De derde fase

De derde fase

18 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Menselijke experimenten op Israëli’s zullen met geweld worden afgedwongen – we worden verondersteld de volgende te zijn.

Helaas biedt de verwoestende situatie in Israël zicht op de ontwikkelingen. Dr. Giorgiani’s contacten en leden van zijn organisatie in het land melden geweld en pesterijen. De regering heeft contracten getekend met de farmaceutische bedrijven om aan de reguliere vaccinatiequota te voldoen. Mensen worden proefkonijnen en ook bedrijven ontvangen hun persoonlijke gegevens.

Terwijl ik deze regels schrijf, is de video van de vergadering van de Corona-commissie – titel “Sessie 39: De wereldwijde context en de pers: Rusland, Zweden, Italië enz.” – van YouTube verwijderd vanwege een “schending van de voorwaarden”. van gebruik “- enkele uren na publicatie.

Gelukkig kon ik het deel doen waarin Dr. Giorgiani spreekt over de dramatische situatie in Israël, transcribeert het van tevoren en maakte het toevallig een paar minuten voor de YouTube-censuur af. Naast Dr. Giorgiani had ook andere experts om te spreken. Hier is het transcript van de vertaling door Dr. Renate Holzeisen:

“Tussen Israël en de farmaceutische bedrijven … Dr. Giorgiani verwijst naar informatie rechtstreeks uit Israël. Ook daar heeft hij goede contacten en in de praktijk heeft de overheid zich gecommitteerd aan de farmaceutische bedrijven om periodiek een bepaald bedrag te leveren aan gevaccineerde mensen en ook alle gegevens over de bijwerkingen – dus echt gedetailleerde gegevens, persoonsgegevens van de gevaccineerde mensen. (…) Daar wordt deze misdaad tegen de menselijkheid praktisch en zeker gepleegd. (…) En dat is het bewijs dat ze ons gebruiken als het object van een enorm, dat wil zeggen een wereldwijd experiment. Dus we zijn nu uiteindelijk de laboratoriumratten. (…) De wereldbevolking is als proefdier verkocht aan farmaceutische bedrijven. ​

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Trump negeert zijn beste gezondheidsadviseurs over de angst voor verkiezingen in 2020

Dus in Israël is de vaccinatiepropaganda alomtegenwoordig, zeer massaal, en natuurlijk zijn er nog steeds groepen of verzet, verzet ertegen, maar er zijn praktisch activiteiten die vergelijkbaar zijn met de geheime dienst. Er zijn mensen die van huis tot huis gaan. Waar men vaccinatieresistentie vermoedt. En praktisch gesproken bedreigingen. (…) U bevindt zich nu in Israël dus al in de fase van effectieve bedreigingen voor mensen die niet willen worden ingeënt. (…) In het noorden van Israël zouden mensen in een stad die niet zijn ingeënt, verplicht moeten worden om te komen werken in werkkleding die dezelfde kleur heeft. (…) En al met al is de taal extreem agressief geworden en wordt er gesproken over het uitroeien van resistentie tegen vaccinatie. ​

De informatie die Dr. Giorgiani besluit dat ze van directe aard zijn, van mensen, van Israëli’s, die tot zijn organisatie behoren. Dus advocaten, maar ook uit de religieuze sector en die ondertussen worden bedreigd. En het religieuze gebouw van een rabbijn is ook in brand gestoken. (…) Rabbi Rafam Nomm (?) (…) behoort tot de Organizzazione Mondiale per la Vita, die Dr. Giorgiani heeft de leiding en hij probeert nog steeds een positie in Israël te behouden. Maar de situatie is heel erg ernstig. ​

En hij is degene, namelijk deze rabbijn, die verantwoordelijk is voor de (…) organisatie van Dr. Giorgiani hoorde, is ook degene die de andere rabbijnen heeft overgehaald om te verklaren dat dit type vaccin absoluut niet is toegestaan ​​vanuit religieus oogpunt. (…) Dr. Giorgiani zegt ook dat het heel goed zou zijn als we zouden luisteren naar wat deze rabbijnen zeggen, want dan weten we hoe de derde fase eruitziet en wat ons te wachten staat. “


Addendum van 14 februari: De video van de sessie is nu beschikbaar op Vimeo. De passage die in de tekst wordt genoemd, begint om 03:57:45:

“Sessie 39: De globale context en de pers: Rusland, Zweden, Italië enz.” Door OVALmedia op Vimeo

Lees ook:  "The Coming War On China" - Bekijk de krachtig relevante documentaire van John Pilger


Comments

comments