#HolocaustRemembranceDay : #Holocaustherdenking: islamitisch antisemitisme is geen haat tegen mensen? Nou dan…

#HolocaustRemembranceDay : #Holocaustherdenking: islamitisch antisemitisme is geen haat tegen mensen? Nou dan…

27 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Op de huidige Holocaustherdenkingsdag, die ex-bondspresident Roman Herzog 25 jaar geleden heeft ingesteld voor de bevrijding van Auschwitz op 27 januari 1945, verzekeren veel politici ons opnieuw van hun solidariteit met de Joden wereldwijd en vooral met de staat Israël. Hashtags zoals #NieWieder of #WeRemember zijn booming. De talrijke uitspraken over het onderwerp bevatten wederom alleen maar lege zinnen.

No Title

Het concentratiekamp #Auschwitz wordt op 27 januari 1945 bevrijd. Ruim 60.000 Nederlanders vinden er de dood, maar de moeder van Leon Kaufmann overleeft het. #HolocaustherdenkingBekijk hier nog meer verhalen van nabestaanden ↓https://t.co/wpTcjmbJOw pic.twitter.com/B67H9BDjSl

Antisemitisme heeft gelijk. Dat is de kernboodschap die vandaag weer een veelkeelkoor brult op sociale netwerken. Daarom verbindt men de strijd tegen antisemitisme altijd met de term antifascisme. En fascisme – zoals de politici en de media ons links van het centrum steeds uitleggen – vooral een rechts fenomeen.

No Title

“Zum Tag der Befreiung des deutschen Vernichtungslagers Auschwitz-Birkenau heute vor 76 Jahren gedenken wir der Opfer des Nationalsozialismus. Wir versprechen, dem Antisemitismus und Menschenhass jederzeit mutig und konsequent entgegenzutreten”, so BMin Lambrecht. #WeRemember pic.twitter.com/tXh0rOXtXu

Communisten en moslims: natuurlijke vijanden van Israël

Deze opvatting gaat niet alleen voorbij aan het feit dat Marx, Lenin en Stalin antisemieten waren en dat de Joden ook decennialang in de Sovjet-Unie werden vervolgd. Ze ziet ook geen specifiek probleem in het antizionisme van de linkse partij – vooral niet op het communistische platform. Het is waar dat politici er in toespraken op zondag herhaaldelijk op wijzen dat antisemitisme en antizionisme, dat er nauw mee verband houdt, zo hard mogelijk wordt bestreden. In werkelijkheid ligt de focus echter altijd vooral op de “rechten”.

Lees ook:  President Klaas Knot van De Nederlandsche Bank luidt de noodklok nieuwe Eurocrisis

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWe lezen overal dat het daarom onze topprioriteit is om de AfD te bestrijden, zodat de geschiedenis zich niet herhaalt. Dat dit lege uitdrukkingen zijn, wordt al snel duidelijk als je kijkt hoe goed de bondskanselier met Erdogan opschiet en hoe ver Iran bereid is te gaan. Om nog maar te zwijgen van de wapenovereenkomsten met Saoedi-Arabië.

Lege belofte van de minister

Wil ze de haat tegen mensen moedig en consequent tegengaan? Wat doet de federale overheid alstublieft, zodat de Network Enforcement Act ook christenen beschermt tegen moslimhaat of de spot van communisten? Niets. De federale minister van Justitie kijkt ook alleen naar haat die uitgaat van de “juiste mensen”. Als echte nazi’s hun haat via het net verspreidden, schrokken ook zij niet terug voor de achterbakse houding om dit alles te degraderen naar de uiteindelijke verantwoordelijkheid van de AfD.

In Berlijn en andere grote steden zijn het vooral moslims die joden bedreigen, slaan of hun keppels van hun hoofd scheuren. En de meerderheid van de moslims die in Duitsland wonen, zou er geen probleem mee hebben als de staat Israël zou worden weggevaagd, zoals niet alleen de Iraniërs in hun grondwet eisen.

Lees ook:  Rutte een oorlogspremier?

“Onze democratie” verdedigen met haat?

Bovendien komt de haat van de linkervleugel tegen mensen tegen AfD-leden en sympathisanten dagelijks aan het licht op internet en op straat. De minister heeft hiervoor nooit een woord van verontwaardiging gevonden. Omdat alles antisemitisch, alles dat mensen haat en veracht alleen van rechts komt.

Al het andere is zelfverdediging door minderheden tegen de bio-Duitse meerderheid, lezen we. Daarom mogen negers, die we niet eens meer zwart mogen noemen, online ‘oude blanken’ zonder remmingen beledigen. Iedereen die racistische beledigingen meldt op FB en Twitter, moet er vooraf voor zorgen dat de auteur geen PoC is. Anders komt er een verbod op valse verdenkingen. Dat is de reden waarom bijvoorbeeld levensbeschermers kunnen worden bestempeld als “echte vuile vrouwenhaters”. Dat valt onder de vrijheid van meningsuiting, terwijl ‘linkse smerige voorstanders van abortus’ natuurlijk een belediging is.

Hypocriete protesten

Daarom is het haat- en discriminatiewoord “Covidioten” niet alleen gerechtvaardigd, maar ook in het vocabulaire van de federale minister van Justitie. Op deze blog heb ik vaak gesproken over het verschil tussen “democratie” en “onze democratie”, dat mevrouw Lambrecht bereid is te verdedigen samen met “het maatschappelijk middenveld”. Nergens is het zo duidelijk zichtbaar als in de hypocriete en pseudo-intellectuele halfslachtige strijd tegen antisemitisme in ons vaderland.Lees ook:  Het enige dat democraten kunnen doen om te voorkomen dat Trump justitie Ginsburg vervangt

Comments

comments