De corona-burgeroorlog

De corona-burgeroorlog

19 februari 2021 1 Door Indignatie redactie

Onder het voorwendsel van “terrorismebestrijding” proberen de kapitalistische landen het kritieke deel van hun eigen bevolking uit te schakelen.

Als je genoten hebt van de Global War on Terror, zul je de nieuwe War on Domestic Terror geweldig vinden! Het is net als de oorspronkelijke Global War on Terror, maar deze keer zijn de “terroristen” allemaal “Domestic Violent Extremists”, “Homegrown Violent Extremists” (HVE’s), “Violent Conspiracy -Theorist Extremists” (VCTE’s), “Violent Reality Denialist Extremisten “(VRDE’s),” Insurrectionary Micro-Aggressionist Extremists “(IMAE’s),” Mensen die ervoor zorgen dat extremisten zich ongemakkelijk voelen “(PWMLFU’s, mensen die liberalen ongemakkelijk maken) en ieder ander het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (Department of Homeland Security, DHS ) wil “extremisten” bestempelen en een belachelijk acroniem gebruiken.

Volgens het National Terrorism Advisory System Bulletin, uitgegeven door DHS op 27 januari 2021, zijn deze DCE’s, HVE’s, VCTE’s, VRDE’s, IMAE’s en PWMLFU’s ‘ideologisch gemotiveerde gewelddadige extremisten met bedenkingen bij de uitoefening van staatsgezag’ en andere ‘vermeende misbruiken die gevoed worden door valse verhalen ”.

Aangenomen wordt dat het “geleid wordt door een aantal factoren, waaronder woede over de Covid-19-beperkingen, de verkiezingsresultaten van 2020, het gebruik van geweld door de politie” en andere gevaarlijke “valse verhalen”, zoals het bestaan ​​van de “diepte”. “Staat”, “Kudde immuniteit”, “Seks”, “God” enzovoort.

“Geïnspireerd door buitenlandse terroristische groeperingen” en “aangemoedigd door de aanval op het Capitool” beraamt dit duivelse netwerk van binnenlandse terroristen “aanvallen op overheidsfaciliteiten”, “dreigt het geweld te gebruiken tegen kritieke informatie-infrastructuren” en “verspreidt het actief desinformatie en samenzwering. theorieën over Covid-19. “

Omdat ze, zoals bekend, op dit moment samen in de “Wolfsschanze” in Mar-a-Lago kunnen zitten en een verwoestende terroristische aanslag plannen met die massavernietigingswapens die we nooit in Irak hebben gevonden, of ze zouden bevolking kunnen creëren -aangepaste sterftecijfers die twintig jaar teruggaan, of ze posten foto’s van ” extremistische kikkers ” op internet.

Het Department of Homeland Security is “bezorgd”, net als zijn tegenhangers in het mondiale kapitalistische rijk. De (New Normal) War on Domestic Terror is niet alleen een oorlog tegen de Amerikaanse “Domestic Terror”. De dreiging van “binnenlandse terreur” is internationaal.

Frankrijk heeft zojuist een “Wereldwijde veiligheidswet” aangenomen die, samen met andere “antiterreur” -bepalingen, burgers verbiedt om te filmen dat de politie mensen slaat.

In Duitsland bereidt de regering zich voor om een antiterroristische loopgraaf rond de Reichstag te graven . In Nederland treedt de politie op tegen de VCTE’s, VRDE’s en andere “boze burgers die een hekel hebben aan het systeem” en protesteerden ze tegen de avondklok. Plots, overal waar je kijkt – of in ieder geval in de bedrijfsmedia – ” groeien wereldwijde netwerken van extremisme “. Het is tijd voor het mondiale kapitalisme GloboCap om de kinderhandschoenen weer uit te doen, de “terroristen” uit hun schuilplaatsen te verdrijven en een nieuw officieel verhaal uit te rollen.

Eigenlijk is er niet veel nieuws over. Alle dwaze nieuwe acroniemen terzijde, de (New Normal) War on Domestic Terror is in feite slechts een combinatie van het ‘War on Terror’ en het ‘New Normal’-verhaal, dat wil zeggen een militarisering van wat New Normal wordt genoemd en een pathologisering van de “oorlog tegen terreur”.

Waarom zou GloboCap dat willen doen, vraagt ​​u zich af?

Ik denk dat je het al weet, maar ik vertel het je toch.

Zie je, het probleem met de oorspronkelijke “Global War on Terror” was dat het eigenlijk niet zo wereldwijd was. In wezen was het gewoon een oorlog tegen islamitisch ‘terrorisme’ – dat wil zeggen, verzet tegen het mondiale kapitalisme en zijn postideologische ideologie – en dat was prima zolang GloboCap alleen het grotere Midden-Oosten destabiliseerde en herstructureerde.

In 2016 werd dat in de wacht gezet, zodat GloboCap zich kon concentreren op het verslaan van ‘populisme’ – dat wil zeggen verzet tegen het mondiale kapitalisme en zijn postideologische ideologie – door een voorbeeld te maken van Donald Trump en iedereen te accepteren die op hem stemde – of gewoon weigerde te demoniseren stemmen bij hun vrije en eerlijke verkiezingen – wat ook zij gewoon op spectaculaire wijze deden.

Dus nu zijn we terug bij de “oorlog tegen terreur”, alleen met een geheel nieuw ensemble van “terroristen” – of, beter gezegd, een grotere groep van “terroristen”. Ik heb er een lijst van gemaakt in mijn vorige column .

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het privéleger van de president

Kortom, de GloboCap heeft simpelweg de “oorlog tegen het terrorisme” – dat wil zeggen de oorlog tegen het verzet tegen het mondiale kapitalisme en zijn postideologische ideologie – eenvoudigweg uitgebreid, opnieuw gecontextualiseerd en pathologisch gemaakt. Dit is natuurlijk altijd onvermijdelijk geweest. Een wereldwijd hegemonisch systeem, zoals het mondiale kapitalisme, heeft geen externe vijanden omdat er geen territorium “buiten” het systeem is. De enige vijanden zijn binnen het systeem en zijn daarom per definitie opstandelingen – ook wel bekend als “terroristen” en “extremisten”.

Deze termen hebben natuurlijk geen enkele betekenis. Ze zijn puur strategisch en worden gebruikt tegen iedereen die afwijkt van de officiële ideologie van GloboCap … die, voor het geval je het je afvroeg, “Normality” wordt genoemd – of in ons geval momenteel “New Normality”.

In het verleden stonden deze “terroristen” en “extremisten” bekend als “ketters”, “afvalligen” en “godslasteraars”. Tegenwoordig worden ze ook wel “ontkenners” genoemd, bijvoorbeeld “wetenschappelijke ontkenners”, “Covid-ontkenners” en, meer recentelijk, wat nog verontrustender is, “werkelijkheidontkenners”.

Dit is een essentieel onderdeel van het pathologiseren van het “oorlog tegen terreur” -verhaal.

De nieuwe soort “terroristen” haat ons niet alleen vanwege onze vrijheid … Ze haten ons omdat ze de “realiteit” haten. U bent niet langer onze politieke of ideologische tegenstanders … U heeft een psychische stoornis. Er is geen reden meer om met hen te discussiëren of naar hen te luisteren … Ze moeten worden “behandeld”, “heropgevoed” en “gedeprogrammeerd” totdat ze de “realiteit” accepteren.

Voor het geval je denkt dat ik de totalitaire aard van het ‘New Normal / War on Terror’-verhaal overdrijf, lees dan dit commentaar in de New York Times waarin het concept van een’ reality- tsaar ‘wordt verkend (d.w.z. een Department of Truth; nota van de vertaler ) om met onze “realiteitscrisis” om te gaan.

En dat is natuurlijk pas het begin. De consensus – althans in GloboCap-kringen – is dat de (nieuwe normale) oorlog tegen binnenlands terrorisme waarschijnlijk de komende 10 tot 20 jaar zal voortduren , wat de wereldwijde kapitalistische heersende klassen meer dan genoeg tijd zou moeten geven om de ‘ Grote New Start “wat er over is van de menselijke samenleving om het publiek te vernietigen en te conditioneren om te wennen aan het leven als humeurige, neo-feodale boeren die smeken om toestemming om hun huizen te verlaten.

We bevinden ons nog in de eerste fase van ” shock and awe “. Uiteindelijk moet je het een beetje afzwakken. Maar kijk eens hoeveel ze al hebben bereikt.

De economische schade is in de ware zin van het woord onmeetbaar … Miljoenen werden in wanhopige armoede gestort, talloze onafhankelijke bedrijven vernietigd, hele industrieën lamgelegd, ontwikkelingslanden economisch afhankelijk gemaakt, dat wil zeggen volgzaam, voor de nabije toekomst, terwijl miljardairs meer meer dan een biljoen dollar aan activa verzameld en supranationale bedrijfsreuzen consolideerden hun dominantie over de planeet.

En dat is slechts de economische schade. De aanval op de samenleving is zelfs nog dramatischer. Binnen een jaar heeft GloboCap de meerderheid van de wereldbevolking veranderd in een enorme, paranoïde totalitaire sekte die niet in staat is om zelfs maar rudimentair te denken. Ik zal hier niet verder op ingaan … op dit punt herken je het of je maakt er deel van uit.

Ze staan ​​in de rij, de dubbelgemaskerde leden van deze Covidiaanse sekte, om geïnjecteerd te worden met een experimenteel ‘vaccin’ waarvan ze denken dat het de menselijke soort zal redden van een virus dat ongeveer 95 procent van de ‘geïnfecteerde’ aantast. ‘ om de symptomen te matigen en meer dan 99 procent van de “geïnfecteerden” overleeft.

Het is dus geen verrassing dat deze zelfde hersenloze sektariërs enthousiast de (“New Normal”) oorlog tegen binnenlandse terreur steunen, evenals het aanstaande wereldwijde showproces tegen Donald Trump wegens “aanzetten tot oproer” en de aanhoudende censuur van het internet.

Ze kunnen nauwelijks wachten om hun ‘ vrijheidspaspoort ‘ te krijgen, waarmee ze kunnen deelnemen aan het ‘nieuwe normale’ leven – natuurlijk dubbel gemaskeerd en sociaal afstandelijk – tijdens elke beweging en transactie en elk woord dat ze zeggen op Facebook of schrijven in een e-mail of het aan iemand vertellen op hun smartphones of in de buurt van hun 5G-broodroosters wordt opgenomen door de inlichtingendiensten van GloboCap en haar zakelijke partners, dochterondernemingen en agenten.

Deze mensen hebben absoluut niets te vrezen, omdat ze er niet van zouden dromen bevelen te tarten en zelfs niet in staat zouden zijn om met een originele gedachte op de proppen te komen, laat staan ​​iemand die de GloboCap zou mishagen wanneer ze een neppe apocalyptische plaag zou krijgen die bedreigd wordt.

Wat betreft de rest van ons “extremisten”, “binnenlandse terroristen”, “ketters” en “ontkenners van de werkelijkheid” – dat wil zeggen, iedereen die kritiek heeft op het mondiale kapitalisme of zijn officiële verhalen en zijn steeds meer totalitaire ideologie in twijfel trekt, ongeacht hoe onze specifieke DHS – Acroniemen zijn – ik wou dat ik je iets hoopvols te vertellen had. Maar het is een feit dat de dingen er niet zo goed uitzien.

Ik denk dat ik je zal zien in een quarantainekamp, ​​of een psychiatrisch ziekenhuis, of een detentiecentrum … of, ik weet het niet, misschien zie ik je op straat.


Noot van de redacteur: deze column verscheen voor het eerst op 8 februari 2021 onder de titel ” The (New Normal) War on Domestic Terror ” door Consent Factory .

Lees ook:  2020: ondergang democratie, opkomst van alternatieve media


Comments

comments