Geen berouw

Geen berouw

11 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Hij heeft geen spijt. Hij heeft in zijn hele leven nooit spijt gehad. Bedenk dat in 2016 hij verklaarde:

‘Waarom moet ik me bekeren of om vergeving vragen als ik geen fouten maak? Ik werk hard, ik ben een eerbaar persoon. “

Dus dit zal niemand verbazen:

Adviseurs van voormalig  president Donald Trump  zeggen dat hij nog steeds geen spijt heeft betuigd over de belegering van het Capitool, wat belangrijk zou kunnen zijn voor senaatsjuryleden om te overwegen nadat  House impeachment managers woensdag een nieuwe video hebben vrijgegeven  van de gewelddadige bende op 6 januari. Een van de nieuwe clips laat zien dat toenmalig vicepresident Mike Pence en zijn familie door de geheime dienst werden weggejaagd terwijl het beleg gaande was.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDat bevestigt wat  Pence-assistenten CNN vertelden  in de dagen na de dodelijke opstand. Sommige van die assistenten waren verontwaardigd over Trump en dachten dat hij zijn eigen vice-president in gevaar had gebracht. Pence, die van plan is te blijven liggen tijdens het proces van beschuldiging, heeft zijn relatie met Trump na wat er is gebeurd nog niet helemaal hersteld. bekend met de situatie.

De bron zei dat Pence en Trump “alles bespraken” dat er op 6 januari was gebeurd. Maar op dat moment, zo zei de bron, waren beide mannen meer gefocust op het bereiken van 20 januari – de inauguratiedag. “Hij kreeg zijn punt achteraf tijdens de bijeenkomst. , ‘Zei de bron over Pence, en hij merkte op dat er nog enkele hardnekkige gevoelens waren. Trump uitte geen spijt omdat hij Pence tijdens de bijeenkomst in een schrijnende situatie had gebracht, voegde de bron eraan toe.

“Dat is niet zijn stijl”, zei de bron.

Nee, het is niet zijn stijl. Hij heeft ook geen spijt. Hij is blij dat Pence in die situatie is terechtgekomen en ik twijfel er niet aan dat hij graag dat ‘hang Mike Pence’-gezang hoorde. Het laat zien dat de misdadigers van Red Hat wisten wie hun vader was.

Het artikel gaat verder met te zeggen dat ze verwachten dat Trump en Pence hun hekken repareren en ik vermoed dat dat waar is. Trump probeerde tenslotte alleen om Pence te laten executeren door een woedende opstandige menigte. Ze komen er wel langs.Comments

comments

Lees ook:  Is extreemrechts geïmplodeerd in Nederland?