Regering maakt Pfizer-vaccinatie waardeloos

Regering maakt Pfizer-vaccinatie waardeloos

21 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Over de hele wereld zijn regeringen en medici bezig gehaast mensen in te spuiten met zogenaamde levensreddende “vaccins”  tegen de coronavirusziekte (COVID-19). Maar een spotgoedkoop medicijn dat al over de hele wereld beschikbaar is en het coronavirus binnen enkele dagen kan doden weigert men te gebruiken. Het wordt tijd dat de slaven van de farmaceutische industrie, de zogenaamde “deskundigen” en “volksvertegenwoordigers”, eens uit hun doppen gaan kijken, en voorkómen dat onnodig veel mensen leed wordt aangedaan.

De NOS kwam gisteren met het volgende bericht

Tweede prik hoeft van ministerie niet altijd meer op voorraad te liggen

Het principe dat er voor iedere eerste prik automatisch een tweede op voorraad ligt, is losgelaten. Het ministerie van Volksgezondheid heeft besloten om alle beschikbare Moderna-vaccins direct in te zetten. Daarbij wordt het risico genomen dat de tweede dosis niet tijdig voorradig is.
Bij het Moderna-vaccin moeten twee doses worden toegediend met tussenperioden van vier tot vijf weken. Pas na de tweede doses beschermt het vaccin het beste tegen het coronavirus.

Tot nu toe was het uitgangspunt van het ministerie en het RIVM dat er al een tweede dosis op voorraad is als de eerste prik wordt gezet. Het betekent dat er momenteel honderdduizenden doses op voorraad liggen die pas later worden gebruikt om te dienen als tweede doses.

nos

Dat betreft dus het Modena-vaccin, maar vanmiddag maakte De Telegraaf bekend dat ook de tweede prik van Pfizer wordt uitgesteld, met maar liefst drie weken:

Lees ook:  Farmaceutische industrie niet aansprakelijk voor defecte coronavaccins

vaccin

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet ministerie van Volksgezondheid kan dan wel besluiten de tweede prik niet meer op voorraad te houden, maar er is totaal niets bekend over wat er gebeurt als je de eerste prik wel krijgt en de tweede vervolgens niet op het juiste schema wordt toegediend, of misschien wel helemaal niet (een deel van de Nederlandse corona-“experts” ziet wel iets in het idee om de tweede vaccinatie voor ouderen en kwetsbaren uit te stellen, met als doel om zo snel mogelijk meer mensen een eerste prik te kunnen gevenDat meldde het AD.).
Het kunnen dan wel “experts” zijn, maar de mensen van Pfizer en Moderna hebben toch duidelijk aangegeven dat de tweede prik precies op tijd moet worden gegeven. En beide producenten hebben geen idee wat er zal gebeuren als die tweede prik wordt uitgesteld, want het is nooit onderzocht. Inderdaad, als namelijk één injectie genoeg was geweest, zouden ze nooit hebben getest of er twee nodig zijn.
Maar één is niet genoeg.

vaccin

Er is geen reden om aan te nemen dat u enige substantiële bescherming zult krijgen, tenzij u de reeks op tijd voltooit, aldus de farmaceuten die de “vaccins” gemaakt hebben. En die tweede prik wordt door de Nederlandse autoriteiten massaal achtergehouden.

Lees ook:  VVD en D66 bekvechten momenteel om de leidende rol

Omdat de autoriteiten wéten dat de tweede prik op tijd moet worden gegeven, kun je gerust spreken van een krankzinnige actie. Tenzij je weet dat het vaccin waardeloos is, behalve als een soort psyop, omdat de natuurlijke immuniteit onder de bevolking de overdracht van het virus zal onderdrukken vóórdat de antilichamen die door het vaccin worden geproduceerd, kunnen opbouwen en voor diezelfde onderdrukking zorgen.Comments

comments