Welkom in 2021! Bent u KLAAR voor een totale (ideologische) oorlog?


Dus welkom in 2021!

Als vorige week een indicatie was, wordt het een behoorlijk spannend jaar.

Het wordt het jaar waarin GloboCap iedereen eraan herinnert die feitelijk de leiding heeft en de “normaliteit” over de hele wereld herstelt.

“… Of in ieder geval pogingen om“ normaliteit ”of de“ nieuwe normaliteit ”of de“ grote normale reset ”of“ de nieuwe normale oorlog tegen binnenlandse terreur ”te herstellen… of hoe ze het uiteindelijk ook gaan noemen.

Hoe ze het ook noemen, GloboCap is klaar met grijpen.

Ze hebben het gehad met al deze ‘populistische’ malarkey die de afgelopen vier jaar gaande is.

Ja, dat klopt, het feest is voorbij, jij door Rusland gesteunde blanke supremacistische terroristen!

Jullie Trump-liefhebbende grootmoedermoordenaars tegen maskers!

U anti-vax, verkiezingsfraude-complottheoretici!

Jij devianten die weigeren bevelen op te volgen, draag je verdomde maskers, stem op wie ze je vertellen, en geloof welke volkomen onzinnige officiële propaganda ze ook in je hoofd gieten!

Oh ja, je hebt het deze keer echt gedaan!

Je bestormde het verdomde Capitool.

Jij en je racistische, door Rusland gesteunde leger van   bizonhoeden met halfnaakte acteurs hebben zich bemoeid met de oerkrachten van GloboCap, en nu, bij God, zul je boeten!

Nee, probeer uw misdaden niet te minimaliseren.

U bent zonder toestemming een gebouw binnengegaan!

Het gebouw waar Amerika democratie simuleert!

Je liep daar rond met gekke vlaggen zwaaiend!

Je ging de Kamer binnen, de kantoren van mensen!

Een van jullie legde eigenlijk  zijn smerige populistische voeten op Pelosi’s bureau  … OP HAAR BUREAU! Deze agressie houdt niet op!

OK, voordat ik verder ga met dit essay, moet ik aan mijn vaste lezers uitleggen (voor het geval het nog niet duidelijk was) dat ik heb besloten af ​​te zien van elk woord dat ik ooit heb geschreven, en al mijn principes, en mijn gezond verstand, en sluit me aan bij de rest van mijn oude linkse en liberale vrienden in de orgie van online haat en verontwaardiging waar ze momenteel gedachteloos aan toegeven.

Ja, ik realiseer me dat dit een schok is, maar ik heb de GloboCap op de muur zien schrijven, en ik wil niet … weet je,  ideologisch ‘gezuiverd’ worden  of beschuldigd worden van ‘ extremisme ‘ of ‘ opstandigheid ‘ of ” binnenlands terrorisme ” of ” populisme ” of wat dan ook.

Ik heb al genoeg problemen omdat ik niet speel met hun ‘ apocalyptische plaag ‘, en wat ik ook ben, ik ben zeker geen martelaar, en ik moet een carrière in de kunsten overwegen, dus ik heb besloten te luisteren tot mijn innerlijke lafaard en sluit me aan bij de ganzenstappende mondiaal-kapitalistische menigte, daarom klinkt deze column enigszins vreemd.

Kijk, vroeger, vóór mijn bekering, zou ik mijn liberale vrienden belachelijk hebben gemaakt omdat ze deze ‘bestorming’ van het Capitool een ‘staatsgreep’ of een ‘opstand’ noemden en omdat ze eisten dat de demonstranten zouden worden vervolgd als “Binnenlandse terroristen.”

Ik zou ze waarschijnlijk een beetje hebben uitgescholden omdat ze het internet op gingen en hun haat uitspuwden naar  de ongewapende vrouw die door de politie was doodgeschoten  als een troep zielloze, totalitaire jakhalzen.

Ik heb misschien zelfs een verwijzing gemaakt naar die beruchte scène in  Schindler’s List  waar de menigte “normale” Duitse burgers allemaal lachen en spotten terwijl de Joden door de nazi-goons worden weggemarcheerd naar het getto.

Maar nu ik het licht heb gezien, zie ik hoe erg en verkeerd dat zou zijn geweest.

Het is duidelijk dat het overtreden van het Capitool een misdaad is die met de dood moet worden bestraft.

En het vergelijken van hedendaagse Amerikaanse liberalen met de ‘goede Duitsers’ tijdens het nazi-tijdperk is zo schandalig dat … nou ja, het zou waarschijnlijk moeten worden gecensureerd.

Dus goed dat ik besloot dat niet te doen!

Bovendien was  de vrouw een ‘toegewijde complottheoreticus’,  dus ze kreeg wat ze verdiende, toch? ( “Speel stomme spelletjes, win stomme prijzen”  was volgens mij de officiële liberale sjibbolet.)

In feite (en ik hoop dat mijn liberale vrienden dit nog steeds lezen), had de politie ze allemaal moeten neerschieten!

Al deze door Rusland gesteunde nazi-opstandelingen hadden ter plekke neergeschoten moeten worden, bij voorkeur door gespierde zakelijke huurlingen en CIA-sluipschutters in Black Hawk-helikopters met grote Facebook- en Twitter-logo’s erop!

Eigenlijk zou iedereen die inbreuk maakte op het Capitool (dat op een kathedraal lijkt), of zojuist met een MAGA-hoed naar het protest kwam, door de federale autoriteiten worden opgejaagd, beschuldigd van een ‘binnenlandse blanke supremacistische terrorist’. naar Black Lives Matter Plaza, en live in het gezicht geschoten, op tv, zodat iedereen naar zijn schermen kan kijken en huilen, zoals de  Two Minutes Hate  in  1984 .

Dat zou deze “opstandelingen” een les leren!

Of ze kunnen ze neerschieten in een van die stadions met een bedrijfsmerk!

We zouden er een wekelijks televisie-evenement van kunnen maken. Het is niet alsof er een tekort is aan Trump-ondersteunende ‘binnenlandse terroristen’.

Ze konden elke week een ander stadion gebruiken, de zaal uithangen met grote “New Normal” -vlaggen, muziek spelen, toespraken houden, de hele negen meter.

Iedereen zou natuurlijk maskers moeten dragen en zich strikt houden aan sociale afstandelijkheid.

Mensen konden de kinderen meenemen, er een dag van maken.

Hoe gaat het tot nu toe, linkse en liberale vrienden?

Nee?

Niet fanatiek en hatelijk genoeg?

Oké, dus wat is er nodig om je ervan te overtuigen dat ik mijn toon heb veranderd, mijn geest bij het rechte eind heb en helemaal aan boord ben met het New Normal totalitarisme?

Troef?

Zeker, ik kan Trump doen.

Ik haat hem!

Hij is Hitler!

Hij is Russische Hitler!

Hij is de Russische blanke supremacist Hitler!

Ja, ik weet dat ik de afgelopen vier jaar heb uitgewezen dat hij niet echt Hitler of een Russische agent is, en dat hij eigenlijk gewoon dezelfde belachelijke, narcistische ezelclown is die hij altijd is geweest, maar ik had het mis.

Hij is beslist Hitler en een Russische agent!

Hij is zeker niet alleen een zielige oude vent zonder een enkele machtige bondgenoot in Washington die geen daadwerkelijke staatsgreep zou kunnen plegen als Poetin elke blauwe staat op de kaart zou vernietigen.

Nee, ik vervuil mezelf in angst voor zijn ontzagwekkende kracht.

facebook

Het maakt niet uit dat hij zojuist is verbannen door  Facebook, Twitter en  tal van andere bedrijfsplatforms en voor de gek gehouden door de bedrijfsmedia, het internationale politieke establishment, de inlichtingendiensten en de rest van GloboCap sinds de dag dat hij de eed van kantoor.

Vergeet het feit dat, hoewel hij de nucleaire lanceercodes in zijn kleine handjes houdt en opperbevelhebber van het Amerikaanse leger is, het enige dat hij kon doen om zijn verwijdering aan te vechten een hoop hopeloze rechtszaken was en in het Oval Office bleef zitten. cheeseburgers eten en de nacht in tweeten.

Nee, dat betekent niets, niet wanneer hij nog steeds de macht heeft om een ​​paar dozijn pissige Amerikanen te ‘aanmoedigen’ om het Capitool binnen te stormen ( of rustig te lopen ) en selfies te nemen terwijl hij in de stoel van de vice-president zit!

Kijk, het punt is, ik haat hem.

En ik haat zijn aanhangers.

Ik haat iedereen die hem en zijn aanhangers niet haat.

Ik haat iedereen die geen masker draagt.

Ik haat de Republikeinen.

Ik haat de Russen.

Ik haat iedereen die het vaccin niet krijgt.

Mijn God, ik haat ze!

Ik ben zo vol haat en dwaze woede dat ik er gek van word.

Ik word zo verteerd door zelfingenomen haat, propaganda en gefabriceerde hysterie dat, als Rachel Maddow, of Chris Hayes, of wie dan ook, mij zou vertellen dat het tijd was om ze allemaal bijeen te drijven, deze ‘binnenlandse terroristen’, deze ‘opstandelingen’, ‘Deze’ complottheoretici ‘, deze’ antimasker-extremisten ‘(en iedereen die ons niet wil gehoorzamen), en ze in treinen zetten en naar kampen sturen,

Ik zou daar waarschijnlijk ok mee zijn.

Hoe gaat het, liberalen?

Ben ik terug in de club?

Omdat ik het snap.

Ik zweer!

Ik ben genezen!

Prijs God!

Ik ben klaar om in te haken en mijn steentje bij te dragen.

Ik geloof in de uiteindelijke overwinning van GloboCap!

Ik ben bereid om te werken, als onze leiders me bevelen, tien, twaalf of veertien uur per dag, en alles geven wat ik heb voor de overwinning van GloboCap!

Ik ben klaar voor een totale ideologische oorlog … een ideologische oorlog die vollediger en radicaler is dan alles wat ik me zelfs maar kan voorstellen!

Natuurlijk zijn onze denkbeeldige vijanden formidabel (en deze oorlog zal waarschijnlijk eeuwig duren … of in ieder geval tot het einde van het mondiale kapitalisme), maar, in de woorden van een van onze grootste liberale helden, George W. Bush, “kom maar op!”

 

obama

 

Door C. J Hopkins

***

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Reacties 2

Geef een antwoord