Bekentenissen van een gedeprogrammeerde Trump-aanhanger

Bekentenissen van een gedeprogrammeerde Trump-aanhanger

23 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Zoals veel mensen weten, heeft CNN onlangs een prachtig interview uitgezonden door de voormalige Moonie-veranderde-cult-deprogrammer Steve Hassan die advies gaf aan Amerikanen die hun geliefden met MAGA-hoed willen deprogrammeren, nu het tijdperk van Trump ten einde loopt.

Ik had het geluk Hassans boek te hebben gelezen en de liefdevolle schrobborstel van de waarheid mijn brein te laten wassen van al zijn voorheen pro-Trump sympathieën en kan eerlijk zeggen dat ik zeker beter af ben omdat ik die oude waanideeën in het verleden heb verlaten .

Om te beginnen genoot ik van mijn recht op vrije meningsuiting … maar dankzij de vreselijke gebeurtenissen van 6 januari 2021 waarbij 3 mensen omkwamen, gehoornde Q-supporters die foto-ops deden voor de media , lieten pro-Trump relschoppers het Capitool binnen door bewakers , en busladingen opvallende gewelddadige figuren van wie sommigen zeggen dat ze “provocateurs” waren (wat dat ook moge betekenen), ik ben tot het besef gekomen dat ik helemaal fout zat. Vrijheid van meningsuiting is eigenlijk heel gevaarlijk. Woorden die we als vanzelfsprekend beschouwden, zoals “patriot”, “nationalisme” of “stemfraude” zijn eigenlijk erg racistisch en het gebruik ervan is een zeker vuurteken dat je misschien een binnenlandse terrorist bent. Het gebruik ervan zou in ieder geval voldoende moeten zijn om iemand van sociale media te verbannen en onder toezicht te zetten.

Ik dacht lange tijd dat een recordaantal zwarte en Spaanse kiezers die Trump steunden in 2020 betekende dat Trump niet racistisch was, maar ik realiseer me nu dat deze arme mensen gewoon leden aan “multiraciale witheid”.

Ik dacht dat het in twijfel trekken van stemmachines die op heterdaad betrapt waren op het manipuleren van verkiezingen over de hele wereld patriottisch was en dat op de een of andere manier een conglomeraat van Big Tech, de media, inlichtingendiensten en iets genaamd ‘deep state’ samenspanden om een ​​kleurenrevolutie te creëren in de VS… maar ik realiseer me nu dat ik eigenlijk complottheorieën steunde en dus geweld en dus binnenlands terrorisme.

Ik was zo ver heen dat mijn voorgeprogrammeerde zelf in feite werd overgehaald door het gekke idee dat ontvolkingsagenda’s zich verschuilden achter de cover van een “Grote Reset-agenda”, bedacht door een schimmige elite van sociopathische oligarchen. Ik heb nu geleerd dat dit óf een dwaze samenzweringstheorie was, het resultaat van mijn eigen waanvoorstellingen, of als het waar was, dan kan ik in ieder geval met zekerheid zeggen dat het allemaal voor mijn eigen bestwil is.

De waarheid die ik nu ben gaan ontdekken, is dat de vrijheid van meningsuiting gewoon te ver is gegaan. Deze praktijk heeft zijn grenzen bereikt en de juridische manager van Twitter, Vijaya Gadde, heeft volkomen gelijk . Sociale media moeten hun burgerplicht vervullen en de censuur van “gevaarlijke gedachten” uitbreiden naar burgers en politieke functionarissen buiten de VS om de wereld tegen zichzelf te beschermen. Als andere wereldleiders zich zorgen maken over deze nieuwe waarheid, dan zouden ze serieus wat zielsonderzoek moeten doen en anders moeten leren denken.

De oude ik is allang verdwenen, en nu kan ik alleen maar zeggen “godzijdank”. Joe Biden heeft zichzelf op dit historische moment van verandering in de positie van leider van de vrije wereld bevonden.

Een tijdje leek het erop dat Donald Trump oorlogen voor altijd zou stoppen en de betrokkenheid van het Amerikaanse leger zou loskoppelen van de CIA . Die blanke supremacist kwam eigenlijk gevaarlijk dicht bij het vernietigen van de fundamenten van de globalisering waar veel verlichte miljardairs decennia van energie in hadden gestoken – eerst het doorzichtige partnerschap van Obama vernietigen, daarna de klimaatakkoorden van Parijs en DAN had hij het lef om de NAFTA zelf te schrappen door natiestaten te geven. een stem in economische zaken!

Hij beging zelfs de zonde om de NAVO zelf te bekritiseren – het fundament van de westerse collectieve veiligheid tegen de voor de hand liggende bedreigingen van Rusland en China!

Hij riep op tot krankzinnige dingen zoals “de productie terugbrengen naar de VS”, “het protectionisme herstellen” en “ruimteverkenning en arctische ontwikkeling tot een prioriteit voor de natie maken” en iedereen weet dat dit allemaal zo is in 1963.

Maar nu is de “verstoring” voorbij en is het tijdperk van Biden aangebroken!

Joe Biden is een man die begrijpt waar liberale waarden en de “op regels gebaseerde orde” werkelijk over gaan.

Hij was verstandig genoeg om op de unipolaire kar te stappen voordat deze populair werd door het opstellen van de wetsvoorstel voor toezicht uit 1994 die John Ashcroft later letterlijk gebruikte voor de Patriot Act na 9/11.

Hij was slim genoeg om te weten dat Wall Street Amerika niet naar de 21e eeuw kon leiden zolang Glass-Steagall er was en in 1999 voor intrekking stemde.

Hij was een van de luidruchtigste voorstanders van NAFTA, die de CO2-uitstoot drastisch hielp verminderen door vuile industriële banen te exporteren waar ze zouden moeten zijn.

Hij gaf de creditcardmaatschappijen ook de politieke steun die ze nodig hadden om te voorkomen dat burgers misbruik maakten van hun vrijgevigheid, wat een lange weg aflegde om Amerikanen te helpen karakter op te bouwen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun kortzichtige consumentenbeslissingen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Bill Gates in 2015 We zijn niet klaar voor de volgende epidemie

Na 9/11 steunde Biden ook op briljante wijze de invasie van Afghanistan en Irak (die misschien niets met 9/11 te maken hebben gehad, maar in ieder geval de terroristen hebben laten zien wie de baas is).

In tegenstelling tot die sekte-achtige Uiteindelijk ging fascisten, Biden was moedig genoeg om te verkondigen , zelfs voordat de verschrikkelijke opstandige rellen van 6 januari th , dat een nieuwe Patriot Act / Domestic Terror Bill nodig zou zijn om de republiek van gevaarlijke terrorisme en de verraderlijke gedachte misdrijven die spread twijfel zuiveren bij eerlijke verkiezingen en wantrouwen in de welwillende politieke structuren die de westerse wereld leiden. Denken mensen weten, die gedachte doet soms oorzaak actie … en als we willen dat verkeerde acties zoals de rellen van 6 januari echt verhelpen th , of gevaarlijke COVID-denialism, dan moeten we zeker de strijd om het rijk van de geest te nemen.

De briljante Steve Hassan erkende deze realiteit zelfs in zijn CNN-interview toen hij zei dat “het belangrijkste is dat heel Amerika moet worden gedeprogrammeerd omdat we allemaal negatief zijn beïnvloed door Donald Trump.”

Natuurlijk denken sommige mensen dat de 46 doden en 32 rellen veroorzaakt door Antifa en BLM in de afgelopen zes maanden kunnen worden aangemerkt als binnenlands terrorisme, maar dat is alleen omdat ze besmet zijn met racistische, verkeerde denkbeelden en zich niet realiseren dat deze groepen alleen maar vochten. tegen fascisme en racisme.

Zeker, de eerste 100 dagen na Biden’s inauguratie zullen geïnspireerd zijn.

Biden heeft al toezeggingen gedaan om de VS weer te ondertekenen bij de wettelijk bindende klimaatakkoorden van Parijs om ons te helpen de oorlog tegen het klimaat te winnen, en heeft het goede verstand getoond om de rampzalige beslissing van Trump om de anti-Chinese TPP in 2016 te breken, terug te draaien. zei dat hij zou heronderhandelen over de TPP om “China verantwoordelijk te houden”, en iedereen weet dat Trump’s egoïstische beslissing China alleen heeft geholpen door zijn buren vrij te maken om samen te werken aan de BRI. Als Trump TPP niet had vermoord, zou het 14 landen sterke regionale samenwerkingsverband dat China zojuist heeft afgerond, nooit hebben plaatsgevonden.

Het belangrijkste is dat onze welwillende opperheren die elk jaar in Davos bijeenkomen, weer blij zijn en zelfs de inauguratie van Biden hebben afgetrapt met een speciale viering getiteld “de Davos-agenda” die loopt van 25-29 januari. Volgens het WEF zal dit evenement “de lancering markeren van het Great Reset Initiative van het World Economic Forum en een begin maken met de voorbereiding van de speciale jaarvergadering in het voorjaar. Elke dag staat in het teken van een van de vijf domeinen van het Great Reset Initiative. “

De nieuwe speciale klimaatgezant van de VS, John Kerry, legde de opwinding van dit prachtige moment perfect vast toen hij zei : “Het idee van een reset is belangrijker dan ooit tevoren … we staan ​​aan het begin van een buitengewoon opwindende tijd.”

Volgens de Great Reset-architecten is dit absoluut het juiste idee.

WEF-president Klaus Schwab heeft ons geleerd dat het “tijdperk van het bezitten van dingen” zo voorbij is , en we weten dat dit verouderde overblijfsel van het kapitalisme niet compatibel is in ons nieuwe tijdperk van wereldwijde vrede en broederschap.

Eigendom van “dingen” maakt ons gewoon egoïstisch en vergeet het werkelijke doel van het leven … dat gaat eigenlijk over opoffering. Het oprichten van nieuwe supranationale organisaties om de hefbomen van consumptie en productie te beheren volgens op bewijzen gebaseerde normen en wetenschappelijke realiteit van draagkracht, is de enige remedie tegen het kwaad van populisme en onwetendheid over deze realiteit neemt niet weg dat raden van experts die zijn slimmer dan je zegt dat het zo is.

Volgens de Great Reset-website van het WEF daalde de wereldwijde CO2-uitstoot met meer dan 7% tijdens de 12 maanden van wereldwijde COVID-19-shutdowns … wat betekent dat de COVID-19 meer een zegen is dan veel domme egoïstische nationalisten die graag dingen bezitten, beseffen.

Dus wat als de wereldbevolking zal krimpen onder de sluiting van de wereldeconomie onder COVID-lockdowns? En wat als we ons vermogen verliezen om de industriële beschaving te ondersteunen door het opleggen van een wereldwijd groen energienetwerk?

Stelde niet wijlen grote Maurice Strong  (die uitvoerend directeur van WEF en vader van de Great Reset was) de vraag in 1991:

“Wat als een kleine groep wereldleiders zou concluderen dat het grootste risico voor de aarde afkomstig is van de acties van de rijke landen? En als de wereld wil overleven, zouden die rijke landen een overeenkomst moeten ondertekenen om hun impact op het milieu te verminderen. Zullen ze het doen? De conclusie van de groep is ‘nee’. De rijke landen zullen het niet doen. Ze zullen niet veranderen. Dus om de planeet te redden, besluit de groep: is niet de enige hoop voor de planeet dat de geïndustrialiseerde beschavingen instorten? Is het niet onze verantwoordelijkheid om dat te bewerkstelligen? “

Dus maak je klaar voor een opwindende tijd in de geschiedenis, en hopelijk leert China eindelijk dat de nieuwe wereldorde unipolair is – met een grote groene knuffel voor alle goed opgevoede leiders die zich ontdoen van dwaze ideeën als ‘nationalisme’, ‘industriële vooruitgang’ of “Armoede beëindigen door ontwikkeling”, die gevaarlijke concepten als het Belt and Road Initiative dreigen te ontketenen. Het belangrijkste is dat China zichzelf echt moet deprogrammeren vanuit haar overtuiging dat Rusland een waardevolle partner is in de 21eeeuw. Xi heeft een goede beslissing genomen om de Great Reset-conferentie van deze maand bij te wonen en zowel hij als Modi zouden er goed aan doen om af te zien van vuile fossiele brandstoffen, hun steun voor de ontwikkeling van kernenergie of ruimtemijnbouw om hun realiteit aan te passen aan de computermodellen die ons hebben verteld hoe we ons lot kunnen koppelen aan een wereld van entropie en afnemende opbrengsten.Lees ook:  Mainstream media manipuleert, internet vol met nepnieuws: weet u het nog?

Comments

comments