President John F. Kennedy: “Kinderen zijn de meest waardevolle hulpbron ter wereld en de beste hoop voor de toekomst”


Wat president Kennedy meer dan een halve eeuw geleden zei, geldt vandaag de dag meer dan ooit. Deze wereld heeft een generatie nodig die ons uit de puinhoop van dystopische waarden kan leiden die voornamelijk is gecreëerd door een westerse beschaving van hebzucht.

De covid-crisis, door de mens veroorzaakt, diende de vernietiging van de wereldeconomie, evenals het daaropvolgende World Economic Forum (WEF), ontworpen “Great Reset”.

Als Covid cum  Great Reset niet wordt gestopt door onze jeugd en komende generatie,  staat het op het punt om de beschaving de genadeslag te geven.

De duistere krachten van de Global Cabal, de Deep State, hebben de mensheid – alle 193 VN-lidstaten tegelijk – in een wereldwijde catastrofe van epische proporties gestort.

Om die globalistische betovering te doorbreken en uit de ramp te komen die zich nog voltrekt, heeft de wereld denkende mensen nodig, moedige mensen, geïnformeerde en ontwaakte mensen; mensen die niet bang zijn om tegen de stroom in te zwemmen, de steeds toenemende stroom desinformatie en leugens van de overheid en de media een halt toe te roepen.

Er zijn goed opgeleide mensen voor nodig. Er zijn mensen voor nodig die zich durven te verzetten.

We ervaren vandaag juist het tegenovergestelde.

De kleine mondiale elite die de 7,8 miljard mensen ter wereld in hun greep heeft gehouden, doet er alles aan om onze kinderen te houden, de generaties die de wereld en de mensheid naar een mooie toekomst moeten leiden, ongeschoold, bang, sociaal ongeschikt om te communiceren , om initiatieven te nemen, om te leiden.

De jeugd van vandaag wordt depressief door deze voortdurende angstpropaganda, door de (sic) regels van de autoriteiten voor opsluiting, het niet kunnen zien van hun vrienden, om met hen te spelen, om met hen te communiceren, om de gezondste sociale activiteiten te doen die er zijn – ideeën uitwisselen met leeftijdsgenoten, kennissen en vrienden.

Je zou kunnen denken, er zit een doel achter.

Zou het kunnen dat deze minuut duivelse globalistische cabal, degenen die achter ‘The Great Reset’ staan ​​- https://www.weforum.org/great-reset/ , mede-auteur zijn van de oprichter en CEO van het WEF sinds de oprichting van de NGO in 1971, Klaus Schwab – zou het kunnen dat deze mensen een plan hebben, namelijk om de wereld over te laten aan een generatie van ongeschoolde, door angst geïndoctrineerde mensen, die gewend en getraind zijn om bevelen op te volgen, autoriteiten te gehoorzamen en hun leiders te geloven ‘(sic) leugens en vallen voor hun manipulaties?

Er is geen rocket science voor nodig om te geloven dat dit inderdaad deel zou kunnen uitmaken van het demonische plan van de cabal: onze samenleving uit elkaar halen.

Geen natuurlijke en nieuwe leiders achterlatend om de wereld vorm te geven volgens de werkelijke behoeften van de mensen, van onze kinderen – niet de opgelegde “behoeften” van een egocentrische dictatoriale kliek.

In een nieuw boek (in het Duits), “Generation Mask – Corona: Fear and Challenge” ( Generation Maske – Corona: Angst und Herausforderung ), illustreert de immunoloog en toxicoloog professor Stefan W. Hockertz de benarde situatie van onze kinderen in deze kunstmatig geïnduceerde leeftijd. van corona.

Hij stelt in het bijzonder de vraag: wat doet deze pandemie – beter plandemie genoemd – met onze kinderen en adolescenten?

Ze worden overspoeld door autocratische maatregelen die ze niet begrijpen, zoals gedwongen worden hun gezicht te bedekken door maskers op school te dragen, het is als een gedwongen verbergen van hun identiteit voor hun vrienden en leeftijdsgenoten; verplicht zijn om strikte regels van sociale afstand te volgen – kom niet dicht bij je vriend, voor de bescherming van je gezondheid heb je een afstand tot je vriend nodig, je kunt niet langer vrij communiceren, en zelfs als je dat zou kunnen, vanwege de bedekt gezicht, kon je de gezichtsuitdrukkingen van je vrienden niet lezen – wat de sleutel is tot elk nuttig gesprek, zowel tussen kinderen als volwassenen.

Onze kinderen in het westen worden door angst opgewekt en permanent geïndoctrineerd, via radio, tv-uitzendingen, door permanent te moeten luisteren naar ‘case’-cijfers, infecties, ziekenhuisopnames en sterftecijfers.

Het maakt niet uit dat de meeste van deze cijfers vals of vertekend zijn, nog betekenislozer gemaakt door absurd obsessief testen-testen-testen.

Als klap op de vuurpijl – kranten en tijdschriften tonen afbeeldingen van doodskisten, niet een of twee, maar honderden massagraven – ze zijn volkomen verontrustend voor volwassenen, laat staan ​​voor kinderen – angst wordt bewapend en vervangen door meer angst – gevolgd door depressie , het perspectief van geen toekomst – en vaak en steeds vaker eindigend in zelfmoord, schieten de zelfmoorden van kinderen en adolescenten omhoog.

Kinderen die het minst kwetsbaar zijn voor de covid-ziekte, worden gedwongen tot massatesten, hele gemeenschappen, op bevel van de burgemeester of de gouverneur – helemaal tot aan de kleuterschool.

Testen met kwetsende nasale swaps, zo vaak als een of twee keer per maand, en indien positief – hoge percentages van deze PCR-tests – tot dusverre is de enige covid-testmethode die in het westen beschikbaar is, vals-positieven.

De Polymerase Chain Reaction (PCR) -test is een techniek die wordt gebruikt om kleine stukjes DNA te “amplificeren”. Bij overversterking worden de testresultaten positief, vals-positieven.

Misschien is er een doel om te veel te versterken – het verhogen van de “casuscijfers”, wat meer onderdrukking rechtvaardigt.

Als een kind positief test in een van de periodieke schooltests, wordt de hele klas in quarantaine geplaatst, naar school thuis, via computer, Skype, Zoom.

Dat is in het rijke westen.

Hoe zit het met het Zuiden, waar niet iedereen de nodige elektronische apparatuur voor “thuisonderwijs” kan betalen? ​

Er zal gewoon geen scholing zijn, geen leren – geen uitwisseling met klasgenoten.

Geen opleiding.

Testen is traumatisch, vooral voor jonge kinderen.

Het is pijnlijk en beangstigt een kind op verschillende niveaus, fysiek – een wisselstokje diep in de bovenste neus, in de sinusholten, is pijnlijk en kan zelfs traumatisch zijn voor kinderen; – en psychologisch, wat als ik positief ben?

​  of  “Ik zou mijn ouders en kwetsbare grootouders kunnen besmetten”.

Schuldgevoel is overal.

Schuldgevoel is als angst.

Het maakt mensen plooibaar, manipuleerbaar – neemt alle initiatief en enthousiasme voor het leven weg.

Voor veel kinderen maakt deze voortdurende onderdrukking hen agressief, gefrustreerd en uiteindelijk zo depressief dat velen geen uitweg zien, omdat ze geen toekomst in hun leven zien.

Ze huilen van wanhoop, huilen van angst, huilen van isolatie – huilen omdat ze niet in staat zijn om samen te komen met hun vrienden, klasgenoten en leeftijdsgenoten – en huilen omdat ze geen uitweg zien.

Wat onze kinderen wordt aangedaan, is onmenselijk.

De eenzijdige, venijnig toegepaste repressieve maatregelen van opsluiting, niet in staat zijn om fysiek naar school te gaan en met vrienden om te gaan en uit te wisselen, zijn destructief.

Het kan een diepe deuk achterlaten in het sociale en psychologische weefsel en het daaropvolgende gedrag van deze toekomstige post-covid-generatie.

Op enkele uitzonderingen na zijn de meeste van de 193 VN-lidstaten die dezelfde onderdrukkende regels toepassen ongetwijfeld op de hoogte van wat ze doen.

Ze weten wat en waarom ze doen wat ze doen.

Ze zijn medeplichtig en op de een of andere manier gecorrumpeerd en misschien gedwongen zich te houden aan het dictaat van “boven” – of anders, als ze het heersende verhaal niet volgen.

Maar met een minimum aan integriteit van onze leiders, zou dit niet gebeuren.

Ten eerste vernietigen ze de wereldeconomie in proporties die nog nooit eerder in de recente geschiedenis zijn gezien, daarna vernietigen ze onze toekomstige generaties – dus er zijn geen vaandeldragers van een nieuwe generatie in een mooie toekomst, zodra wij, de ouders van onze kinderen, zijn verdwenen.

Onze kinderen worden klaargestoomd als slaven voor een minieme duivelse elite, om transhumans te worden voor de Grote Reset.


Met het doel om tegen deze catastrofaal onderdrukkende trend in te gaan, gebruikt Dr. Hockhertz het boek ook om leugens en manipulaties van regeringen en de media aan het licht te brengen.

Hij corrigeert valse informatie en regelrechte leugens, maar nodigt ook uit tot een dialoog om meer objectiviteit en minder dictatoriale regels tot stand te brengen.

Dit is tenslotte geen dodelijke pandemie, maar heeft zich ontwikkeld tot een plandemie – waar duidelijk een reeks verschillende, maatschappelijk schadelijke doelstellingen wordt uitgespeeld – en onophoudelijk wordt nagestreefd.

Als immunoloog en toxicoloog corrigeert Dr. Hockhertz ook de zeer vermeende vermeende oversterfte en informeert hij over de gevaren van de “vaccins”, vooral de op RNA gebaseerde inentingen.

Hij waarschuwt voor deze vaccins – die in feite geen vaccins zijn, maar gentherapie-injecties.

Ze zijn niet voldoende onderzocht en getest om als veilig te worden beschouwd.

Integendeel, de resultaten van primaire inentingen zijn rampzalig in termen van ernstige bijwerkingen en sterftecijfers.

En dit pas na minder dan zes maanden in een wereldwijde vaccinatiecampagne.

Zie ook  Dr.  J. Bart Classen’s peer-reviewed onderzoeksdocument van 18 januari 2021  “COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease “, geschreven voor de SCIVISION-publicatie “Microbiology & Infectious Diseases (ISSN 2639-9458) – ( zie  https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf  .

Het artikel wijst op de mogelijke invaliderende neurologische effecten op middellange tot lange termijn, met name degeneratieve ziekten, die verband kunnen houden met RNA-gebaseerde inoculaties.

Dit zou rampzalig zijn voor kinderen. Hele generaties kunnen als het ware worden weggevaagd.

Dit mogen we niet laten gebeuren.

We moeten naar het verdriet van onze kinderen luisteren.

We moeten de weg vrijmaken voor een mooie toekomst voor onze kinderen, voor onze opvolgergeneratie en voor de toekomst van de mensheid.

 

Peter Koenig is geopolitiek analist en voormalig senior econoom bij de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waar hij al meer dan 30 jaar werkt aan water en milieu over de hele wereld. Hij doceert aan universiteiten in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Hij schrijft regelmatig voor online tijdschriften en is de auteur van Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; en   co-auteur van Cynthia McKinney’s boek “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” ( Clarity Press – 1 november 2020. Hij is een onderzoeksmedewerker van het Center for Research on Globalization.

Voor het eerst gepubliceerd door de New Eastern Outlook – NEO

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord