SCHIKKENDE Virale #TrumpsNewArmy-video is TRUMP-AAHANGERS op hun gevaarlijkste en is angstig

SCHIKKENDE Virale #TrumpsNewArmy-video is TRUMP-AAHANGERS op hun gevaarlijkste en is angstig

21 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Een nieuwe virale video waarin liberalen worden opgeroepen om “een leger van burgerdetectives” te vormen om informatie over Trump-aanhangers te verzamelen en hun activiteiten aan de autoriteiten te melden, heeft in slechts een paar uur tijd duizenden aandelen en miljoenen views verzameld.

De hashtag #TrumpsNewArmy is  populair  op Twitter vanaf dit moment vanwege de release van  een gruwelijke video  met die titel van de succesvolle auteur en virulente Russiagater Don Winslow. Op het moment van schrijven heeft het ongeveer 20 duizend aandelen en 2,6 miljoen views, en de commentaren en quote-retweets zijn overwegend ondersteunend.

No Title

NEW VIDEO #TrumpsNewArmy VOLUME UP On January 20th Donald Trump will no longer be The Commander in Chief. He will lose control of the U.S. Armed Forces and take control of a NEW ARMY. pic.twitter.com/59MHHaIegP

“20  voor 20 januari zal Donald Trump niet langer de opperbevelhebber zijn: hij zal de controle verliezen over het leger, de marine, de luchtmacht, de mariniers, de speciale eenheden en het nucleaire arsenaal van Amerika”, begint de stem van Winslow onheilspellend. “Op 20 januari wordt Donald Trump opperbevelhebber van een ander leger: dit leger.”

Kijkers krijgen vervolgens beelden te zien van Trump-bijeenkomsten terwijl ze te horen krijgen dat ze kijken naar “radicale extreme conservatieven, ook wel bekend als binnenlandse terroristen”.

“Ze zijn onder ons verborgen, vermomd achter reguliere banen”, waarschuwt Winslow. ‘Het zijn de leraren van uw kinderen. Ze werken in supermarkten, winkelcentra, dokterspraktijken, en velen zijn politieagenten en soldaten. “

Winslow spreekt over blanke supremacisten en de oproer in het Capitool en waarschuwt dat Trump het geweld zal blijven escaleren en een burgeroorlog in Amerika zal aanwakkeren.

“We moeten terugvechten”, verklaart Winslow. “In deze nieuwe oorlog heeft het slagveld veranderingen ondergaan. Computers kunnen waardevoller zijn dan wapens. En dit is wat we nu meer dan ooit nodig hebben: een leger burgerrechercheurs. Ik stel voor dat we een burgerleger vormen. Onze wapens zijn computers en mobiele telefoons. Wij volgen extremisten op internet en rapporteren onze bevindingen aan de autoriteiten. Bedenk dat voordat de Navy Seals Osama Bin Laden doodden, hij moest worden gevonden. Hij werd gevonden door een CIA-analist die duizenden kilometers verderop op een computer werkte. Het is aan u.”

Lees ook:  Weinig maskers, geen sociale distance bij Trumps eerste campagnebijeenkomst sinds ziekenhuisopname

De virale video wordt luidruchtig versterkt door populaire #Resistance-accounts zoals Majid M Padellan (beter bekend als Brooklyn Dad Defiant) met angstaanjagende paranoïde en HUAC-achtige retoriek.

No Title

TrumpsNewArmy is VILE.And we KNOW who they are.They are our teachers.They are our neighbors.They are our police officers.They are EVERYWHERE.EXPOSE THEIR TREASON. https://t.co/3CBleymmZ2

“#TrumpsNewArmy is VILE”, luidt een van Padellans  Twitter-shares  van de video. “En we WETEN wie ze zijn. Zij zijn onze leraren. Ze zijn onze buren. Het zijn onze politieagenten. Ze zijn overal. STEL HUN TREASON BLOOT. “

“Donald Trump is onderweg”, luidt  een ander . “Opgeruimd staat netjes. Maar zijn ‘leger’ is nog steeds hier en verschuilt zich onder ons. Het zijn verraders. Ze zijn slecht. En ze MOETEN worden uitgeroeid. “

„Ik beloof trouw aan de vlag van de Verenigde Staten van Amerika”, luidt  nog een ander . ‘Maar SOMMIGE mensen … ze beloofden ALLEEN hun trouw om te troeven. Dit zijn gevaarlijke verraders. “

“Na 9/11 kregen we te horen: als je iets ziet, zeg dan iets”, luidt  nog een ander . “We hebben TERRORISTEN in ons midden. Sommigen van ons KENNEN deze mensen. Het is onze patriottische PLICHT om ze te ontmaskeren. “

Dus als je hoopte dat liberalen misschien zouden relaxen en een beetje minder gek zouden worden met Trump uit het Witte Huis, het spijt me dat ik de drager van slecht nieuws ben.

Lees ook:  Een ernstige waarschuwing van COVID-19-testproviders

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDit is zo krankzinnig en eng als ik deze mensen ooit heb zien worden, en ik zat midden in de piek van de Russiagate hysterie. Een agressief gefabriceerde poging om een ​​leger van burgers elkaar te laten bespioneren doet denken aan de  Stasi-informanten van Oost-Duitsland , de door patriottisme gevoede digitale ‘opgravingen’ van de QAnon-psyop en de NatSec LARPing van Louise Mensch Twitter, allemaal samengevoegd. geweldige grote bal van gek.

No Title

Veteran CIA officer and former deputy DNI Sue Gordon calls for a “9/11 Commission kind of activity” to apply “lessons that we learned in the fight against foreign terrorism” to battle domestic extremism https://t.co/Dor0GMZmfm pic.twitter.com/MGmdNoMZ1f

Dit komt naar buiten terwijl we worden gebombardeerd met massamedia-punditry van letterlijke CIA-veteranen zoals  Sue Gordon  en  Elissa Slotkin die  krachtig de boodschap hameren dat binnenlandse terreur de nieuwe grens is voor het bestrijden van gewelddadig extremisme, wat natuurlijk betekent dat  nieuwe Patriot Act-achtige oplossingen  zullen  nodig zijn . Winslow heeft zelf  zes jaar  gereisd en onderzoek gedaan voor een roman  over een voormalige CIA- agent, en als een overheidsinstantie hem in die periode niet rekruteerde, hadden ze dat duidelijk moeten doen.

Dit wordt beangstigend als het volhoudt. Net als een relatief onopvallende linkse blogger krijg ik regelmatig liberalen online die valselijk beweren dat ik een Russische agent ben en zeg dat ze me zullen rapporteren aan de FBI, en dat is zonder een agressieve campagne die hen aanspoort om zich bij een krachtig digitaal leger aan te sluiten. Het feit dat Winslow erg vaag blijft over wat hij bedoelt met ‘het nieuwe leger van Trump’ en voortdurend gewone Trump-aanhangers combineert met blanke supremacistische terroristen, betekent dat mensen effectief worden gewezen op alle Trump-aanhangers, vooral wanneer hij normale Trump-bijeenkomsten heeft. verwijst naar in de video. Als dit van de grond komt, kan het heel snel leiden tot een leger van vrijwillige machtsaanbidders tegen letterlijk iedereen die kritiek heeft op het buitenlands beleid van de VS of de Democratische Partij, of ze Trump nu echt steunen of niet.

Lees ook:  Entertainment is nationale verdediging: waarom Rusland munitie heeft maar geen pistool

Als ik de trending hashtag volg, merk ik  dat  Twitter-gebruikers zeggen dat dit betekent dat ze zich richten op alle Trump-supporters, zo duidelijk is dat de boodschap die wordt geabsorbeerd.

No Title

That #TrumpsNewArmy video is making people crazy and scary. I’ve been in the thick of liberal insanity right through peak Russiagate, and I don’t think I’ve ever seen anything like this. pic.twitter.com/X1kSnCg4ao

“Trumpers duwen zo hard terug tegen deze video omdat zo velen van hen in het donker leven, gehuld in normale banen en schijnbaar normale levens”, tweette Winslow   ter promotie van zijn project.

Misschien komt dat omdat ze de helft van het stemgerechtigde publiek zijn, Don?

Winslow mengt deze algemene opmerkingen over “Trumpers” met opmerkingen over “blanke supremacists”, over wie  hij tweets  “1. We stellen ze bloot. 2. We identificeren ze. 3. We stellen de politie op de hoogte. 4. We stellen hun werkgevers op de hoogte. “

Hun werkgevers.

Dit zijn gewoon liberalen die worden gedwongen zich te richten op iedereen die ideologisch niet met hen in lijn is voor vernietiging. Ik hoop echt dat het niet goed gaat, want het is buitengewoon lelijk. Laat je alsjeblieft niet misleiden door de manipulators om elkaar in stukken te scheuren, Amerika. Ze wijzen je alleen naar elkaar, zodat je niet naar ze kijkt.Comments

comments