Het nieuwe normaal documentaire

Het nieuwe normaal documentaire

13 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

De documentaire ‘The New Normal’ van Happen.network onderzoekt speculatie dat de COVID-19-pandemie was gepland – of in ieder geval wordt uitgebuit – door een groep technische elite die regeringen wereldwijd beleid dicteert om een ​​totalitaire agenda te stimuleren.

  • De documentaire ‘The New Normal’ van Happen.network onderzoekt speculatie dat de COVID-19-pandemie was gepland – of in ieder geval wordt uitgebuit – door een groep technische elite die het beleid dicteert aan regeringen wereldwijd om een ​​totalitaire agenda te stimuleren
  • Aan de basis van de agenda staat een aanzienlijke economische en machtsverschuiving waarvan slechts een minderheid van de mensen op de hoogte is, gedreven door de Vierde Industriële Revolutie
  • Het World Economic Forum verklaarde dat 50% van alle werknemers tegen 2025 herscholing nodig zal hebben, “aangezien de ‘dubbele verstoring’ van de economische gevolgen van de pandemie en de toenemende automatisering die banen transformeert, aanhoudt”
  • AI zal naar verwachting versmelten met mensen en banen en steden overnemen; AI zal zoveel beter zijn in autorijden dan mensen, legt de documentaire uit, dat uiteindelijk de meeste mensen bang zullen zijn om te rijden; kort daarna mogen mensen helemaal niet meer autorijden
  • Datakolonialisme en digitale dictatuur zijn zeer reële mogelijkheden in het ‘nieuwe normaal’, net als de opdeling van de wereld in rijke elites en een ‘nutteloze klasse’, die eindigt als een uitgebuite datakolonie

De documentaire ‘The New Normal’ van Happen.network onderzoekt speculatie dat de COVID-19-pandemie was gepland – of in ieder geval wordt uitgebuit – door een groep technische elite die regeringen wereldwijd beleid dicteert om een ​​totalitaire agenda te stimuleren.

Er zijn veel bewegende delen bij betrokken, van slechte gegevens die de COVID-19-sterftecijfers opdrijven tot problemen met PCR-tests die leiden tot zeer hoge vals-positieve cijfers. Een ten onrechte opgeblazen sterftecijfer leidt tot meer angst onder de bevolking, terwijl een misleidend hoog aantal gevallen kan worden gebruikt als rechtvaardiging voor meer bedrijfssluitingen en lockdowns.

Dit alles dient om de ultieme agenda te bevorderen om “beter terug te bouwen” en de wereld te “resetten” naar een “nieuw normaal”. Aan de basis van de agenda staat echter een aanzienlijke economische en machtsverschuiving waarvan slechts een minderheid van de mensen op de hoogte is, aangedreven door de vierde industriële revolutie.

Vierde industriële revolutie zal AI integreren met mensen

De eerste industriële revolutie, die plaatsvond in het begin van de 19e eeuw, bracht het gebruik van stoomkracht over de hele wereld met zich mee. De tweede industriële revolutie vond plaats van het einde van de 19e tot het begin van de 20e eeuw en betrof vooruitgang in de staal-, elektrische en auto-industrie. 1

De derde industriële revolutie, volgens Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF), ‘gebruikte elektronica en informatietechnologie om de productie te automatiseren’, terwijl de vierde industriële revolutie, zo zegt hij, al is begonnen en ‘wordt gekenmerkt door door een samensmelting van technologieën die de scheidslijnen tussen de fysieke, digitale en biologische sfeer doen vervagen. ” 2

Het is de verdere opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) en integratie met mensen. In augustus 2020 onthulde Elon Musk bijvoorbeeld een bedrijf dat hij oprichtte, Neuralink genaamd, dat een chirurgisch geïmplanteerde microchip omvat die is verbonden met je hersenen en gesynchroniseerd met AI, met als doel op een dag mensen in staat te stellen kunstmatige ledematen te besturen of zelfs deel te nemen aan telepathie. Musk beschreef het als “een Fitbit in je schedel met kleine draadjes.” 3

Sommigen hebben de innovatie aangekondigd, anderen beschreven het als een cyborg – het samengaan van een mens en een machine. De video toont Kai-Fu Lee, die het boek “AI Super-Powers: China, Silicon Valley, and the New World Order” schreef.

Lees ook:  ECB-opkoopprogramma uitgebreid: “Leve de ECB, daar komen we verder mee”

Hij is een voormalig manager bij Google China en gelooft dat banen snel zullen verschuiven naarmate robots de werknemers vervangen, en in de komende 10 jaar zullen er zoveel banen worden vervangen dat mensen geluk moeten vinden zonder te werken. Amazon heeft ook verklaard dat volledig geautomatiseerde verzendmagazijnen, waarin robots mensen zullen vervangen die bestellingen uitvoeren, mogelijk slechts 10 jaar verwijderd zijn. 4

De helft van de werknemers zal tegen 2025 ‘omscholing’ nodig hebben

Als onderdeel van hun Jobs Reset Summit verklaarde WEF ook dat 50% van alle werknemers tegen 2025 herscholing nodig zal hebben, “nu de ‘dubbele verstoring’ van de economische gevolgen van de pandemie en de toenemende automatisering die banen transformeert, aan de slag gaat. ” 5 WEF beweert dat 85 miljoen banen kunnen zijn geschrapt tegen 2025, terwijl 97 miljoen meer kunnen worden gecreëerd om “de nieuwe taakverdeling tussen mensen, machines en algoritmen” aan te pakken.

Maar de realiteit is dat slechts een fractie van de mensen waarschijnlijk werk zou vinden in deze AI-gedreven wereld, wat de introductie van een universeel basisinkomen noodzakelijk zou maken.

Dit klinkt in eerste instantie misschien als een goede zaak, maar wanneer uw vermogen om een ​​onafhankelijk inkomen te verdienen wordt vernietigd, wordt u afhankelijk van en overgeleverd aan de elite die de controle heeft over dat inkomen en de middelen eromheen. Universele kwijtschelding van schulden kan ook ontstaan ​​- in ruil voor het verlies van alle rechten op privé-eigendom in de toekomst. Wat betreft de effecten op mensen, schreef Schwab: 6

“De vierde industriële revolutie zal ten slotte niet alleen veranderen wat we doen, maar ook wie we zijn. Het zal onze identiteit en alle daarmee samenhangende kwesties beïnvloeden: ons gevoel van privacy, onze ideeën over eigendom, onze consumptiepatronen, de tijd die we besteden aan werk en vrije tijd, en hoe we onze carrières ontwikkelen, onze vaardigheden cultiveren, mensen ontmoeten, en relaties onderhouden.

Het verandert onze gezondheid al en leidt tot een ‘gekwantificeerd’ zelf, en eerder dan we denken, kan het leiden tot menselijke vergroting. De lijst is eindeloos omdat deze alleen aan onze verbeelding is gebonden. “

In juni 2019 bracht het VK een witboek uit waarin het aankondigde dat het een partnerschap met WEF had gesloten “om de wereldwijde governance van technologische innovatie vorm te geven.” In hun beleidsdocument, “Regulering voor de vierde industriële revolutie”, staat: 7

“Technologische doorbraken op gebieden van kunstmatige intelligentie tot biotechnologie luiden nu een vierde industriële revolutie in, met de kracht om bijna elke sector in elk land opnieuw vorm te geven. Onze industriële strategie positioneert het VK om het meeste uit deze wereldwijde transformatie te halen. “

De grote reset

Politici, bedrijfsleiders en zelfs de koninklijke familie zijn onder degenen die onlangs zijn begonnen de samenleving op te roepen om “beter terug te bouwen”. Deze slogan maakt deel uit van de grotere “Great Reset” -campagne , zoals Time magazine publiceerde op hun omslag in november 2020. 8 Time’s eigenaar en covoorzitter, 9 Marc Benioff, is lid van de raad van bestuur van WEF en tevens een inaugurele voorzitter van hun centrum voor de vierde industriële revolutie.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenHet doel van “beter terug opbouwen” is om af te schaffen wat ooit “normaal” was en het te vervangen door iets anders. Volgens WEF houdt dit in dat het kapitalisme opnieuw moet worden uitgevonden 10 en moet worden vervangen door een ‘stakeholder-economie’.

Lees ook:  "Ze liegen vanaf het begin" - Franse tegen premier over bewuste corona-leugens

Forbes, ook bekend als stakeholderkapitalisme, omschreef de stakeholder-economie als “het idee dat een bedrijf zich richt op het voldoen aan de behoeften van al zijn stakeholders: klanten, werknemers, partners, de gemeenschap en de samenleving als geheel.” 11

Het idee van stakeholderkapitalisme bestaat minstens al sinds 1932, en werd in augustus 2019 ook onderschreven door bijna 200 CEO’s van grote bedrijven. 12 Het wordt nu echter versneld als onderdeel van The Great Reset. Zoals de documentaire opmerkte, deed WEF via een post op sociale media voorspellingen over de wereld in 2030. Onder hen:

  • Je bezit niets – en je zult er blij mee zijn.
  • Wat je ook wilt, je huurt en het wordt per drone afgeleverd.
  • Westerse waarden zullen tot het breekpunt zijn getest.

Het nieuwe beleid van de Britse premier Boris Johnson is ook in overeenstemming met de WEF-doelstellingen. Dit omvat een verbod op benzine- en dieselauto’s tegen 2030, het blokkeren van de toegang van voertuigen tot zijwegen en nieuwe pay-per-mile-belastingen die autorijden erg duur zouden kunnen maken. Het is bijna alsof het VK probeert het eigendom van auto’s te verwijderen.

Autonoom rijden is misschien wel het volgende scenario, dat opnieuw klinkt als een goede zaak aan de oppervlakte, maar uiteindelijk dient om de autonomie weg te nemen. AI zal zoveel beter zijn in autorijden dan mensen, legt de documentaire uit, dat uiteindelijk de meeste mensen bang zullen zijn om te rijden. Kort daarna mogen mensen helemaal niet meer autorijden.

De oprichting van een ‘nutteloze klas’

Yuval Noah Harari, een professor in de afdeling geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, waarschuwde voor de gevaren van AI, zodanig dat technologie de menselijke samenleving en de betekenis van het menselijk leven op tal van manieren zou kunnen ontwrichten. 13 Datakolonialisme en digitale dictatuur zijn zeer reële mogelijkheden, net als de opdeling van de wereld in rijke elites en anderen, die eindigen als ‘uitgebuite datakolonies’.

Ongekende ongelijkheid zal ontstaan ​​als er een “nutteloze klasse wordt gecreëerd” – “nutteloos niet vanuit het oogpunt van hun vrienden en familie”, zegt Harari, “maar nutteloos vanuit het oogpunt van het economische en politieke systeem. En deze nutteloze klasse zal door een steeds groter wordende kloof worden gescheiden van de steeds machtigere elite. ”

Er is al een AI-wapenwedloop gaande tussen de VS en China, en de meeste andere landen zullen achterblijven, wat het wereldwijde evenwicht verstoort. Volgens Harari: 14

“Bedenk eens wat er zal gebeuren met opkomende economieën als het goedkoper is om textiel of auto’s te produceren in Californië dan in Mexico?

En wat gebeurt er met de politiek in jouw land over twintig jaar, als iemand in San Francisco of Peking de volledige medische en persoonlijke geschiedenis kent van elke politicus, elke rechter en elke journalist in jouw land, inclusief al hun seksuele escapades, al hun mentale zwakheden en al hun verdorven handelingen?

Wordt het nog steeds een onafhankelijk land of wordt het een datakolonie? Als je genoeg gegevens hebt, hoef je geen soldaten te sturen om een ​​land te besturen. “

Rockefeller Foundation lanceerde pandemisch scenario in 2010

De Rockefeller Foundation en Bill Gates zijn ook voorstanders van The Great Reset. 15 In 2010 bracht The Rockefeller Foundation een rapport uit met de titel “Scenario’s voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling”, waarin scenario’s worden gebruikt om te onderzoeken hoe technologie en groei / ontwikkeling en de overheid de komende decennia kunnen spelen. Een van de scenario’s die ze hebben beschreven, was een pandemie met enkele griezelige overeenkomsten met COVID-19: 16

“In 2012 sloeg de pandemie waar de wereld al jaren op anticipeerde eindelijk toe. In tegenstelling tot de H1N1 uit 2009, was deze nieuwe griepstam – afkomstig van wilde ganzen – buitengewoon virulent en dodelijk.

Zelfs de landen die het meest op pandemieën waren voorbereid, raakten snel overweldigd toen het virus de hele wereld over de hele wereld verspreidde, bijna 20 procent van de wereldbevolking besmet en in slechts zeven maanden 8 miljoen mensen om het leven bracht, waarvan de meeste gezonde jonge volwassenen.

De pandemie had ook een dodelijk effect op economieën: de internationale mobiliteit van zowel mensen als goederen kwam met krijsen tot stilstand, slopende industrieën zoals toerisme en het doorbreken van wereldwijde toeleveringsketens. Zelfs plaatselijke, normaal drukke winkels en kantoorgebouwen stonden maandenlang leeg, verstoken van zowel werknemers als klanten. “

Terwijl de pandemie voortduurt, “hebben nationale leiders over de hele wereld hun gezag vergroot en luchtdichte regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot lichaamstemperatuurcontroles bij de ingang van gemeenschappelijke ruimtes zoals treinstations en supermarkten.”

Lees ook:  Mitch McConnell en de Newspeak of Democracy

De toegenomen autoritaire controle en het toezicht op de burgers ging door, zelfs nadat de pandemie was geëindigd, en werd aanvankelijk verwelkomd in ruil voor ‘meer veiligheid en stabiliteit’.

In december 2020 bracht de Rockefeller Foundation “Taking Back Control: A Resetting of America’s Response to COVID-19” uit. 17 Een van de adviezen is om COVID-19-tests op te voeren, ook bij schoolkinderen – een problematisch scenario, niet alleen vanwege de exorbitante kosten ($ 42,5 miljard in de VS voor februari tot juni 2021), maar ook vanwege valse positieven die voortkomen uit de gebrekkige COVID-19-tests .

Zou dit een manier kunnen zijn om opzettelijk de infectiecijfers te verhogen om meer lockdowns te rechtvaardigen – en verdere economische vernietiging van de armen en middenklasse?

Waarom nu misschien de ‘perfecte tijd’ is voor een reset

Als er een geheim plan was voor een wereldwijde overname, is de COVID-19-pandemie het perfecte scenario voor het succes ervan. Ten eerste ontstaat er een probleem: het coronavirus wordt vrijgegeven en een wereldwijde pandemie wordt uitgeroepen. Vervolgens ontstaat er een reactie – namelijk angst. Dit wordt opgevoerd en lockdowns volgen, waardoor bedrijven gedwongen worden te sluiten en economieën vernietigd worden.

De laatste fase is wanneer de “oplossing” wordt gecreëerd – in dit geval zouden de massa werklozen een universeel basisinkomen kunnen ontvangen dat wordt bijgeschreven op digitale ID’s die worden ondersteund door Gates ‘Microsoft en de Rockefellers, die in je hand worden geïmplanteerd. Slimme steden volgen, samen met 24/7 bewaking. Dit wordt mogelijk gemaakt door de uitrol van 5G-netwerken , een essentiële “upgrade” in prestaties voor de digitalisering van de samenleving, bewaking en gegevensverzameling.

Er zijn echter overal ter wereld tekenen van verzet, waaronder de Police for Freedom March, die in november 2020 in Spanje plaatsvond om te protesteren tegen de schending van de vrijheden van burgers en om burgerlijke vrijheden te beschermen. 18 De World Freedom Alliance, opgericht in Stockholm, Zweden, in november 2020, heeft ook tot doel wereldwijde vrijheid te bevorderen. 19

In deze tijden van onzekerheid hebben sommigen het vergeleken met leven in een mist van oorlog – een mist van COVID-oorlog . Maar door de mist kijken is de eerste stap naar de overwinning.Comments

comments