Een open brief aan Trump-aanhangers

Een open brief aan Trump-aanhangers

24 januari 2021 1 Door Indignatie redactie

Donald Trump is weg. Er brak geen storm. Er kwam geen afrekening. Er was geen plan. In zijn plaats nam een ​​carrièrepoliticus het voorzitterschap op zich. Joe Biden mompelde enkele gemeenplaatsen. De meeste mensen zijn ze al vergeten, waarschijnlijk ook Joe Biden.

Ons is verteld dat de inauguratie historisch en dramatisch was. Het was banaal en saai. Het vierde middelmatigheid. Het had ongeveer evenveel waardigheid als het halen van je rijbewijs – wat een meer persoonlijke betekenis heeft.

Iedereen heeft een uitgesproken mening over president Donald Trump . Het is moeilijk om iets over president Joe Biden te voelen. Er waren maar weinigen die zijn bijeenkomsten bijwoonden of ze online bekeken. Hij voerde een moderne front-porch-campagne, terwijl media- en technologiebedrijven de oppositie censureerden. Hij was een steunpilaar, een toeschouwer van zijn eigen opmars naar de macht.

De verkiezing was een referendum over president Trump. Velen geloven dat de verkiezing is gestolen. Misschien bent u een van hen, en misschien heeft u gelijk. Sommige politici en journalisten beschuldigen president Trump ervan een staatsgreep te hebben gepleegd, en misschien geloven ze het zelfs.

De heer Trump zei tegen zijn aanhangers dat ze patriottisch en vreedzaam moesten zijn. De media hebben dat zeker verzacht. Maar hij marcheerde niet met zijn volk naar het Capitool. Hij ging naar huis. Wat moest er gebeuren? Zijn aanhangers wisten het niet. Ik denk niet dat president Trump het wist. Waar stierf Ashli ​​Babbitt voor? Nu kunnen we dezelfde vraag stellen over de hele Trump-administratie.

Misschien geloof je nog steeds in president Trump. U zegt dat zijn bondgenoten hem hebben verraden. U zegt dat hij een leven van luxe waar mannen van dromen de rug toekeerde om zijn land te redden.

Zijn vermeende vrienden – van Michael Cohen tot Anthony Scaramucci – keerden zich tegen hem en lieten hun oneer zien als heldendom. Paul Ryan, Mitch McConnell en andere Republikeinen gebruikten president Trump graag wanneer ze hem nodig hadden, maar toen zijn nut ophield, hebben ze hem gedumpt. Ze vertellen ons dat de president van de Verenigde Staten de machtigste man ter wereld is. Tegenwoordig kan hij niet eens een tweet sturen.

Misschien bent u minder liefdadig. U denkt misschien dat president Trump u heeft verraden. Je volgde hem tot het einde, zelfs  na  het einde. Hij gaf Kim Kardashian meer steun dan jij. De mensen die hun lichaam voor hem op het spel hebben gezet, krijgen geen gratie, maar de vader van Jared Kushner wel.

Als onze heersers ‘onze democratie’ zeggen, bedoelen ze het regime dat ons regeert. Naar wie ze ook verwijzen als ze die woorden zeggen, wij zijn er niet bij.

Het feit blijft dat als president Trump de   mensen had verteld naar Washington te marcheren, ze dat ook zouden hebben gedaan. Na jaren van mislukking, toegeven, verraad en zwakte waren ze nog steeds bereid gewapende mannen in zijn naam onder ogen te zien. Eentje stierf voor hem.

President Biden legde zijn eed af, bewaakt door troepen die hij niet vertrouwt. De FBI heeft al die 25.000 mannen doorgelicht om er zeker van te zijn dat ze geen “blanke supremacisten” waren. De mensen die ons vertellen dat muren niet werken, omringden zich met muren en prikkeldraad. Federale agenten die steden de hele zomer lieten branden, arresteren en vernederen nu degenen die het waagden de “tempel van de democratie” te betreden.

Overheid, oligarchen en miljardairs ruïneren het leven van de mensen die ze niet mogen, terwijl progressieven juichen. Leiders van ngo’s zijn razend omdat tieners podcasts kunnen hosten en posten op 4chan. CNN wil dissidenten op YouTube sluiten, omdat meer mensen livestreams bekijken dan hun lieve Brian Stelter.

Journalisten die rellen aanmoedigden waarbij tientallen doden vielen, vertellen ons dat we moeten stoppen met verkeerde informatie. De regimemedia en hun politici willen een wet op ” binnenlands terrorisme ” die de aanhangers van Trump zou verstikken. The Daily Beast wil  geheime politie . Journalisten werden vergezeld door vrijwillige commissarissen om medewerkers, vrienden en familie op te sporen die de bijeenkomst van 6 januari bijwoonden.

Regime-media gebruiken woorden als ‘verrader’, ‘opruiing’ en ‘opstandeling’. De straf voor verraad is de dood. Willen ze mensen vermoorden?

Maar wat deed president Trump eigenlijk als president? Niet veel. In 2016, na de meest opmerkelijke, onwaarschijnlijke en wonderbaarlijke campagne in de Amerikaanse geschiedenis, regeerde president Trump als een normale Republikein. Hij deporteerde geen illegalen, maakte geen Engels de officiële taal en maakte geen belasting over naar Mexico. Hij heeft het burgerschap met het geboorterecht niet afgeschaft. Hij was geen ‘blanke nationalist’. Hij elimineerde zelfs op ras gebaseerde discriminatie van blanken en Aziaten niet.

President Trump was zachter over misdaad dan Bill Clinton. Hij was zwakker bij rellen dan George HW Bush. President Trump verlaat zijn ambt niet omdat hij sterk was, maar omdat hij zwak was. Hij trotseerde het ‘moeras’ niet. Hij kon zijn schoonzoon niet trotseren.

De “nieuwe” president is een man die een politiek relikwie was, zelfs toen hij de vice-president van Barack Obama was. Als 2016 de “Flight 93” -verkiezing was, hebben we met succes de cockpit bestormd en vervolgens de stuurknuppel recht naar beneden gedrukt. Maar laten we Donald Trump de eer geven: of hij het nu bedoelde of niet, hij deed iets wat geen enkele andere politicus, activist of kunstenaar ooit zou kunnen: hij dwong het regime en zijn dienaren om zichzelf te onthullen.

Ze verbergen hun intenties niet langer. Ze vertellen ons wat ze van ons vinden en wat ze willen doen. Houd rekening met deze koppen:

Dit vertelt ons waar journalisten denken dat de bijeenkomst over ging. Ik betwijfel of het is waar een van de Trump-aanhangers over dachten dat het ging. President Trump heeft nooit Amerikaanse blanken geprezen of een programma ten behoeve van ons aangeboden. Hij heeft dit talloze keren gedaan voor andere groepen. Elke “blanke nationalist” die president Trump steunt, is een vraatzuchtig voor straf.

Als Trump-supporter betwijfel ik of je denkt dat je een “blanke nationalist” bent, laat staan ​​een “blanke suprematie”. Deze woorden betekenden ooit iets. Tegenwoordig zijn het slechts uitstrijkjes, willekeurige geluiden die journalisten maken om mensen te identificeren die ze niet mogen. Mensen gebruiken woorden om macht te behouden. Onze mening zou ertoe doen als we macht hadden, maar dat doen we niet.

We kunnen onszelf definiëren zoals we willen, maar in de economie, op de universiteit, in de media of waar dan ook in het openbaar, kunnen we onszelf niet definiëren. Degenen met macht definiëren ons. En de machthebbers zeggen dat je racistisch bent.

U hebt waarschijnlijk gemerkt dat de mensen die u de les lezen over “blank privilege” enkele van de meest geprivilegieerde mensen ter wereld zijn. Doe een stap terug en zie onze situatie voor wat het is.

Van klaslokalen van de derde klas tot de Ivy League , van de Fortune 500 tot de NBA , van de Communistische Partij tot de Libertariërs , van het Vaticaan tot de Satanische Tempel , bijna elke instelling in wat we nog steeds misleidend de ‘westerse beschaving’ noemen, is het ermee eens dat ‘ racisme ”is het bepalende kwaad van onze tijd.

U hebt gehoord van blank privilege, institutioneel racisme, systemische ongelijkheid en antiracisme. Deze zinnen betekenen dat als je blank bent, je altijd racistisch bent , wat je ook doet. Onze eigen kinderen wordt geleerd zichzelf te haten, in een sekte geworpen waarin geen redding is.

Veel Amerikanen hebben op Barack Obama gestemd omdat ze dachten dat het betekende dat we voorbij de race konden komen. In plaats daarvan is race bijna het enige waar we het over hebben, en we krijgen praktisch elke dag nieuwe dubbele standaarden:

  • Ras is een sociale constructie en witheid is een voorrecht, maar het is een schandaal wanneer een blanke dat “voorrecht” verlaat en doet alsof hij zwart of Spaans is.
  • IQ-tests zijn gericht op blanken, maar Aziaten scoren hoger op IQ-tests en Aziatisch-Amerikanen verdienen meer dan blanken in de Verenigde Staten.
  • Diversiteit is onze grootste kracht, maar Amazon erkent dat etnische diversiteit vakbondsvorming verhindert omdat een divers personeelsbestand minder gemeenschappelijke belangen heeft.
  • Verhuizen naar een zwart gebied is racistisch omdat het gentrificatie is. Een verlaten is ook racistisch omdat het een witte vlucht is.
  • Het gebruik van iets uit een andere cultuur is culturele toe-eigening als blanken het doen, maar het is geweldig als niet-blanken de Europese geschiedenis overnemen.
  • Volgens de doctrine van ongelijksoortige impact is elk niet-discriminerend beleid dat leidt tot groepsverschillen racistisch – maar alleen als zwarten er niet van profiteren. Alles wat hen helpt – zelfs opzettelijk – is per definitie niet racistisch.
  • Blanken zijn bevoorrecht omdat ze onevenredige macht en rijkdom hebben, maar als je merkt dat de meest onevenredig machtige en rijken Joden zijn, is dat antisemitisme.
  • Wit racisme kwelt zwarte lichamen, en daarom moeten zwarten worden beschermd tegen alles wat “aanstootgevend” is. Een van die aanstootgevende dingen zou zijn om erop te wijzen dat een bepaalde zwarte persoon 48 keer meer kans heeft om geweld te plegen tegen een blanke dan andersom.
  • We leven in een wereld waarin een politicus die zegt: “All Lives Matter”, als ” walgelijk ” wordt beschouwd .

Dit is niet alleen de vernietiging van monumenten, een “Black National Anthem” waar je naar moet luisteren voor de wedstrijd, of de diversiteitstraining die je doormaakt. Het staat in de leerplannen van de school . Het is de door de staat opgelegde discriminatie van blanken. Het is de wetenschap dat elke interactie met een niet-blanke ‘viraal’ kan gaan en je carrière kan beëindigen. Als u zich bedreigd voelt, kunt u de crimineel zijn als u de politie belt. Als u zich tegen een aanvaller verdedigt, moet u de kansen om te worden gedood afwegen tegen de vraag of u wordt beschuldigd van haatmisdrijven.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Ze proberen nu niet eens iets duidelijk te maken

Als je “onze waarden” van antiracisme schendt, ben je nauwelijks een mens. Uw gezin kan onder druk staan ​​om mee te doen aan de campagne tegen u. Het kan het leiden . Jake Gardner was een voormalige marinier die een bar bezat. Zijn bedrijf werd vernietigd door relschoppers van Black Lives Matter. De politie reageerde niet. Demonstranten vielen Mr. Gardner aan en hij schoot uit zelfverdediging. De officier van justitie oordeelde dat het zelfverdediging was. Nadat de media het verhaal hadden gepromoot, klaagde een grote jury hem toch aan. Hij schoot zichzelf neer, omdat hij het vertrouwen had verloren in het systeem dat hij diende.

Christopher Georgia was een bankdirecteur in Fulton County. De politie beschuldigde hem van “onwettige toegang tot openbaar bezit” en het overtreden van een avondklok na de opstand in Capitol Hill. Er zijn talloze voorbeelden van linksen die dit zonder gevolgen doen, maar een blanke bankdirecteur wordt geconfronteerd met zware straffen. Hij pleegde zelfmoord .

Ashli ​​Babbitt was een veteraan van de luchtmacht die deelnam aan de bezetting van het Capitool. Ze droeg geen wapen en had aan beide kanten bewapende politie. Een politieagent van het Capitool schoot haar dood. Progressieven vierden haar dood. De New York Times , Washington Post en NPR hebben haar post-mortem besmeurd.

In augustus 2020 executeerde een zwarte man de vijfjarige Cannon Hinnant op zijn eigen oprit. Het was strikt lokaal nieuws. Er is geen beweging om de eindeloze golf van zwart-op-wit geweld in dit land te bestrijden .

De grote ironie van dit moment is dat als Joe Biden voor Starbucks zou werken, hij zou worden ontslagen door wat hij over ras zei . Maar nu is hij nuttig omdat hij afhankelijk is van zwarten.

In de eigen woorden van president Biden is hij een ‘ overgang ‘, vermoedelijk naar het nieuwe, niet-blanke Amerika van Kamala Harris . Ze is een middelmaat die onbekend zou zijn als het niet om ras was. Nadat hij weg is, zal Joe Biden worden vervangen door mensen die niets geven om de historische Amerikaanse natie en die eindeloze grieven tegen blanken promoten.

Het wordt alleen maar erger. “Equity” kan niet worden bereikt. Progressieven zullen nooit zeggen ‘missie volbracht’. Te veel mensen hebben carrières die grieven tegen blanken opwekken. We importeren ook een permanente onderklasse in de Derde Wereld die assimilatie en het verminderen van inkomensongelijkheid onmogelijk maakt. Omdat rassengelijkheid voortdurend uitblijft, zal de hysterie toenemen. Alleen “racisme” kan verklaren waarom een ​​Hondurese immigrant die geen Engels spreekt, arm is.

Het regime bouwt een samenleving op basis van wrok. Om te slagen, moet het mislukken. Als we ooit “voorbij ras” zouden gaan of gelijkheid zouden bereiken, zouden onze heersers de ideologische rechtvaardiging voor macht verliezen. “Antiracisme” moet extremer, bizar en gewelddadiger worden. Kijk maar naar Zuid-Afrika om te zien wat er gebeurt als blanken een minderheid worden.

Maar, aanhangers van Trump, laat me even spreken met alleen mijn mensen: blanken. Er is niets ongewoons aan een heersende klasse die ideologie gebruikt om macht te rechtvaardigen. Die van hen is “gelijkheid”. We zijn niets verschuldigd aan het regime. Het heeft ons nodig; we hebben het niet nodig. We zouden beter af zijn zonder.

Wij Europese Amerikanen zijn een staatloos volk . We hebben het staatsburgerschap, maar geen land. Er is geen vooruitgang mogelijk totdat we dit onder ogen zien.

We hebben geen politieke vertegenwoordiging. Elke politicus die zei dat blanken legitieme raciale belangen hebben, zou worden verpletterd. Kijk naar wat er met Steve King is gebeurd, wiens decennialange conservatieve dienst hem niets heeft opgeleverd nadat een verslaggever van de New York Times hem verkeerd had geciteerd om hem ‘racistisch’ te laten klinken. Hij stemde zelfs om zichzelf aan de kaak te stellen en het hielp niet.

Er is geen enkele blanke man in de westerse wereld – hoe machtig, goed verbonden of rijk ook – die zijn positie niet zou verliezen als hij openlijk de blanke belangen zou verdedigen.

Dat was de reden waarom Donald Trump ertoe deed. Het regime zal bijna niets stoppen om een ​​blanke man te stoppen die niet kruipt. De heer Trump was rijk, beroemd en geliefd zolang hij de regels van het systeem accepteerde. Hij slingerde rond Jesse Jackson en Al Sharpton . Hij was een held voor rappers en een hoofdbestanddeel van televisie en films. Maar toen ontketende hij krachten die niet onder controle waren, en dat bracht onderdrukking, censuur en hysterie met zich mee. Het regime kan dat nooit meer laten gebeuren. Het regime laat misschien niet eens de cameo van Trump in Home Alone 2 zijn verwijdering van de macht overleven.

” Regime ” is het juiste woord. We worden geregeerd door een elite die vijandig en in toenemende mate buitenlands is. Blanken kunnen met dit regime samenwerken. Als we onze belasting betalen, houden we ons allemaal aan de wetten. Samenwerking biedt echter geen bescherming. De doelpalen verschuiven constant. Als je een niet-blanke Amerikaan bent die niet wil dat je land wordt verminkt, ben je nog steeds een ‘blanke nationalist’. Vraag het maar aan de Proud Boys.

We moeten beschuldigingen van “opruiing” of “verraad” bespotten, niet alleen afwijzen. Verraad waartegen? Op openbare scholen en in de meest prestigieuze mediakanalen vertelt het regime ons dat Amerika is gebaseerd op genocide en slavernij. Nu claimt het voor zichzelf Oude Glorie en noemt het ons verraders? Laten we geen medelijden horen over het “liefhebben” van het land dat u wilt transformeren. Een man die zijn vrouw vertelt dat ze ‘fundamenteel moet veranderen’, houdt niet van haar. Een patriot noemt zijn land geen probleem dat moet worden opgelost.

De vraag is nu of we nog iets te verdedigen hebben. Dit regime vertegenwoordigt mij niet, noch zelfs 74 miljoen Trump-aanhangers. Ik ben geen voorstander van rebellie of enige illegale daad. Als ik president Joe Biden zie, voel ik geen ‘haat’, woede of zelfs maar wrok. Ik voel niets. Ik zal de wetten van het regime gehoorzamen en de belastingen betalen. Ik wou dat ik het niet hoefde te doen, maar dat is de realiteit – zoals een lekke band of een verrekte spier. Ik zou willen dat degenen aan wie het regime de voorkeur geeft, zijn oorlogen voeren en zijn rekeningen betalen. Op de een of andere manier denk ik niet dat het lang zou duren.

Als ik president Trump zie, voel ik medelijden, verdriet en verdriet. Ik heb medelijden met hem, want hij heeft geen toekomst en zal de geschiedenis ingaan als Amerika’s meest gehate man. Ik voel me verdrietig voor degenen die hem smeekten om hen te redden en in de steek werden gelaten. President Trump gaf slechts een idee van hoe geweldig dit land zou kunnen zijn. Een glimp van die droom inspireerde miljoenen Amerikanen. Dat is iets groters dan hij is, en het is een tragedie dat hij het niet kan zien.

Bovenal heb ik verdriet om een ​​land dat ik nauwelijks kende en om de toekomst die we hadden kunnen hebben. Degenen die onze mensen hadden moeten leiden, maken ons kapot uit angst voor een woord. Als ik kijk naar wat zichzelf Amerika noemt, zie ik het lijk van een geliefde. Het is al aan het rotten. Ik walg van de maden die het eten. Het heeft geen zin om tegen hen in opstand te komen, maar het heeft geen zin om ze tegen te houden door het lijk te vertellen voor zichzelf op te komen.

Het Amerikaanse “Experiment” faalt, maar onze mensen leven. We hebben ons misschien vergist, misleid of verraden, maar we zijn er nog steeds. Het regime toont zijn mensen de ijzeren vuist omdat het bang is. Het heeft niets dan kracht over. Ik voel me optimistischer dan in 2016. Alle illusies zijn verdwenen, dus alles is nu mogelijk. Er wacht een groot avontuur, waar we sterker uit zullen komen.

Trump-supporters, jullie komen aan op de plaats die ik lang geleden heb bereikt. Nu, we zien het regime geopenbaard voor wat het is. We konden niet verwachten dat iemand gered zou worden door de roltrap van de Trump Tower. We betaalden voor onze naïviteit, maar als je eenmaal ziet, kun je nooit meer je ogen sluiten.

Wat doen we nu? Wat de beste van onze mensen eerder hebben gedaan. Nietzsche schrijft:

Een staat wordt de koudste van alle koude monsters genoemd. Liegt het ook koud; en deze leugen kruipt uit zijn mond: “Ik, de staat, ben het volk.” Het is een leugen! Scheppers waren het die mensen schiepen en een geloof en liefde over hen hingen: zo dienden ze het leven.

Buiten de ogen van de Regime-media zijn makers in opkomst. We hebben het in onze macht om ons nationale epos opnieuw te beginnen, om met woord en daad te laten zien dat de geschiedenis niet is geëindigd . Het spannendste hoofdstuk is begonnen.

Sommigen hebben gezegd dat Amerikanen zoals wij ‘Amerikanen’ zijn, waarmee ze een parallel trekken met de Zuid-Afrikaanse Voortrekkers die de wildernis bedwingen om een ​​eigen staat te creëren. “Amerikaners” zullen zich geografisch moeten verzamelen, financieel moeten samenwerken en zich aan elkaar moeten binden door loyaliteit en geloof. Dit vergt toewijding, planning en de allerbelangrijkste eerste stap: erkenning dat we een natie zijn binnen een in verval geraakt rijk. Ons lot staat los van zijn lot. We hebben geen staat, maar we zijn een volk, iets belangrijkers dan ieder van ons. Onze taak is natievorming.

Over alternatieven voor het Potomac-regime gaan nadenken, betekent niet dat we onze wortels vergeten. Wij Amerikanen kijken terug op mannen als George Washington en vragen ons af hoe zulke titanen ooit liepen waar Kamala Harris en Joe Biden nu staan. Onze wortels gaan echter veel verder terug.

Terwijl ik een weg vooruit zoek, kijk ik naar de Ouden. De inauguratie was een begrafenis, maar zelfs een begrafenis kan het leven bevestigen. Ik denk aan de begrafenisspelen die de Grieken hielden na de dood van grote helden. Het waren vieringen van krijgshaftige moed en vitaliteit.

De uitdaging is wanhopig, maar de prijs is niet te berekenen. Onze tegenstanders hebben onbewust ‘witheid’ gedefinieerd als bijna alles wat geweldig, mooi of bereikt is. Ik vind bijna dat we ze moeten bedanken. Inauguratiedag 2021 was niet het einde. Het was een begin. De geschiedenis is weer begonnen en ik kan niet wachten op wat komen gaat.

Gregory Hood via  IndignatieLees ook:  Trump waarschuwt een aantal machtige senatoren dat ze hem beter kunnen helpen bij het stelen van de verkiezingen

Comments

comments