5 vragen voor uw vrienden die van plan zijn om het Covid-vaccin te krijgen

5 vragen voor uw vrienden die van plan zijn om het Covid-vaccin te krijgen

17 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Velen van ons hebben vrienden of familie die van plan zijn het vaccin te krijgen. Misschien geloven ze echt dat ze in gevaar zijn. Misschien denken ze dat het beter is dan genezen. Misschien willen ze gewoon weer naar de kroeg kunnen.

Als u iemand kent die van plan is zich tegen Covid19 te laten vaccineren, stel hem dan deze vijf vragen. Zorg ervoor dat ze precies begrijpen waar ze om vragen.

1. WIST JE DAT WE NOOIT SUCCESVOL ZIJN INGEËNT TEGEN ENIG CORONAVIRUS?

Er is nooit een succesvol vaccin tegen een coronavirus ontwikkeld .

Wetenschappers proberen al jaren een SARS- en MERS-vaccin te ontwikkelen, maar daar valt niets van te bewijzen. Sommige van de mislukte SARS-vaccins veroorzaakten zelfs overgevoeligheid voor het SARS-virus. Dit betekent dat gevaccineerde muizen de ziekte mogelijk ernstiger kunnen krijgen dan niet-gevaccineerde muizen.

2. WIST U DAT HET GEWOONLIJK 5 TOT 10 JAAR DUURT VOORDAT EEN VACCIN VOLLEDIG IS ONTWIKKELD?

De ontwikkeling van vaccins is een langzaam, moeizaam proces. Gewoonlijk duurt het vele jaren van ontwikkeling tot testen en uiteindelijk goedgekeurd worden voor openbaar gebruik . De verschillende vaccins voor Covid zijn allemaal in minder dan een jaar ontwikkeld en goedgekeurd.

Hoewel de media snel een TON aan “uitleggidsen” aanbieden , die “vooruitziende blik , hard werken en geluk” noemen als de redenen waarom we zo snel een Covid-vaccin hebben gekregen “zonder te bezuinigen” , laten ze allemaal belangrijke informatie achterwege .

Namelijk dat geen van de vaccins tot nu toe aan de juiste tests is onderworpen . Velen van hen hebben de proeven in een vroeg stadium volledig overgeslagen, en de menselijke proeven in een laat stadium zijn ofwel niet door vakgenoten beoordeeld, hebben hun gegevens niet vrijgegeven, zullen pas in 2023 eindigen of werden stopgezet na “ernstige nadelige effecten” .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De ineenstorting van de westers gecentreerde wereld

3. WIST U DAT HET COVID ‘VACCIN’ IS GEBASEERD OP NIEUWE TECHNOLOGIE, DIE NOG NOOIT EERDER IS GOEDGEKEURD VOOR GEBRUIK BIJ MENSEN?

Terwijl traditionele vaccins werken door het lichaam bloot te stellen aan een verzwakte stam van het micro-organisme dat verantwoordelijk is voor het veroorzaken van de ziekte, zijn deze nieuwe Covid-vaccins mRNA-vaccins .

mRNA (messenger ribonucleïnezuur) -vaccins werken theoretisch door viraal mRNA in het lichaam te injecteren, waar het zich in uw cellen repliceert en uw lichaam aanmoedigt om de “piekproteïnen” van het virus te herkennen en er antigenen voor te maken. Ze zijn het onderwerp van onderzoek sinds de jaren negentig, maar vóór 2020 werd er nooit een mRNA-vaccin goedgekeurd voor gebruik.

4. WIST U DAT DE FARMACEUTISCHE BEDRIJVEN NIET KUNNEN WORDEN VERVOLGD ALS HET VACCIN IEMAND PIJN DOET OF DOODT?

In het voorjaar van 2020 hebben veel regeringen over de hele wereld vaccinfabrikanten immuniteit verleend voor burgerlijke aansprakelijkheid, hetzij door een beroep te doen op bestaande wetgeving of door nieuwe wetten te schrijven.

De Amerikaanse Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP) verleent immuniteit tot ten minste 2024 .

De productlicentiewet van de EU doet hetzelfde , en er zijn berichten over clausules inzake vertrouwelijke aansprakelijkheid in de contracten die de EU heeft gesloten met vaccinfabrikanten .

Het VK ging zelfs nog verder en kende de regering en alle werknemers daarvan een permanente wettelijke vergoeding toe voor alle schade die werd toegebracht wanneer een patiënt wordt behandeld voor Covid19 of “vermoedelijke Covid19”.

5. WIST U DAT 99,8% VAN DE MENSEN COVID19 OVERLEEFT?

De case-fatality ratio van Sars-Cov-2-infectie is al maanden een twistappel, maar het is zeker veel lager dan alle aanvankelijke modellen voorspelden.

Het was oorspronkelijk enorm opgeblazen, waarbij de WHO een cijfer van 3,4% gebruikte .

Latere studies hebben aangetoond dat het veel lager is, in sommige gevallen zelfs lager dan 0,1%. Een rapport dat in oktober werd gepubliceerd in het eigen onderzoeksbulletin van de WHO, waarin een CFR van 0,23% “of mogelijk aanzienlijk lager” werd gevonden .

Dit betekent dat, zelfs volgens de WHO, minstens 99,77% van de mensen die met het virus zijn besmet, zal overleven.

Stel deze vragen aan je vrienden. Geef ze gedetailleerde antwoorden.

Het is een gehaast en ongetest vaccin, gemaakt met behulp van ongekende technologie, zonder juridische verhaalsmogelijkheid mocht het u schade berokkenen, om een ​​virus te behandelen 99,8% van de mensen zal overleven.

Dus de vraag die er echt toe doet is: wil of moet je dat risico echt nemen?Lees ook:  Waarom sterven er zoveel mensen in Italië aan het coronavirus?

Comments

comments