BEKIJK: Gevoelloos een film over kinderen in corona-tijd

BEKIJK: Gevoelloos een film over kinderen in corona-tijd

3 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Deze krachtige korte film van de Britse tiener Liv McNeil vertelt een miljoenenverhaal over hoe lockdown kinderen straft door hen onderwijs, sociaal contact en in het algemeen een normaal leven te ontzeggen.

Het komt uit te midden van nieuw onderzoek dat de tol benadrukt die de “pandemie” -respons heeft geëist van de geestelijke gezondheid van kinderen , met pieken in zelfbeschadiging en zelfmoord bij kinderen vanaf 10 jaar.

Iets om te overwegen voor alle Twitter-moeders die er zijn, die zo gemakkelijk hun kinderen in isolatie opsluiten om ze ‘te beschermen’ tegen een ziekte met een overlevingspercentage van meer dan 99,8% (en veel, veel hoger voor kinderen).

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenJavaScript is not available.

Imagine being such an infantile moronic moral blank you torture your children like this just b/c some authority tells you to, not even bothering to look at the data that shows you’re doing this for a FLU with a >99.8% survival rate. Talk about ‘just following orders’ 🤦🏻‍♀️🤯🤬 pic.twitter.com/PpFYgrqUf3

JavaScript is not available.

Imagine being such an infantile moronic moral blank you torture your children like this just b/c some authority tells you to, not even bothering to look at the data that shows you’re doing this for a FLU with a >99.8% survival rate. Talk about ‘just following orders’ 🤦🏻‍♀️🤯🤬 pic.twitter.com/PpFYgrqUf3

Film geregisseerd door, gemonteerd door, geschreven door en met in de hoofdrol Liv McNeilLees ook:  De agenda om Europa te transformeren staat boven coronamaatregelen

Comments

comments