Man gearresteerd in DC met ongeautoriseerde inauguratiegegevens, een geladen pistool en veel munitie

Man gearresteerd in DC met ongeautoriseerde inauguratiegegevens, een geladen pistool en veel munitie

17 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

De Amerikaanse politie van het Capitool arresteerde een man in Washington, DC met een “ongeautoriseerd” inauguratiebewijs. Toen wetshandhavers de vrachtwagen van de Virginia-man doorzochten, vonden ze een niet-geregistreerd pistool en meer dan 500 munitie. Hoewel het eerste rapport van CNN beweerde dat de inauguratie-legitimatie van de man nep was, waren andere rapporten later in tegenspraak met die beoordeling. Een federale wetshandhavingsfunctionaris vertelde de New York Times dat de referentie niet nep was.

De man die werd gearresteerd, Wesley Beeler, reed naar de veiligheidscontrole en presenteerde een legitimatiebewijs. Maar toen een politieagent van het Capitool de inloggegevens controleerde met een lijst, ontdekte hij dat de man niet bevoegd was om het afgeschermde gebied te betreden dat als veiligheidsmaatregel was ingesteld. Agenten merkten op dat de man pro-gun bumperstickers in zijn auto had, waaronder een met de tekst ‘Assault Life’.

De Amerikaanse politie van het Capitool arresteerde een man in Washington, DC met een “ongeautoriseerd” inauguratiebewijs. Toen wetshandhavers de vrachtwagen van de Virginia-man doorzochten, vonden ze een niet-geregistreerd pistool en meer dan 500 munitie. Hoewel het eerste rapport van CNN beweerde dat de inauguratie-legitimatie van de man nep was, waren andere rapporten later in tegenspraak met die beoordeling. Een federale wetshandhavingsfunctionaris vertelde de New York Times dat de referentie niet nep was.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De ultra-rechtse militie van Michigan - 5 vragen beantwoord over de groep die zogenaamd een gouverneur zou willen ontvoeren

De man die werd gearresteerd, Wesley Beeler, reed naar de veiligheidscontrole en presenteerde een legitimatiebewijs. Maar toen een politieagent van het Capitool de inloggegevens controleerde met een lijst, ontdekte hij dat de man niet bevoegd was om het afgeschermde gebied te betreden dat als veiligheidsmaatregel was ingesteld. Agenten merkten op dat de man pro-gun bumperstickers in zijn auto had, waaronder een met de tekst ‘Assault Life’.

Desgevraagd zei Beeler dat hij een halfautomatisch Glock-pistool in de middenarmsteun droeg. De politie ontdekte dat de Glock was geladen met een magazijn met hoge capaciteit en 17 patronen munitie. Het pistool was klaar om te vuren. Beeler droeg 509 kogels voor het pistool, inclusief kogels met een holle punt, evenals 21 jachtgeweergranaten. Hij werd beschuldigd van vijf misdrijven, waaronder het bezit van een wapen en munitie zonder de juiste registratie. Hij verscheen zaterdagmiddag in DC Superior Court en een rechter beval hem vrij te laten, maar zei dat hij niet naar DC mag terugkeren, tenzij het voor de rechtbank is of een ontmoeting met zijn advocaat .

De Washington Post nam contact op met de moeder van Beeler, die zei dat ze geschokt was toen ze het nieuws hoorde, omdat hij haar had verteld dat hij het centrum van Washington zou helpen beveiligen voor de inauguratie. Beeler werkt naar verluidt in de particuliere beveiliging. ‘Dat geloof ik niet’, zei zijn moeder toen ze over de aanklacht hoorde .Lees ook:  We hebben nog nooit zo'n economische ineenstorting gezien, en het is grotendeels een zelfverwonding

Comments

comments