De Israëlische Antifa-groep hackt de website van Ku Klux Klan


Een collectief dat zichzelf omschrijft als antifascistisch, kreeg toegang tot de website van een organisatie in de VS die gelieerd is aan de Ku Klux Klan. De hackers maakten vervolgens de namen en adressen van leden openbaar.

Het hackercollectief Hayalim Almonim – Hebreeuws voor Anonieme Soldaten – vertelde de Israëlische krant Jerusalem Post dat het hun doel was “terreur in de harten van de vijanden van de mensheid te brengen”. En verder:

“Neo-nazi’s en andere blanke suprematie groepen geloven dat Joden een alziend oog hebben. Het is onze wens om hun fantasieën werkelijkheid te laten worden en hun complottheorieën te gebruiken als een vorm van psychologische oorlogsvoering. We willen dat ze weten waar ze zich ook bevinden. de wereld die we zullen vinden en ze zullen ontmaskeren. We zullen hun leven vernietigen. En we zullen in hun tranen baden en grappen maken over hun tandengeknars. Er is geen plaats buiten ons bereik. ‘

De hackers plaatsten vervolgens de zinnen “Shabbat Slalom! Welterusten witte trots!” Op de website van de “Patriottische Brigade Ridders van de Ku Klux Klan”, samen met een knipogende smiley. Bovendien plaatste ze slogans als “Joodse solidariteit met alle onderdrukten!”, “Nooit meer!” en de Hebreeuwse zin: “Od Avinu Chai! Am Yisrael Chai!”, in het Duits zoiets als “Onze vader leeft nog! De natie Israël leeft!”

Bovendien publiceerde de groep namen, adressen en foto’s van leden van de “Patriottische Brigade Ridders van de Ku Klux Klan”. Ook kwam naar buiten dat de leider een criminele dader is die een 14-jarig meisje zou hebben verkracht.

Tijdens hun hack kwam het Israëlische collectief kennelijk een tweede organisatie tegen, die ze veel gevaarlijker en belangrijker vinden dan de “Patriottische Brigade Ridders van de Ku Klux Klan”. Er wordt gezegd dat het de “Kerk van de Ku Klux Klan” is, een organisatie met vestigingen in 25 verschillende staten van de VS. Het hoofd van de “Kerk van de Ku Klux Klan” zou een Texaanse wapenhandelaar zijn die al drie decennia strijdt voor “blanke suprematie”.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord