‘Meineed City’: ‘Lafaard’ Trump sloeg toe omdat hij weigerde te getuigen in het komende proces tegen beschuldiging door de Senaat

‘Meineed City’: ‘Lafaard’ Trump sloeg toe omdat hij weigerde te getuigen in het komende proces tegen beschuldiging door de Senaat

5 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Enkele uren nadat de afzettingsmanagers van het Democratic House donderdag Donald Trump hadden opgeroepen om onder ede te getuigen over zijn acties op 6 januari – de dag dat een menigte van zijn ontstoken aanhangers een dodelijke aanval op het Capitool lanceerde – weigerde de voormalige president uitdagend te getuigen. bij zijn aanstaande proces in de Senaat.

“We hebben uw laatste PR-stunt ontvangen”, schreven Trump-advocaten Bruce Castor en David Schoen in een brief aan Rep. Jamie Raskin (D-Md.), De hoofdmanager van afzetting. “U kunt uw aantijgingen tegen de 45e president van de Verenigde Staten, die nu een particulier is, niet bewijzen.”

No Title

Trump legal team response to House impeachment managers calling on Trump to testify. pic.twitter.com/y7iXVzrbtO

“Het gebruik van onze grondwet om een ​​vermeende afzettingsprocedure in te leiden, is veel te ernstig om deze spellen te spelen”, voegde de brief eraan toe.

Eerder donderdag had Raskin zijn eigen brief naar Trump en zijn advocaten gestuurd waarin hij de voormalige president beschuldigde van het ontkennen van ‘veel feitelijke beschuldigingen in het artikel van afzetting’ en waarschuwde dat de managers ‘alle rechten voorbehouden, inclusief het recht op stel tijdens het proces vast dat uw weigering om te getuigen een sterke negatieve gevolgtrekking ondersteunt met betrekking tot uw daden (en inactiviteit) op 6 januari 2021. ”

Lees ook:  Erdogan heeft schijt aan vrouwenrechten

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOp 13 januari beschuldigde het Huis Trump voor een historische tweede keer wegens het aanzetten tot de Capitol-aanval.

House impeachment managers dienden dinsdag een voorlopige memo in waarin ze hun zaak uiteenzetten voor de veroordeling van Trump, van wie ze zeiden dat hij “een enkele verantwoordelijkheid” draagt ​​voor het aanzetten tot de moorddadige menigte.

In plaats van een nederlaag te accepteren, zegt de brief dat Trump “een menigte naar Washington riep, hen tot razernij vermaande en hen als een geladen kanon over Pennsylvania Avenue richtte”.

No Title

The Senate should subpoena Trump. His testimony is highly relevant.If he refuses to appear, the Senate can consider that along with the other evidence before it. https://t.co/8RZwKA9lm5

No Title

Trump won’t testify because he is a coward and also because there is no question he would incriminate himself. If his lawyers know one thing, it is that he is incapable of telling the truth. Perjury city.

Mondelinge argumenten in Trump’s afzettingsproces in de Senaat beginnen op 9 februari.Comments

comments