De verkiezingen kunnen geen einde aan de Corona dictatuur maken, dat kan alleen via de straat


 6 total views,  4 views today

Over een paar weken gaat Nederland weer naar de stembus, voor een gebeurtenis die de geschiedenis in zal gaan als de Corona verkiezingen. Als we de opinieonderzoeken mogen geloven, wat we natuurlijk niet doen, staat Rutte met zijn VVD een straatlengte voor. Er wordt beweerd dat dit komt omdat de Nederlanders zo tevreden zijn over de maatregelen, die de regering heeft genomen om het Corona virus in te perken. Maar is dat ook zo, of zijn de beweringen onderdeel van de groot opgezette propagandacampagne die de angst van mensen voor het virus moet opdrijven? Een tactiek die we in veel landen tegenkomen. Onderdeel van deze tactiek is om mensen met een andere mening als Corona ontkenners neer te zetten. Zo wil men iedereen met kritiek isoleren. Toch is ook deze bewering een leugen, net zoals veel andere beweringen rond het virus.

De grote meerderheid van mensen die zich verzetten tegen de Corona maatregelen ontkennen niet dat er een virus is. Ook wordt geaccepteerd dat het virus voor bepaalde groepen gevaarlijk kan zijn. Maar gelijktijdig moeten we vaststellen dat Corona voor 99% van de bevolking niet levensbedreigend is. Bijna iedereen die het virus krijgt wordt ook gewoon weer beter, net als bij een griep of verkoudheid. Het gaat dus niet om ontkenning van het virus, maar om de totaal overdreven maatregelen, die niet alleen veel geld kosten en ellende opleveren, maar die ook onze vrijheid weg nemen zonder dat hier noodzaak voor is. Het staat nu al vast dat wereldwijd meer mensen zullen sterven als gevolg van de maatregelen, dan als gevolg van het Corona virus zelf. Denk hierbij aan de vele uitgestelde operaties, de behandelingen die niet zijn gegeven aan mensen met andere ziekten dan Corona, het stijgend aantal zelfmoorden, en het toenemend aantal slachtoffers van huiselijk geweld als gevolg van de zogenaamde lockdowns. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de doden die vallen door de inenting met het intussen beruchte Corona vaccin.

Voor al deze zaken is de Nederlandse regering van Rutte en trawanten medeverantwoordelijk. Dat moet iedere kiezer zich goed realiseren. Kijk naar de leugens die zijn verteld. Er zou geen mondkapjesplicht komen, maar intussen is de muilkorf in gesloten publieke ruimten en het openbaar vervoer al maanden verplicht. Ook zou er geen avondklok komen, want dat vond de regering een te zware maatregel. Intussen wordt heel Nederland iedere avond om 21.00 uur opgesloten, en kwam Rutte zelfs met een spoedwet om deze onzalige praktijk toch vooral te kunnen voortzetten. Men zag ook niets in een zogenaamde vaccinatiepas. Maar op dit moment is men op Europees niveau bezig om precies dit soort Ausweis, en we gebruikte dit woord al voordat Baudet het deed, nog voor de zomer te ontwikkelen. De volksverraders van D’66 zijn alvast voor, dus dat belooft wat. Verder was er nog de Coronawet, die delen van de grondwet buitenwerking stelde, en de Corona app, die niets meer is dan de voorbereiding voor een volledige controle staat. Al deze dingen werden ooit als complottheorie van de hand gewezen. Maar nu zijn ze bittere werkelijkheid, en zullen dat nog lang blijven.

En er komt nog meer. Op een zeker moment zullen massatests verplicht worden, en hetzelfde geldt voor de vaccinatie. Verder is er nog de mogelijkheid tot het oprekken van de mondkapjesplicht. bijvoorbeeld in de openlucht, en het gebruik van de FFP2 maskers, die nog schadelijker zijn dan de normale variant. Ook dit wordt nu nog ontkend, maar dat hebben we allemaal eerder gehoord. Nederland steunt onder Rutte de volledige globalisten agenda. Het gebeurt hier allemaal iets later, maar het komt allemaal wel. Je kunt gerust zeggen dat we allemaal ziek worden van deze regering, letterlijk en figuurlijk. Trouwens; soft links is al geen haar beter en steunt slaafs alle maatregelen in de hoop ooit weer eens aan de regeringstafel te mogen plaats nemen. Ook van deze hypocrieten kun je alleen maar ziek worden.

Als we over al deze dingen nadenken, en hoe we in het laatste jaar de opbouw van een ware dictatuur hebben kunnen aanschouwen, komt de vraag wat voor invloed de verkiezingen in dit alles kunnen hebben. Het antwoord is simpel; heel erg weinig. De systeempartijen zijn het allemaal met elkaar eens, en volgen braaf de Rutte lijn. Nu moeten we toevoegen dat verkiezingen over het algemeen nooit echte veranderingen kunnen brengen. Als dat wel zo was waren ze al lang afgeschaft geweest. Verkiezingen dienen er alleen toe om ons de illusie te geven dat we ook nog wat te zeggen hebben. Ook al is het maar eens in de 4 jaar. Toch bieden de verkiezingen van 17 maart wel een soort kans om de Corona dictatuur in ieder geval ter discussie te stellen. We zouden er een soort referendum over de Corona politiek van het kabinet Rutte van kunnen maken. Als de steun voor Rutte afneemt, betekent dat gelijktijdig dat de steun voor de maatregelen ook aan het teruglopen is.

Wij adviseren alle kiezers om iedere partij en kandidaat te vragen of ze de globalisten agenda steunen, of dat zij zich als onderdeel van het verzet zien. Stem vervolgens alleen op die partijen of lijsten die verzet tegen de onnodige maatregelen hoog in het vaandel hebben staan. Of we de macht van Rutte zo kunnen breken valt te betwijfelen, maar misschien kunnen we er wel een flinke deuk in slaan. Dat zou al een behoorlijke stap naar voren zijn. Gelijktijdig zal dit ook de discussie over de maatregelen naar een nieuw niveau tillen.

De verkiezingen kunnen geen einde aan de Corona dictatuur maken, dat kan alleen via de straat. Maar we kunnen de stembusgang wel gebruiken als momentopname, die een waarschuwing voor de machthebbers kan zijn. Ze weten dat ze nu al op het randje zitten. Ze weten dat ze nu deels buiten de wet kunnen opereren, omdat de media en de rechtbanken hen slaafs volgen, en dus niet terugfluiten. Maar ze weten ook dat het verzet en de tegenstand onder de bevolking groeit. Precies daar ligt hun grote angst. Ze zijn niet bang voor parlementen of rechtbanken, maar ze zijn wel bang voor het volk. Want alleen wij kunnen een halt toe roepen aan hun criminele praktijken. Laten we de komende maanden gebruiken om hun meest benauwende nachtmerrie tot realiteit te maken. We blijven erbij; we hebben alles zelf in de hand. En voor steeds meer mensen staat een ding vast; de maat is vol, meer dan vol.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord