The Twilight Zone: Covid, World Economic Forum & Eugenics

The Twilight Zone: Covid, World Economic Forum & Eugenics

23 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

Deze vreselijke tijden, van lockdowns tot lockdowns tot gedwongen vaccinaties, tot sociale afstand nemen, tot maskeren en maskeren en nog meer maskeren – als we allemaal weten, en de wetenschap heeft het bewezen – dat dit allemaal niet helpt – geven ze je niet het gevoel dat we leven in een schemergebied? – Er is enig licht van hoop, maar er is ook een steeds duisterder wordende duisternis die over ons neerdaalt.

Het is onwerkelijk. Het is onwerkelijk.

We worden van lockdown naar een lichte verbetering van onze vrijheden geduwd, om vervolgens weer in de lockdown te worden gezet. Het is een manipulatiestrategie, goed doordacht door wetenschappers – en wij, de mensen, blijven het volgen en ervoor vallen, in de uiteindelijk bodemloze put.

Het is een wortel en stok-aanpak.

Het is een schemergebied – tussen licht van optimisme – en duisternis van diepe wanhoop.

Er wordt ons verteld dat er vaccins komen, dan worden ze uitgesteld, maar dan komt er een batch aan – maar het is niet genoeg, angst creëren omdat we niet genoeg vaccins hebben om onze angst te genezen, laat staan ​​covid, angst wordt genezen door het uiterlijk van een vaccin.

En aangezien het, volgens de manipulatieve strategie, strategisch zeldzaam en zeldzamer is gemaakt, dus mensen schreeuwen erom, willen het zo graag, vechten onder elkaar, landen vechten onder elkaar, wie zal het als eerste krijgen?

De ‘vaccins’ die bijna uitsluitend in het westen worden gebruikt, zijn injecties van het mRNA-type van Moderna (door Bill Gates opgericht en een farmaceutisch bedrijf met een meerderheidsbelang), Pfizer, en in mindere mate van de Oxford-Zweedse samenwerking, de AstraZeneca.

Volgens de farmaceuten zijn het geen vaccins, het zijn inentingen van gentherapiemiddelen  die het menselijk genoom kunnen aantasten. 

We hebben geen idee, aangezien er geen ervaring is, hoe ze ons genoom, ons DNA, in de loop van de tijd kunnen beïnvloeden.

Het sterftecijfer na injectie is al een veelvoud hoger dan bij reguliere vaccins (injectie van een verzwakt virus om het menselijke immuunsysteem te activeren).

Volgens Britse statistieken is het ongeveer 40 keer hoger dan bij gewone vaccins.
Zie: de  Britse regering zegt dat meer dan 240 mensen in Groot-Brittannië stierven kort na het ontvangen van een COVID-prik

En dit is pas twee tot drie weken na de eerste prik. We weten nog niet wat er gebeurt na de tweede prik – en na een of twee of drie jaar.

Bij de weinige dierproeven stierven alle dieren, voornamelijk ratten en fretten.

Onder een speciale noodwet die in oktober 2020 in de VS werd aangenomen, waren deze farmaceutische injecties op mensen toegestaan ​​- op proef.

Wist je dat je proefkonijn bent voor de vaccinbedrijven?

En dat wat er ook mis kan gaan, u absoluut geen verhaal heeft op de farmabedrijven? Ze zijn immuun voor alle rechtszaken.

Volgens de  Amerikaanse National Childhood Vaccine Injury Act (Public Law 99-660) is geen enkele vaccinfabrikant aansprakelijk in een civiele procedure voor schade die voortvloeit uit een vaccingerelateerd letsel of overlijden in verband met de toediening van een vaccin na 1 oktober 1988.

Dit wordt ook wel de Public Readiness and Emergency Preparedness ( PREP) Act genoemd   

Daarom zijn bedrijven als Pfizer en Moderna volledig vrijgesteld van aansprakelijkheid als er onbedoeld iets misgaat met hun vaccins.

Onze autoriteiten, onze regeringen gesteund door de officiële door de overheid gecontracteerde wetenschappers en de zogenaamde wetenschappelijke “Task Forces” liegen tegen ons wanneer ze beloven dat er een vaccin is – dat is GEEN vaccin.

Het is een misdaad om aan een onwetend publiek een onbewezen “medicijn” te verkopen, een vaccin genaamd, dat al bij de eerste proeven bij mensen rampzalige bijwerkingen heeft, waaronder de dood.

Onze westerse autoriteiten en ‘officieel geselecteerde’ wetenschappers zijn verraders – verraders van de mensheid.

Dat is een misdaad. Ze zouden ons moeten beschermen. In plaats daarvan stellen ze ons bloot aan levensbedreigende gevaren.

Onze regeringen weten precies wat ze doen.

Lees ook:  Hoe wij voor de zoveelste keer worden voorgelogen, opgelicht en kaalgeplukt – met de groeten van Rutte c.s.

Ze begeleiden ons van lockdown naar lockdown en testen ons tolerantieniveau, onze veerkracht tegenover massamanipulatie; hoeveel het zal duren voordat protesten een niet te stoppen revolutie worden.

Om dat te voorkomen, is er een hele wetenschap ontwikkeld over hoe we ons kunnen afstompen en manipuleren tot steeds meer onderdrukking. Denk eens een jaar terug – had je toen enig idee dat we volledig onderdrukt zouden worden, geketend aan de plaats waar we wonen, aan onze kamers, appartementen, hutjes, waar we ooit ons huis hebben gemaakt, nauwelijks kunnen bewegen, niet kunnen winkelen waar we willen, geen restaurants, geen bioscopen, theaters, concerten – nee – niets!

Geen sociaal leven, want we mogen niet samenkomen – het heet “sociale afstand nemen”, isolement – wanhoop door isolement, leidend tot steeds vaker voorkomende zelfmoord.

We moeten maskers dragen.

Wetenschap, niet de “gekochte” en corrupte wetenschap, maar het dragen van maskers is op zijn best controversieel en levert vaak het bewijs dat  maskers medisch meer schadelijk dan nuttig zijn ; niet genoeg zuurstof en je eigen CO2 inademen.

Dit is het meest schadelijk voor kinderen en ouderen.

Laat staan ​​het persoonlijke stigma, anoniem worden gemaakt door een masker, je glimlach niet tonen, de gezichtsuitdrukkingen van je partners niet kunnen lezen – gescheiden worden in een masker met niemand.

Zie deze site met verschillende onderzoeken met verschillende meningen en testresultaten over het dragen van maskers.

En je kunt net zo goed Klaus Schwab, de oprichter en CEO van het World Economic Forum (WEF), en co-auteur van de  Great Reset ,  de ondergod van de superrijke elite, in deze sinistere groep opnemen  , zoals hij hun regels zodat ze kunnen regeren in een toekomst die volgens hen, vaak herhaald door Bill Gates en Klaus Schwab, waarin het leven “nooit meer hetzelfde zal zijn”.

Angstige intimidatie.

Zij zijn degenen die profiteren van onze ellende en achter deze vernietiging van de mensheid staan.

De 7 rijkste miljardairs ter wereld (Bezos, Gates, Zuckerberg, Buffet, Ellison, Ballmer, Musk) hebben  hun vermogen van maart tot juni 2020 vergroot  van 471 miljard dollar naar 690 miljard dollar, met meer dan 46% . (IPS-studie, zie onderstaande tabel)

Volgens het Institute for Policy Studies is de rijkdom van de 5 rijkste miljardairs in twee maanden tijd (18 maart tot 18 juni 2020 met 20% toegenomen).

pandemie

In de tussentijd, of parallel liever gezegd, werden banen en middelen van bestaan ​​van honderden miljoenen vernietigd, miljoenen verhongeren.

Het Wereldvoedselprogramma  schat dat 270 miljoen mensen op het niveau van de hongerdood verkeren. Hieronder de analyse van juli 2020 van acute voedselonzekerheid.

pandemie

 

Miljoenen zullen door hongersnood sterven.

Anderen van wanhoop en zelfmoord.

De huidige ellende is slechts het topje van de ijsberg.

Erger, veel erger, moet nog komen, als wij, de mensen, de cyclus van onuitsprekelijke misdaad die voor onze ogen wordt gepleegd, niet doorbreken.

Wat er gebeurt, kwalificeert niet eens als krankzinnig.

Het is een wereldwijde duivelse daad van epische dimensies – nooit gezien in de recente geschiedenis.

En dit allemaal vanwege een verzonnen, onzichtbare vijand.

Een virus.

Heel erg slim.

We worden dagelijks omringd door miljoenen virussen.

We leven bij hen.

Zelden doen ze ons kwaad.

Dit coronavirus, SARS-CoV-2, heeft  volgens wereldwijde statistieken een sterftecijfer van 0,03% tot 0,08%, vergelijkbaar met de gewone griep. Zie Antony Fauci et al,  Cov id-19 –  Navigating the Uncharted, NEJM

Is het je trouwens opgevallen dat de gewone griep op mysterieuze wijze verdween in het seizoen 2020/2021?

Waarom is dat? – Misschien omdat gewone grieppatiënten simpelweg worden samengevouwen in de statistieken van covid “gevallen” – en griepdoden zijn covidsterfgevallen?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenEr zijn talloze rapporten van ziekenhuizen en artsen die bevestigen dat onder andere griepgevallen en griepdoden moeten worden geclassificeerd als covid-gevallen en covid-sterfgevallen.

Er zijn veel ziekenhuizen en artsen die worden beloond voor het verklaren van een ziekenhuispatiënt als covid-patiënt, en nog meer, later als een covid-dood.

Lees ook:  Waarom zorgt een eenvoudige verordening ter bescherming van de volksgezondheid ervoor dat mensen doen alsof vrijheid absoluut is?

We leven inderdaad in een zeer dystopische wereld, in een Twilight Zone.

Als je het eenmaal ziet – dan niet; de ramp gepland voor ons.

Twijfelt iemand er nog aan dat het GEEN toeval is dat alle 193 VN-lidstaten tegelijk door dit mysterieuze virus werden getroffen en dat ze allemaal tegelijk hun eerste lockdown moesten ‘uitvoeren’?

Namelijk half maart 2020?

Alle landen? Op commando.

Lijkt dit er niet op dat er een ander motief achter zit?

Is het toeval dat er  het Rockefeller-rapport uit 2010 is   (gericht op het Lockstep-scenario) dat tien jaar later voorspelt als de eerste stap in hun snode 4-fasenplan, het “Lockstep-scenario” – en dat is precies wat we nu ervaren; de hele westerse beschaving loopt op slot, zoals ons wordt verteld.

Dan is er het beruchte  Event 201 van 18 oktober 2019  in New York City, waar het Johns Hopkins Center for Medicine, de Bill and Melinda Gates Foundation en het WEF een computersimulatie hebben gesponsord van een coronavirus dat de wereld trof, een simulatie die 65 miljoen sterfgevallen in 18 maanden en een totale vernietiging van de wereldeconomie.

Toevallig, slechts een paar maanden voordat de eerste coronageval, SARS-CoV-2, werd ontdekt in China.

Echt toeval?

Net aan het einde van ‘s werelds eerste Great Lockdown, in juli 2020, publiceerde  Klaus Schwab namens het WEF de Great Reset en zei:

​ ​

Allemaal toeval. Geen van de 193 landleiders (sic – aangezien ze slechts marionetten zijn van een hogere macht), noemt ooit deze precedenten en daaropvolgende “toevalligheden”.

Deze huidige Twilight Zone, nu zie ik het, nu niet – “het” – de geplande ramp die ons nog steeds onder veel verschillende namen treft, de pandemie, beter “plandemie” genoemd, is slechts de motor die een veel zwaardere agenda – de elementen van de Grote Reset die ook de componenten zijn van de zogenaamde VN-Agenda 2030.

Is het toeval dat  Bill Gates zojuist 242.000 acres (ongeveer 980 vierkante kilometer) landbouwgrond heeft verworven in 18 Amerikaanse staten  en daarmee de grootste particuliere eigenaar van landbouwgrond in de VS wordt?

Waarom koopt Gates alle landbouwgrond?

Schermopname

https://www.youtube.com/watch?v=ifyzPe-59DI&feature=youtu.be

Wat gaat hij doen met deze landbouwgrond?

GGO-voedsel telen? Hoe en waarmee wordt dit voedsel genetisch gemodificeerd?

Evenzo, zoals zijn Moderna “vaccins” – waarvan we niet weten welke langetermijn impact het zal hebben op onwetende mensen die zijn gemanipuleerd tot  “Ohhh god, geef me, geef me het vaccin!”

Bill Gates is een erkende eugenist en zijn belangrijkste doel is de afgelopen decennia geweest om de wereldbevolking drastisch te verminderen.

Hij heeft er nooit een geheim van gemaakt.

Zie bijvoorbeeld zijn TedTalk in Californië uit 2010,  “Innovating to Zero”  (klik op de link om te bekijken)

Henry Kissinger zei al vijf decennia geleden – “ Wie  controleert  de voedselvoorzieningsketen  controles  het volk ; wie de energie beheerst, kan hele continenten beheersen; wie controle heeft over geld, kan de wereld beheersen. ”

En hier is trouwens een beknopte maar  duidelijke uitleg hoe manipulaties werken , in het bijzonder degene die ons doet beven van angst voor een onzichtbare vijand – en ons laat accepteren dat we bijna volledig onze mensen- en burgerrechten ontnemen, laat ons een inenting die wordt verkocht als een vaccin – een ‘vaccin’ dat ons door de toelating van de farmaceutische producenten niet beschermt tegen het krijgen van het virus en het doorgeeft aan andere mensen … toch zijn mensen wanhopig op zoek naar ‘gevaccineerd’ – niet wetend of het hen zal doden of anderszins zal schaden. “Vaccineer me maar, dan kan ik weer slapen”.

De schemering –  “Het kan me nu niet schelen wat er gebeurt na de vaccinatie, of als gevolg van de vaccinatie – ent me gewoon in”.

De angst: ik zie het, maar ik niet. En zo werkt  professioneel ontworpen manipulatie van mensen .

Je zult herkennen in welk stadium van de progressieve, manipulatieve scène we ons nu bevinden – hier

Lees ook:  De Trump’s komen oorspronkelijk uit Duitsland, en zijn vrouw werd geboren in Joegoslavië

 Een van de meest gruwelijke leugens en misleiding van deze hoax inenting, eigenlijk misdaad, is dat ouderen, de meest kwetsbare mensen – en vooral degenen die in bejaardentehuizen wonen, om ‘goedheid en vriendelijkheid’ van de regeringen prioriteit voor het vaccin.

Ja, deze mensen zijn ‘kwetsbaar’ – maar niet kwetsbaarder dan voor het krijgen van griep, maar wat niet gezegd wordt, is dat ze buitengewoon kwetsbaar zijn als ze de covid-prik krijgen.

Er zijn talloze voorbeelden van hoe bejaardenhuisbewoners geen covid-infecties hebben gehad, nadat ze waren ingeënt, testten ze allemaal positief en stierven velen.

Dergelijke gevallen deden zich voor in Spanje, in Duitsland in het Verenigd Koninkrijk – en op dezelfde manier  in een verpleeghuis in New York,  en zeker op meer plaatsen over de hele wereld – die natuurlijk niet werden gemeld door de door het bedrijfsleven betaalde reguliere media.

In een verpleeghuis in het  Verenigd Koninkrijk stierven 24 bewoners 3 weken na injectie van mRNA-covid 

De niet zo verborgen agenda achter deze “ouderen eerst” vaxx-prioriteit is brutaal, maar moet gezegd worden: wij, ouderen hebben genoeg geleefd, nu zijn we een last voor het systeem, we kosten, dragen niet bij aan maar de samenleving hoge kosten met zich meebrengt voor een steeds ouder wordende westerse beschaving – dus ‘elimineren’ is een zachte term voor genocide op ouderen.

Maar ze weten het niet.

Ze hebben het gevoel dat de regering hen een plezier doet.

Zie ook overlijden door  Ventilator 

Het schemert weer helemaal opnieuw:  “Onze lieve oma en opa, we houden van je en willen je beschermen, je moet eerst het vaccin krijgen.”  – En het vaccin maakt ze ziek en doodt ze vaak.

“Ohhh, zo triest, we wisten het niet”.

Het wegvagen van enkele miljarden mensen is bedoeld om Moeder Aarde beheersbaarder te maken voor een kleine elite, met al diegenen die naar behoren de bevelen van de covid lockdowns en sociale vernietigingsscenario’s hebben opgevolgd in een soort van controle- en commando-rol, als een compensatie voor het zijn van goede stromannen en verraders van hun volk? 

Deze “schemerzone” kan geleidelijk en spoedig veranderen in een “onelight zone”, wat een One World Order (OWO) betekent. Als wij, kan de mensheid de schakelaar niet vinden om het licht aan te doen.

Deze ramp van epische proporties is met de hand voorbereid – in de afgelopen 70 jaar of meer, geïntensiveerd met de introductie van neoliberale waarden in de jaren tachtig en vervolgens het goed doordachte Rockefeller-rapport uit  2010 , de eugenetica-agenda, de 4 e van het WEF  Industriële revolutie, de digitalisering van alles, inclusief het menselijk brein – en niet in de laatste plaats – de volledige  digitalisering van geld , zodat de volledige monetaire controle, controle over ons verdiende geld en middelen, controle over of we ons gedragen en eten, of niet gedragen en niet eten, is in handen van de OWO-elite. 

Degenen die overblijven na de implementatie van de VN-Agenda 2030, alias de Grote Reset, zijn de ‘Epsilon’-mensen, de laagste cast in  Aldous Huxley ‘s’ Brave New World ‘. 

Dit alles gebeurt terwijl we slapen. Is er een wonder of letterlijk een aardschokkende natuurlijke gebeurtenis voor nodig om ons wakker te schudden, zodat dit hele stenen huis een kaartenhuis wordt en instort in puin en as van waaruit de mensheid weer zal opstaan?

 


Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van  Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; en   co-auteur van Cynthia McKinney’s boek “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” ( Clarity Press – 1 november 2020). Peter Koenig is een onderzoeksmedewerker van het Center for Research on Globalization.

Gepubliceerd door GRComments

comments