The Eternal Crisis – Bezos, Gates en hun macht over de media

The Eternal Crisis – Bezos, Gates en hun macht over de media

21 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Critici moeten het zwijgen worden opgelegd, zodat miljardairs kunnen blijven profiteren van de pandemie.

door Robert F. Kennedy Jr.

Door de media te beheersen, kunnen miljardairs zoals Jeff Bezos en Bill Gates een crisis voor onbepaalde tijd uitstellen en tegelijkertijd een ongekende rijkdom en macht over de mensheid vergaren.

Op 15 februari publiceerde de Washington Post, eigendom van Jeff Bezos, een artikel van 11 februari in de Associated Press waarin de censuur werd toegejuicht van degenen die kritiek hadden op het pandemische controlebeleid van de regering.

De lockdown heeft Bezos $ 70 miljard opgebracht sinds het begin. Als je Bezos bent, is een permanent slot een goudmijn.

Bill Gates heeft ondertussen $ 20 miljard verdiend met de lockdown, die hij eerder heeft aangewakkerd en vervolgens heeft afgevuurd met een oorlogsspel. Een deel van zijn strategie is om de onafhankelijke media te ontkrachten – de meest waarschijnlijke bronnen van het soort zoemende journalistiek dat anders haar eigenbelang in de politiek die het met succes heeft helpen vormgeven voor de rest van ons, zou kunnen uitdagen.

Gates gebruikte miljoenen aan subsidies om van de eens zo trots ongebreidelde The Guardian zijn persoonlijke nieuwsbrief te maken. Voor $ 250 miljoen kocht hij immuniteit tegen kritiek van nieuwsuitzendingen zoals de BBC, NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, Univision, Medium, de Financial Times, The Atlantic, de Texas Tribune, Gannett, Washington Monthly, Le Monde en het Centrum voor onderzoeksrapportage.

Volgens een studie van de Columbia Journalism Review uit augustus 2020 heeft Gates ook grote sommen geld geschonken aan non-profitorganisaties die zijn aangesloten bij nieuwsuitzendingen zoals BBC Media Action en de New York Times. Evenzo ontwapende hij de NPR en de openbare televisie door hen afhankelijk te maken van zijn steun. In ruil daarvoor beschermen deze instellingen zijn schetsmatige projecten tegen kritisch onderzoek.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  2020: het jaar waarin we ons gezond verstand, moed en burgerlijke vrijheden verloren

Gates is misschien wel de grootste vaccinfabrikant ter wereld. Als grootste donor controleert Gates de Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, die volgens Buitenlandse Zaken geen belangrijke beslissing neemt zonder de Bill & Melinda Gates Foundation te raadplegen. Op dezelfde manier oefent hij dictatoriaal gezag uit over een leger van quasi-overheidsinstanties die hij grotendeels heeft opgericht of gefinancierd: Path, GAVI CEPI, Unicef, enz. bedrijven.

Ondertussen gebruiken de grote farmaceutische partners van Gates hun advertentie-uitgaven van $ 9,6 miljard om de klok rond pandemische paniek te dicteren en blinde steun op te wekken voor sterk gesubsidieerde, slecht geteste vaccins zonder aansprakelijkheid die de dood voorkomen noch overdragen noch ontkennen.

De reguliere nieuwsuitzendingen, waaronder CNN, ABC, NBC, CBS en Fox, hebben COVID-terreur, vaccinatie-redding en de verplichte shaming van dissidenten in een 24-uurs lus met elk segment (en ik gebruik die term in elke betekenis van het Woord ) bezet met farmaceutische advertenties.

Deze stations hebben hun wekelijkse talkshows veranderd in meeslepende hagiografieën voor Gates ‘reguliere satelliettours, waarin goedgelovige, onderdanige presentatoren van talkshows op zondagochtend medische softbalvragen stellen aan een ongetrainde miljardair.

Niemand vraagt ​​Gates of zijn mini-ik, Tony Fauci, waarom ze ervoor kozen om tientallen miljarden aan belastingdollars uit te geven aan speculatieve vaccins en nul dollar aan onderzoek naar de vele kant-en-klare, niet-gepatenteerde medicijnen die buitengewoon succes hebben getoond in de handen van particuliere doktoren – Geneesmiddelen die de pandemie een jaar geleden hadden kunnen beëindigen.

De media die deze wereldwijde gijzelaarscrisis mogelijk hebben gemaakt, zijn misschien wel de meest gedenkwaardige criminele onderneming in de menselijke geschiedenis. Zoals Rahm Emmanuel opmerkte: “Laat een goede crisis nooit voorbijgaan zonder gebruikt te worden.”

Gates en Fauci hebben bewezen dat miljardairs en hun collega-regeringsfunctionarissen door controle over de media een crisis voor altijd kunnen verlengen en ongekende rijkdom en macht over de mensheid kunnen vergaren.Lees ook:  Trump de Russische marionet. Een verhaal dat gewoon niet dood gaat

Comments

comments