Globalist Davos Forum: The “Great Zero Carbon” samenzwering: een blauwdruk voor een mondiaal technocratisch totalitair corporativisme

Globalist Davos Forum: The “Great Zero Carbon” samenzwering: een blauwdruk voor een mondiaal technocratisch totalitair corporativisme

15 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Het globalistische Davos World Economic Forum verkondigt de noodzaak van het bereiken van een wereldwijde doelstelling van “netto nul koolstof” tegen 2050. Dit klinkt voor de meesten ver in de toekomst en wordt daarom grotendeels genegeerd. Maar transformaties die gaande zijn van Duitsland naar de VS, naar talloze andere economieën, vormen de weg voor de creatie van wat in de jaren ’70 de  Nieuwe Internationale Economische Orde werd genoemd.

In werkelijkheid is het een blauwdruk voor een mondiaal technocratisch totalitair corporativisme, een dat enorme werkloosheid, deïndustrialisatie en een economische ineenstorting belooft. Overweeg wat achtergrondinformatie .

Het World Economic Forum (WEF) van Klaus Schwab promoot momenteel zijn favoriete thema, de Grote Reset van de wereldeconomie. De sleutel tot dit alles is begrijpen wat de globalisten bedoelen met Net Zero Carbon in 2050.

De EU leidt de race, met een gedurfd plan om tegen 2050 ‘s werelds eerste’ koolstofneutrale ‘continent te worden en de CO2-uitstoot tegen 2030 met minstens 55% te verminderen.

In een post van augustus 2020 op zijn blog schreef de zelfbenoemde wereldwijde vaccin-tsaar  Bill Gates  over de komende klimaatcrisis:

“Hoe vreselijk deze pandemie ook is, de klimaatverandering kan erger zijn … De relatief kleine daling van de uitstoot dit jaar maakt één ding duidelijk: we kunnen niet simpelweg – of zelfs grotendeels – emissievrij maken door minder te vliegen en te  rijden .”

Met een virtueel monopolie op zowel reguliere media als sociale media, heeft de Global Warming-lobby een groot deel van de wereld ertoe kunnen brengen aan te nemen dat het beste voor de mensheid is om koolwaterstoffen te elimineren, waaronder aardolie, aardgas, steenkool en zelfs de ‘koolstofvrije’ “Nucleaire elektriciteit tegen 2050, waarmee we hopelijk een stijging van 1,5 tot 2 graden Celsius van de gemiddelde wereldtemperatuur kunnen voorkomen.

Hier is slechts één probleem mee.

Het is een dekmantel voor een duivelse bijbedoeling.

Oorsprong van ‘Global Warming’

Velen zijn de oorspronkelijke wetenschappelijke stelling vergeten die naar voren is gebracht om een ​​radicale verschuiving in onze energiebronnen te rechtvaardigen. Het was niet ‘klimaatverandering’. Het klimaat op aarde verandert voortdurend, in verband met veranderingen in de emissie van zonnevlammen of zonnevlekkencycli die het klimaat op aarde beïnvloeden.

Rond de millenniumwisseling, toen de vorige door zonne-energie geleide opwarmingscyclus niet langer duidelijk was, verschoven Al Gore en anderen het verhaal in een taalkundige goochelarij naar “Klimaatverandering”, van Global Warming.

Nu is het angstverhaal zo absurd geworden dat elke bizarre weersgebeurtenis wordt behandeld als ‘klimaatcrisis’. Elke orkaan of winterstorm wordt beweerd als bewijs dat de klimaatgoden ons straffen voor zondige mensen die CO2 uitstoten.

Maar wacht.

De hele reden voor de overgang naar alternatieve energiebronnen zoals zon of wind, en het verlaten van koolstof-energiebronnen, is hun bewering dat CO2 een broeikasgas is dat op de een of andere manier naar de atmosfeer gaat, waar het een deken vormt die zogenaamd de aarde eronder verwarmt – Opwarming van de aarde.

De uitstoot van broeikasgassen is volgens de Amerikaanse Environmental Protection Agency grotendeels afkomstig van CO2. Vandaar de focus op “carbon footprints”.

Wat bijna nooit wordt gezegd, is dat  CO2 niet de atmosfeer in kan vliegen door uitlaatgassen van auto’s, kolencentrales of andere kunstmatige oorsprong . Koolstofdioxide is geen koolstof of roet. 

Het is een onzichtbaar, geurloos gas dat essentieel is voor de fotosynthese van planten en alle levensvormen op aarde,  inclusief ons. CO2 heeft een molecuulgewicht van iets meer dan 44, terwijl lucht (voornamelijk zuurstof en stikstof) een molecuulgewicht heeft van slechts 29.

Het soortelijk gewicht van CO2 is ongeveer 1,5 keer groter dan dat van lucht. Dat zou suggereren dat CO2-uitlaatgassen van voertuigen of energiecentrales niet zo’n 20 kilometer of meer boven de aarde de atmosfeer in stijgen om het gevreesde broeikaseffect te vormen  .

Om te begrijpen wat er vandaag de dag plaatsvindt rond Gates, Schwab en voorstanders van een vermeende ‘duurzame’ wereldeconomie, moeten we teruggaan naar 1968 toen  David Rockefeller  en zijn vrienden een beweging oprichtten rond het idee dat menselijke consumptie en bevolkingsgroei de belangrijkste wereld waren. probleem.

Rockefeller, wiens rijkdom was gebaseerd op olie, creëerde de neo-Malthusiaanse Club van Rome in de Rockefeller-villa in Bellagio, Italië. Hun eerste project was om  in 1972 een rommelstudie aan het MIT te financieren, genaamd  Limits to Growth .

Een belangrijke organisator van Rockefellers ‘nulgroei’-agenda in de vroege jaren zeventig was zijn oude vriend, een Canadese olieman genaamd Maurice Strong, ook lid van de Club of Rome.

In 1971 werd Strong benoemd tot ondersecretaris van de Verenigde Naties en secretaris-generaal van de Stockholm Earth Day-conferentie in juni 1972. Hij was ook een trustee van de Rockefeller Foundation.

Maurice Strong was een belangrijke vroege verspreider van de wetenschappelijk ongegronde theorie dat door de mens veroorzaakte emissies van transportvoertuigen, kolencentrales en landbouw een dramatische en versnellende wereldwijde temperatuurstijging veroorzaakten die de beschaving bedreigt, de zogenaamde Global Warming. Hij vond de elastische term ‘duurzame ontwikkeling’ uit.

Als voorzitter van de Earth Day VN-conferentie in Stockholm in 1972, promootte Strong wereldwijd bevolkingsvermindering en verlaging van de levensstandaard om ‘het milieu te redden’. Enkele jaren later verklaarde dezelfde Strong  :

“Is niet de enige hoop voor de planeet dat de geïndustrialiseerde beschavingen instorten? Is het niet onze verantwoordelijkheid om dat te bewerkstelligen ? “

Dit is de agenda die tegenwoordig bekend staat als de Grote Reset of VN-Agenda 2030. Strong ging verder met de oprichting van het Intergouvernementeel Panel van de VN over klimaatverandering (IPCC), een politiek orgaan dat de onbewezen bewering naar voren brengt dat door de mens veroorzaakte CO2-uitstoot onze kant op zou gaan zetten. wereld in een onomkeerbare ecologische catastrofe.

Mede-oprichter van de Club van Rome, dr. Alexander King, gaf enkele jaren later in zijn boek, The First Global Revolution , toe dat hun milieu-agenda wezenlijk bedrog was  . Hij beweerde:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Greta Thunberg, hogepriesteres van de groene religie

Bij het zoeken naar een nieuwe vijand om ons te verenigen, kwamen we op het idee dat vervuiling, de dreiging van opwarming van de aarde, watertekorten, hongersnood en dergelijke goed zouden passen … Al deze gevaren worden veroorzaakt door menselijk ingrijpen en het is alleen door veranderde attitudes en gedrag die ze kunnen overwinnen. De echte vijand is dus de mensheid zelf. 

King gaf toe dat de “dreiging van opwarming van de aarde” slechts een truc was om een ​​aanval op de “mensheid zelf” te rechtvaardigen. Dit wordt nu uitgerold als de Great Reset en de Net Zero Carbon-list.

Alternatieve energieramp

In 2011 legden Angela Merkel en de Duitse regering, op advies van Joachim Schnellnhuber, van het Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK), een totaal verbod op nucleaire elektriciteit op tegen 2022, als onderdeel van een regeringsstrategie uit 2001 genaamd de  Energiewende  of Energy Turn, om te vertrouwen op zon en wind en andere “hernieuwbare energiebronnen”.

Het doel was om van Duitsland het eerste industriële land te maken dat ‘koolstofneutraal’ zou zijn.

De strategie was een economische catastrofe. Gaande van het hebben van een van ‘s werelds meest stabiele, goedkope en betrouwbare elektriciteitsopwekkingsnetten, is Duitsland vandaag de duurste elektrische generator ter wereld geworden.

Volgens de Duitse vereniging van de energiesector BDEW zal Duitsland uiterlijk in 2023, wanneer de laatste kerncentrale sluit, te maken krijgen met elektriciteitstekorten.

Tegelijkertijd wordt steenkool, de grootste bron van elektrische energie, afgebouwd om Netto Zero Carbon te bereiken. Traditionele energie-intensieve industrieën zoals staal, glasproductie, basischemicaliën, papier- en cementproductie, worden geconfronteerd met hoge kosten en stilleggingen of offshoring en het verlies van miljoenen geschoolde banen. De energie-inefficiënte wind- en zonne-energie kost tegenwoordig zo’n 7 tot 9 keer  meer  dan gas.

Duitsland heeft weinig zon in vergelijking met tropische landen, dus wind wordt gezien als de belangrijkste bron voor groene stroom.

Er is een enorme input van beton en aluminium nodig om zonne- of windparken te produceren. Daar is goedkope energie voor nodig – gas, kolen of kernenergie – om te produceren. Naarmate dat wordt afgebouwd, worden de kosten onbetaalbaar, zelfs zonder extra “koolstofbelastingen”.

Duitsland heeft al zo’n 30.000 windturbines, meer dan waar dan ook in de EU. De gigantische windturbines hebben ernstige problemen met geluids- of infrageluidgevaar voor de bewoners in de buurt van de enorme constructies en schade door weersomstandigheden en vogels.

Tegen 2025 zal naar schatting 25% van de bestaande Duitse windmolens moeten worden vervangen en afvalverwijdering is een enorm probleem. De bedrijven worden aangeklaagd omdat de burgers beseffen wat een ramp ze zijn.

Om de doelstellingen tegen 2030 te bereiken, heeft Deutsche Bank onlangs toegegeven dat de staat een ” eco-dictatuur ” moet creëren .

Tegelijkertijd ligt de Duitse drang om het transport van benzine of diesel tegen 2035 te beëindigen ten gunste van e-voertuigen op koers om de grootste en meest winstgevende industrie van Duitsland, de autosector, te vernietigen en miljoenen banen te schrappen. 

De door lithium-ionbatterijen aangedreven voertuigen hebben een totale “koolstofvoetafdruk” als de effecten van het delven van lithium en het produceren van alle onderdelen worden meegerekend, dat is erger dan dieselauto’s.

En de hoeveelheid extra elektriciteit die nodig is voor een koolstofvrij Duitsland in 2050 zou veel meer zijn dan nu, aangezien miljoenen batterijladers elektriciteit op het net met betrouwbare stroom nodig hebben.

Nu beginnen Duitsland en de EU nieuwe “koolstofbelastingen” in te voeren, zogenaamd om de overgang naar koolstofvrij te financieren. De belastingen zullen elektrische stroom en energie alleen maar duurder maken, waardoor de Duitse industrie sneller instort.

Ontvolking

Volgens degenen die de Zero Carbon-agenda bevorderen, is het precies wat ze verlangen: de deïndustrialisatie van de meest geavanceerde economieën, een berekende decennia-lange strategie zoals Maurice Strong zei, om de ineenstorting van geïndustrialiseerde beschavingen teweeg te brengen.

Om de huidige industriële wereldeconomie om te buigen naar een houtgestookte, windmolen-veranderende dystopie waar black-outs de norm worden zoals nu in Californië, is een essentieel onderdeel van een Great Reset-transformatie onder de Agenda 2030: UN Global Compact for Sustainability.

Merkel klimaatadviseur  Joachim Schnellnhuber presenteerde in 2015 de radicale groene agenda van paus Franciscus, de encycliek  Laudato Si  , als aangestelde van Franciscus bij de Pauselijke Academie van Wetenschappen. En hij adviseerde de EU over haar groene agenda.

In een interview uit 2015 verklaarde Schnellnhuber dat de “wetenschap” nu heeft vastgesteld dat het maximale draagvermogen van een “duurzame” menselijke bevolking ongeveer zes miljard mensen minder was:

“Op een zeer cynische manier is het een triomf voor de wetenschap, want eindelijk hebben we iets gestabiliseerd – namelijk de  schattingen  voor de  draagkracht van de planeet,  namelijk minder dan 1 miljard mensen.”

Om dat te doen, moet de geïndustrialiseerde wereld worden ontmanteld. Christiana Figueres, een medewerker van de World Economic Forum Agenda en voormalig uitvoerend secretaris van het Raamverdrag van de VN inzake klimaatverandering, onthulde het ware doel van de VN-klimaatagenda op een persconferentie in Brussel in februari 2015, waar ze verklaarde: “Dit is de eerste keer in geschiedenis dat we onszelf de taak stellen om opzettelijk het economische ontwikkelingsmodel te veranderen dat  regeert  sinds de industriële revolutie. “

Figueres ‘opmerkingen uit 2015 worden vandaag herhaald door de Franse president Macron op de “Agenda van Davos” van het World Economic Forum van januari 2021, waar hij beweerde dat “onder de huidige omstandigheden het kapitalistische model en de open economie niet langer haalbaar zijn”.

Macron, een voormalige Rothschild-bankier, beweerde dat de “enige manier om uit deze epidemie te komen, is door een economie te creëren die meer gericht is op het dichten van de kloof tussen rijk en arm.”

Merkel, Macron, Gates, Schwab en vrienden zullen dit doen door de levensstandaard in Duitsland en de OESO terug te brengen naar het niveau van Ethiopië of Soedan. Dit is hun koolstofvrije dystopie.

Beperk het vliegreizen, autoritten, mensenbewegingen, het sluiten van de “vervuilende” industrie ernstig, allemaal om de CO2-uitstoot te verminderen. Uncanny hoe handig de coronavirus-pandemie de weg bereidt voor de Grote Reset en VN-Agenda 2030 Net Zero Carbon.

Alle Global Research-artikelen  kunnen in 27 talen worden gelezen door het  vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage (desktopversie) te activeren .

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hierboven of hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op uw blogsite, internetforums. enz.

F. William Engdahl  is strategisch risicoconsulent en docent, hij heeft een graad in politiek aan Princeton University en is een bestsellerauteur over olie en geopolitiek, exclusief voor het online tijdschrift ” New Eastern Outlook ” waar dit artikel oorspronkelijk werd gepubliceerd. Hij is een onderzoeksmedewerker van het Center for Research on Globalization.Lees ook:  We zijn bezig om ons eigen graf te graven

Comments

comments