Landelijke verkiezingen zinloos: we hebben het WEF en de Supranationals

Landelijke verkiezingen zinloos: we hebben het WEF en de Supranationals

17 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

De verkiezingen naderen. Het zal er op 17 maart behoorlijk anders uit zien dan 4 jaar geleden. Er is veel ophef over het coronaproof inrichten van de stemlokalen. Waarom, zo vraag ik mij af. Zo lang zijn de rijen op mijn stemlocatie nooit. Die anderhalve meter zal geen probleem zijn. Ik heb nog nooit iemand in de nek staan hijgen, het was nooit druk. Of het zou aan onze buurt moeten liggen. Een woonwijk met politiek ongeïnteresseerde bewoners waarvan nog maar de helft de moeite neemt een wandeling naar de stembus te maken. Op mijn kiesmoment zie ik hooguit een dame en een heer achter het tafeltje die graag een paar pegels willen bijverdienen met een dagje zitten op een stembureau. Zouden ze nu nog durven met dat onzichtbare virus?

Wie gaat met wie

Ik ben zeer benieuwd hoe straks de nieuwe coalitie er uit gaat zien na 17 maart. Al weer Rutte met een paar partijtjes die stuk voor stuk water bij de wijn moeten doen. Bij voorbaat weer de PVV uitsluiten en een linkse coalitie samenstellen. De VVD is toch geen rechtse partij meer? Kan me niet voorstellen dat al die ondernemers die momenteel aan het overheidsinfuus liggen nog op de VVD gaan stemmen. Maar ja, wat tref je dan nog aan op rechts? Het is armoe troef in het huidige politieke landschap. Er hebben zich nota bene 37 partijen aangemeld, een naoorlogs record. Mag je nu wel beginnen met het bestuderen van hun partijprogramma’s. Heb ik ooit één keer gedaan. Trof toen een partij die in mijn optiek redelijke plannen had op gebied van belastingen. Daar kon veel verbeterd worden vond die partij en kreeg dus mijn stem. Helaas, ik had het kunnen weten, er kwam niets van terecht. Op fiscaal gebied verandert al jaren veel te weinig. Alleen wat geschuif in tarieven en heffingskortingen in de inkomstenbelasting. Een typisch politiek instrument om burgers te laten zien dat er aan ons wordt gedacht. Tarieven omlaag maar stiekem frutselen in de aftrekposten.

Lees ook:  Duitse SPD introduceert homo verkeerslichtmannen in Hannover

Oppeppers

Met zoveel partijen neem ik niet meer de moeite om hun partijprogramma’s door te nemen. Ik denk dat er weinig valt te verhapstukken voor de eenvoudige burger. Er zit geen rek meer in belastingtarieven en heffingskortingen. De Schatkist is leeg en moet gevuld worden, zoveel is zeker na de enorme overheidssteun aan het MKB. Ook zal andere steun nodig zijn. Voor het UWV bijvoorbeeld die wat extra mensen kan gebruiken om oplopende wachtlijsten voor een WW-uitkering weg te werken. Als het MKB weer opstart zal dat met minder mensen zijn als de overheidssteun afloopt. Als de werknemers weer uit eigen zak betaald moeten worden maar de omzetten in de verschillende branches tegen vallen door het wegblijven van twijfelende klanten. Niet iedereen zal z’n opgepotte geld versneld uitgeven om de verliezen bij het MKB goed te maken. De angstpsychose die corona heeft gekweekt schudt je er met één vaccin niet zomaar uit. Daarvoor zullen meer vaccins ontwikkeld moeten worden. De lobby van ‘Big Farma’ richting de politiek is heel invloedrijk dus kan een opwekkend, bewustzijn veranderend, vaccin er nog wel bij. Is gewoon pure noodzaak.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenSupranationals maken de dienst uit

De verkiezingen kunnen wat mij betreft gestolen worden. Ik ben net als de gemiddelde burger in dit land de weg kwijt. Heb niet meer het gevoel dat onze stem kan bijdragen tot een nieuwe landorde. Eentje die vanuit en voor het volk opkomt, dus geen wereldorde van bovenaf. Niet vanuit het WEF of andere supranationale organisaties. Het zijn namelijk al lang niet meer onze eigen politieke partijen die regeren. Ook de oppositie is lam. Veel commentaar vanuit de Kamerzetels maar nauwelijks amendementen die het volk gelukkig maken. De contacten met de kiezers zijn door corona tot een nulpunt gedaald. De grote supranationale organisaties maken samen met de multinationals de dienst uit. Ze leggen de regels op via nieuwe internationale rechtssystemen en hebben daarvoor Den Haag niet nodig. Hun lijntjes gaan naar Brussel. Daar waren de hotels de laatste jaren vol geboekt met lobbyisten en globalisten. Daar maakten ze hun afspraakjes met de Europese Commissie en de vertegenwoordigers uit het Europees Parlement. Daarvan zijn er 751, dus leidde dat tot heel wat wetsvoorstellen in het Brusselse. Jammer voor de hotels dat nu ineens de digitale lijntjes zijn ontdekt. Zal stil blijven in Brussel als corona is afgetaaid.

Lees ook:  Twitter-hack legt een bredere bedreiging voor democratie en samenleving bloot

G.A.A.F.

Ik vrees dat een stem in NL niets meer bijdraagt. De politieke verdeeldheid is groter dan ooit. Als het volk kan kiezen uit 37 partijen dan is er sprake van een totale versnippering in het politieke landschap. Een signaal dat de stem van het volk er niet meer toe doet. Het zijn de grote supranationale organisaties die de regeltjes opleggen. Door de opkomst van Big Tech, en door corona nu ook Big Farma, hebben de grote wereldconcerns enorme politieke invloed. De grote jongens zoals Google, Amazon, Apple, Facebook, enzovoort hebben begrotingen die opgeteld groter zijn dan het BBP van bijvoorbeeld middelgrote staten als Duitsland en Frankrijk. Geld maakt macht.

Trol van het WEF

Het is niet Den Haag, het is Brussel samen met het Kapitaal dat regeert. Maar wees gerust, hun macht wordt binnenkort ingeleverd. Wordt netjes geregeld door het WEF. Hun visie is duidelijk, de verschillen zijn te groot. Ze gaan het kapitaal op een nette manier herverdelen. Beetje geduld, hun agenda loopt tot 2030. Staan eerst nog grote programma’s op de rol, zoals de Klimaatagenda, energietransitie, immigratie(Marrakeshverdrag) en andere dure agendapuntjes. Pas daarna wordt de uitspraak van Clown Schwab, “You own nothing, but you will be happy,” de nieuwe tegeltjeswijsheid. Komt niet in mijn keuken, ben die kreet nu al spuugzat. Kom die leus elke dag meer dan 10 keer tegen als ik het internet op ga. Ik snap nu waarom. Als je het vaak genoeg herhaald dan ga je er vanzelf in geloven. Ik vermeld het hier bewust, zodat u met mij er in gaat geloven. Het voorkomt een nieuwe revolutie onder een ontevreden volk. En ja, ik ben een trol van het WEF.

Lees ook:  Eindelijk: de mening van linkse ideologen is verbroken

GWComments

comments