The Great Replacement in cijfers. Kroniek van een aangekondigde dood?

The Great Replacement in cijfers. Kroniek van een aangekondigde dood?

26 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

De propaganda van Excel-tabellen

We weten wat we van statistieken moeten denken. Ze hebben aanleiding gegeven tot een aantal grappen van zeer uiteenlopende geesten:
Winston Churchill: “Ik geloof alleen in statistieken als ik ze zelf heb vervalst. “
Coluche: ” Statistieken zijn als de bikini: het geeft je ideeën, maar het verbergt het essentiële! “
Mark Twain: ” Er zijn drie soorten leugens: leugens, leugens en heilige statistieken. “
De Sovjets maakten er een propaganda-object van, de Amerikanen verheerlijkten zichzelf, of vice versa. Maar er gaat niets boven de Orwelliaanse cijfers van INSEE over immigratie. Hetzelfde geldt voor die van INED. De levende god van deze wereld is de toepasselijk genaamde Hervé Le Bras, die inderdaad een lange arm heeft, zo lang dat hij alles wat hij aanraakt inkort. De mooiste zeshoekige lijst van migrerend nepnieuws , om de snorren van Edwy Plenel groen te maken van jaloezie.
Officieel zijn er geen immigranten in Frankrijk (ook al is Frankrijk altijd al een immigratieland geweest). Er zijn zoekmachines, Hervé Le Bras is de zoekmachine. Hij besteedt zijn tijd aan het uitwissen van sporen van misdaad. In zijn ogen is een goed begrepen demografie een benadering. Het bestaat uit het verwijderen van immigranten uit de INSEE- en INED-databases. Hoe? ‘Of’ Wat? Door ze goed Frans te maken! Het bewijst alleen maar dat propaganda niet veel nodig heeft: het past tegenwoordig in een Excel-tabel.

Een statistische “witwasoperatie”

Wat is dan de grote vervanging? We geven het je in duizendtienduizend: het is een mentale constructie van extreemrechts, een samenzweerderige fictie uitgevonden door psychopaten (lees de Wikipedia-kennisgeving, zeer Fakepedia op deze gebieden: een puur wonder). En waarvan Amazon zojuist het gelijknamige naslagwerk heeft gepubliceerd, hetzelfde gesigneerd door Renaud Camus. Orwell, we vertellen het u, en zijn dienaar: het ministerie van Waarheid.
Het tegengif? De lezing van The invasion of Europe, The figures of the Great Replacement, uitgegeven door Éditions Via Romana en als vervolg op Polémia’s werk over immigratie op Europese schaal (in dertien landen). Een Europa dat anders wordt beïnvloed door massa-immigratie. In het westen en noorden is ten minste 20% van de bevolking van buitenlandse afkomst, een aandeel dat de afgelopen twintig jaar is verdubbeld (tien in sommige landen). En dat is pas het begin.
Op het vasteland van Frankrijk wordt 39% van de pasgeborenen gescreend op sikkelcelanemie (een genetische ziekte die bijna uitsluitend niet-Europese populaties betreft), meer dan 70% in Île-de-France. Merk op dat in juli 2018 het bureau dat de cijfers publiceerde, zijn deuren sloot. Samenzwering?
Het is ook in dezelfde geest van verhulling dat de “officiële” demografen weigeren projecties te maken door de immigratiecijfers (inzendingen of geboorten) te relateren aan de leeftijdsgroepen die daarmee vergelijkbaar zijn: die onder de twintig jaar bijvoorbeeld. Dan zou de “plot” van de Grote Vervanging een hit worden: gezien de schaal van de cijfers, zal het binnen een generatie plaatsvinden, niet meer. Maar sst, immigratie is een fantasie.
Nogmaals bedankt aan Jean-Yves Le Gallou en zijn teams voor het aantonen dat dit niet het geval is.

Enkele gegevens van de cijfers van The Invasion of Europe, The Great Replacement (en dit zijn slechts lage schattingen):

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  We worden niet 'weer normaal'. Niet snel. Nooit.

Frankrijk
66,9 miljoen inwoners.
Percentage geboorten bij ten minste één ouder geboren buiten de EU: 27% in Europees Frankrijk (2017).
Percentage kinderen geboren met een islamitische voornaam: 21,6% (2018).

Verenigd Koninkrijk
66,4 miljoen inwoners (2018).
9,4 miljoen mensen geboren in het buitenland (2018).

Duitsland
82 miljoen inwoners (2018).
13 miljoen mensen die in het buitenland zijn geboren, waaronder 7,7 miljoen niet-Europeanen.

Zweden
10,3 miljoen inwoners (2019).
Aandeel van de immigrantenbevolking: 24,9% van de bevolking (2018).

Nederland
17 miljoen inwoners (2019).
Aandeel van de bevolking van allochtone afkomst: 23%.

Zwitserland
8,5 miljoen inwoners (2019).
Percentage van de bevolking van allochtone afkomst: 37% (2017).

Oostenrijk
8,2 miljoen inwoners (2019).
Percentage van de bevolking van allochtone afkomst: 22,8%.

België
11,3 miljoen inwoners (2018).
Aandeel van het aantal inwoners geboren in het buitenland: 16,7% van de bevolking (2018).

Denemarken
5,8 miljoen inwoners (2019).
Immigrantenbevolking: 800.618 mensen (2019).

EU
23 miljoen niet-Europese in de 1 ste januari 2018.
Van de 825.000 buitenlanders die Europese nationaliteit, 82% van de extra-Europeanen (2017) hebben verworven.
60 miljoen mensen die in een EU-land wonen waar ze niet geboren zijn.

En voor onderweg een paar waarschuwingen van buitenlandse vrienden:

“België zal Arabisch worden. » Fawzia Zouari , Jeune Afrique .

“U wordt binnengevallen door andere culturen, andere volkeren, die u geleidelijk in aantal zullen domineren en uw cultuur, uw overtuigingen, uw waarden totaal zullen veranderen. » Kardinaal Robert Sarah (Guinee).

“Een beperkt aantal is prima [vluchtelingen]. Anders wordt heel Europa ooit moslim of Afrikaan, dat is onmogelijk. » Dalai Lama

“Integratie is mogelijk tussen Europeanen. Het raamwerk is hetzelfde, het is hetzelfde continent. Zij [de Marokkanen] zullen nooit 100% Frans zijn, ze zullen slecht Frans zijn, dat kan ik je verzekeren. » Hassan II , koning van Marokko

Door François Bouquet, hoofdredacteur van de recensie Elements , directeur van La Nouvelle Librairie en essayist ♦ In The invasion of Europe, The figures of the Great Replacement , dat zojuist is gepubliceerd door Éditions Via Romana, Jean-Yves Le Gallou en Polémia stellen de balans op van immigratie in Europa. Een boek met ruwe gegevens, dat cijfers en feiten per land verwoordt, voorafgegaan en gepost door de auteur van het onmisbare Handboek tegen demonisering . Onthoud dat de Grote Vervanging volgens de centrale media een “complottheorie” is. Hahaha!Lees ook:  Illegale migranten woedend: Hongarije durft zijn grenzen te beschermen!

Comments

comments