Greta Thunberg nam een ​​laatste uithaal naar ‘Old Man’ Trump op zijn laatste dag als president

Greta Thunberg nam een ​​laatste uithaal naar ‘Old Man’ Trump op zijn laatste dag als president

20 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Donald Trump maakte een machtige vijand in Greta Thunberg.

De woordenoorlog tussen de 74-jarige mislukte zakenman en de 18-jarige klimaatveranderingsactivist begon in 2019 toen Trump sarcastisch tweette: “Ze lijkt een heel gelukkig jong meisje dat uitkijkt naar een stralende en prachtige toekomst. Zo leuk om te zien! ” Hij verwees naar een virale foto van Thunberg die naar Trump kijkt zoals iedereen zou moeten kijken naar een politicus die onherroepelijke schade heeft toegebracht aan het milieu.

Maar ze lachte het laatst – niet dat er iets grappigs is aan een ‘oude man’ die weigert iets te doen aan de opwarming van de aarde – door haar Twitter-bio te veranderen in ‘Een heel gelukkig jong meisje dat uitkijkt naar een stralende en prachtige toekomst’. Thunberg speelde Trump opnieuw terwijl hij verkeerde informatie deelde over de verkiezingen van 2020 op zijn nu opgeschorte account (“Zo belachelijk. Donald moet werken aan zijn probleem met woedebeheersing, en dan met een vriend naar een ouderwetse film gaan! Chill Donald, Chill! ”) En nogmaals op zijn laatste dag als president.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenNo Title

He seems like a very happy old man looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see! pic.twitter.com/G8gObLhsz9

‘Hij lijkt een heel gelukkige oude man die uitkijkt naar een stralende en prachtige toekomst. Zo leuk om te zien! ” Thunberg tweette. Trump moet woedend zijn dat hij haar niet kan antwoorden. Ondanks haar buitengewoon goede verbranding kijkt Thunberg verder vooruit naar Biden’s presidentschap. “Dit zou een goed begin zijn en een cruciale eerste stap”, schreef ze naar aanleiding van de nieuwe planning van de administratie om de Keystone XL-pijplijn te annuleren.

No Title

“Biden intends to cancel Keystone XL pipeline”This would be a great start and a crucial first step. https://t.co/zcuKYpKTvmLees ook:  Amerikaanse militaire planners adviseren uitgebreide online psychologische oorlogvoering tegen China

Comments

comments