Waar is de Hitler?

Waar is de Hitler?

26 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Goed, dat is het. Ik heb geen geduld meer. Geen excuses meer. Waar is de Hitler?

Ja, je hebt me gehoord. Ik heb het tegen jou. Jullie respectabele journalisten en politieke experts. Jullie inlichtingenfunctionarissen en politici. Jullie fanatieke liberalen. Jullie pseudo-antifascisten. Alle leden van de GloboCap “Resistance” die hysterisch hebben geschreeuwd dat “Trump Hitler is!” sinds hij de nominatie in 2016 won.

Oké, het is december 2020. De show is bijna voorbij. Wanneer krijgen we Hitler?

Nee, zeg me niet “nu elke dag”. Dat vertel je ons al vier jaar op rij. Zien we eruit als een stel goedgelovige idioten die je in een vierjarige razernij van hersenloze haat en paranoia kunt opwekken door “Hitler!” keer op keer, en dan geen echte Hitler produceren?

Nou, dat zijn we niet. We herinneren ons wat je zei. U beloofde ons Hitler, en we willen Hitler, of in ieder geval een fatsoenlijke facsimile van Hitler.

En denk er niet eens aan om te doen alsof je ons Hitler niet beloofde. Jij deed. Moet ik het bewijzen? OK.

Herinner me in 2016, toen The Wall Street Journal , The New York Times , The Guardian , de Washington Post , The Inquirer en andere dergelijke ‘toonaangevende respectabele broadsheets’ en online tijdschriften zoals Mother Jones , Forward , Slate , Salon , Vox , Alterneten talloze anderen waarschuwden dat Trump geheime antisemitische ‘hondenfluit’-signalen naar zijn ondergrondse leger van nazi-terroristen stuurde door te praten over’ internationale banken ‘,’ mondiale elites ‘, het’ politieke establishment ‘en zelfs’ bedrijven ‘ en “lobbyisten” … die allemaal zogenaamd code waren voor “de Joden”, die hij zou uitroeien als hij de verkiezingen won?

Ik doe. Ik herinner me dat duidelijk.

Wat dacht je van nadat hij de verkiezingen had gewonnen, toen The Guardian meldde dat “de blanke suprematie had gezegevierd! ‘, En The New York Times , NPR, Keith Olberman en andere geverifieerde nieuwsbronnen waarschuwden dat Amerika was afgedaald tot ‘ raciaal orwellianisme ‘, of zionistisch antisemitisme , of de ‘ bodemloze put van het fascisme ‘ of wat dan ook? Of toen Michael Kinsley in de Washington Post bevestigde dat ” Donald Trump eigenlijk een fascist is “?

Herinner je je dat allemaal nog? Omdat ik dat zeker doe.

Herinner je je de brief van Aaron Sorkin aan zijn dochter die haar waarschuwde dat miljoenen “moslim-Amerikanen, Mexicaans-Amerikanen en Afro-Amerikanen [zaten] in hun schoenen te trillen” terwijl ze wachtten tot Trump hen allemaal zou bijeendrijven en naar de kampen zou sturen. met de “Joodse kustelites”?

trump

En hoe zit het toen Stern Magazine Trump in de vlag gewikkeld en Hitler beschuldigde afbeeldde ? Of wanneer de Philadelphia Daily News hem ook als Hitler op de omslag portretteerde ?

Lees ook:  De schrikbarend lange lijst van corrupte ambtenaren en politieke bondgenoten, gratie verleend door Trump

Hoe zit het toen de bedrijfsmedia meldden dat Trump die tiki fakkel nazi’s in Charlottesville “zeer fijne mensen” had genoemd (ondanks het feit dat hij dat aantoonbaar niet deed )? Of toen ze betrapten dat Trump iemand een “globalist” noemde ? (Die episode was voor mij persoonlijk bijzonder verontrustend, omdat ik geen idee had dat ik letterlijk een nazi was totdat de bedrijfsmedia en de ADL uitlegden dat praten over ‘mondiaal kapitalisme’ of ‘neoliberalisme’ of, God sta me bij, ‘ banken, ‘was gewoon een nazi-codespeak voor’ Dood de Joden! ‘)

Oh, en als we het hebben over ‘hondenfluitjes’ van de nazi’s, weet je nog dat het Department of Homeland Security geheime nazi-code in een van zijn officiële persberichten verwerkte ? Of wanneer die Joods-Mexicaans-Amerikaanse wetsbediende aan het ondergrondse nazi-leger van Trump een signaal gaf dat ze het Amerikaanse Hooggerechtshof hadden geïnfiltreerd, en dus de gevreesde “Boogaloo” waarschijnlijk op handen was?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEn wie zou het kunnen vergeten toen The New York Times een volwaardige dystopische fantasie publiceerde waarin Trump, Poetin, Marine Le Pen, de AfD en andere beruchte ‘globalistische’ hatende Hitler-alikes in het geheim een ​​Evil Axis vormden (de ‘Alliantie van Autoritaire en reactionaire staten ”), de Europese Unie en de NAVO hebben ontbonden, de internationale staat van beleg hebben uitgeroepen en de wereld etnisch van immigranten hebben gezuiverd? Of toen ze deze propagandafilm draaiden: “Als je niet bang bent voor fascisme in de VS, zou je moeten zijn!”

En de “aanmoediging”! Ik liet de “aanmoediging” bijna weg. Je herinnert je vast nog dat de bedrijfsmedia meldden dat Trump blank supremacistisch terrorisme aanmoedigde met zijn Hitleriaanse tweets … alsof moorddadige racistische psychopaten in de kelder van hun moeder hadden gezeten, halfautomatische geweren in de ene hand, smartphones afgestemd op Twitter in de andere, wachtend om te worden “aangemoedigd” door de president.

Oh, en de ” concentratiekampen “. Weet je, degenen die Biden en Harris persoonlijk naar beneden hebben gevlogen en bevrijd de ochtend nadat ze de verkiezingen hadden gewonnen. Degenen waar ze de kinderen in kooien stopten en alle gevangenen dwongen uit toiletten te drinken . Ik kon het mezelf niet vergeven als ik ze niet noemde.

Lees ook:  Dit zijn de graai-salarissen van directeuren bij goede doelen

En dat zijn slechts enkele van de hoogtepunten.

Kijk, het punt is, jullie “verzetsmensen” beloofden ons Hitler voor vier jaar achter elkaar, en nu gedraag je je alsof je Hitler zojuist hebt verslagen , en het spijt me, maar dat zal het niet redden. We hebben een echte Hitler nodig voordat we overgaan op de Brave New Normal , of we beginnen misschien … je weet wel, twijfel aan je geloofwaardigheid.

Ik bedoel kom op. Rechtszaken? Vertelt? Audits? Boze tweets? Golf, voor christsakes? Dit is in de verste verte geen Hitleriaans gedrag. U mensen beloofde ons een poging tot staatsgreep , een brand in de Reichstag, nazi-milities die de hallen van het congres bezetten, stadions vol met Sieg-heiling rednecks, blanke supremacistische terroristen die iedereen terroriseren … en nu krijgen we alleen nog maar Rudy Giuliani die zwetende stroompjes haarverf, of iets, op tv ? Oké, dat was best beangstigend, maar het is niet bepaald Joseph Goebbels die fanatiek blaft over ‘totale oorlog’, of legioenen fascisten in Hawaiiaanse hemd die Pennsylvania Avenue beklimmen.

Zoals ik het zie, hebben jullie nog vier of vijf weken de tijd om Donald Trump ertoe aan te zetten voluit Hitler te worden en een staatsgreep te plegen, of nodeloos de joden massaal te vermoorden, of iemand, of het publiek zal zich voelen … nou, bedrogen, en beledigd, en zelfs een beetje boos. Ze zullen het gevoel hebben dat jullie “Verzet” mensen beschouwen als een stel totale idioten die je keer op keer kunt manipuleren met overduidelijk belachelijke propaganda waar iedereen met een half brein doorheen kan kijken … waarvan sommige, eerlijk gezegd, hebben ronduit beledigend geweest.

Serieus, fascisme, Hitler, de Holocaust… dit zijn plechtige, gevoelige onderwerpen. Het zijn niet alleen handige emotionele knoppen die je kunt indrukken om mensen in een razernij van hersenloze paranoia en moorddadige haat te zwepen wanneer je zin hebt om een ​​buitenlandse leider of een niet-geautoriseerde president te demoniseren. Hetzelfde geldt voor racisme en antisemitisme. Dit zijn echte problemen waar mensen om geven. Het zijn niet alleen verheerlijkte marketingbuzzwoorden die je uit je zak met goedkope trucs kunt halen en op je vijanden kunt slaan alsof ze niets betekenen . Als je vier jaar lang iemand ervan beschuldigt letterlijk Adolf Hitler te zijn, of de wederopstanding van Adolf Hitler, en miljoenen lichtgelovige liberalen te hersenspoelen om te geloven dat Amerika op de rand van het fascisme staat, kun je niet zomaar ineens zeggen: ‘We maakten maar een grapje. We bedoelden niet dat hij eigenlijk Hitler was, of dat het fascisme echt in opkomst was. ” Mensen zullen er niet voor staan. Ze zullen ballistisch worden. Je zult een soort opstand krijgen.

Lees ook:  Operation Warp Speed ​​- een technocratisch schaakstuk?

Of, in orde, bij nader inzien, misschien niet. Misschien kun je wegkomen door naar een clown van een miljardair te wijzen en “Hitler!” keer op keer, op een dagelijkse basis, jarenlang, zonder ooit enig feitelijk bewijs te leveren dat de ezelclown in kwestie op Hitler lijkt, of iets vergelijkbaars met Hitler heeft gedaan, of op enigerlei wijze vergelijkbaar is met Hitler. Waarom niet? U hebt Corbyn met succes door Hitler gemaakt, om nog maar te zwijgen van Saddam, Gaddafi en Milošević, en een lange lijst van andere “bedreigingen voor de democratie”. Je komt waarschijnlijk weg met Hitlerizing Trump.

Het lijkt er immers op dat u het publiek (of in ieder geval de overgrote meerderheid van het publiek) ervan hebt overtuigd dat ze worden aangevallen door een apocalyptische plaag die milde tot matige griepachtige symptomen veroorzaakt (of, vaker, helemaal geen symptomen). ) bij 95% van de geïnfecteerden en dat meer dan 99,7% overleeft , en daarom moeten we grondwettelijke rechten annuleren, regeringsfunctionarissen bij decreet laten regeren, de economie verwoesten (of in ieder geval kleine bedrijven), mondiale bedrijven alle afwijkende meningen laten censureren, iedereen dwingen om medisch ogende maskers te dragen, hele samenlevingen onder huisarrest te plaatsen, kinderen psychologisch te terroriseren en de planeet anders te transformeren in één groot paranoïde, totalitair themapark.

Als je mensen zover kunt krijgen dat ze daarmee akkoord gaan … nou, ze zullen waarschijnlijk overal mee instemmen.

#

CJ Hopkins
8 december 2020
Foto’s: (1) The Mary Sue; (2) Stern Magazine

DISCLAIMER: Het voorgaande essay is volledig het werk van onze interne satiricus en zelfbenoemde politieke expert, CJ Hopkins , en weerspiegelt niet de opvattingen en meningen van Indignatie.nl,Comments

comments