Hoe de Gates Foundation de Amerikaanse COVID-19-beleidsrampen heeft gezaaid

Hoe de Gates Foundation de Amerikaanse COVID-19-beleidsrampen heeft gezaaid

19 februari 2021 1 Door Indignatie redactie

De doodvonnissen van het verpleeghuis werden ondertekend door paniekerige gouverneurs met behulp van door Gates gefinancierde prognoses.

Door Jordan SCHACHTEL

De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, wordt eindelijk geconfronteerd met de hitte vanwege zijn mislukte en crimineel nalatige reactiebeleid op het coronavirus, maar niemand lijkt te vragen waarom Cuomo en geselecteerde gouverneurs de noodlottige beslissingen namen die leidden tot de buitensporige doden – en de doofpotcampagnes – van tientallen van duizenden senioren in New York en elders in de Verenigde Staten.

Nadat hij een Emmy heeft gekregen en een boek heeft geschreven over zijn zogenaamd heroïsche reactie op de pandemie, krijgt Cuomo eindelijk de zeer noodzakelijke vragen over zijn aanpak van de crisis. Cuomo is misschien wel het meest flagrante voorbeeld van misbruik en verwaarlozing (gezien zijn weigering om het Javits Center of een hospitaalschip van de marine te gebruiken), is hij verre van de enige gouverneur die de ” doodvonnissen in het verpleeghuis ” uitvoerde . Gouverneur Cuomo werd vergezeld door de gouverneurs van Californië, New Jersey, Pennsylvania, Michigan en elders.

De rode draad in de Verenigde Staten is de delegatie van staatsbeleid naar voorspellingsmodellering van prognoses van het Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), een in de staat Washington gevestigde instelling die volledig wordt gecontroleerd en gefinancierd (voor een bedrag van  honderden miljoenen  dollars) door The Bill and Melinda Gates Foundation.

In maart en begin april werden politici geïnformeerd door de ‘modelleringsexperts’ van door Gates gefinancierde IHME dat hun ziekenhuizen op het punt stonden volledig te worden overspoeld door coronaviruspatiënten. Modelbouwers van IHME beweerden dat deze enorme golf ertoe zou leiden dat ziekenhuizen binnen een paar dagen geen levensreddende apparatuur meer hebben  , niet weken of maanden. Tijd was van essentieel belang, en nu was het tijd voor snelle besluitvorming, beweerden de modelbouwers.

No Title

The Nursing Home Death Warrants @JordanSchachtel⁩ ⁦@Medium⁩ https://t.co/EZWe9YwQE3

Op twee afzonderlijke persconferenties van 1 april en 2 april maakte Cuomo duidelijk dat zijn beleidsbeslissingen gebaseerd waren op het IHME-model.

“Er is een groep die wordt gefinancierd door de Gates Foundation. Heel erg bedankt Bill Gates ”, zei Cuomo op 1 april bij het bespreken van ICU-behoeften en hoe hij Gates-modellen gebruikte om andere beslissingen over het gezondheidsbeleid te nemen.

No Title

Live on @MSNBC: NY Gov. Cuomo provides latest coronavirus updates. pic.twitter.com/onCtv2aikw

“Er is slechts één model dat we bekijken met het aantal verwachte sterfgevallen, het IHME-model dat wordt gefinancierd door de Gates Foundation”, zei Cuomo   op 2 april, eraan toevoegend, “en we danken de Gates Foundation voor de nationale dienst die ze hebben gedaan. “

In een briefing van 9 april verwees  de gouverneur van Michigan, Gretchen Whitmer  , naar het IHME-model om sterfgevallen en de middelen voor persoonlijke beschermingsmiddelen die nodig zijn voor de vermeende stijging te projecteren.

Het was hetzelfde verhaal met de regering van Pennsylvania. De PA Health Department   gebruikt uitsluitend IHME-modellen om de uitkomsten van het coronavirus te voorspellen.

Gouverneur Phil Murphy, een andere deelnemer aan het overlijden van een verpleeghuis,  gebruikte  IHME-modellen om door de beleidsreactie van de staat te navigeren.

Het was niet alleen staatsgouverneurs vertrouwen op deze data, federale bureaucraten Dr. Anthony Fauci en Dr. Deborah Birx,  beide  van wie  aanzienlijke  banden met het Gates-netwerk, gebruikt de Ihme COVID-19 voorspellingsmodellen (die Birx  onderschreven specifiek  als beste outfit voor voorspellingsmodellen) om beleidsaanbevelingen te doen aan staten. In haar briefings in het Witte Huis  vertrouwde Birx , die tegelijkertijd zitting had in het  bestuur van een door Gates gefinancierde instelling, bijna uitsluitend op IHME-modellen om resultaten te projecteren.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het artikel die je niet mag lezen: De MH17-tragedie ruikt naar operatie Northwoods

No Title

Some people defending Dr. Birx haven’t followed this debacle from the beginning. Birx, tied to IHME propaganda operation, should’ve been fired after presenting Murray and Ferguson models to Trump in late March. She and Fauci told him to shut down economy: https://t.co/hwpBkIaHsr

Deze modellen en de beleidsbeslissingen die werden genomen door erop te vertrouwen, veroorzaakten een reeks gebeurtenissen die leidden tot onbepaalde sluitingen, volledige bedrijfssluitingen, uitgaansverboden over de gehele staat en, het meest berucht, de doodvonnissen in het verpleeghuis.

Staten in het hele land gingen tot het uiterste en namen hun toevlucht tot de volledige bunkermodus terwijl ze wachtten tot er lichamen op straat vielen, maar de IHME-modellen bleven nooit uit. De ziekenhuiscapaciteit werd nooit bedreigd. De meeste staten die pop-upgezondheidscentra voor ‘surge capacity’ hadden gecreëerd, hebben deze faciliteiten zelfs nooit gebruikt. IHME, van haar kant, “past” regelmatig zijn modellen aan, en heeft nooit erkend dat ze er routinematig niet in slagen om resultaten te voorspellen.

Bill Gates heeft nooit gesproken over de catastrofale mislukkingen van zijn gewaardeerde voorspellingsorganisatie voor “gezondheidsstatistieken” en hoe deze heeft bijgedragen aan het lijden van miljoenen Amerikanen. In plaats daarvan heeft hij naadloos zijn handen gewassen van COVID-manie, en is hij overgegaan op de eis dat de westerse wereld zichzelf opoffert in naam van de nieuwste “crisis”, namelijk klimaatverandering.

No Title

NEW – Bill Gates on the global green reset: “It’s an all-out effort, like a world war, but it’s us against greenhouse gases.”pic.twitter.com/1ZhWOBE5Xg

No Title

Bill Gates: Rich nations should shift entirely to synthetic beefIn his new book, “How to Avoid a #Climate Disaster,” Microsoft cofounder lays out tech breakthroughs and sweeping policies we’ll need to take on global warming. #vegan #animals #sentientism https://t.co/cMU1OwSbs0

In december erkende Melinda Gates  echter  dat “we niet echt hadden nagedacht over de economische gevolgen” van te eisen dat mensen voor onbepaalde tijd opgesloten blijven in hun huizen, naast andere beleidsverzoeken van Gates Inc.

De IHME-modellen die lockdowns en andere krankzinnige beperkingen eisten, vertrouwden volledig op schetsmatige COVID-19-gegevens afkomstig uit de stad Wuhan, China. De vroege statistieken over sterfgevallen, ziekenhuisopnames en algemene stratificatie naar leeftijd komen niet in de buurt van de feitelijke gegevens over het virus. IHME gebruikte bijvoorbeeld een sterftecijfer van 3 +% terwijl het werkelijke aantal * van * COVID-19 slechts ongeveer 0,1% is. IHME’s risicoprojecties, die ze presenteerden als gedegen wetenschap, waren allemaal ongelooflijk overdreven.

Het geld stopt inderdaad bij de gekozen leiders die de noodlottige beslissingen hebben genomen om zieke COVID-patiënten naar verpleeghuizen te sturen, hun staten af ​​te sluiten en hun burgers voor altijd te maskeren, maar dat is slechts de helft van het verhaal. De slechte gegevens die ze gebruikten, waren bijna uitsluitend afkomstig van het Gates-netwerk, dat in pseudowetenschap heeft gesmokkeld en sinds begin vorig jaar blijk heeft gegeven van volledige incompetentie en roekeloze prognoses.

dossier.substack.comLees ook:  Van Lienden-gate 20 miljoen euro belastinggeld in de zakken van CDA oplichters

Comments

comments