Misselijk makend fake-verhaal van ‘koning’ Willem-Alexander en Máxima

Misselijk makend fake-verhaal van ‘koning’ Willem-Alexander en Máxima

29 januari 2021 0 Door Indignatie redactie

Dit bovenstaande is alles wat ‘koning’ Willem-Alexander en Máxima te zeggen hadden na de vreselijke rellen in Nederland.

Als ze het echt hadden gemeend, hadden zij het relschoppende tuig keihard toegesproken. Maar nee, dat durven ze niet en kiezen er veilig voor om via de Rijksvoorlichtingsdienst dit flutverhaal de wereld in te sturen.

Geloven onze zeer gewaardeerde en stoere politie- en brandweermensen en hulpverleners dit nog? Denk ‘t niet. Dit jaar is de ‘koning’ er met zijn staatsuitkering € 49.000 netto op vooruit gegaan terwijl de politie-CAO nog steeds niet rond is. Die € 49.000 zijn al 2 politie-jaarsalarissen. En dan niet netto zoals van de ‘koning’ maar bruto. Daar gaat de belasting dus nog vanaf.

Als mosterd na de maaltijd ‘zoomde’ Willem-Alexander vandaag met 5 burgemeesters van de plaatsen die de afgelopen dagen met de rellen te maken hadden. Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad mocht ook meepraten. Maar waarom eigenlijk, alleen maar om het afbrokkelende imago van de ‘koning’ op te krikken?

koning

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOf de ‘oranjes’ in 2021 een goed jaar krijgen valt te betwijfelen. Afgelopen jaar viel Willem-Alexander (WA) steeds meer hoon ten deel. Als ‘koning’ functioneerde hij ronduit slecht maar eigenlijk weet bijna niemand wát zijn taken zijn. Bovendien mógen we, vanwege de ministeriële verantwoordelijkheid, helemaal niet weten hoe hij denkt of wat hij precies doet.

Lees ook:  Maarten van Rossum Het ergst aan dat koninklijk huis ‘Het is een dure poppenkast’

Maar 2021 was nog maar net begonnen of ‘koning’ Willem-Alexander dacht een slimme pr-zet te doen en bezocht de Eerste Hulp van het Haagse Westeinde ziekenhuis. Maar het pakte weer verkeerd uit. Hij liep in de gang in de weg want ambulancepersoneel bracht een slachtoffer op een brancard binnen en moest er langs. En ook een ziekenhuis-patiënt op een brancard moest er ook nog door. De koning moest opzij stappen, mompelde nog “gelukkig nieuwjaar” tegen de patiënt maar die zei niks terug.

Een vraag van WA aan het ziekenhuispersoneel was of zij wel extra capaciteit beschikbaar hadden. Aha, weer de verwachte domme ‘konings’ vraag want dat was natuurlijk al lang en breed geregeld.

Ten slotte. Als webauteur (Kees Koolmees) wil ik tegen alle bezoekers van deze website zeggen het op prijs te stellen dat jullie deze site bezoeken. Ik hoop van harte dat jullie een goed jaar krijgen.

 Nog ff de ‘koning’ uit 2020 via You Tube.Comments

comments