VS Verkiezing 2020: Van samenzweringstheorie naar samenzweringsfeit

VS Verkiezing 2020: Van samenzweringstheorie naar samenzweringsfeit

17 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Time magazine gaf vorige week in een rapport toe dat een zelfbenoemde ‘samenzwering’ geleid door een ‘goed verbonden kliek van machtige mensen’ ‘staten ertoe bracht de stemsystemen en wetten te veranderen’ en ‘sociale-mediabedrijven met succes onder druk zette’ naast andere beoogde prestaties. bij het ‘democratisch’ omverwerpen van Trump, waarvan de onthulling een poging is van de Democraten om hun pas ontdekte narratieve macht na de verkiezingen over hun tegenstanders te buigen en mogelijk ook de meest onstabiele risicogroepen onder hen ertoe aan te zetten op een gewelddadige manier overdreven te reageren. zouden dan kunnen worden uitgebuit om de volgende fase van hun “samenzwering” te rechtvaardigen.

DE KAT IS UIT DE ZAK

De Democraten en hun aanhangers lasterden eerder iedereen die speculeerde over geheime gezamenlijke inspanningen tegen de voormalige president Trump in de aanloop naar en na de verkiezingen van vorig jaar als ‘complottheoretici’, en dergelijke personen liepen zelfs het risico om van sociale media te worden verwijderd omdat ze hun grondwettelijk uitoefenen vrijheid van meningsuiting verankerd afhankelijk van hoe zij hun persoonlijke opvattingen in dit opzicht verwoorden.

Ze kregen te horen dat het publiekelijk uiten van een dergelijke interpretatie van gebeurtenissen gelijk staat aan het verspreiden van “desinformatie” en een poging om de “democratische” uitkomst van het verkiezingsproces van de VS te “delegitimeren”. Dat maakt het des te verrassender dan dat  het  tijdschrift Time vorige week in een rapport toegaf dat een zelfbenoemde ‘samenzwering’, geleid door een ‘goed verbonden kliek van machtige mensen’, ‘staten ertoe heeft gebracht stemsystemen en wetten te veranderen’ en ‘met succes onder druk gezette sociale-mediabedrijven ” naast andere prestaties gericht op het“ democratisch ”omverwerpen van Trump.

Met andere woorden, “samenzweringstheorie” werd “samenzweringsfeit”.

POLITIEK ONGEMAKKELIJKE VRAGEN

Dit roept natuurlijk de vraag op waarom dat pro-democratische mediakanaal zo trots zou opscheppen over “De geheime geschiedenis van de schaduwcampagne die de verkiezingen van 2020 heeft gered” , zoals het stuk is getiteld. De tijd kan door de Democraten niet ‘in diskrediet worden gebracht’, anders zouden ze dezelfde schade toebrengen aan de tientallen personen die in hun rapport worden genoemd en die vrijwillig samenwerkten met journalist Molly Ball om te laten zien, zoals een van hen het uitdrukte, dat ‘ het systeem werkte niet magisch ” en die “ democratie is niet zelfuitvoerend ” .

Of ze het nu van plan waren of niet, ze bevestigden deze tot dusverre zogenaamde “samenzweringstheorie” als een “samenzweringsfeit”, waarmee ze elke Trump-supporter die eerder dergelijke gevoelens uitte, rechtvaardigden. Niet alleen dat, maar ze erkenden ook stilzwijgend dat degenen die werden gedeporteerd het slachtoffer waren van dezelfde zelfbenoemde “samenzwering”, geleid door een “goed verbonden kliek van machtige mensen”. Het is schijnbaar onverklaarbaar waarom ze dit zouden doen, maar diep nadenken over de opzettelijke beslissing om dit alles te onthullen, levert een aantal plausibele verklaringen op.

DE VERHALENDE KRACHT VAN DE DEMOCRATEN NA DE VERKIEZINGEN

De eerste is dat, aangezien ” Elke democraat een wannabe dictator is “, de partij haar pas ontdekte narratieve kracht na de verkiezingen wilde buigen om haar tegenstanders te vernederen.

Het bericht dat wordt verzonden is eenvoudig genoeg, en het is dat ze niet alleen wegkomen met letterlijke ‘samenzweringen’ zoals deze, maar ook krachtig genoeg zijn om de instellingen onder hun controle te bewapenen (Big Tech, overheid, massamedia, enz.) om degenen die hen durven uit te spreken politiek te onderdrukken.

Zoals voorspeld in de analyse van de auteur eind vorig jaar over hoe ” Biden’s America A Dystopian Hellhole zou zijn “, willen de Democraten snel een de facto eenpartijendictatuur opleggen aan de rest van het land in samenwerking met hun “Republican In Name Only”. (RINO) bondgenoten.

Ze zijn dronken genoeg van stroom nadat ze met succes hebben afgehaald wat RT’s Nebojsa Malic terecht omschreef als een  kleurenrevolutie  en zo hebben gewonnen wat de auteur van het huidige stuk eerder de Hybrid War of Terror on America noemde,   dat ze enthousiast zijn om op volle snelheid te gaan zonder enige aarzeling op weg naar dit doel.

MAXIMALE DEMORALISATIEMOTIEVEN

De door Trump geïnspireerde ” Make America Great Again ” -beweging is verwikkeld in een  politieke oorlog met de RINO’s  terwijl ze tegelijkertijd worstelt om zichzelf te zuiveren van  subversieve QAnon-elementen . Dit maakt het zwakker dan het ooit was op enig moment sinds het begin en dus niet in staat om enig zinvol politiek verzet tegen dit plan adequaat te organiseren.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  CNN laat Trump Biden op de hielen zitten. ABC heeft Biden aan het cruisen. De waarheid zit in het midden.

Er is nooit een beter moment geweest voor de Democraten om toe te slaan in het omgaan met waarvan ze hopen dat het de doodsteek zal zijn voor het moreel van hun belangrijkste tegenstanders, vooral omdat hun onthulling werd onthuld op het moment dat de door het  moeras veroverde Trump  besloot een  bondgenootschap te sluiten met het GOP-establishment.  in de waarschijnlijk misplaatste hoop dat de partij de controle over het Congres terug kan krijgen tijdens de tussentijdse verkiezingen van 2022.

De intense frustratie die sommige van de tegenstanders van de Democraten begrijpelijkerwijs voelen over al deze overweldigende ontwikkelingen die tegelijkertijd plaatsvinden, zou zelfs enkele van de meest onstabiele en risicovolle partijen, zoals de QAnon-sekteleden, ertoe kunnen aanzetten overdreven te reageren op een gewelddadige manier die dan uitgebuit om de volgende fase van deze “samenzwering” te rechtvaardigen.

DICTATUUR DOOR “DEMOCRATISCHE” MOTIES

Er bestaat tenslotte weinig twijfel onder de tegenstanders van de Democraten dat de partij nu alles doet in haar poging om de rest van het land een de facto eenpartijstaat op te leggen, vooral nadat Time trots opschepte over hoe ze de eerste fase van hun zelfbenoemde “samenzwering” om Trump “democratisch” omver te werpen vanwege de “geheime” inspanningen van een “goed verbonden kliek van machtige mensen”.

Hoewel ze duidelijk hebben gemaakt dat ze hun controle over instellingen zullen bewapenen om anderen politiek te onderdrukken door middel van lasterlijke aanvallen, deplatforming en misschien erger op basis van onbetwistbare narratieve dubbele standaarden, willen ze toch hun volledige machtsovername voltooien door door oppervlakkig “democratische” bewegingen gaan.

Het zou daarom hun grote strategische doel enorm bevorderen als een onstabiele, in gevaar zijnde en oncontroleerbaar noodlijdende Trump-aanhanger door deze openbaring zou worden getriggerd om een ​​binnenlandse terroristische aanslag te plegen of zelfs God te verbieden. In feite hoeft dat in werkelijkheid niet eens te gebeuren, aangezien de context al is ingesteld om die bewering indien nodig te verzinnen.

ER HEERST VERWARRING

Een van de impliciete aanvullende doelstellingen van het toegeven aan de “samenzwering” tegen Trump door een “goed verbonden kliek van machtige mensen” is om het voor iemand onmogelijk te maken om echt te weten wat hij moet geloven.

Om deze reden kunnen alle rapporten over binnenlandse terroristische aanslagen of plannen door Trump-aanhangers in reactie op de verrassende onthulling van Time niet op het eerste gezicht worden genomen, aangezien er altijd de aanhoudende maar niettemin plausibele twijfel zal zijn dat dergelijke beschuldigingen ook deel uitmaken van de grotere ” samenzwering ”die onlangs werd bevestigd.

Als zodanig zou het niet verwonderlijk zijn als veel mensen vermoedden dat een dergelijke aanval een valse vlag was of dat degenen die betrokken waren bij het plannen van iets dergelijks in de val werden gelokt door de geheime politie (FBI), als dat laatste überhaupt gebeurd is. .

De bedoeling om dit zo direct aan te pakken, is niet om automatisch de geloofwaardigheid van die interpretaties uit te breiden, maar alleen om de aandacht te vestigen op hoe waarschijnlijk het is dat ze naar voren zullen komen in de nasleep van het schandalige rapport van Time.

“AMERIKAANSE SOLIDARITEIT” IS DE ENIGE REALISTISCHE OPLOSSING

De binnenlandse politieke impact zou desalniettemin hetzelfde zijn, of ze nu echt plaatsvonden, zoals zou kunnen worden gemeld of niet, aangezien deze incidenten zeker zouden worden uitgebuit om het grote strategische doel van de Democraten te bevorderen, namelijk het opleggen van een de facto eenpartijstaat aan de rest van het land.

Toegegeven, er lijkt niets te zijn dat dissidenten kunnen doen om dit te stoppen, behalve misschien dat ze onmiddellijk een beweging van ‘Amerikaanse solidariteit’ organiseren, gemodelleerd naar zijn historische Poolse tegenhanger, ook al kan het jaren duren voordat er enig merkbaar effect is, als zeker gezien de drastisch verschillende binnenlandse politieke omstandigheden waarin het vreedzaam zou opereren.

Niet alleen zou elke poging om gewelddadig verzet te organiseren illegaal en aantoonbaar immoreel zijn, maar het zou ook eenvoudig de plannen van de Democraten vergemakkelijken door echt bewijs te leveren van wat zij zouden omschrijven als een binnenlands terroristisch complot om de versnelde uitvoering van de volgende fase van hun “samenzwering”. Om deze redenen is “Amerikaanse solidariteit” de enige realistische (zij het mogelijk op lange termijn) oplossing voor deze hachelijke situatie.

AFSLUITENDE GEDACHTEN

De Democraten namen een opzettelijke beslissing om een ​​van hun meest prominente spreekbuizen zo trots te laten opscheppen over de zelfbenoemde “samenzwering” dat een “goed verbonden kliek van machtige mensen” zich tegen Trump optrok.

Dit werd gedaan om hun politieke tegenstanders te vernederen en te demoraliseren, en waarschijnlijk ook om de meest onstabiele en risicovolle personen, zoals de meest radicale QAnon-cultisten, uit te lokken tot overdreven reageren door gewelddaden te plegen die vervolgens zouden kunnen worden uitgebuit als rechtvaardiging voor de volgende fase van hun “samenzwering”.

Er worden verschillende berichten verzonden: de democraten hebben met succes de controle over alle instellingen veroverd en gebruiken ze nu als wapens om hun tegenstanders politiek te onderdrukken op basis van dubbele maatstaven; deze openbaring was lang geleden alom bekend bij alle partijen, maar werd op dit moment alleen publiekelijk erkend door de schuldigen vanwege de strategische timing; en niemand kan ooit de verklaringen van de Democraten en hun gevolmachtigden (inclusief instellingen) meer op het eerste gezicht aanvaarden. In werkelijkheid is de ene Hybride Oorlog tegen Amerika net voorbij, de andere is pas begonnen.

Oorspronkelijk gepubliceerd op OneWorld Press


Lees ook:  De Amerikaanse president, Donald Trump, heeft een stap gezet die nog nooit door een van zijn voorgangers is geprobeerd

Comments

comments