De geestelijke gezondheidsepidemie van kinderen werd veroorzaakt door lockdowns, niet door COVID-19

De geestelijke gezondheidsepidemie van kinderen werd veroorzaakt door lockdowns, niet door COVID-19

19 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

“De pandemie” is niet verantwoordelijk voor onmenselijke acties.

Lockdowns, niet COVID-19, drijven kinderen en tieners (die niet op afstand worden bedreigd door COVID-19) in Nederland en over de hele wereld in diepe geestelijke gezondheidscrises, veroorzaakt door mensen die verantwoordelijk zouden moeten zijn voor hun welzijn. Deze crisis is volledig een door lockdown voorstander gemanifesteerde crisis. Het is geen pandemie-gerelateerde kwestie, noch een “bijwerking” van de algehele COVID-19-pandemie. Slechte beslissingen werden genomen door roekeloze mensen, en kinderen lijden eronder. 

Maandenlang werd de opkomende geestelijke gezondheidscrisis onder de mat geveegd, aangezien ‘volksgezondheidsexperts’ zich uitsluitend bleven richten op het voeren van een oorlog tegen een ziekte met een herstelpercentage van 99,8%, en elke andere kwestie terzijde schoven alsof ze gewoon heeft niet bestaan. De crisis is echter zo verwoestend en omvangrijk geworden dat men deze realiteit niet langer kan ontwijken.

Kinderen, tieners en zelfs universiteitsstudenten zijn ontdaan van hun menselijkheid en ontwikkeling, en worden behandeld als louter ziektevectoren, en niet als complexe mensen die sociale en fysieke interactie nodig hebben. In de Verenigde Staten en in het buitenland is het maar al te gebruikelijk om te horen dat kinderen gedwongen zijn om vrijwel het hele jaar 2020 (en nu in 2021) opgesloten te blijven in hun kamers, waardoor ze een ervaring moeten ondergaan die vergelijkbaar is met eenzame opsluiting. .

Het is niet verwonderlijk dat kinderen en tieners in het hele land massaal naar ziekenhuizen blijven komen – niet vanwege coronavirusgerelateerde aandoeningen, maar omdat kinderen lijden aan een geestelijke gezondheidsepidemie die hen is opgedrongen. 

No Title

“the most devastating consequence of the Lockdown is the impact on Ontario’s children and their mental health”.This morning I issued a news release, calling on @fordnation and @Sflecce to reopen all Ontario schools. #onpoli #onted pic.twitter.com/Chtmg1HcWx

“het meest verwoestende gevolg van de Lockdown is de impact op de kinderen van Ontario en hun geestelijke gezondheid”. Vanmorgen heb ik een persbericht uitgegeven waarin ik @fordnation en @Sflecce opriep om alle scholen in Ontario te heropenen. #onpoli #onted

In een recente studie meldde de CDC dat aan de geestelijke gezondheid gerelateerde ER-bezoeken tussen de 24-31% zijn gestegen voor kinderen tussen de 5-17 jaar oud. 

1/2 LOCKDOWNS & GEESTELIJKE GEZONDHEID Aangezien individuele horrorverhalen worden verteld en er gegevens over een jaar worden vrijgegeven, laat niemand zeggen dat we niet wisten dat dit zou gebeuren. Het is sinds de eerste dag duidelijk dat lockdowns rampzalig zijn. Hier is een voorbeeld van koppen uit de eerste helft van april:

No Title

1/2 LOCKDOWNS & MENTAL HEALTHAs individual horror stories are told & year-long data is released, don’t let anyone say we didn’t know this would happen.It has been clear since day one that lockdowns are disastrous.Here is a sample of headlines from the first half of April: pic.twitter.com/R54wzYZfQW

In sommige schooldistricten is de zelfmoordepidemie van kinderen / tieners zo verontrustend slecht geworden dat scholen onmiddellijk weer open moesten. In schooldistrict na schooldistrict blijven we schokkende verhalen en berichtgeving zien over ongekende crises in de geestelijke gezondheid.

Via costoflockdown.co.uk, een buitengewone en ontstellende bevinding van @Bupa : “80% van de tieners heeft last van psychische klachten sinds de lockdown” Meer:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDe oude media, die nog steeds een van de belangrijkste aanjagers is van het paniekbeleid over het coronavirus dat kinderen met onmenselijke beperkingen heeft gestraft, hebben de moeite genomen om ‘de pandemie’ te bestempelen, en niet de mensen die de lockdowns hebben ingesteld, als de partij die verantwoordelijk is voor deze tragedies.

Hier zijn een paar koppen die de verkeerde richting benadrukken die we zien:

“Kinderpsychiaters waarschuwen dat de pandemie het zelfmoordrisico van kinderen kan opdrijven”, schreef NPR .

“Voor veel jonge mensen heeft de COVID-19-pandemie deze omstandigheden en uitdagingen verergerd doordat het de school ontwrichtte”, aldus US News . 

Het heeft logischerwijs geen zin dat kinderen zich zorgen moeten maken over COVID-19. Zelfs de meest hysterische coronapaniekpromotoren zullen – vrij rustig – toegeven dat kinderen en tieners helemaal niet worden bedreigd door COVID-19. Natuurlijk zijn er anekdotische gevallen voor elke zeldzame aandoening, maar deze realiteit van een niet-bedreigend virus voor kinderen wordt ondersteund door eindeloze hoeveelheden ondersteunende gegevens. Het is bewezen dat seizoensgriep veel bedreigender is voor kinderen dan COVID-19.

Kinderen worden niet alleen geconfronteerd met een geestelijke gezondheidscrisis die wordt opgelegd door hun ouders. Bekijk deze gedeeltelijke lijst met andere problemen die kinderen treffen, die is samengesteld door Rational Ground.

Er is een lelijke, simpele waarheid die uitlegt wat er in de loop van het afgelopen jaar is gebeurd – de mensen die verantwoordelijk zijn voor onze instellingen hebben de fysieke en mentale gezondheid van de volgende generatie opgeofferd omdat ze dachten dat het belangrijker was om zichzelf te ‘beschermen’. De functionarissen en instellingen die lockdowns hebben afgedwongen, samen met de miljoenen enablers die hen aanmoedigden, hebben hun nageslacht opgeofferd om een ​​virus te ‘bestrijden’, en ze hebben absoluut niets anders te bewijzen dan een generatie beschadigde Amerikanen. 

Het zou de moeite waard zijn om een ​​gesprek te hebben over de kosten en baten van lockdowns als ze iets positiefs zouden doen om de verspreiding van een virus te stoppen. Lockdowns zijn echter volkomen nutteloos gebleken, ondersteund door een wereldwijde dataset die aantoont dat niet-farmaceutische interventies geen gunstige statistische impact hebben gehad.

Het pro-lockdown-kamp (en in het bijzonder de politici en “volksgezondheidsexperts” die de edicten aanstuurden) is volledig verantwoordelijk voor de geestelijke gezondheidsepidemie van de kinderen die zich vandaag in Amerika en de rest van de wereld voordoet. Op een dag zullen deze partijen hopelijk verantwoordelijk worden gehouden voor de gruwelen die ze hebben ontketend op de volgende generatie.

Lockdown maakt kinderen eenzaam: ‘Je hebt het als ouder niet gelijk door’

Terwijl veel ouders in de stress zitten door het thuiswerken, zijn veel kinderen eenzaam. Ze zitten op hun kamer, of op de bank op de iPad. Ook Marjolein zag haar kind neerslachtiger worden. “Hij was echt somber en niet meer de leuke uitgelaten jongen van vroeger.”

Slechts een paar kinderen zijn enorm vooruitgegaan tijdens de lockdown

Elke dag loopt de juf van groep 6 met haar hond een rondje door De Pijp. Om de paar minuten groet ze een bekende, en waar een verhaal te vertellen is over een van haar leerlingen blijft ze even staan. Tijdens de eerste lockdown liep de route langs het huis van de meest kwetsbare leerling uit haar klas.

Onderzoek naar gevolgen van de coronatijd op kinderen, jongeren en gezinnen

De afgelopen maanden zijn veel onderzoeken uitgevoerd om meer inzicht te krijgen in de gevolgen van de coronatijd voor kinderen, jongeren en gezinnen. Hieronder lees je per onderwerp korte samenvattingen van deze onderzoeken. Alleen op zoek naar cijfers over de gevolgen? Bekijk dan Coronavirus: opvoeden en opgroeien. Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld.

 

 

 Comments

comments