8 doden na corona-gedwongen vaccinatie in bejaardentehuis Berlijn

8 doden na corona-gedwongen vaccinatie in bejaardentehuis Berlijn

19 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

In een video-interview met advocaat Viviane Fischer en advocaat Dr. Pure vervulling mij van de Corona-commissie deelde schokkende inzichten over het vaccinatieproces in een Berlijns bejaardentehuis. Daar kregen op 3 januari 2021 in totaal 31 bewoners van een dementieafdeling het BioNTech Pfizer-vaccin toegediend, waarvan sommigen door middel van directe dwang – met verwoestende gevolgen. De eerste dood vond plaats na slechts zes dagen. Vijf andere bewoners stierven ongeveer twee weken na de eerste vaccinatie. Na vier weken waren er in totaal acht doden. Ook al waren de senioren van tevoren allemaal in goede lichamelijke conditie. Een van de doden was bijvoorbeeld een voormalige operazangeres die in uitstekende gezondheid verkeerde en de dag voor de vaccinatie piano zou hebben gespeeld. De man was ook in andere opzichten erg actief, ging zelfs regelmatig joggen.

Gedwongen vaccinatie voor onhandelbare senioren

Volgens de informatie van de klokkenluider was het vaccinatieproces zelf allesbehalve humaan: een bewoner die zich tegen de vaccinatie verzette, werd vastgehouden door verpleegsters en dus met fysiek geweld gedwongen – zonder gerechtelijk bevel. Bovendien waren Bundeswehr-soldaten aanwezig om een ​​onverklaarbare reden, wat de senioren kennelijk zichtbaar intimideerde, aangezien ze zelf getuige waren van de oorlog.

Volgens voorkennis werd de tweede vaccinatiedosis op 24 januari zonder waarschuwing gegeven, waar de te vaccineren bewoner werd gevonden. Opnieuw werd het verzet van een verdedigende vrouw gebroken met fysiek geweld – opnieuw zonder gerechtelijk bevel. De klokkenluider meldde iets soortgelijks over de uitstrijkjes voor PCR-tests: degenen die zich verzetten, worden vastgehouden.

De gezondheid verslechterde snel binnen enkele uren

Op de dag van de eerste vaccinatie vertoonden vier van de bewoners plotseling ongebruikelijke symptomen en waren zo moe dat ze tijdens het eten aan tafel in slaap vielen. Ze vertoonden een slechte zuurstofverzadiging in het bloed. In de loop van de ziekte was er hijgend, koorts, oedeem, uitslag, een geelachtig grijze verkleuring van de huid en spiertrillingen op het bovenlichaam en de armen.

Veranderingen in persoonlijkheid waren ook merkbaar, de senioren waren ineens niet meer bereikbaar. Na de tweede dosis bleef de toestand van sommige bewoners verslechteren. Bewoners die vóór de vaccinatie negatief hadden getest op SARS-CoV-2, hadden daarna plotseling positieve testresultaten. Symptomen van Covid 19 kwamen niet voor.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Boycot het vaccinatieprogramma: het door de FDA goedgekeurde medicijn Ivermectine remt de replicatie van SARS-CoV-2, MAAR niemand praat erover

De klokkenluider verklaarde dat verouderde informatiebladen werden gebruikt om de verzorgers en familieleden van ouderen te informeren over de vaccinatie: de noodzakelijke verwijzing naar de EU-goedkeuring van het vaccin, die slechts onder voorwaarden werd verleend, evenals de redenen ervoor (met name de wetenschappelijke gegevens over het vaccin dat nog moet worden verbeterd) ontbraken).

klacht

Het bejaardenhuis in kwestie, de Agaplesion Bethanien Havelgarten in Berlin-Spandau, heeft ondanks verzoeken geen verklaring gepubliceerd. Viviane Fischer diende op 3 februari een strafklacht in bij het parket. Ze informeerde ook de politie, het hoofd van het Paul Ehrlich Instituut dat verantwoordelijk is voor het registreren van bijwerkingen van vaccinaties (prof.Klaus Cichutek), en de Berlijnse senator voor gezondheid (Dilek Kalayci), de afdeling volksgezondheid en de afdeling administratie van de senaat die verantwoordelijk is voor zorg. Operaties. Fischer vroeg de officier van justitie ook om het lijk van de toen laatst overleden bejaarde veilig te stellen. Ze wees ook op de gevreesde dood van het achtste slachtoffer.

Aanklagers en politie weigeren onmiddellijk onderzoek te doen

Uit een telefonisch onderzoek op 8 februari bleek echter dat de procedure niet in de griffie van het parket was terug te vinden. In Corona-tijden kan zoiets tot zes weken duren, zei hij. Ook de politie trad niet op: op 9 februari werd verklaard dat onderzoek naar dergelijke gevallen alleen zou worden gestart als een arts bij het afgeven van de overlijdensakte een onnatuurlijke doodsoorzaak zou verklaren.

Advocaat Dr. Fuellmich ziet dit als een schending van het legaliteitsbeginsel en de verplichting om strafbare feiten te vervolgen. Bovendien zijn de ouderen, wier gezondheidstoestand na de tweede dosis vaccin verslechterd, in direct gevaar: de politie, de gezondheidsautoriteiten en het bestuur van de Senaat zijn verplicht om gevaar voor de bevolking af te wenden. Doet men dit niet, dan zou dit volgens advocaat Fischer kunnen worden aangemerkt als actieve hulp of hulp door het niet veroorzaken van lichamelijk letsel (met mogelijk de dood tot gevolg). Indien nodig moet ook de nalatige betrokkenheid worden onderzocht.

Stop met het gebruik van het vaccin

De advocaten zien overheidsmaatregelen vanwege de waarschijnlijke oorzakelijke verbanden tussen vaccinatie en plotseling toegenomen sterfgevallen als dringend nodig: onder bepaalde omstandigheden moet eerst worden afgezien van het gebruik van het vaccin totdat er een volledig en transparant onderzoek heeft plaatsgevonden.

De mRNA-vaccins, die ook die van BioNTech / Pfizer bevatten, zijn wereldwijd massaal bekritiseerd vanwege hun gebrek aan testen. Meldingen zoals die van de klokkenluider uit het Berlijnse bejaardenhuis nemen toe – in Noorwegen zien mensen daarom nu af van de coronavaccinatie van oude, kwetsbare mensen. Er is ook een aanvraag ingediend om de goedkeuring van het vaccin bij de EMA in te trekken.Lees ook:  Ongebreidelde haat tegen politieagenten: novemberweekend in Berlijn overschaduwd door extreemlinks geweld

Comments

comments