Deze Trump-video van 10 uur verandert beledigingen van Donald Trump in kunst (moet je zien)

Deze Trump-video van 10 uur verandert beledigingen van Donald Trump in kunst (moet je zien)

22 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Sommige beledigingen van Donald Trump zijn zo fascinerend dat je ze keer op keer moet bekijken. Nu kan dat, 10 uur lang.

The Independent Journalism Review heeft een video van die lengte samengesteld, die alleen uit Trumpisms bestaat.

Terwijl critici volhielden dat “The Donald” slechts een chaotische bijzaak was, domineerde Trump de 24-uurs nieuwscyclus met een masterplan van politieke incorrectheid. Met beledigingen als Low-Energy Jeb, Lyin ‘Ted, Crooked Hillary, Little Marco , Pocahontas en Fake News , kwam Trump in 2016 naar voren als een niet te stoppen politiek fenomeen dat de presidentiële race veranderde in de grootste show op aarde. Trump: The Art of the Insult , geregisseerd door Joel Gilbert , beschrijft het verhaal van Donald Trumponwaarschijnlijke reis van Trump Tower naar rally’s door heel Amerika naar het debatpodium, waar hij genoot van het bespotten en treiteren van rivalen met gerichte beledigingen en bijnamen, waardoor ze naar adem happen. Niet alleen duwde hij koploper Jeb Bush al vroeg uit de presidentiële race, Trump bewees dat hij ongelijk had toen Bush een lezing hield tijdens een debat “Donald, je kunt je weg naar het presidentschap niet beledigen”.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenCritici noemen deze film “De meest vermakelijke politieke film ooit!” en “Cinéma vérité  op zijn best, eindeloos vermakelijk!”  Joel Gilbert is de regisseur van politieke documentairefilms, waaronder Dreams from My Real Father, There No Place Like Utopia, Farewell Israel en Atomic Jihad , evenals films over muziekiconen Bob Dylan, Elvis Presley en Paul McCartney .

De film duurt 95 minuten.

In Trump: The Art of the Insult is de president vaak sophomoric en soms brutaal, maar altijd vermakelijk. Houd van of haat Donald Trump , je zult merken dat je samen met de leider van de vrije wereld lacht en je verwondert over Trump, een marketinggenie en performancekunstenaar die, ondanks dat hij een miljardair in Manhattan was , de harten van Midden-Amerika veroverde.Lees ook:  Impeachment Waanzin en de verdraaide wereld van NeverTrump

Comments

comments