Gestapo Zwitserland

Gestapo Zwitserland

9 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

In de ochtend van 5 februari 2021 rende een vooraanstaande heer, professioneel, begin jaren 70, onberispelijk gekleed in pak en stropdas (geen naam zal worden genoemd) – op weg naar een trein van 08.00 uur op het centraal station van Genève, Cornavin.

Hij had haast om de trein niet te missen, en stond net op het punt het verplichte masker op te zetten, toen twee gendarmes hem grepen, een aan elke arm vertelde hem over de verplichting tot het dragen van een masker, hij antwoordde dat hij op het punt stond het masker op te zetten – wat zichtbaar was voor de politie, omdat hij een masker in zijn hand hield – en dat hij moest rennen om de trein te halen.

De politieagenten vielen hem lastig, ondanks het feit dat hij een medische verklaring had die hem het dragen van een masker verbood, om ernstige gezondheidsredenen die hij hun uitlegde.

Hij is 72 jaar oud en had in de afgelopen twee longembolieën en ademhalingsmoeilijkheden. Hij heeft ook gehoorapparaten. De snaren van het masker maken inbreuk op de effectiviteit van het hoortoestel.

Hij bleef maar smeken dat hij moest gaan en de trein moest halen.

Geen kans, ze lieten niet los. Hij kon zijn armen niet bewegen. Ze hielden hem stevig vast, drukten hem tegen een muur. Ze vroegen om zijn ID.

De meneer gaf ze zijn portemonnee om ernaar te zoeken. Hij werd zenuwachtig en bleef maar herhalen dat hij het masker op zou zetten, maar de trein niet kon missen, dat ze hem alsjeblieft zouden laten gaan.

Uiteindelijk kregen ze het identiteitsbewijs en lieten ze deze vrij, namen alle details van het identiteitsbewijs en vertelden hem dat hij een flinke boete zou krijgen voor het schreeuwen tegen de politie. Deze heer, die ik ken, zou zeker niet tegen de politie schreeuwen, misschien boos worden en met een vaste stem spreken, maar niet schreeuwen.

In de tussentijd zijn veel soortgelijke gevallen onder mijn aandacht gekomen, waaronder een, waarin een arts een masker dispensatie gaf aan een patiënt voor chronische ademhalingsmoeilijkheden.

De persoon werd op brute wijze in een trein gearresteerd omdat hij ondanks de medische verklaring geen masker had gedragen. Hij kreeg te horen dat hij door de rechtbank zal worden gedagvaard.

In een ander geval werd massaal geweld tegen kinderen bevolen door een gemeente in Zwitserland die een brief naar de ouders stuurde met het verzoek alle kinderen van schoolgaande leeftijd, ook van de kleuterschool, binnen 24 uur op covid-19 te testen. Ondertussen moest iedereen, ook de ouders, in quarantaine blijven.

De zaak is niet uniek. Het is nu in handen van advocaten. Wat ze in een Gestapo-staat zullen kunnen bereiken, is onduidelijk.
—-

Dit – beste lezer – ik hoop dat velen van u in Zwitserland – is niet langer een kwestie van gezondheid of rede, maar alleen van gehoorzaamheid. Het markeert het begin van een fascistische tirannie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Artsen uit China waarschuwen: Europa maakt dezelfde fouten

Terzijde: de Duitse krant “Die Welt am Sonntag” heeft zojuist vandaag onthuld dat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken wetenschappers had “ingehuurd” om studies en rapporten voor de Duitse regering voor te bereiden om angst te zaaien en om repressieve maatregelen tegen mensen te rechtvaardigen. en de samenleving in de naam van covid.

Zie 8 min. video in het Duits https://www.youtube.com/watch?v=mOD-cmUrdEg . Als dit in Duitsland gebeurt, kan het sterk worden vermoed dat het ook in Zwitserland gebeurt.

Dit soort politiegedrag is precies verenigbaar met de Zwitserse antiterreurwet op grond waarvan kinderen van 12 jaar kunnen worden gearresteerd, en de politie kan zonder enig bewijs, alleen “verdenking”, elk huis binnengaan en “terreurverdachten” arresteren.

Met andere woorden, iedereen die zijn / haar verzet uit tegen de steeds toenemende onderdrukking onder het voorwendsel van covid-gezondheidsbescherming, kan als een terrorist worden beschouwd. Er is een volksreferendum tegen het land gelanceerd, waarover vermoedelijk in juni 2021 zal worden gestemd.

De “antiterreurwet” zou – als de definitieve goedkeuring doorgaat – de slechtste en strengste wet tegen de mensenrechten en burgerrechten in de westerse wereld zijn, en zelfs de Amerikaanse Patriot Act overtreffen.

Mensen worden wakker.

Dergelijke wreedheden kunnen binnenkort gemeengoed worden.

Hoe meer we deze onmenselijke politie – en misschien binnenkort militaire – inbreuken op onze mensenrechten en burgerrechten accepteren, des te meer zullen dergelijke gruweldaden wet worden, opgelegd en goedgekeurd door de regering, of uitgeoefend als ‘gewoonterecht’.

Beste medeburgers, accepteren deze wending naar het fascisme niet – helaas in verschillende mate al zichtbaar in veel westerse landen.

Protest!
Weerstand bieden!

 

Lees ook:  US Terror Syndicate? ... Wapens leveren aan terreurgroepen in Syrië, Irak en Jemen

Peter Koenig is geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij al meer dan 30 jaar werkt aan water en milieu over de hele wereld. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; en  co-auteur van het boek van Cynthia McKinney’s “Toen China Sneezes: Vanaf het coronavirus Lockdown aan het Global politiek-economische crisis” ( Clarity Press – 1 november 2020) De heer . Koenig is een onderzoeksmedewerker van het Center for Research on Globalization.Comments

comments