Nederlandse politie arresteert vermeende hoofdrolspeler van het Aziatische drugssyndicaat

Nederlandse politie arresteert vermeende hoofdrolspeler van het Aziatische drugssyndicaat

24 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Sinds de inauguratieshow van Biden en Harris – eh, o nee: Harris en Biden – wel de goede volgorde hanteren natuurlijk, dus sinds die show gaat het de VS iedere dag een stukje beter.

Hebben we net al vastgesteld, dat HCQ thans het allereerste is wat een patiënt met “coronasymptomen” moet worden toegediend, ook op andere fronten werpt de aanstelling van de nieuwe “president” haar vruchten af.

https://eu.detroitnews.com/story/news/politics/2021/01/22/gov-whitmer-provide-update-covid-19-response-friday/6668851002/

Ook de fanatieke anti-Trump gouverneur van New York, Chris Cuomo had al aangekondigd, dat de economie snel weer open moest, want anders was er niets meer over om te openen. En dat terwijl de “COVID-19” doden de ziekenhuizen weer uitpuilden….

https://www.bizpacreview.com/2021/01/12/cuomo-calls-to-open-up-the-economy-now-what-has-changed-1015504/

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenO ja! Van de World Health Organisation mag het met die PCR test best wel een tandje lager, sinds ze (pas) op 20 januari hebben ontdekt, dat deze test er eigenlijk alleen maar vals-positieve resultaten uit weet te persen.

https://www.lifesitenews.com/news/one-hour-after-biden-inaugurated-who-changes-covid-testing-criteria

De nieuwe president-non-elect is direct aan de slag gegaan en krijgt direct een bedankje van de Killbill Gates gesponsorde WHO baas:

De zon begint weer te schijnen, de vaccinatie uitrol is op schema, het 5G netwerk is bijna compleet, economieën zijn kapot, zodat er weer biljoenen aan gekleurd papier kan worden bijgedrukt. Tegen betaling van rente…. in goudbaren.

Zhe Kreet Giezet!


Maar, zult u zich afvragen: “Wat heeft met Nederland te maken?”

Welnu, dat is gemakkelijk uit te leggen. Als je op de “juiste” kandidaat stemt, lacht de vrijheid je weer toe.

Maar, vraagt u dan: “Wie is dan de juiste kandidaat? Toch degene die de Crackdown ongedaan wil maken en de daders straffen?”

Nee, de les die we hebben geleerd is, dat je moet stemmen op de kandidaat die het hardst heeft geprobeerd het land in de vernieling te helpen. Dat is Rutte en zijn Vereniging Voor Dementie. Samen met “Wipke” Hoekstra van het Christenen Doen Alles (voor geld) en de succesvolle anti-boerenpartij Christen Unie. Samen met ongeveer de rest van het parlement hebben ze geprobeerd u de kist in te krijgen, maar als dat niet is gelukt wordt u beloond voor het uitbrengen van uw stem.

Daarom is het slim om uw stem wederom weg te schijten aan een crimineel in streepjespak. Hij blijft lachen, dus dan zal het wel goed wezen, niet?

De vraag die nu nog resteert is of iedereen die niet is geïnjecteerd met mRNA eigenlijk wel een “stempas” krijgt. Nog even een dingetje, wel….

Ongevaccineerden kunnen waarschijnlijk nog bogen op een paar overgebleven hersencellen en zijn dus voor de elite levensgevaarlijke tikkende tijdbommen die ieder moment af kunnen gaan. Daar bedenken ze vast nog wat op.

Via.https://debataafschecourant.wordpress.com/Comments

comments