Wereldveiligheidsraad en secretaris-generaal van de NAVO: klimaatverandering wordt een “reden voor oorlog”


 8 total views,  4 views today

Eeuwenlang vechten stammen en naties tegen elkaar in Afrika. Tijdens een huidige bijeenkomst van de World Security Council kwamen westerse leiders tot een avontuurlijke prognose: de schuld voor de excessen van geweld is nu de klimaatcrisis. Samen met de secretaris-generaal van de NAVO verklaren de elites zonder pardon de opwarming van de aarde als een wereldwijd veiligheidsrisico.

Wil je iets positiefs ontdekken over de coronahysterie, die nu al ruim een ​​jaar aan de gang is, dan is dat het feit dat je niet meer bij elke bocht wordt gebombardeerd met klimaathysterie. Geen minderjarige spijbelaars meer op televisie die het hof worden gemaakt door linkse klimaatapocalyptisten.

Zoals de auteur in het boek Pas op voor dictatuur : hoe een totalitaire staat wordt gebouwd in de schaduw van de coronacrisis, klimaathysterie, de EU en haatzaaiende uitlatingen, hebben de Berlijnse elites ook de klimaathysterie gebruikt die ze hebben aangewakkerd om Duitsland weer op te bouwen volgens volgens hun specificaties.

De klimaatkwesties werden door Corona naar de achtergrond geduwd, maar de Corona-crisis wordt nu openlijk gebruikt voor de grote omwenteling. Een artikel in de spiegel van vorig jaar lijkt me gewoon te gekwetst.

Corona vs. klimaatcrisis: “Opwarming van de aarde is veel gevaarlijker”

Wat de ARD-weerfee is voor de kleintjes in het land, laat de spiegel zien voor de volwassenen. Zijn lezerspubliek krimpt na de linkerdia van het nieuwsmagazine en de systematisch leugenachtige artikelen van de Relotius-redactie, maar de heropvoedingsjournalisten uit Hamburgs HafenCity voelen het nog steeds geroepen om Duitsers te vertellen wat ze moeten denken en hoe. Hieronder staan ​​enkele citaten uit het Spiegel-artikel »Corona vs. klimaatcrisis«:

»COVID-19 (…) Regeringen kondigen drastische maatregelen aan. Waarom werkt dat niet met de veel gevaarlijkere catastrofe die ons bedreigt? ​

‘En dan is er nog een andere potentiële ramp, even mondiaal. En als we niet snel beginnen te acteren, is het veel gevaarlijker dan COVID-19 ooit zou kunnen zijn. ​

“Waarom zwaait de EU bijvoorbeeld nog steeds rond met haar nieuwe klimaatwet en zet radicale veranderingen op een laag pitje?”

“Door onze lang bekende cognitieve verstoringen lijkt de een bedreigender dan de ander. Hoewel het precies het tegenovergestelde is, wereldwijd en in termen van de menselijke geschiedenis: de klimaatcrisis en het uitsterven van soorten vormen een veel grotere bedreiging voor de mensheid dan een bijkomende virale ziekte … «

De opwarming van de aarde wordt een reden voor oorlog

Nu ben ik geen meteoroloog, maar gun mezelf toch de luxe van mijn eigen mening over het onderwerp. Een oude boerenregel luidt: “Het weer doet wat het wil.” De afgelopen eeuwen zijn er constant ups en downs geweest en de mens draagt ​​daar zeker ook aan bij. De groene verbodswaanzin zoals in Hamburg of Stuttgart, waar bepaalde voertuigen officieel een paar honderd meter straat niet mogen gebruiken, ligt in mijn bescheiden oordeel over de schaal tussen sekteachtige waanzin en pure belachelijkheid.

Vooral wanneer tegenstrijdige wetenschappers worden verzwegen door de mainstream. Wetenschappers zoals Patrick Frank van Stanford University bijvoorbeeld, die Michael Grandt in zijn boek Is The Climate Dictatorship Coming ? geciteerd als volgt:

»De prognose over de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde door CO2-uitstoot is paniekzaaierend. Het is gebaseerd op horrorbeelden en is gemaakt door wetenschappers die hun werk niet goed kunnen beoordelen. U hoeft zich geen zorgen te maken. “

En nu wordt het mislukte continent Afrika gebruikt om de publieke opinie te manipuleren. Het continent is de afgelopen 100 jaar niet tot rust gekomen: Ethiopische burgeroorlog, Djiboutiaanse burgeroorlog, enzovoort, enzovoort. Momenteel woeden gewapende conflicten in onder meer Mali, Ethiopië, Libië en Niger. Bijna alle conflicten hebben één ding gemeen: islamistische terroristische milities brengen daar delen van de bevolking af en gebruiken geweld en terreur om hen tot onderwerping te dwingen.

Hierover hoor je weinig of niets in de politiek correcte VN-Veiligheidsraad. Dit is afgelopen dinsdag digitaal gebeurd. In plaats van het militante islamisme aan de kaak te stellen, verspreidden leiders daar de mythe van oorlogen als gevolg van klimaatverandering. Daar wil je een bewijs van. Graag gedaan. John Kerry – ja, hij is terug – werd gewekt uit politiek pensioen door de oude democratische blanke, alias Joe Biden. Kerry is uitgeroepen tot de speciale afgezant van de Verenigde Staten voor het klimaat.

Kerry beweert dat als je de dreiging van klimaatverandering niet serieus neemt, je ‘naar iets marcheert dat bijna een wederzijds zelfmoordpact is’. Kerry vervolgt: “Het is dringend nodig om de klimaatcrisis te behandelen als de veiligheidsdreiging die deze vormt.”

Vertegenwoordigers uit 15 landen bespraken de mogelijke effecten van de opwarming van de aarde op de internationale veiligheid. Alleen de vertegenwoordigers van Rusland, India en China waren in tegenspraak met deze nieuwe agenda. Zelfs de Britse premier Boris Johnson verspreidde de nieuwe stelling:

“Klimaatverandering is een bedreiging voor onze collectieve veiligheid en de veiligheid van onze natie.”

En de NAVO voelt nu al bijkomende activiteitsgebieden: »Ik denk dat klimaatverandering een ernstige vermenigvuldiger is voor de crisis en een impact heeft op onze veiligheid. We moeten dit aanpakken in een nieuw strategisch concept ”, zei NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg . Reden voor oorlog klimaatverandering. Zoals het gezegde luidt: “Het eerste slachtoffer van elke oorlog is de waarheid”.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord