Merkel Duitsland is trots op zijn informanten

Merkel Duitsland is trots op zijn informanten

24 februari 2021 0 Door Indignatie redactie

In het beste Duitsland dat we ooit hebben gehad, was het topnieuws van MDR-Kultur vanmorgen dat talloze gevallen van corona-ontkenning onder artsen waren gemeld bij de medische staatsverenigingen in Saksen, Thüringen en Saksen-Anhalt. In Saksen zijn er naar verluidt 50 gevallen, in Thüringen rond 22 en in Saksen-Anhalt rond 10. Dit zijn artsen die geen maskers dragen in hun praktijken en hun patiënten geruststellen dat de pandemie niet zo erg is als wordt aangenomen, of zelfs is uitgevaardigd. maskeer vrijstellingen.

Dat zet alle historische vergelijkingen in de schaduw, want ik kan me geen enkel rapport in de DDR herinneren waarin de succesvolle aanklacht van een bepaalde beroepsgroep werd gevierd. Hoe kruimeliger het pandemische verhaal, hoe harder de repressieve maatregelen worden. Het rapport is bedoeld om druk uit te oefenen dat de artsen erop letten niet te handelen naar hun kennis en overtuiging, maar om de officiële bangmakerij te ondersteunen.

Hoewel de WHO sindsdien de ongeschiktheid van PCR-tests voor diagnostische doeleinden heeft bevestigd, gaat het testen door. Hoewel de positieve testresultaten in veel gevallen helemaal geen ziekte betekenen, worden er dagelijks “nieuwe infecties” gemeld. De vierde test van een zieke persoon telt ook als een “nieuwe infectie”. Hoewel BioNTech een duidelijke waarschuwing geeft tegen het vaccineren van oudere mensen met eerdere ziekten, blijven overheidsinstanties vaccinatie zonder beperking promoten.

Ik heb de volgende informatie van BioNTech in de staatsmedia nog niet gevonden:

“Bovendien zijn oudere mensen met de volgende chronische reeds bestaande ziekten, die worden beschouwd als risicofactoren voor de ziekte van COVID-19 bij mensen boven een bepaalde leeftijd, nog niet tot de onderzoeken toegelaten: mensen met hoge bloeddruk, diabetes, chronische longziekte, astma, chronische leverziekte en chronische nierziekte (GFR <60 ml / min / 1,73 m2). Om deze reden is het momenteel onduidelijk of ouderen met de eerder genoemde chronische reeds bestaande ziekten gevaccineerd moeten worden. Een samenvatting van mogelijke uitsluitingscriteria en voorzorgsmaatregelen zal beschikbaar zijn wanneer de onderzoeksgegevens zijn geëvalueerd. “

Het bedrijf waarschuwt ook:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het vuile spel van Amerika tegen de jagers van de Koerden

“Er zijn uitsluitingscriteria gedefinieerd voor de goedkeuringsstudie van BNT162b, die online kan worden bekeken (bijvoorbeeld op clinicaltrials.gov). Patiënten met een bekende klinische geschiedenis van ernstige bijwerkingen van een vaccin of een allergie voor een bestanddeel van dat vaccin, worden uitgesloten van het onderzoek, evenals patiënten die immunosuppressiva krijgen voor een andere ziekte (bijv. Kanker of auto-immuunziekten) of die corticosteroïden gebruiken, of klinisch relevante geschiedenis van bloedingsstoornissen die intramusculaire vaccinatie voorkomen. Als een van deze criteria van toepassing is, wordt vaccinatie op dit moment niet aanbevolen. Allergieën zijn relevant als ze tegen het vaccin zelf en tegen individuele componenten zijn.

Desondanks zal er onbeperkte propaganda zijn voor vaccinatie en wordt er steeds meer nagedacht over verplichte vaccinatie, of over het voor altijd ontzeggen van hun basisrechten aan mensen die niet zijn gevaccineerd. In Beieren adviseerde het deelstaatparlement zelfs over verplichte vaccinatie voor schoolkinderen, hoewel er momenteel geen vaccin voor kinderen is goedgekeurd.

Zelfs hoestbuien gaan nu vergezeld van een bijsluiter die waarschuwt voor alle mogelijke gevolgen van langdurig zuigen aan dit product. Maar de mogelijke gevolgen van vaccinatie voor risicogroepen worden stilgehouden. Als er meldingen zijn van sterfgevallen in verband met vaccinaties, wordt onmiddellijk overwogen dat de getroffen mensen zijn overleden aan hun eerdere ziekten. Wanneer de nummers worden genoemd van degenen die naar verluidt zijn overleden aan Corona, was dat tot voor kort: “Aan en met Corona”. Nu wordt er steeds vaker gezegd: “In verband met Corona”, wat de indruk wekt dat de gevaccineerde doden moeten verdwijnen in de Corona-doden.

We hebben een pandemie die de meeste mensen niet zouden opmerken zonder de dagelijkse coronarapporten en de vereiste maskers. We hebben een gezondheidssysteem dat de stresstest zo goed heeft doorstaan ​​dat twintig klinieken in het Corona-jaar werden gesloten, hoewel politici en de media bijna dagelijks het risico van overbevolking op de intensive care-afdelingen claimden. In het Corona-jaar was er, in tegenstelling tot alle manipulatie van cijfers, geen oversterfte en er is een land, Zweden, dat de crisis heeft doorstaan ​​zonder lockdowns, zonder massadoden.

Ondanks dit alles hebben we een lockdown die burgers hun fundamentele rechten ontneemt, hen met geweld isoleert en hele industrieën en cultuur ruïneert. Het heeft niets te maken met zorg voor de gezondheid, maar alles met onzorgvuldig machtsmisbruik. Macht die door informanten moet worden beveiligd, heeft zijn legitimiteit verloren!

Een bericht van BioNTech, waaruit de citaten afkomstig zijn, is hier te vinden:

https://2020news.de/biontech-keine-impfempfänger-fuer-alte-kranke- Menschen /

Vera Lengsfeld

Lees ook:  Trump 'enthousiast' over onbewezen plantenextract die zeer giftig is als coronavirus-therapeuticum


Comments

comments