De puinhoop van de politiek

De puinhoop van de politiek

21 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Steeds opnieuw denk je dat de onzin, de waanzin en de chaos niet verder kunnen toenemen. Dat de grens nu toch wel echt is bereikt. En steeds opnieuw merk je dat er toch nog een flinke schep bovenop kan. Neem bijvoorbeeld de situatie in Amerika. Ondanks overweldigende bewijzen van verkiezingsfraude heeft Donald Trump zijn kans op een tweede ambtstermijn verloren. Bewijzen worden weggewuifd, rechters weigeren zelfs om ook maar even te kijken, en Trump zelf wordt uit de sociale media verbannen op bevel van de Big Tech globalisten. De aanleiding was de zogenaamde bestorming van het Capitool in Washington. Een actie waar Trump zelf niet bij was, waar hij niet toe opgeroepen had, en waarvan ook nog lang niet zeker is wat er precies achter zat. Er zijn beelden die laten zien dat de politie de demonstranten zelf door laat. Ook waren er autonome Antifa leden onder de menigte. Dat is intussen bewezen.

Maar hoe zit het met de bewering dat er 4 doden zijn gevallen? Het enige bekende slachtoffer is een jonge vrouwelijke luchtmacht veteraan die door een zwarte agent werd doodgeschoten. Van de andere doden weten we niet eens wie het zijn. Tenzij ook dit weer fake nieuws is. Natuurlijk wordt alles onderzocht, maar een systeem dat haar verkiezingsfraude rustig kan uitvoeren zonder tegenstand, zal ook dit onderzoek op een passende wijze laten verlopen. Kortom; de echte waarheid zal niet buiten komen. We schreven het al eerder; de globalisten staan geen bedrijfsongevallen meer toe. Laat dus niemand denken dat welke verkiezingen dan ook veilig een eerlijk zullen verlopen, als dat al ooit het geval is geweest.

Amerika heeft dus geen President meer. De 78-jarige marionet die de komende tijd het Witte Huis zal bevolken, is daar niet eerlijk en op eigen kracht terecht gekomen, en verdiend dus ook geen erkenning. Dit figuur en zijn corrupte familie zijn verder ook niet belangrijk. Maar de krachten die achter dit rookgordijn zitten zijn dat wel, want zij zijn levensgevaarlijk. Niet alleen voor de Amerikanen, maar ook voor ons hier in Europa. Natuurlijk gaan de belangen van de gewone Amerikanen weer het raam uit, net als voor de ambtsperiode van Trump. Maar gelijktijdig zal de nieuwe administratie ook worden gedomineerd door de oorlogslobby. Dat gaat betekenen: meer hetze tegen Rusland, verdere druk op Europa om de Amerikaanse lijn te volgen, en uiteindelijk de grote oorlog in Midden Europa waar deze kringen al jaren van dromen. De route is duidelijk; het conflict in de Oekraïne zal weer op scherp worden gezet, gevolgd door verschillende provocaties die Rusland tot een oorlog moeten verleiden. President Poetin zal daar niet intrappen, maar de situatie zal wel een stuk gevaarlijker worden, en het risico van het uit de hand lopen van het conflict is altijd aanwezig. Natuurlijk zullen de zogenaamde Europese “leiders” aan alle bevelen en orders gehoor geven, tegen de belangen van hun eigen volkeren in. Waakzaamheid is dus geboden de komende tijd.

Lees ook:  Coronavirus laat zien hoe DOM en BIzar Donald Trump werkelijk is

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEn dan naar Nederland, waar het kabinet Rutte III struikelde over de toeslagenaffaire. Tenminste, als je het struikelen kunt noemen. Het lijkt er veel meer op dat het een schadebeperkingsoperatie is om de nek van Rutte te redden. Het staat vast dat de toeslagenaffaire een grof schandaal is, waar de Rutte regeringen II en III de volle verantwoordelijkheid voor te dragen hebben. En dat betekent gelijktijdig dat de hoofdverantwoordelijke, in dit geval Rutte zelf, hoort te vertrekken. Niet voor een paar weken, maar voor goed. Hij had de eindverantwoordelijkheid, en hoorde dus ook de consequenties van zijn falen te accepteren. Maar nee, hij laat een paar mindere goden zoals Wiebes en Asscher de volle prijs betalen, en gaat zelf gewoon door als of er niets is gebeurd. Dat is karakterloos en laf. Met zijn gebruikelijke grijns gaat hij de verkiezingscampagne in, hopende dat hij nog 4 jaar de tijd krijgt om zijn Corona dictatuur verder uit te bouwen.

De kans dat hem dit gaat lukken is vrij groot. In de misleidende peilingen staat de VVD bovenaan, en als we naar Amerika kijken is het ook nog maar de vraag of de verkiezingen hier niet op dezelfde wijze gemanipuleerd zullen worden. Immers Rutte is een trouwe volgeling van Merkel en de globalisten. Uit die hoek zal hij dus zeker steun krijgen. Als het er op gaat lijken dat hij het niet gaat halen, zou het nog wel eens kunnen gebeuren dat er hier er daar aan de knoppen wordt gedraaid. We zeiden het boven al; waakzaamheid is en blijft geboden. Intussen bouwt Rutte als demissionair premier gewoon verder aan zijn Corona dictatuur. Na de muilkorfplicht komt er nu weer een avondklok, of liever gezegd de terugkeer naar de spertijd. De jaren 1940-1945 kloppen hoorbaar op de deur. En daar zal het niet bij blijven, want hoelang zal het nog duren voordat we weer een Ausweis nodig hebben om te bewijzen dat we gewoon op straat mogen zijn? En wanneer komt het bevel om onze huizen te verduisteren, omdat het virus anders in de avond door de vensters gluurt? Complotdenken? Dat werd ook over de maatregelen gezegd die intussen realiteit zijn. Als men zo door gaat, en daar lijkt het zeker op, komen we binnenkort complottheorieën te kort. De werkelijkheid is immers meestal nog gekker dan de fantasie.

Lees ook:  Waarom verandert de regering 11 militaire bases in de Verenigde Staten in quarantainekampen?

Als we naar de persconferenties van Rutte en De Jonge kijken, ontstaat steeds meer het idee dat het Zondagmiddag Cabaret van Paulus de Ruiter weer is opgestaan. Wie niet weet wat dat was, moet maar eens op het internet zoeken. De spelers mogen verandert zijn, maar het propaganda gehalte is exact hetzelfde. Na een paar weken 2021 staat het al weer vast dat we opnieuw in een oorlogsjaar zitten. Over het vaccin zullen we nu maar zwijgen, want de klachten en de bijwerkingen spreken op dit moment boekdelen. In Noorwegen zijn 29 doden te betreuren en in Amerika zeker 55. Ook in Israël vallen steeds meer slachtoffers. Weer een complottheorie die intussen tot waarheid is geworden. Helaas. Onze gedachten zijn bij de slachtoffers, en de schuldigen zullen niet worden vergeten of vergeven.

Tot slot; het jaar 2021 zal ons geen kans bieden om naar de toekomst te kijken en plannen te maken, in plaats daarvan is het een reflectie van de meest duistere bladzijden uit onze geschiedenis. Alleen wij zelf kunnen daar verandering in brengen. Oostenrijk heeft laten zien hoe dat moet. Afgelopen zaterdag trokken tussen de 20.000 en 50.000 mensen door Wenen om een einde te eisen aan de Corona dictatuur van Kurz en Co. En dat is nog maar het begin, want voor eind januari staat nog een grotere demonstratie gepland. De weg naar de vrijheid loopt via de straat, en niet via de stembus. Het wordt tijd dat de volkeren spreken, dan maakt systeem geen enkele kans meer.

Lees ook:  Testbeleid is niet het probleem


Comments

comments