Dit gebeurt er met je WhatsApp-account als je niet akkoord gaat met privacywijzigingen voor 15 mei

Dit gebeurt er met je WhatsApp-account als je niet akkoord gaat met privacywijzigingen voor 15 mei

22 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Als je geen ja zegt tegen de update van de Facebook-app, heb je beperkte toegang tot je account.

WhatsApp werkt zijn privacybeleid bij, en als je niet akkoord gaat met de wijzigingen voor 15 mei, zie je enkele beperkingen op je account.

“Voor een korte tijd kun je oproepen en meldingen ontvangen, maar geen berichten meer lezen of verzenden vanuit de app”, waarschuwt de berichtenservice van Facebook .

U kunt de wijzigingen na die datum nog steeds accepteren, maar het beleid van het bedrijf inzake inactieve accounts is zoals gewoonlijk van toepassing, wat inhoudt dat u uw account na 120 dagen niet-gebruik kunt zien verwijderen .

De privacyupdate is controversieel omdat het het delen van bepaalde gegevens, zoals je telefoonnummer, IP-adres en “informatie over hoe je met anderen omgaat” omvat met WhatsApp-ouder Facebook.

Als je het nieuwe privacybeleid niet leuk vindt en gewoon klaar wilt zijn met WhatsApp, wil je misschien je instellingen en chatgeschiedenis exporteren vanuit de app, zodat je ze niet kwijtraakt. Om te exporteren uw instellingen en rekening informatie, ga naar het menu Instellingen en tik op Account , vervolgens Account aanvragen info .

Om uw daadwerkelijke berichten uit de app te exporteren, gebruikt u de handmatige back- upfunctie van de app , beschikbaar op zowel iPhone als Android. Berichten worden over het algemeen alleen opgeslagen in de app, niet op de servers van WhatsApp, dus zorg ervoor dat je de export uitvoert voordat je een nieuwe telefoon krijgt.

Lees ook:  Extremisten sluipen Roblox binnen, een online game populair bij kinderen


Comments

comments