Afscheid van de babysociopaten van Trump

Afscheid van de babysociopaten van Trump

20 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Afscheid van de babysociopaten van Trump

Vandaag namen we afscheid van Donald J. Trump, de ergste, meest luie en meest mandarijnachtige van de 45 presidenten. Hij liet een pad van vernietiging achter in zijn kielzog, waaronder 400.000 dode Amerikanen, een gedecimeerde economie, verbrijzelde normen, overtreden wetten en eindeloze opsomming. En als zijn omkoopbaarheid, corruptie en incompetentie nog niet genoeg waren, onderstreepte hij zijn ambtstermijn in het hoogste (en voorheen meest gerespecteerde) ambt door aan te zetten tot een poging om dezelfde instellingen omver te werpen die hem macht gaven – de daad van een kwaadaardige en sociopathische narcist die ook, om een ​​diagnose te gebruiken die technisch niet in de DSM staat, een gigantische baby is. 

Maar we moeten ook afscheid nemen van de Trump-kinderen: het ambulante bewijs dat narcisme, incompetentie en corruptie genetisch overgeërfde eigenschappen zijn. Net als hun fatsoenlijke paterfamilia, namen ze nauwelijks de moeite om hun minachting voor democratische normen te verhullen, en gebruikten ze elke beschikbare gelegenheid om hun positie – en bij uitbreiding de belastingbetaler – te exploiteren om geld te verdienen en onverdiende macht te vergaren. Ze verdienen hun eigen uitzending, vooral gezien de aanhoudende geruchten dat ze eigen politieke ambities hebben en dat een vorm van recidive onvermijdelijk lijkt. Elk daarvan is uniek en gedenkwaardig, net zoals elke individuele ervaring met voedselvergiftiging even vreselijk is en toch verrassend gevarieerd in zijn weerzinwekkende werking. 

Een persoonlijke favoriet onder de dingen die je niet mag missen: Donald Trump Jr.’s redneck-cosplay. Als een in Alabama geboren landelijke Alabama die opgroeide in een gezin vol jagers, is het soms vermakelijk om te kijken naar Junior – een in New York City geboren, Ivy-opgeleide Buckley School-afgestudeerde die waarschijnlijk vele middelbare schoolweekenden heeft doorgebracht met het drinken van coke in de badkamer van Dorrians -suit als een Duck Dynastyextra en onhandig pantomime die dingen waarvan hij denkt dat rode-staat Trumpists doen (zegen zijn hart). Alleen het ongebreidelde racisme is voor hem vanzelfsprekend. Het is zenuwslopend om hem te zien zwaaien met zo’n enorm assortiment van absurd opgevoerde wapens, elk meer uitgerust met extreemrechtse stickers en gratis ijdelheidsmods dan de vorige. In de regel wil je nooit dat een man met onopgeloste woedeproblemen gemakkelijk toegang heeft tot krachtige vuurwapens, laat staan ​​een verzameling die hij waarschijnlijk met een vorkheftruck moet vervoeren.

Je wilt over het algemeen ook niet dat iemand een vuurwapen bedient terwijl ze onder invloed zijn van … nou ja, wat dan ook: recreatieve drugs, geneesmiddelen op recept, Donald Trump. Junior’s publieke optredens waren op dat front zorgwekkend. Alleen al zijn Visine-budget zou waarschijnlijk twee boekjaren van Meals on Wheels kunnen financieren. Zijn tv-optredens waren altijd gericht op een publiek van één persoon, en ik zal het niet missen dat een 43-jarige man zijn vader vertelt dat hij wanhopig op zoek is naar liefde in een gecodeerde taal die volledig lijkt te bestaan ​​uit complottheorieën. 

Op dit front lijkt Eric Trump een beetje meer bij elkaar, of op zijn minst heb ik hem nog nooit zien lijken alsof hij op het punt stond in tranen uit te barsten, wat een semi-regelmatig kenmerk is van Junior’s optredens. Geen van beiden werd verondersteld betrokken te zijn bij de campagne van hun vader, maar de hele Trump-familie interpreteert “belangenverstrengeling” als een ethisch conflict dat “van belang” kan zijn in de participatieve zin. Eric’s bijdragen aan de erfenis van Trump omvatten meestal het garanderen van zijn vrouw een salaris van $ 180.000 via het huwelijk en het doorsluizen van geld van de liefdadigheidsinstelling voor kanker van een kind naar zijn bedrijf en toegegeven, geld stelen van kinderen met kanker is zo tekenfilmachtig gemeen dat het niet aannemelijk zou zijn in een Marvel-film. Mijn meest controversiële Trump-gerelateerde mening is dat Eric niet echt The Dumbest One is, maar de concurrentie is zo zwaar voor de titel dat het soms moeilijk te zeggen is. 

Dat brengt ons bij Ivanka, die ooit op een etentje ruzie kreeg over het verschil tussen liberaal en libertair, waarvan ze beweerde dat het hetzelfde was, en toen de persoon met wie ze ruzie had, voorstelde om het te googlen, antwoordde ze dat ze ‘ d “het in overweging nemen.” Nu bevindt ze zich in de positie dat ze haar eigen “advies” moet volgen en “iets nieuws moet zoeken”, zoals ze onlangs miljoenen nieuwe werkloze Amerikanen heeft geadviseerd (vermoedelijk omdat “Laat ze coderen eten” een te onhandige constructie was).

Loopbaancoaches suggereren doorgaans dat mensen die hun baan verliezen, hun primaire vaardigheden moeten benadrukken wanneer ze naar iets nieuws solliciteren. Afgaande op haar staat van dienst in het Witte Huis, zijn Ivanka’s vaardigheden: haar eigen foto-operaties organiseren, een beheersing van openbare zelffelicitatie ontwikkelen, inspirerende citaten verkeerd toeschrijven aan Alexis de Tocqueville en het tapijt onder vrouwen vandaan trekken als een klas met Olympisch niveau kracht. 

Ik heb historisch beweerd dat zij de Edmund Hillary van sociaal klimmen is, maar ben tot het besef gekomen dat mijn analogie niet klopt: Hillary moest het werk zelf doen en kon er niet zomaar de eer voor nemen. Als iemand die bedreven is in het opeisen van dingen die ze niet heeft gedaan, is Ivanka net zo goed in het vermijden van verantwoordelijkheid voor de rampzalige dingen die ze deed of mogelijk maakte. Een middelbare schoolvriendin van haar herinnert zich in Vanity Fair dat ze ooit een scheet liet in de klas en het een klasgenoot de schuld gaf – een toepasselijke, zij het scherpe metafoor voor wat ze bleef doen terwijl ze zichzelf op magische wijze transformeerde van ‘Senior White House Adviser’ naar ‘ gewoon een dochter ”elke keer dat de regering iets catastrofaals en moreel weerzinwekkend deed.  

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Is Europa in opstand gekomen?

Dat brengt ons bij Ivanka, die ooit op een etentje ruzie kreeg over het verschil tussen liberaal en libertair, waarvan ze beweerde dat het hetzelfde was, en toen de persoon met wie ze ruzie had, voorstelde om het te googlen, antwoordde ze dat ze ‘ d “het in overweging nemen.” Nu bevindt ze zich in de positie dat ze haar eigen “advies” moet volgen en “iets nieuws moet zoeken”, zoals ze onlangs miljoenen nieuwe werkloze Amerikanen heeft geadviseerd (vermoedelijk omdat “Laat ze coderen eten” een te onhandige constructie was).

Loopbaancoaches suggereren doorgaans dat mensen die hun baan verliezen, hun primaire vaardigheden moeten benadrukken wanneer ze naar iets nieuws solliciteren. Afgaande op haar staat van dienst in het Witte Huis, zijn Ivanka’s vaardigheden: haar eigen foto-operaties organiseren, een beheersing van openbare zelffelicitatie ontwikkelen, inspirerende citaten verkeerd toeschrijven aan Alexis de Tocqueville en het tapijt onder vrouwen vandaan trekken als een klas met Olympisch niveau kracht. 

Ik heb historisch beweerd dat zij de Edmund Hillary van sociaal klimmen is, maar ben tot het besef gekomen dat mijn analogie niet klopt: Hillary moest het werk zelf doen en kon er niet zomaar de eer voor nemen. Als iemand die bedreven is in het opeisen van dingen die ze niet heeft gedaan, is Ivanka net zo goed in het vermijden van verantwoordelijkheid voor de rampzalige dingen die ze deed of mogelijk maakte. Een middelbare schoolvriendin van haar herinnert zich in Vanity Fair dat ze ooit een scheet liet in de klas en het een klasgenoot de schuld gaf – een toepasselijke, zij het scherpe metafoor voor wat ze bleef doen terwijl ze zichzelf op magische wijze transformeerde van ‘Senior White House Adviser’ naar ‘ gewoon een dochter ”elke keer dat de regering iets catastrofaals en moreel weerzinwekkend deed.  

Dus Ivanka zal binnenkort een Florida-vrouw zijn, en zal vermoedelijk de traditie van de staat overnemen om erop te staan ​​dat delen van Florida ‘niet echt zuidelijk’ zijn en dat andere delen ‘lager Alabama’ zijn, maar met een hese stem die op onverklaarbare wijze twee octaven lager is. dan het zou moeten zijn. Haar optredens op de camera zullen een bepaalde videokwaliteit blijven hebben, en het deskundige haar en de make-up zullen het verontrustende, griezelige vallei-effect dat ze uitstraalt wanneer ze met authentieke menselijke emotie probeert te spreken, niet compenseren. 

Ze zal niet alleen zijn. Jared Kushner is niet letterlijk een Trump-kind, maar hij kan dat net zo goed zijn. Hij is net zo gekwalificeerd als Ivanka om een ​​senior adviseur van het Witte Huis te zijn, profiteerde van hetzelfde nepotisme en heeft veel van de eigenschappen die het meest uitgesproken zijn bij de Trump-kinderen: een opgeblazen gevoel van recht; een overtuiging dat zijn rijkdom tegelijkertijd een product is van meritocratie en dynastiek lot; en een viscerale allergie voor elke vorm van kennisverwerving waarbij naar experts wordt geluisterd, met iemand met een lager nettovermogen wordt gesproken of iets wordt gelezen dat langer is dan de eerste alinea van deze column waarin zijn letterlijke naam niet voorkomt. 

Ik heb hier wat persoonlijke ervaring: in 2011 en 2012 was ik hoofdredacteur van The New York Observer,een krant die hij kocht en vernietigde met rampzalige snelkoppelingen die werden omkaderd als “optimalisatie” en een schijnbare vastberadenheid om “snel handelen en dingen breken” te interpreteren als een einddoel en niet als een pad naar succes. Hij neemt een speciale plaats in mijn hart in: in het bijzonder het deel dat verantwoordelijk is voor de ventriculaire contractie die mijn bloeddruk naar stratosferische hoogten stuurt telkens wanneer ik hoor dat hij de leiding heeft gekregen over iets belangrijks. De enige troost die ik krijg van het feit dat Donald Trump de laatste jaren de voogdij over het nucleaire voetbal had, is dat hij die functie niet aan Jared kon uitbesteden, die het misschien gewoon terloops aan Mohammad bin Salman had gegeven in ruil voor een kleine investering in een veelbelovend Kushner Co.-pand in het centrum van de luxe Fifth Avenue in New York City. 

Het enorme aantal slechte beslissingen dat Jared heeft genomen, wordt alleen geëvenaard door het aantal keren dat hij zijn mislukkingen een succes heeft verklaard. Als je hem dit in realtime zag doen, was het alsof je een voetballer in de verkeerde richting naar zijn eigen eindzone zag rennen, de doellijn passeerde, vervolgens het voetbal spike en zichzelf tot winnaar verklaarde. Herhaaldelijk. En de coach wilde hem niet op de bank zetten. 

Gelukkig hebben de kiezers ze allemaal op de bank gezet. Afgezien van Jared vragen of hij toevallig de federale vaccinreserve is kwijtgeraakt, hoeft niemand van ons ooit nog met hen in contact te komen of er aandacht aan te schenken. (Ik laat Barron en Tiffany buiten deze analyse omdat Barron als minderjarige in de nabije toekomst vastzit in deze familie, of hij het nu leuk vindt of niet; en niemand – en al helemaal niet haar vader – lette op Tiffany of haar vierjarenplan om haar vader op zijn laatste dag op kantoor te laten zien door haar verloving aan te kondigen .) 

Dat betekent echter niet dat hun namen niet in de krantenkoppen verschijnen. Don Jr. en Ivanka ontsnapten ternauwernood aan een aanklacht wegens criminele fraude voordat hun vader tot president werd gekozen, en het lijkt ongeloofwaardig dat in de vele lopende onderzoeken naar de zakelijke aangelegenheden van Donald Trump ook geen onderzoek naar hen is opgenomen. Eric Trump is al afgezet door de procureur-generaal van New York. En de Senaatscommissie voor Financiën heeft geprobeerd vast te stellen of Jared’s omgang met de Qatari’s, mogelijk in ruil voor het helpen redden van Kushner Co.’s eigendom van 666 Fifth Avenue, in strijd is met de statuten van criminele belangenconflicten. 

Psychologen suggereren dat koppels hun relaties kunnen verbeteren door een band op te bouwen over nieuwe ervaringen. Als dat waar is, is het een goed voorteken voor de relaties tussen de nakomelingen van Trump, aangezien ze iets nieuws en onbekends voor hen tegenkomen: verantwoording. Lees ook:  BURGER IS ALTIJD DE DUPE: EERLIJKER BELASTINGSTELSEL HEBBEN WE NODIG DIT IS WAAROM

Comments

comments