dat Russiagate is geweest, het Mueller-debacle en de op Zelensky gebaseerde afzetting, zou dat misschien niet al te verrassend moeten zijn.

Het grootste probleem voor Trump de laatste tijd lijkt zijn juridische vertegenwoordiging te zijn geweest. Ik heb de hele tijd gezegd: laat de dobbelstenen rollen waar ze kunnen, er zijn veel vragen rondom de verkiezing en ze hebben het recht om op zoek te gaan naar antwoorden op deze vragen.

Maar als je kijkt naar de huidige status van wat mensen als Rudy Giuliani, Jenna Ellis, Sidney Powell en Lin Wood hebben bedacht, dan denk je dat ze net zo goed voor de andere kant hadden kunnen werken.

Toch hebben we in ieder geval de dobbelstenen zien rollen, en ze kwamen naar voren zoals ze deden. Het proces mocht doorgaan, en dit is het resultaat. Dit heeft zowel Trump als zijn volgelingen misleid. Ze dachten dat er iets wezenlijks – en tastbaars – was, want dat werd hun de hele tijd verteld.

Dit betekent echter niet dat de VS stemmachines moet blijven gebruiken. Er zijn veel landen die verkiezingen houden, en er zijn er maar heel weinig die die machines gebruiken en / of hun verkiezingen omstreden zien. Er is een reden voor die combinatie.

Deze dingen kunnen worden gemanipuleerd, en dat zal ook gebeuren als ze worden gebruikt. Gooi ze weg of dit hoofdstuk wordt eindeloos herhaald.

Maar nogmaals, het komt allemaal goed uit voor iedereen behalve Trump. En misschien een paar GOP’ers die bij hem stonden. Je zou kunnen zeggen dat Trump het moeras is binnengegaan en erin is verdronken, het heeft hem geheel opgeslokt. Dat wil niet zeggen dat hij zo’n perfect personage is, nee, maar hij was de enige kans om van de machtskabal af te komen die DC is. Dat is een veel groter gevaar dan hij ooit zou kunnen zijn.

Waar carrièrepolitici als Pelosi, Schumer, McConnell en Joe Biden tientallen jaren kunnen verblijven, en steeds meer mooie bedragen kunnen krijgen van de lobbyisten die hun wetten schrijven, wat ten goede komt aan de bedrijven waarvoor ze werken. Trump was de kans om hier in ieder geval iets aan te doen. Ze aten hem levend op.

Nu is het verhaal dat Trump het grootste gevaar is / was, en dat hij een staatsgreep probeerde te plegen tegen zijn eigen regering.

Om de klus te klaren, nadat ze meer dan 4 jaar door de MSM waren opgejaagd, was sociale media, voor wie Trump zonder pardon dumpen, nadat hij jarenlang hun belangrijkste attractie was geweest -in ieder geval voor clickbait-, slechts een zakelijke beslissing, gekleed vage reeks morele principes, schrappen hem nu gewoon.

En mensen juichen dat toe. Ze begrijpen niet dat je als president van de VS voortaan dient in opdracht, gratie en vriendelijkheid van de CIA, New York Times en WaPo, maar nog meer die van @jack en Zuckerberg, en niet die van het Amerikaanse volk.

Omdat het lawaai over een poging tot staatsgreep Team Biden in staat stelt om Sally Yates, Susan Rice en Victoria Nuland en hun hele bende neocon-oorlogsstokers binnen te glippen.

De volledige media-aandacht voor Trump diende om te verbergen wat die mensen de hele tijd achter de schermen aan het doen waren. En nu is het tijd om dekking te zoeken. Ze zullen proberen hem opnieuw te beschuldigen, hem dan vervolgen en alles uitwissen wat hij heeft gedaan, aangemoedigd door dezelfde media die je nooit hebben verteld wat een staatsgreep eigenlijk is. Omdat ze een grote club zijn, en hij zit er niet in, en jij ook niet.

En als je denkt dat je in de toekomst een mening op sociale media kunt uiten die niet samenvalt met die van de grote club, heb je misschien niet goed opgelet.Lees ook:  Verzwegen in onze media: Tientallen scholen in Israël weer dicht na nieuwe corona-uitbraak

Comments

comments