‘Papieren, alstublieft’: vaccinpaspoorten zijn officieel aangekomen


Voor een vermoeiend publiek verlangen om weer normaal te worden, vertegenwoordigen vaccinpaspoorten een verleidelijke wortel, die bungelt als een mechanisme voor vrijheid. Door te bewijzen dat je een COVID-19-vaccin hebt gekregen, kun je misschien weer aan boord gaan van het vliegtuig en vrij reizen, een concert bijwonen of genieten van een maaltijd in je favoriete restaurant, net als vroeger.

VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

  • De Britse regering heeft aanzienlijke subsidies gegeven aan een aantal particuliere bedrijven die vaccinpaspoorten en digitale certificaten ontwikkelen die de vaccinatiestatus weergeven
  • Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat u wordt gevraagd om uw vaccinatiestatus te bewijzen, zodat u uw dagelijkse leven kunt voortzetten
  • Deze flagrante beweging in de richting van een steeds groter wordende bewakingsstaat wordt verwelkomd door velen die hebben geleid tot de overtuiging dat ze noodzakelijk zijn om de volksgezondheid en veiligheid te beschermen
  • In de VS blijven universiteiten lockdowns voor studenten invoeren, zelfs zo ver dat ze zelfs lichaamsbeweging in de buitenlucht verbieden
  • Hoewel veel landen hebben gesuggereerd dat het COVID-19-vaccin niet verplicht zal worden gesteld, door speciale privileges te geven aan gevaccineerden, zoals de mogelijkheid om te reizen, sociale evenementen bij te wonen of zelfs een werkplek te betreden, komt het in wezen op hetzelfde neer en insinueert het een “Schonere” klasse van mensen in degenen die zijn ingeënt

Voor een vermoeiend publiek verlangen om weer normaal te worden, vertegenwoordigen vaccinpaspoorten een verleidelijke wortel, die bungelt als een mechanisme voor vrijheid. Door te bewijzen dat je een COVID-19-vaccin hebt gekregen, kun je misschien weer aan boord gaan van het vliegtuig en vrij reizen, een concert bijwonen of genieten van een maaltijd in je favoriete restaurant, net als vroeger.

Behalve dat vereist zijn om je ‘papieren’ te presenteren om je leven te leiden, is eigenlijk helemaal geen vrijheid – het is discriminatie, en zelfs een beweging in de richting van technocratisch fascisme, een die de weg vrijmaakt voor meer toezicht en erosie van je privacy.

Desalniettemin wordt deze flagrante beweging naar een steeds groter wordende bewakingsstaat toegejuicht door velen die hebben geleid tot de overtuiging dat de paspoorten noodzakelijk zijn om de volksgezondheid en veiligheid te beschermen.

Vaccinpaspoorten zijn in ontwikkeling

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat u wordt gevraagd om uw vaccinatiestatus te bewijzen, zodat u uw dagelijkse leven kunt voortzetten. “De regering lijkt stealth-vaccinatiepaspoorten te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat de technologie aanwezig is voor iedereen die het nodig heeft”, schreef Lara Prendergast, assistent-redacteur van The Spectator. 1

Ze verwijst naar de Britse regering, die aanzienlijke subsidies heeft verleend aan een aantal particuliere bedrijven die dergelijke technologie ontwikkelen. Dit omvat meer dan $ 86.000 aan Logifect, dat in maart 2021 een vaccinpaspoort-app zal lanceren, en meer dan $ 104.000 aan iProov en Mvine, die digitale certificaten ontwikkelen die de vaccinatiestatus aangeven.

Zoals Prendergast opmerkte: ‘Je telefoon is waarschijnlijk je vaccinatiepaspoort. De vaccinatiestatus van iedereen wordt al centraal geregistreerd door het Rijksvaccinatie Vaccinatiesysteem met hun NHS-nummer. Deze informatie kan gemakkelijk worden gekoppeld aan een app. ” 2

Over de hele wereld worden vaccinpaspoorten snel uitgerold, ook in Denemarken, dat ze in februari 2021 zal uitgeven. Zweden. Spanje, Italië, Cyprus en Malta hebben zich ook positief uitgelaten over vaccinpaspoorten om het toerisme nieuw leven in te blazen, terwijl in de VS plannen voor vaccin-ID’s worden geëvalueerd. 3 Er zijn ook internationale inspanningen gaande.

Het Commons-project en het World Economic Forum hebben het Common Trust Network opgericht, dat de CommonPass-app heeft ontwikkeld die in de nabije toekomst als gezondheidspaspoort moet dienen .

Met de app kunnen gebruikers medische gegevens uploaden, zoals een COVID-19-testresultaat of een vaccinatiebewijs, dat vervolgens een QR-code genereert die u aan de autoriteiten laat zien als uw gezondheidspaspoort. 4 Het voorgestelde gemeenschappelijke kader “voor veilige heropening van grenzen” over de hele wereld omvat het volgende: 5

  1. Elk land moet zijn criteria voor gezondheidsscreening publiceren om het land binnen te komen met behulp van een standaardformaat op een gemeenschappelijk raamwerk
  2. Elk land moet vertrouwde faciliteiten registreren die COVID-19-laboratoriumtests uitvoeren voor reizen naar het buitenland en vaccins toedienen die zijn vermeld in het CommonPass-register
  3. Elk land accepteert de status van gezondheidsscreening van buitenlandse bezoekers via apps en services die zijn gebouwd op het CommonPass-framework
  4. Patiëntidentificatie moet worden verzameld op het moment van monsterafname en / of vaccinatie volgens een internationale standaard
  5. Het CommonPass-framework zal worden geïntegreerd in het incheckproces voor vluchten en hotelreserveringen

Uiteindelijk zal het CommonPass-framework worden geïntegreerd met reeds bestaande persoonlijke gezondheidsapps zoals Apple Health en CommonHealth. Als u wilt reizen, wordt uw persoonlijke gezondheidsdossier geëvalueerd en vergeleken met de toelatingseisen van een land, en als u hier niet aan voldoet, wordt u doorverwezen naar een goedgekeurde test- en vaccinatielocatie.

Meerderheid is voorstander van ‘privacy-inbreukmakende technologie’

Zelfs als uit sterftecijfers blijkt dat COVID-19 zeker niet de dodelijke pandemie is waarvan wordt aangenomen, blijft angst zaaien volledig van kracht – inclusief waarschuwingen dat een meer besmettelijke, gemuteerde stam van SARS-CoV-2 op de vlucht is. Omdat de angst nog steeds alomtegenwoordig is, is de acceptatie van “privacy-inbreukmakende technologie” die een illusie van veiligheid belooft hoog.

In het VK hebben onderzoekers van de Universiteit van Bristol twee grote enquêtes over dergelijke technologieën uitgevoerd, met overweldigende positiviteit. 6 De eerste gemeten publieke acceptatie van locatietracering via uw mobiele telefoon waarmee gezondheidsinstanties uw contact met anderen kunnen volgen om sociale afstands- en quarantainemaatregelen te treffen.

Ongeveer 70% van de respondenten zei dat ze een dergelijke app zouden accepteren die ze zouden kunnen downloaden en, verrassend genoeg, 65% zei ook dat ze een dergelijke app zouden accepteren, zelfs als deze door de overheid werd opgelegd en gebruikt werd om diegenen op te sporen die lockdown-bevelen overtreden en boetes en arrestaties uitdelen. 7

Een tweede enquête evalueerde de acceptatie van vaccinpaspoorten, waarbij 60% verklaarde vóór te zijn en slechts 20% verklaarde fel gekant te zijn. De hoofdauteur van het onderzoek, professor Stephan Lewandowsky, beschreef de tegenstanders als “verrassend laag en voegde eraan toe:” Het is fascinerend hoe mensen steeds ontvankelijker lijken voor het gebruik van hun persoonlijke gegevens om zichzelf en anderen te informeren over wat ze wel en niet kunnen doen. ” 8

Prendergast plaatste deze wijdverbreide acceptatie in een verdere context voor de Britten, die ‘traditioneel zeer wantrouwend stonden tegenover het idee dat een ambtenaar om’ papieren alstublieft ‘zou vragen: 9

‘[Dit] … is waarom er zo’n verzet was tegen Blairs identiteitskaarten. Zoals een journalist het destijds verwoordde:

‘Als mij ooit wordt gevraagd om mijn identiteitskaart te tonen als bewijs dat ik ben wie ik zeg dat ik ben, als ik niets verkeerds heb gedaan en als ik gewoon ronddwaal en Gods frisse lucht inadem zoals elke andere vrijgeboren Engelsman, dan zal ik die kaart uit mijn portemonnee en eet hem fysiek op in aanwezigheid van welke uitstraling van de staat dan ook dat ik hem produceer. ‘

Die journalist is nu onze premier. Het zou een buitengewone gang van zaken zijn als Boris Johnson uiteindelijk de man zou zijn die een immuniteitssysteem in Groot-Brittannië introduceerde. “

Beperkingen van het Amerikaanse Universities Institute

Bij elke wending verdwijnen al lang bestaande maatschappelijke normen – zoals studenten die met vrienden samenkomen in hun studentenhuis of zelfs hun kamer verlaten om te werken en te sporten -. Vanaf 7 februari 2021 bevond de Universiteit van Massachusetts Amherst zich bijvoorbeeld in een operationele modus met een “hoog risico” vanwege een “aanhoudende stijging van het aantal COVID-19-gevallen”. 10

De status, die minimaal 14 dagen van kracht zou zijn, zorgde ervoor dat alle klassen op afstand werden gehouden en beval alle studenten, of ze nu op of buiten de campus woonden, om zichzelf te afzonderen in hun woningen, behalve om maaltijden te krijgen, medische afspraken bij te wonen of te ondergaan tweemaal per week COVID-testen.

Het overtreden van deze bevelen zou leiden tot “disciplinaire maatregelen”, aldus een persbericht van de universiteit, waaronder verwijdering uit de residentiehallen of schorsing. 11 De studenten kregen ook te horen dat als ze besluiten de campus te verlaten om thuis te gaan zoeken, “het zeer onwaarschijnlijk is dat we uw terugkeer kunnen opvangen.”

Zelfs in een residentiezaal werd studenten verteld om altijd in hun kamer te blijven, behalve wanneer ze een toilet op hun verdieping gebruikten. Buiten sporten of het verzorgen van de onmiddellijke behoeften van een huisdier was toegestaan, maar alleen met een masker op en met behoud van sociale afstand. 12

Dit was echter niet het geval bij UC Berkeley, dat in februari 2021 buitensporten verbood, naast het uitbreiden van de slaapzalen. De enige keren dat studenten hun kamer mogen verlaten tijdens de lockdown zijn om medische zorg te krijgen, de vereiste COVID-tests te krijgen, om een ​​toegewezen badkamer te gebruiken of om eten te halen bij een eetkiosk buiten, waarna “u onmiddellijk naar uw kamer moet terugkeren.” 13

Bent u schoon genoeg om te reizen?

Hoewel veel landen hebben gesuggereerd dat het COVID-19-vaccin niet verplicht zal worden gesteld, door speciale privileges te geven aan gevaccineerden, zoals de mogelijkheid om te reizen, sociale evenementen bij te wonen of zelfs een werkplek te betreden, komt het in wezen op hetzelfde neer en insinueert het een “Schonere” klasse van mensen die zijn ingeënt.

Het doet denken aan de vroege dagen van de pandemie, toen handdesinfecterend middel en desinfectiedoekjes in een razernij van de winkelrekken vlogen om COVID op te ruimen. Nu weten we dat de overdracht van COVID-19 door fomites – de term die wordt gebruikt voor levenloze oppervlakken en objecten die een ziekteverwekker kunnen overbrengen – overdreven is.

Emanuel Goldman, hoogleraar microbiologie aan de Rutgers New Jersey Medical School, suggereerde dit in juli 2020, toen hij verklaarde dat studies die suggereerden dat SARS-CoV-2 gemakkelijk via oppervlakken verspreid kon worden, geen werkelijke situatie lieten zien. 14

“Naar mijn mening is de kans op overdracht door levenloze oppervlakken erg klein”, zei hij, en hoewel periodieke desinfectie van oppervlakken, vooral in ziekenhuizen, een redelijke voorzorgsmaatregel was, merkte hij op, “dit kan tot het uiterste gaan, niet gerechtvaardigd door de gegevens. ” 15 In februari 2021 ondersteunde een redactioneel artikel in Nature het werk van Goldman, waarin werd gesuggereerd dat dure en giftige desinfectie-inspanningen misleidend zijn.

“Het coronavirus opvangen van oppervlakken is zeldzaam. De Wereldgezondheidsorganisatie en nationale volksgezondheidsinstanties moeten hun advies verduidelijken ”, luidt het hoofdartikel. 16 Alleen al de New York City Metropolitan Transit Authority geeft jaarlijks naar schatting $ 380 miljoen uit aan COVID-gerelateerde sanitaire voorzieningen, en toen ze de Amerikaanse regering vroeg of ze zich moesten concentreren op fomites of alleen op spuitbussen, werd hen verteld dat ze zich moesten blijven concentreren op fomites. 17

In The Atlantic beschrijft Derek Thompson dit als een soort ‘hygiënetheater’, waarin Amerikanen plichtsgetrouwe oppervlakken schoonmaken en, waarschijnlijk, overdreven desinfecteren wanneer het virus zich het meest efficiënt door de lucht verspreidt. 18

Sterker nog, een groot deel van de COVID-19 pandemie reactie is verwikkeld in theater, inclusief masker mandaten , waarvoor het wetenschappelijk bewijs is beschreven als “verbazingwekkend zwak.” 19 Hygiënetheater biedt, net als het theater voor vaccinpaspoorten, een illusie van veiligheid, niet een die gebaseerd is op de werkelijkheid.

Discussie om Florida Travel te verbieden wegens ongehoorzaamheid

In de VS kondigde Florida in december 2020 aan dat het geen lockdowns meer zou hebben en geen maskermandaten over de gehele staat. 20 De wet resulteerde in vergelding door de federale overheid, die het idee koesterde van een binnenlands reisverbod naar de staat, naar verluidt om de verspreiding van nieuwe COVID-19-varianten te beteugelen.

Tijdens een persconferentie verklaarde de Florida-gouverneur Ron DeSantis: “Elke poging tot beperking door de federale overheid zou een aanval op onze staat zijn die puur voor politieke doeleinden wordt gedaan.” Senator Marco Rubio was het daarmee eens en noemde de daad ongrondwettig: “Dus nu ze feitelijke beperkingen voor Amerikanen in het land overwegen, denk ik dat het ongrondwettelijk is. Ik denk dat het met succes voor de rechtbank zal worden aangevochten. ” 21

De “technocratische fascistische visie” 22 van professor Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum die het boek over de vierde industriële revolutie schreef, gaat in volle gang. Hij kondigde in juni 2020 het Great Reset Initiative van het World Economic Forum aan , dat onder meer inhoudt dat alle mensen hun particuliere bezittingen worden ontnomen.

Het verkrijgen van gezondheidspaspoorten om een ​​nieuw normaal te worden, was in feite al die tijd onderdeel van het plan voor het Commons-project, dat begon met het ontwikkelen van software die medische gegevens bijhoudt lang vóór de COVID-19-pandemie. “Maar pieken in virusgevallen over de hele wereld dit voorjaar hebben zijn werk versneld”, meldde The New York Times. 23

Terwijl de vaccinpaspoorten beginnen met het COVID-19-vaccin voor internationale reizen, schept het een precedent voor uitbreiding die kan worden uitgebreid naar andere vaccins en medische informatie, en vervolgens naar binnenlandse reizen en zelfs het verlaten van uw huis, zoals de paspoorten zullen zijn. gedragen op uw telefoon die locatietracking-mogelijkheden heeft.

En het is duidelijk dat wanneer de fascisten komen, ze maskers zullen dragen – waarschijnlijk twee of drie, afhankelijk van hun loyaliteitsniveau. Voorlopig is geïnformeerd worden en uw kennis delen de eerste stap om uw vrijheid te beschermen.

Een van de krachtigste video’s die ik ooit heb gezien

De volgende video van Barbara Loe Fisher is een van de krachtigste video’s die ik ooit heb gezien. Ik hoop dat het bekijken van deze video u zal inspireren om de zaak te nemen en mee te vechten voor vrijheid en onafhankelijkheid van vaccins.

Er is een culturele oorlog en een samenspanning tussen veel industrieën en federale regelgevende instanties die resulteren in een onderdrukking van de waarheid over vitale belangrijke gezondheidskwesties. Als onderdrukking doorgaat, we beschermen en progressief individuele uithollen waarvoor onze voorouders zo hard hebben gevochten. Neem een ​​paar minuten de tijd om deze video te bekijken.

Bescherm uw recht op geïnformeerde stem en verdedig vaccinvrijstellingen

Met alle onzekerheid over de veiligheid en werkzaamheid van vaccins, is het van cruciaal belang om uw recht om onafhankelijke gezondheidskeuzes te maken en vrijwillige geïnformeerde toestemming voor vaccinatie te beschermen, te beschermen. Het is dringend dat iedereen in Amerika opstaat en vecht om de bescherming van geïnformeerde toestemming door vaccins te beschermen en uit te breiden in de volksgezondheids- en arbeidswetten van de staat. De beste manier om dit te doen, is door persoonlijk betrokken te raken bij uw nationale wetgevers en de leiders in uw gemeenschap op te leiden.

Denk globaal doe locaal

Nationale vaccinbeleidsaanbevelingen worden gedaan op federaal niveau, maar vaccinwetten worden op staatsniveau opgesteld. Het is op het niveau van de staat waar uw actie om uw vaccinkeuzerechten te beschermen de grootste impact kan hebben.

Het is van cruciaal belang voor IEDEREEN om nu betrokken te raken bij het opkomen voor het wettelijke recht om vrijwillige vaccinkeuzes te maken in Amerika, omdat die keuzes worden bedreigd door lobbyisten die farmaceutische bedrijven, medische handelsverenigingen en volksgezondheidsfunctionarissen vertegenwoordigen, die proberen wetgevers te overtuigen om verwijder alle vaccinvrijstellingen van de volksgezondheidswetten.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord