Pandemie, Lockdown, economische ramp: zijn we in oorlog?

Pandemie, Lockdown, economische ramp: zijn we in oorlog?

22 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Zijn we in oorlog?

Dit is de afgelopen 12 maanden een legitieme vraag geworden in de westerse wereld.

En we hebben het niet over oorlog van het westen tegen Rusland of China, of het oosten in het algemeen. Het is een oorlog van de mensen tegen steeds meer tirannieke regeringen over de hele wereld, die onder het mom van gezondheidsbescherming tegen een onzichtbare vijand, genaamd Covid-19, mensen van de hele planeet onderdrukken.

Als ik het Westen noem, dan omvat dat elk land dat het neoliberale economische concept van het Westen volgt, dat tot op deze datum nog steeds werd geleid door de Verenigde Staten van Amerika en haar ondergeschikte geallieerde regeringen in Europa en Latijns-Amerika en zelfs in Azië en Oceanië.

Ja, dat omvat ook Japan, Australië, Nieuw-Zeeland – en tot op zekere hoogte ook Zuid-Korea.

Het is een volksoorlog tegen een snode en snel volledig destructieve ideologie – een ideologie die niets te maken heeft met de mensheid, die in feite tot dusver – en lang voordat covid – veel landen in het Zuiden economisch heeft vernietigd en tot slaaf gemaakt door internationaal opgelegde schulden. handelsbeleid (door de in het westen opgerichte Wereldhandelsorganisatie – WTO) en fiscaal beleid dat ten dienste staat van de op dollars gebaseerde fiat-economie in het westen – uitgevoerd door het IMF en de Wereldbank.

Nu heeft deze Covid-19 “pandemie”, in feite een Plandemie – omdat het al decennia gepland is – veel meer vernietigd. Het vernietigde het levensonderhoud van miljarden mensen, heeft meer mensen gedood door hongersnood, ellende, extreme armoede, wanhoop en zelfmoord.

Ja, er is wereldwijd een snel stijgende curve van zelfmoorden. En dit is nog maar het begin. – Omdat er een andere, veel gigantischer agenda achter covid schuilt: het is een misdaad van epische proporties die voor onze ogen wordt uitgevoerd.

—-

Op 11 maart 2020 verklaarde de WHO covid-19 een pandemie.

En dat terwijl er wereldwijd slechts 5095 gevallen waren en 293 doden (WHO-statistieken).

Dat is bij een pandemie nauwelijks het geval.

Het is eerder een Plandemie – een doelbewust geplande pandemie die vervolgens wereldwijde lockdowns en de verwoestende vernietiging van de wereldeconomie moet rechtvaardigen, met rampzalige menselijke en sociale gevolgen – ontelbare faillissementen, honderden miljoenen werklozen – geen inkomen, hongersnood, wanhoop – en zelfmoord .

In feite, op of rond 16 maart 2020, minder dan een week na de beruchte verklaring van de WHO dat Covid-19 een pandemie is, werd de hele wereld, alle 193 VN-lidstaten plus 3 territoria volledig afgesloten.

Er is nergens om te ontsnappen.

Een toeval? – Nauwelijks.

Het is absoluut onmogelijk dat een virus tegelijkertijd de hele wereld treft.

Dit geeft al aan dat het virus door de mens is gemaakt, hoogstwaarschijnlijk in een Amerikaans bio-oorlogslaboratorium. Andere genoemde mogelijkheden van de oorsprong van het virus zijn het VK en Frankrijk. Er zijn patenten geregistreerd voor deze en andere virussen die voorafgaan aan SARS-CoV-2, alias Covid-19.

Dit is een gefabriceerde crisis die een wereldautoriteit op het gebied van gezondheid – zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) opgedragen heeft te helpen implementeren, door Covid-19 of SARS-CoV-2 als een pandemie te verklaren, waarop alle nationale regeringen het recht om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Het vreemde is dat letterlijk elke regering in de wereld, behalve Zweden en Wit-Rusland, en misschien een of twee andere, strikt het “officiële verhaal” heeft gevolgd.

Waarom is dat zo? – Stonden ze onder druk? – Wat voor soort druk?

Wie zijn de meesters achter de WHO, achter de Plandemie?

Zijn het een paar superrijke multi-miljardairs – er zullen geen namen worden genoemd – die een netwerk van medewerkers hebben gesponnen over de regeringen van de naties van de wereld om ze gehoorzame dienaren te maken, en als ze niet gehoorzaam zijn, deze regeringen, er zijn hen gehoorzaam maken?
——-

China is ook een uitzondering, een ander soort uitzondering. China werd als eerste getroffen – niet dat het virus zijn oorsprong vond in China – nee, hoogstwaarschijnlijk niet – maar het Westen was misschien geïnteresseerd in het observeren met welke efficiëntie China deze kwaadwillig vervaardigde crisis het hoofd zal bieden.

Welnu, het westen had volop kansen om van China te leren hoe het dit virus onder controle kon krijgen met een minimum aan slachtoffers en een minimum aan economische verliezen.

Maar het westen leerde niets; of wilde je niet leren hoe je efficiënt en effectief met deze valse epidemie om kon gaan? – Mogelijk omdat er een andere agenda achter dit virus zat en nog zit?
——

Laten we een beetje teruggaan om te begrijpen wat er in de maak was gedurende meer dan een decennium – mogelijk enkele decennia.

Maar het kan voldoende zijn om terug te gaan naar 2010 om een ​​beeld te krijgen van het grote plaatje – op basis waarvan we het duivelse plan zullen begrijpen dat de wereld in een chaos heeft geworpen, nooit gezien in de huidige beschaving, veel erger dan de 1928/29 – Wereldcrisis van 1933.

Het is belangrijk om de achtergrond en het plan achter deze onzichtbare vijand te begrijpen die elk mensenrecht, elk burgerrecht breekt – en niemand durft bezwaar te maken – vanwege ANGST, ANGST en ANGST.

Angst is een wapen geworden. Angst is een oorlogsinstrument.

ANGST is ook het instrument om de wereld te onderwerpen aan het bedelen van een kleine elite – laten we ze noemen, deze bevelhebbende elite, de globalistische cabal, degenen die streven naar het creëren van een One World Order (OWO) – en uiteindelijk om elke centimeter van Moeder te beheersen. De aarde en van de mensheid, door totale digitalisering van alles – inclusief het menselijk brein …

Daarom is de vraag: zijn we in oorlog? Dat zouden we moeten zijn, want dat kunnen we niet laten gebeuren. We moeten deze monsterlijke slavernij van de menselijke bevolking weerstaan ​​ten behoeve van een paar onmenselijke elitairen.


Hier is een korte samenvatting van de belangrijkste voorlopers van de Covid-19. In 2010 bracht de Rockefeller Foundation een rapport uit, eenvoudigweg het “Rockefeller-rapport 2010” genoemd – mei 2010 (tot voor kort was dit rapport beschikbaar op internet.

Als het niet langer beschikbaar is, kan professor Kiyul Chung u een exemplaar bezorgen) .

Dit rapport schetst in opmerkelijke details wat er vandaag gebeurt en gebeurt sinds begin 2020. Het bevat verschillende scenario’s die elkaar zouden moeten opvolgen.

De eerste heet het ” Lockstep Scenario “.

Precies.

Dat is wat er nu gebeurt. Een ongelukkige en onwetende wereldbevolking wordt van de ene op de andere dag in een pandemie geworpen waaraan niet ontsnapt kan worden – aangezien alle 193 VN-leden zich erop hebben geabonneerd, of werden gedwongen of omgekocht.

En deze geschokte wereldbevolking gedraagt ​​zich in lockstep zoals hun is opgedragen – door hun regeringsmeesters – isoleren, maskers dragen, scheiden, in quarantaine leven – een reeks goed doordachte antisociale omstandigheden, bedoeld om de samenleving, gezinnen te breken en vrienden uit elkaar, en om de hersenen te conditioneren dat dit het nieuwe normaal zal zijn.

Deze maatregelen hebben niets te maken met de bescherming van de gezondheid van mensen. Hun doel is heel anders, zoals we zullen zien.

In feite heeft de wetenschap – echte wetenschap – geen gekochte wetenschap – op meerdere manieren bewezen dat deze maatregelen destructiever en schadelijker zijn dan het virus Covid-19 – dat een sterftecijfer heeft dat vergelijkbaar is met dat van de jaarlijkse griep.

Zie Anthony S. Fauci, directeur van het National Institute of Allergies and Infectious Diseases (NIAID / NIH – VS), in “Covid-19 – Navigating the Uncharted” , New England Journal of Medicine – NEJM (28 februari 2020).

Als men aanneemt dat het aantal asymptomatische of minimaal symptomatische gevallen meerdere keren zo hoog is als het aantal gemelde gevallen, kan het sterftecijfer aanzienlijk lager zijn dan 1%. Dit suggereert dat de algehele klinische gevolgen van Covid-19 uiteindelijk meer kunnen lijken op die van een ernstige seizoensgriep (met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%) … 

———

Dit alles gebeurt, ik kan het alleen maar herhalen – terwijl de wereldeconomie praktisch stilstaat. Met ontelbare verliezen – het ergst zijn de mensen die in het Zuiden wonen, waar tot 70% van de arbeid informeel is – geen contract, geen sociale vangnetten, geen sociale gezondheidsdiensten – geen onderdak, geen voedsel – geen hoop – en geen onderwijs voor kinderen – geen toekomst.

Dit is het soort ellende dat deze globalistische cabal heeft gepland en over de wereld heeft geplant. En let wel, we staan ​​nog maar aan het begin.

De Lockstep is slechts de eerste van vier geestverruimende scenario’s die de komende tien jaar worden geïmplementeerd. – Als wij, het volk, de mensheid – stop het niet. NU!

Het Rockefeller-rapport van 2010 is niet alles. Er waren talrijke tussentijdse rapporten opgesteld door de raad van toezicht van de WHO.

Maar slechts een paar maanden voor het uitbreken van de PLANDEMIC, op 18 oktober 2020, vond Event 201 plaats in NYC. Dit evenement wordt gesponsord door de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (gefinancierd door de Rockefeller Foundation), door het World Economic Forum (WEF) en door de Bill and Melinda Gates Foundation.

Een inleiding op het WEF: het WEF werd in 1971 opgericht door de Duitse economieprofessor Klaus Schwab, als een eenvoudige ngo in een buitenwijk van Genève, Zwitserland, om zich snel te ontwikkelen tot een internationaal forum voor de crème van de oogst van grote bedrijven. , Big Finance en Big Fame .

Sindsdien – op één uitzondering na – kwam het elitelidmaatschap van het WEF gewoonlijk in de laatste week van januari bijeen in Davos, Zwitserland – om te beslissen over het “lot van de wereld – en over de mensheid”.

De WEF-bijeenkomst in 2021 staat echter gepland voor mei 2021 in Singapore. – Ze beweren dat Covid de reden is voor de verandering van locatie.

Er is een intimiderende arrogantie waarmee zij, het WEF, achter gesloten deuren beslissingen nemen. En de wereldbevolking weet nooit wat er voor hen is gepland – en aangezien wij – de mensen – zijn geprogrammeerd om de autoriteiten te gehoorzamen, gaan we mee.

Slechts weinigen van ons stellen steeds meer groteske gebeurtenissen en gebeurtenissen in vraag. Ze maken allemaal inbreuk op onze mensenrechten en burgerrechten.

Als de dag aanbreekt dat we ontdekken dat de salami helemaal is afgesneden – afgesneden van mensen- en burgerrechten – dat er niets meer over is – is het te laat. En dat moment is nu zichtbaar. Met andere woorden, het is High Noon om te handelen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Vaarwel Dollar, het was leuk je te kennen!

Terug naar gebeurtenis 201 . Het belangrijkste doel van Event 201 was het computersimuleren van een pandemie volgens de SARS-uitbraak van 2002/2004.

Ze noemden het SARS-CoV-2.

Volgens computersimulaties veroorzaakte deze pandemie 65 miljoen doden in 18 maanden, veroorzaakte wereldwijde economische en sociale chaos, liet talloze faillissementen achter, miljarden mensen zonder werk en veroorzaakte een dodelijke hongersnood, een enorm tekort aan goederen en diensten, inclusief voedsel – en sociale ellende buiten controle.

Op deze website kun je verschillende video’s vinden van Event 201, evenals enkele van de discussies die plaatsvonden tijdens het evenement https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html .

De Event 201 Conferentie werd bijgewoond door iedereen die een naam heeft in de internationale volksgezondheid – FDA, CDC, National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID / NIH); in internationale financiën, geleid door het IMF en de Wereldbank, belangrijke Wall Street-bankiers, evenals in Big Pharma, bijvoorbeeld belangengroepen uit de farmaceutische industrie, en natuurlijk de WHO, ook UNICEF en andere VN-agentschappen – en meer.

De oorspronkelijke SARS (wat betekent – Severe Acute Respiratory Syndrome) brak ook uit in China, in de provincie Guangzhou,  vanwaar het zich verspreidde naar 26 andere landen en volgens de WHO (2004) wereldwijd 8.096 gevallen en 774 doden veroorzaakte, meer waarvan meer dan 90% in China.

Er wordt gespeculeerd dat de eerste SARS-uitbraak een proef was voor wat twintig jaar later zou volgen. Er waren ook andere, wat we kunnen noemen, dry-runs voor covid-19, niet in de laatste plaats de “mislukte” H1N1 Mexicaanse griep die niet uitbrak zoals verwacht werd door de organisatoren.

Is het niet verbazingwekkend dat slechts een paar weken na Event 201 de eerste SARS-CoV-2-zaak eind 2019 en begin januari 2020 werd ontdekt en gerapporteerd vanuit Wuhan, China? China, voorbereid en gealarmeerd, herinnerde zich de SARS-uitbraak in 2002, reageerde snel en met systematisch georganiseerde ernstige lockdowns was het de ziekte binnen enkele maanden onder de knie.
––

Nadat de WHO Covid-19 als een pandemie had verklaard – de hele wereld ging in de val, elk land vernietigde zijn eigen sociaaleconomie, creëerde economische chaos, faillissementen, werkloosheid, armoede en ellende – dodelijke hongersnood, vooral in het Zuiden.

Hoe kan dat gebeuren? Welke machten moeten er in het spel zijn – welke beloningen of bedreigingen worden uitgegeven, zodat elk land van de planeet zichzelf in principe in lockstep vernietigt?

De economische kosten van deze vernietiging – vernietiging van de reële economie, kunnen nauwelijks worden geschat. De verwoesting wordt erger met elke nieuwe lockdown, met elke nieuwe maatregel van menselijke segregatie van de samenleving, van de werkplek – met nieuwe en herhaalde sluitingen van vitale bedrijven – mogelijk herstel van de economie wordt steeds moeilijker.

De meeste kleine bedrijven zullen voor altijd verdwenen zijn. Volgens sommige schattingen is tot een derde van het wereldwijde BBP al weggevaagd.

En een groot deel van deze verliezen is in geld omgezet en in de zakken van een paar miljardairs terechtgekomen.

Als je de voorlopers ziet van deze covid-19 – die ondertussen veel stammen en verschillende mutaties heeft – moet je begrijpen dat er ‘superieure krachten’ achter zitten. Er is een agenda die veel verder gaat dan Covid-19.

Dit virus, een onzichtbare vijand, is gewoon een handig – en echt slim – instrument om een ​​wereldwijde herstructurering van de samenleving, van onze beschaving van waarden die we in de loop der jaren hebben gecreëerd – goede en slechte, uit te voeren.
——-

Hier is het moment waarop de Grote Reset begint. Zo noemt het WEF het. Het IMF, dat samenwerkt met het WEF, noemt het de Grote Herstructurering . “Covid-19 – The Great Reset”  (juli 2020), is geschreven door  Klaus Schwab , oprichter en CEO van het WEF, en zijn compagnon  Thierry Malleret .

Schwab noemt de pandemie “een zeldzame maar beperkte kans om onze wereld te reflecteren, opnieuw voor te stellen en opnieuw in te stellen”. – in het begin klinkt het als een goed idee – meer gelijkheid, gerechtigheid, een schoner milieu en eindelijk vrede in onze wereld. Klinkt als een droom.

Maar als je het boek leest en tussen de regels door leest, laat het zien dat de Reset meer macht betekent voor de elite – een GLOBALIST en een steeds rijkere elite, die de naties van de wereld – nog steeds tot op zekere hoogte soevereine naties – naar een mondiale Een stuurt. Wereldorde (OWO), te beheren via één gigantische wereldregering.

Het kapitalisme, nu met een “zwarte” economie – vanwege ons primordiale gebruik van koolwaterstoffen (90 +% van alle energie), zal worden omgezet in een groen kapitalisme. Betekenis: het kapitalistische model zal worden gehandhaafd, zelfs verbeterd; koolwaterstoffen zullen worden gebruikt om zogenaamde “groene” energie te maken – wind, zon, getijdenenergie. Deze machines en mechanismen zijn gemaakt met koolwaterstoffen.

Als voorbeeld hebben we tegenwoordig elektrische auto’s. Waar denk je dat de Tesla en consortia hun energie vandaan halen? – Het is ten minste 80% uit koolwaterstof of kernenergie opgewekte elektriciteit.

Dus als je de energie-efficiëntie van een elektrische auto en een conventionele auto vergelijkt, is de elektrische auto gemiddeld ongeveer 35% energiezuinig, terwijl de conventionele auto ongeveer 75% is.

Dit houdt niet eens rekening met de ecologische en sociale schade die plaatsvindt bij de winning van lithium, de basisgrondstof voor de batterijen, en ook niet met de zeldzame aardmetalen die worden gebruikt voor de geavanceerde elektronica van auto’s – en die grotendeels in Centraal-Afrika worden gewonnen onder de meeste omstandigheden. onmenselijke werkomstandigheden, ook met massale kinderarbeid .

Dat is waar het bij Groen Kapitalisme om draait. Het pushen van de zogenaamde New Green Deal – in feite het kapitalisme groen schilderen – is een belangrijk doel van de Great Reset – en, tussen haakjes, van de nieuwe Globalist Jo Biden US Administration.

Een alternatief zou zijn dat landen die zich verenigen massaal investeren in onderzoek naar nieuwe hernieuwbare energiebronnen, bijvoorbeeld efficiëntere zonne-energie, dwz door middel van fotosynthese.

Een ander doel van de Great Reset is de regelrechte digitalisering van alles. Algoritmen en robots zullen ons leven beheersen. Geld – contant geld – zoals we het kennen, zal verdwijnen – is al aan het verdwijnen.

Door het geld dat we verdienen en op (bank) rekeningen staan ​​te digitaliseren, zijn we kwetsbaar. Afhankelijk van ons “gedrag” – of we nu gehoorzaam zijn en onderdanig zijn aan het dictatoriale verhaal – mogen we onze verdiende geldmiddelen gebruiken of niet.

Het wordt beter. – In oktober 2020 bracht het WEF een zogenaamd witboek uit met de titel “Resetting the Future of Work Agenda – in a Post-Covid World”. Dit document van 31 pagina’s leest als een blauwdruk over hoe je ” The Great Reset” moet “uitvoeren” – of implementeren . Het “Witboek” betekent dat het een concept is, zoals een proefballon om de reacties van mensen te meten.

Het leest inderdaad als het verhaal van een beul. Veel mensen lezen het misschien niet – hebben geen besef van het bestaan ​​ervan. Als ze dat deden, zouden ze de strijd aangaan en vechten tegen deze nieuwste totalitaire blauwdruk, aangeboden door het WEF aan de wereld. Het belooft een gruwelijke toekomst voor ongeveer 80% van de (overlevende) bevolking. 

De Grote Reset moet worden uitgevoerd volgens de VN-Agenda 21-30 , dus over tien jaar. Het WEF schetst een 8-tal basisvoorspellingen, waarvan de meeste verband houden met digitalisering en globale controle. Maar de laatste is hilarisch: “Je bezit niets en bent gelukkig.”

Bekijk deze korte video:

WEF – in 2030 zul je niets bezitten, maar je zult gelukkig zijn – 8 voorspellingen voor de wereld in 2030
(korte video 1,5 min – 15 november 2020)
https://www.youtube.com/watch?v=lBBxWtKKQiA

Nu, in tegenstelling tot wat Klaus Schwab beweert – namelijk dat de pandemie een kans is voor de Grote Reset – het is andersom – moest de covidepidemie worden uitgevonden, gepland en geïmplanteerd om The Great Reset een plan te laten worden. – maar we kunnen alleen maar hopen en ertegen optreden – hopelijk zullen we er geen resultaat van krijgen.

Naast het robotiseren en elektronisch tot slaaf maken van de mensheid, zonder dat het grootste deel van de mensheid het merkt, steelt de Plandemie ook onze gezondheid, waardoor het een van de meest winstgevende goederen is die deze beschaving ooit heeft gekend.

Stel je voor – het idee is om de meer dan 7 miljard mensen ter wereld binnen minder dan tien jaar te vaccineren. Alleen dan kunnen we weer “vrij” bewegen. Dat is het idee, dat al door veel regeringen wordt rondgedreven, vooral in het westen.

Dat is het soort beleid dat de Wereldwijde Cabal regeringsleiders beveelt te implementeren, en net alsof we allemaal gevaccineerd zijn, de vrijheid zal terugkeren. Behalve dat we tegen die tijd volledig gecontroleerd zijn en vrijheid slechts een flauw woord is uit een ter ziele gegane woordenboek.

In de tussentijd verdient Big Pharma triljoenen en triljoenen dollars met Our Health – door het te stelen en te commoditiseren.

Wie had minder dan 12 maanden geleden kunnen denken dat we minder dan een jaar later letterlijk in een wereldtirannie leven? – En dat we ingetogen en machteloos lijken te zijn tegen deze eveneens onzichtbare wereldwijde kabbalisten?
—-

Zullen we het laten gebeuren?
Willen we leven in een nieuwe technologische wereld, een technocratie – om geterroriseerd, getiranniseerd en gedigitaliseerd te worden?

Eerder zei ik: er zullen geen namen worden genoemd. Toch zou ik één naam willen noemen: Bill Gates.

Pas op!

Waarom koopt BILL GATES ALLE landbouwgrond? (video 6 min. – 19 januari 2020)
https://www.youtube.com/watch?v=ifyzPe-59DI&feature=youtu.be

Onze oorlog gaat over:

Laten we onszelf meesleuren in deze subversieve Wereld van Tirannie of kiezen we voor een open en transparante Wereld van Vrijheid?Lees ook:  Een glasharde opsomming van alle miskleunen van een president, die nooit president had mogen worden

Comments

comments