De Trumps zijn naar verluidt van plan om de bidens volledig af te keuren wanneer ze op de inauguratiedag in het Witte Huis aankomen

De Trumps zijn naar verluidt van plan om de bidens volledig af te keuren wanneer ze op de inauguratiedag in het Witte Huis aankomen

19 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Donald Trump heeft nooit ingestemd met een vreedzame machtsoverdracht als hij verloor, en ja hoor, het is allesbehalve vreedzaam geweest. Hoewel het lijkt dat de geheime dienst hem niet schoppend en schreeuwend van het Oval Office hoeft te slepen , is er één ding dat vrijwel zeker niet zal gebeuren: volgens CNN zullen de 45e president en zijn FLOTUS, Melania, dat wel doen. doe niet de gebruikelijke rondleidingen als de twee presidentiële paren het stokje doorgeven.

De traditie is dit: de vertrekkende president verwelkomt de aanstaande president op de trappen van de North Portico, aan de voorkant van het Witte Huis. Ze rijden dan samen naar het Capitool. Ondertussen leidt de vertrekkende First Lady de inkomende First Lady rond. Maar deze keer – na twee maanden van ongegronde beschuldigingen van kiezersfraude, zelfs een mislukte MAGA-staatsgreep, om nog maar te zwijgen van Trumps grimmige financiële en juridische toekomst – wanneer de nieuwe president arriveert, is de oude al verdwenen. In plaats daarvan zullen de Bidens waarschijnlijk gewoon worden begroet door Timothy Harlet, de chef van het Witte Huis, een huurder van Trump die waarschijnlijk niet veel langer zal duren.

Dit zal niet de eerste keer zijn dat de inkomende en vertrekkende presidenten niet deelnemen aan deze traditie. Richard Nixon was er niet toen Gerald Ford het overnam, maar dat komt omdat Nixon eerder ontslag had genomen dan te zijn afgezet en verwijderd. Woodrow Wilson begroette Warren G. Harding niet bij de deur, maar alleen omdat hij ziek was. De laatste keer dat de afkeuring opzettelijk was, was toen Andrew Johnson, een jongen uit het Zuiden, weigerde de voormalige generaal van het leger van de Unie Ulysses S. Grant te ontmoeten, deels omdat Johnson, net als Donald Trump, net was afgezet.

Maar nogmaals, misschien is het het beste. Wanneer de Bidens terugkeren naar het Witte Huis na een reeks traditionele ceremonies, zoals het leggen van kransen op Arlington National Cemetery, zal het gewricht grondig van de troef zijn ontdaan:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het Witte Huis verwijdert de tweet die beweert dat de beschermende barrière buiten het Joodse centrum een ​​"Antifa" -opstelling was

Tegen die tijd zullen alle Trump-parafernalia verdwenen zijn en zal een grondige reiniging van top tot teen van de hele campus van het Witte Huis zijn voltooid. Diepere reinigingsprotocollen werden geregeld via het Witte Huis met externe aannemers, bovenop de regelmatige schoonmaak door personeel, inclusief speciale aandacht voor tapijten, tapijten, gordijnen en oppervlakken, om elke mogelijkheid van aanhoudende ziektekiemen aan te pakken, van het type Covid-19 of anderszins .

De Bidens krijgen zelfs nieuwe matrassen en boxsprings voor hun slaapkamer, maar dat is slechts een standaard procedure. Het is vermeldenswaard dat Trump zijn administratie naar verluidt alleen heeft geslapen, in een kamer die eerder als studeerkamer of studeerkamer is gebruikt.

Wat de uitzending van Trump betreft, hij zou naar verluidt willen dat het enorm wordt, met een spetterende bijeenkomst op Joint Base Andrews, waar hij en Melania voor de laatste keer aan boord gaan van Air Force One, op weg naar Mar-a-Lago. Hij eist pracht en praal – een saluut van 21 schoten, rode loper, militaire Color Guard. Maar hoewel ze hordes mensen hebben uitgenodigd, zei een overheidsfunctionaris tegen CNN: “Tot dusver zijn er niet veel RSVP’s geweest.”

Het is in ieder geval niet verwonderlijk dat Donald Biden geen hand zou willen schudden, maar de Melania-stompzinnigheid is wankel. Het lijkt tenslotte in te gaan tegen wat ze beweert dat haar blijvende nalatenschap als FLOTUS zou zijn .

No Title

Melania trump has broken tradition by NOT inviting the incoming First Lady to the White House.That’s not very “Be Best,” is it?Lees ook:  Valentijnsdagvideo – Tinderen met Geert Wilders (PVV)

Comments

comments