Bill Gates: De graan-generaal

Bill Gates: De graan-generaal

5 maart 2021 0 Door Indignatie redactie

Bill Gates kocht een groot deel van de landbouwgrond in de Verenigde Staten om zijn macht uit te breiden naar de voedingssector.

door Robert F. Kennedy Jr.

“Gates heeft een Napoleontische opvatting over zichzelf, een verlangen dat voortkomt uit macht en onbewolkt succes dat niet wordt afgewisseld met moeilijke ervaringen en nederlagen.” – Rechter Thomas Penfield Jackson, voorzitter van Gates ‘antitrustfraude / Microsoft.

De wereldwijde lockdowns die Bill Gates hielp orkestreren en aanwakkeren, hebben alleen al in de Verenigde Staten meer dan 100.000 bedrijven failliet gemaakt , waardoor een miljard mensen in armoede en dodelijke voedselonzekerheid terecht zijn gekomen die, naast andere verwoestende schade, elke maand 10.000 Afrikaanse kinderen doodt – en tegelijkertijd Gates heeft verhoogd. ‘fortuin met $ 20 miljard . Zijn fortuin van $ 133 miljard maakt hem de vierde rijkste man ter wereld .

Gates heeft dit pas ontdekte geld gebruikt om zijn macht over de wereldbevolking uit te breiden door afgeschreven activa te kopen tegen noodverkoopprijzen en door op een listige manier een monopoliepositie te verwerven over de volksgezondheid , gevangenissen te privatiseren , online onderwijs en wereldwijde communicatietechnologieën uit te breiden en tegelijkertijd digitale valuta te gebruiken, high-tech monitoring , data-acquisitiesystemen en kunstmatige intelligentie bevorderd .

Voor een man die geobsedeerd is door monopoliecontrole, moet het vermogen om de voedselproductie te beheersen onweerstaanbaar lijken.

Volgens de laatste editie van The Land Report heeft Gates zichzelf stilletjes de grootste eigenaar van landbouwgrond in de Verenigde Staten gemaakt. De portefeuille van Gates omvat momenteel ongeveer 242.000 hectare landbouwgrond in de Verenigde Staten en bijna 27.000 hectare land in de staten Louisiana, Arkansas, Nebraska, Arizona, Florida, Washington en 18 andere staten .

Thomas Jefferson geloofde dat het succes van Amerika’s voorbeeldige strijd om het juk van het Europese feodalisme te vervangen door een uitbundig experiment van zelfbestuur afhing van de constante controle over het grondgebied van het land door tienduizenden onafhankelijke boeren, die elk een aandeel hebben in ons land. democratie.

In het beste geval is de campagne van Gates om de landbouwgronden van Amerika te verslinden een signaal dat het feodalisme misschien weer in beweging is. In het ergste geval luidt zijn bestedingspatroon iets veel verontrustender in: de controle over de wereldwijde voedselvoorziening door een op macht beluste megalomaan met een Napoleon-complex.

Laten we eens kijken naar de context van Gates ‘clandestiene aankopen als onderdeel van zijn langetermijnstrategie om de landbouw en voedselproductie over de hele wereld te domineren.

Vanaf 1994 startte Gates een internationale biopiraterijcampagne om op lange termijn te komen tot een continue heerschappij over de wereldwijde landbouwproductie. Zijn rijk omvat nu uitgestrekte landbouwgrond en krachtige investeringen in genetisch gemodificeerde gewassen , patenten op zaden , synthetisch voedsel , kunstmatige intelligentie, waaronder robotarbeiders, en invloedrijke posities in voedselreuzen zoals Coca-Cola, Unilever , Philip Morris ( Kraft , General Foods ), Kellogg’s , Procter & Gamble en Amazon(Whole Foods) en multinationals zoals Monsanto en Bayer , die chemische pesticiden en petrochemische meststoffen op de markt brengen.

Zoals gewoonlijk coördineert Gates deze persoonlijke investeringen met door de belasting gefinancierde subsidies van de Bill & Melinda Gates Foundation , de rijkste en machtigste internationale hulporganisatie, zijn financiële partnerschappen met Big Agriculture , Big Chemical en Big Food, en zijn gebruik van internationale agentschappen. – inclusief enkele van zijn eigen creaties – met een angstaanjagende kracht om monopoliemarkten voor zijn producten te creëren.

Voormalig staatssecretaris Henry Kissinger, een beschermeling en partner van David Rockefeller, merkte op : “Wie de voedselvoorziening controleert, controleert de mensen.”

In 2006 vormden de Bill & Melinda Gates en Rockefeller Foundations de $ 424 miljoen dollar Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA), die belooft de gewasproductiviteit te verdubbelen en het inkomen van 30 miljoen kleine boeren tegen 2020 te verhogen, terwijl de voedselzekerheid wordt verdubbeld.

Kenmerkend is dat Gates ‘benadering van mondiale problemen de technologie en haar partners in de chemische, farmaceutische en olie-industrie centraal stelt in elke oplossing. Het bleek dat Gates ‘”innovatieve strategie” voor voedselproductie erin bestond om Amerika’s falende systeem van GMO (genetisch gemodificeerde organismen / voedsel), chemische en op fossiele brandstoffen gebaseerde landbouw op te leggen aan arme Afrikaanse boeren .

Al meer dan 10.000 jaar hebben Afrikaanse landbouwpraktijken zichzelf uit het land gevormd om plantendiversiteit, decentralisatie, duurzaamheid, particulier eigendom, zelforganisatie en lokale controle over zaden te bevorderen. De persoonlijke vrijheid die inherent is aan deze gedecentraliseerde systemen, stelt boerenfamilies in staat hun eigen beslissingen te nemen: zij zijn de meesters van hun land, de heersers van hun lot. De constante verandering en aanpassing door miljoenen kleine boeren zorgden voor maximale duurzame opbrengsten en biodiversiteit.

In zijn meedogenloze heruitvinding van het kolonialisme heeft Gates $ 4,9 miljard uitgegeven om dit oude systeem te ontmantelen en te vervangen door geïndustrialiseerde landbouw gecontroleerd door hightechbedrijven, met monoculturen die afhankelijk zijn van het gebruik van chemicaliën, met extreme centralisatie en door controle van bovenaf. Hij dwong kleine Afrikaanse boerderijen om over te schakelen op geïmporteerde commerciële zaden , chemisch-synthetische meststoffen en pesticiden .

Gates bouwde de infrastructuur voor de toeleveringsketen voor chemicaliën en zaden en drong er bij Afrikaanse regeringen op aan om enorme bedragen aan subsidies uit te geven en draconische straffen en autoritaire controles te gebruiken om boeren te dwingen zijn dure inputs te kopen en zijn autocratie te gehoorzamen. Gates bracht boeren ertoe traditionele, voedzame gewassen voor levensonderhoud zoals sorghum, gierst, zoete aardappel en cassave te gebruiken via industriële gewassen met een hoge opbrengst , zoals soja en maïs.die winstgevend zijn voor de elite van goederenhandelaren, maar die arme Afrikanen met weinig te eten achterlaten. Zowel voeding als productiviteit stortten in. De bodems werden zuurder bij elk gebruik van petrochemische meststoffen .

Net als bij Gates ‘Afrikaanse vaccin-onderneming, was er geen interne evaluatie of openbare verantwoording. De studie “False Promises: The Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA)” uit 2020 getuigt van de veertien jaar durende inspanningen van het Gates-kartel. Het onderzoek concludeert dat het aantal Afrikanen dat lijdt aan extreme honger met 30 procent is gestegen in de 18 landen die Gates beoogde . De armoede op het platteland is dramatisch gestegen en het aantal hongerende mensen in deze landen is gestegen tot 131 miljoen .

Onder het plantagesysteem van Gates zijn de plattelandsbevolking van Afrika slaven geworden op hun eigen land, slaven van tirannieke slavernij met een afhankelijkheid van hoogtechnologische productiefactoren, mechanisatie, starre schema’s, zware beperkingen, kredieten en subsidies die de bepalende kenmerken zijn van Bill De “groenere revolutie” van Gates is dat wel.

De enige bedrijven die profiteren van het programma van Gates zijn de internationale bedrijfspartners – en in het bijzonder Monsanto, het bedrijf waarvan de Gates Foundation Trust in 2010 500.000 aandelen verwierf voor $ 23 miljoen (maar later verkocht onder druk van maatschappelijke groeperingen). Gates zelf filmde zelfs commercials voor Monsanto’s GGO’s en noemde ze de “oplossing” voor honger in de wereld.

In een typisch voorbeeld van vreemd vrijgevigheid Gates’ heeft zijn stichting blijkbaar zijn belastingbetaler ‘winst’ subsidies in totaal $ 10 miljoen naar de reusachtige agrarische bedrijf Cargill gesubsidieerde toegekend haar supply chains voor genetisch gemodificeerde soja in Zuid-Afrika rond te bouwen. De Afrikanen noemen het programma van Gates “neokolonialisme” of “bedrijfskolonialisme”.

Het AGRA Watch- initiatief van de in Seattle gevestigde Community Alliance for Global Justice volgt het landbouw- en voedselbeleid van Gates:

“De Gates Foundation en AGRA beweren ‘voor de boeren’, ‘voor de armen’ en ‘voor het milieu’ te zijn, maar hun benadering is nauw verwant aan transnationale ondernemingen zoals Monsanto en actoren op het gebied van buitenlands beleid zoals USAID (United States Agency for International Development) aangesloten . Ze profiteren van de voedselcrisis en de wereldwijde klimaatcrisis om hightech, marktgerichte, industriële landbouw te promoten en om winst te genereren voor de zakelijke partners van Gates , zelfs als ze tegelijkertijd het milieu vernietigen en boeren machteloos maken. Hun programma’s zijn een sinistere vorm van filantropisch kapitalisme gebaseerd op biopiraterij en bedrijfsbiopiraterij. “

Gates ‘klimaatactivisme

Een opmerking voor mijn collega’s in de milieubeweging

Om zijn dystopische plannen voor de mensheid te camoufleren met welwillende bedoelingen, heeft Gates zich de retoriek van “duurzaamheid”, “biodiversiteit”, “goed bestuur” en “klimaat” toegeëigend. Deze oorzaken zijn allemaal grimmige realiteiten die een existentiële bedreiging vormen voor onze kinderen en dringend aandacht nodig hebben.

De geschiedenis van Gates laat echter zien dat zijn liefdadige bedoelingen zich vermommen voor zijn agenda om persoonlijke winst en controle te maximaliseren.

Het is mij een raadsel hoe het kan dat zoveel van mijn vrienden in de milieubeweging geloven in de manoeuvres van Gates. In mijn 40 jaar als klimaatactivist heb ik geen bewijs gezien dat Gates enige echte toewijding aan klimaatactie heeft gefinancierd; de Gates Foundation stapte weg van de kracht in de klimaatoorlogen.

De leidende klimaatgroepen, National Resource Defence Council, Environmental Defense Fund, Sierra Club, Greenpeace, Waterkeepers et cetera, ontvangen bijna niets van het grootste goede doel ter wereld. De geschiedenis van zijn investeringen suggereert dat voor Gates en zijn trawanten de klimaatcrisis niets meer is dan een alibi voor invasieve sociale controle, “Great Reset” -bewaking en een enorme verspilling van geld aan sciencefiction- geo – engineering , inclusief zijn krankzinnige beangstigende prestige projecten, de stratosfeer met calciumchloride of zeewater besproeid om de opwarming van de aarde te vertragen, gigantische ballonnen om te stationerenom onze atmosfeer te verzadigen met reflecterende deeltjes die de zon verduisteren , of zijn gevaarlijke onderneming om miljoenen genetisch gemodificeerde muggen vrij te laten in Zuid-Florida.

Als we deze nachtmerrieachtige plannen in verband brengen met de batterij van zijn experimentele vaccins die hij jaarlijks aan 161 miljoen Afrikaanse kinderen oplegt, wordt het vrij duidelijk dat Gates ons allemaal als zijn laboratoriumratten beschouwt.

Gates heeft ook Kissinger’s advies opgevolgd : “Beheers olie en jij controleert naties”; zijn energiebezit weerspiegelt op geen enkele manier zijn anders uitgesproken afkeer van broeikasgassen . Gates ‘persoonlijke investeringen in koolwaterstoffen omvatten enorme belangen in elk oliemaatschappij : Exxon, Chevron, ConocoPhillips en Shell. Hij is eigenaar van het grootste privéjetbedrijf ter wereld. Zijn te grote inzet voor steenkool omvat gigantische investeringen in de smerigste kolengestookte elektriciteitscentrales, waaronder de Canadian National Railway en CSX Richmond , de grootste kolentruck.ten oosten van de rivier de Mississippi. Gates zet groot in op de toekomst van steenkool.

De energie-hongerige data-acquisitie-, verwerkings- en analysecentra van Gates behoren tot ‘s werelds snelst groeiende oorzaken van de torenhoge energievraag. En natuurlijk zijn de chemische / agribusiness-bedrijven van Gates precies het tegenovergestelde van klimaatvriendelijkheid. Zijn GGO-maïs vereist intensief gebruik van kunstmest, pesticiden, landbouwchemicaliën gemaakt van aardgas en andere fossiele brandstoffen. Hij dwong de Afrikanen om “olie te eten”, zoals Michael Pollan het uitdrukte . Afrikaanse boeren noemen het programma van Gates “klimaatarme landbouw”.

Gates heeft geleerd zich te voeden met mondiale crises, of het nu gaat om pandemieën, klimaatcrises, hongersnoden of massale sterfgevallen. De klimaatverandering heeft Gates een excuus gegeven om monopolies op zaden, voedsel en landbouw te creëren.

In 2008 kondigde de Bill & Melinda Gates Foundation $ 306 miljoen aan subsidies aan om duurzame landbouw met een hoge opbrengst te promoten onder kleine boeren in Afrika bezuiden de Sahara en Zuid-Azië . De plannen van de stichting omvatten het creëren van droogtebestendige melkkoeien met een hoge opbrengst door middel van genetische manipulatie, evenals de ontwikkeling en verspreiding van tegen klimaatverandering resistente superkorrels.

Met andere woorden, klimaatverandering was de dekmantel voor verdere schadelijke geo-engineering. Ondertussen vernietigt het landbouwbeleid van Gates de klimaatsystemen van onze planeet, waardoor miljoenen soorten uitsterven, de bodem wordt verwoest, watersystemen worden vernietigd en het gifkartel wordt verrijkt .

Dus een opmerking voor mijn collega’s in de milieubeweging:

Bill Gates is niet onze vriend! Bovendien heeft Gates klimaatbeschermingsinspanningen onder miljoenen Amerikanen in diskrediet gebracht die zijn voorwendsels voor het beschermen van het klimaat zien in de context van zijn ambities om de mensheid te beheersen en een einde te maken aan economische activiteit en persoonlijke vrijheid.

Het is voor het grootste deel het werk van Gates dat half Amerika klimaatverandering beschouwt als ofwel een “grote reset” -fraude om rijkdom naar boven te halen, of een onnodige verspilling van geo-engineeringgeld. Het is omdat ze de ernstige dreiging van klimaatverandering niet zien. Het is aan ons dat we opzettelijk verblind waren over de slechtheid van Bill Gates.

Gates profiteert van al deze verwarring; De polarisatie van het klimaatdebat verlamt de hervormingsinspanningen en behoudt zo de waarde van zijn aandelen in de kolenindustrie. We moeten ons allemaal realiseren wie er werkelijk achter dit groene masker zit!

Biopiraterij

“Een natie die zijn bodem vernietigt, vernietigt zichzelf.” – De brief van president Franklin D. Roosevelt in februari 1937 aan alle gouverneurs van de staat.

Jarenlange ervaring en onderzoek hebben aangetoond dat agro-ecologie gebaseerd op biodiversiteit , vrijheid van zaden en vrijheid van voedsel niet alleen essentieel is voor burgerlijke vrijheden en democratie, maar ook voor de toekomst van voedsel en landbouw.

Al duizenden jaren hebben boereninnovatie en biodiversiteit samen ontwikkeld om de meest succesvolle methoden voor duurzame voedselproductie en biodiversiteit te creëren. De baanbrekende studie van de Verenigde Naties uit 2009 getiteld “International Assessment of Agricultural Knowledge, Science and Technology for Development – International Assessment of Agricultural Knowledge, Science and Technology for Development (IAASTD)” documenteert het onbetwistbare bewijs dat het zielige wijzen op het falen van de Gates / Rockefeller “Groene Revolutie” om traditionele landbouw te verbeteren.

IAASTD stuurde een team van 900 vooraanstaande wetenschappers, landbouwkundigen en onderzoekers om het hongerprobleem in de wereld te bestuderen. Hun uitgebreide en gezaghebbende rapport toont aan dat ggo-gewassen niet het antwoord zijn op voedseltekorten of armoede op het platteland. Dit rapport concludeert duidelijk dat noch de Groene Revolutie van Gates, noch zijn GGO’s de wereld kunnen voeden en tegelijkertijd de planeet kunnen beschermen.

De uitgebreide analyse van de IAASTD toont aan dat de Groene Revolutie die de Rockefeller Foundation in de jaren zestig in India en Mexico lanceerde, een ramp was; de chemische monocultuurbenadering heeft het vermogen van de bodem om het leven en de voedselproductie te ondersteunen ondermijnd door biodiversiteit, bodem en water te vernietigen en bij te dragen aan klimaatverandering.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het aantal overtredingen dat in dit patroon van migrantengeweld past, is nu lang

Het beleid van de Groene Revolutie ondermijnt de voedselzekerheid en onteigenen kleine boeren door middel van schulden voor externe productiefactoren. IAASTD en tal van andere studies tonen aan dat zaad soevereiniteit , voedselsoevereiniteit, en kennis soevereiniteit vertegenwoordigen de enige realistische toekomst voor voedsel en landbouw. De Verenigde Naties en ‘s werelds toonaangevende agronomen hebben toegegeven dat GGO’s de honger niet zo effectief kunnen bestrijden als traditionele landbouw.

Bill Gates koos ervoor om deze realiteit te negeren door wetenschappelijk onderbouwd bewijs te tarten ten gunste van zijn messiaanse overtuiging dat hij door God was ontworpen om de wereld te redden door middel van technologie.

Volgens dr. De goede gezondheid van Gates komt alleen uit een injectiespuit – hij is ‘ s werelds grootste producent van vaccins .

Evenzo predikt Farmer Bill dat goed voedsel alleen afkomstig is van monoculturen, chemische pesticiden en meststoffen, GGO-gewassen en gepatenteerde zaden die toevallig in zijn bezit zijn . Bij het opbouwen van zijn boerenimperium heeft Gates herhaaldelijk laten zien dat hij bereid is de stemmen van wetenschappers en boeren te negeren en wetten, verdragen, tradities, burgerrechten, wetenschap en intellect met voeten te treden.

Diefstal van de zaden

Sinds de neolithische revolutie ongeveer 10.000 jaar geleden begon, hebben boeren en gemeenschappen gewerkt aan het verbeteren van de opbrengst, smaak, voeding, robuuste zaadkwaliteiten die hun groei ondersteunen, evenals gunstige en nutritionele eigenschappen en de genetische veerkracht waardoor bepaalde zaden kunnen groeien onder om te gedijen of roofdieren te weerstaan ​​aan speciale bodem- en wateromstandigheden.

Deze krachtige, ingenieuze genetica is het product van een wonderbaarlijke samenwerking tussen de mens, de natuur en hun schepper in de loop van 1000 generaties van intensieve landbouwinnovaties van de mensheid. De vrije uitwisseling van kennis en zaden tussen boeren was de basis voor het behoud van biologische diversiteit en voedselzekerheid.

Sinds 1979 verzamelt een consortium van landbouwonderzoekscentra, bekend als de Consultative Group on International Agricultural Research ( CGIAR ), onder auspiciën van de Wereldbank deze premium zaden van kleine boeren over de hele wereld en slaat ze op in 15 onafhankelijke openbare zaadbanken. in verschillende landen. Dit streven was gericht op het archiveren van een volledige inventaris van de zaadvoorraden ten behoeve van de hele mensheid om de plantendiversiteit millennia lang te behouden.

De afgelopen 17 jaar is Gates erin geslaagd de controle te verwerven over deze collecties – bestaande uit 768.578 zaden – en het monopoliebezit van ‘s werelds toonaangevende zaadinventarissen af ​​te dwingen.

Vanaf 2003 heeft de Bill & Melinda Gates Foundation, in samenwerking met de Rockefeller Foundation, $ 720 miljoen gepompt in het zaadbankproject van CGIAR. Als grootste financier van de CGIAR gebruikte Gates zijn financiële macht om de fusie van de 15 juridisch onafhankelijke CGIAR-centra tot één juridische entiteit af te dwingen, een duivels initiatief dat hij ” Gates Ag One ” noemt. Daarna schakelde hij over op de overdracht van onderzoek en zaden van wetenschappelijke onderzoeksinstellingen naar grondstoffenbedrijven zoals Bayer en Cargillom te rijgen met wie hij een gemeenschappelijke zaak maakt. Op deze manier overvalt, plundert en privatiseert hij de zaadvoorraden van de meest veelbelovende zaden van lokale boeren over de hele wereld.

De directeur van “Gates Ag One”, Joe Cornelius , is een voormalig manager van Bayer Crop Science . Voorheen was hij het hoofd van de afdeling internationale ontwikkeling van Monsanto . In samenwerking met Cornelius perfectioneerde Gates de technieken die Monsanto ontwikkelde in de jaren tachtig, toen het bedrijf de leiding nam om GGO’s en patentzaden te verspreiden. Gates maakte van zichzelf de bevelvoerende generaal in de big data-piratenoorlog om de algemene genomische gegevens van miljoenen planten die in de loop van de millennia zijn gekweekt door boeren te plunderen en te monopoliseren.

Gates financiert Diversity Seek (DivSeek), een wereldwijd project dat hij in 2015 lanceerde om de genomen en genoomsequenties van landbouwzaadvoorraden in zaadbanken in kaart te brengen. DivSeek en Gates Ag One zijn zijn speerpunten voor het “benutten” van zaadgegevens om de massa van de mensen van hen te “uitsluiten”. Met andere woorden, om een ​​einde te maken aan aanspraken op openbaar eigendom.

Met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) en digitale technologieën scannen Gates ‘handlangers bij DivSeek en Gates’ AG One deze zaden en categoriseren ze hun genetische gegevens om het wereldwijde zaaderfgoed van de mensheid in kaart te brengen, te patenteren en te stelen. Gates onderbouwt de rechtvaardiging van zijn patenten door het gebruik van CRISPR-technologie , waarmee hij selectief de genomen van het cultureel erfgoed herwerkt. Als gevolg hiervan zijn veranderingen in het genoom voldoende om oorlogsverklaringen tegen zijn patenten te weerstaan.

Het belangrijkste doel van Gates is het kweken van Green Revolution-variëteiten die zijn ontwikkeld om te reageren op het gebruik van chemicaliën door Gates ‘“gifkartel” -partners, dwz de producten van Monsanto, Bayer, Dow / DuPont, CropLife, BASF, Syngenta, Corteva enzovoort. Kortom: Gates berooft opzettelijk de zaden van hun integriteit en diversiteit, wist de evolutionaire geschiedenis en zijn verbinding met het bouwland en herleidt alles tot een simpele “code”. Op deze manier kaapt Gates de genetische diversiteit van onze planeet, herschrijft het, patenteert zijn code, steelt de zaden van de mensheid en koppelt het aan de chemische bedrijven.

Door de zaadbanken te centraliseren en de intellectuele eigendomswetten te manipuleren, lanceerde Gates een campagne over ‘genetisch kolonialisme’ om hun zwaarbevochten zaden en kennis te stelen van de kleine boeren en inheemse boeren in de wereld .

“Het doel van Gates ‘Ag One is om de genetische diversiteit van deze planeet te beheersen”, zei vrijheidsactivist en globaliseringscriticus Dr. Vandana Shiva . Volgens Shiva, “blijft Gates de zaadsoevereiniteit van de boeren en de zaadsoevereiniteit van de landen ondermijnen en saboteren. Gates ‘Ag One is een duidelijke verklaring van zijn voornemen om een ​​imperium te creëren waarmee hij heerst over het leven en de biodiversiteit, over voedsel en landbouw en over ons levensonderhoud.’ ‘Daarbij, zegt Shiva,’ financiert Gates duivelse Frankensteinse experimenten die Gods creatie. “

Burgers, regeringen en landbouworganisaties hebben veel wetten opgesteld en regeringen hebben internationale verdragen ondertekend om de biologische diversiteit te beschermen, waaronder het Verdrag inzake biologische diversiteit (CBD) en het Cartagena Biosafety Protocol, dat deel uitmaakt van dit Verdrag inzake biologische diversiteit . Door overheidsfunctionarissen te misleiden, intellectuele eigendomswetten te manipuleren en zaadregelgeving te herschrijven, kon Gates deze statuten en verdragen omzeilen of met voeten treden en om de multilaterale bestuursstructuren te omzeilen die regeringen hebben ingevoerd om te voorkomen dat mondiale bedrijven de biodiversiteit van de planeet en de zaadgemeenschappen van boeren en boeren in beslag nemen.

Genetisch gemodificeerde organismen (GGO)

Gates ‘missionaire geloof in technologie als de oplossing voor elke menselijke klacht, van voedselonzekerheid en ziekte tot een gezond klimaat, verklaart zijn obsessie met GGO’s. Gates’ enthousiaste verafgoding van GGO’s en genoom bewerken technologieën maakt hem gevoelloos naar de bergen van peer-reviewed wetenschappelijk bewijs en waarschuwingen van landbouwkundigen, voedingsdeskundigen, toxicologen en andere wetenschappers die hun veiligheid in twijfel.

GGO-vaccins en medicijnen zijn de pijlers van zijn inspanningen op het gebied van de volksgezondheid, en Gates financiert onderzoek, ontwikkeling en verspreiding van GGO’s als de oplossing voor elk landbouwprobleem. Zo financierde hij bijvoorbeeld Emmanuelle Charpentier en Jennifer Doudna , de twee CRISPR-chemici die in 2020 Nobelprijzen wonnen voor genome editing, de gerichte modificatie van het genoom.

Gates was ook een van de grootste aandeelhouders van Monsanto – ‘s werelds meest agressieve promotor van GGO’s en pesticiden. De centrale missie van Gates ‘Ag One is om zich blindelings te verzetten tegen vrijwel elke onafhankelijke wetenschappelijke en veiligheidsbeoordeling om Gates’ niet-geteste GGO’s, gepatenteerde zaden, synthetisch voedsel en experimentele medicijnen aan de mensheid op te leggen.

De Monsanto-belangen en partnerschappen in de verwerkte voedingsmiddelenindustrie , chemische en oliemaatschappijen zouden naar verwachting Gates ‘vermoeden van openbare gezondheidszorg in diskrediet brengen. Maar de enorme investeringen van Gates in mediajournalistiek hebben hem beschermd tegen het onderzoek en de scepsis waarmee de media ooit woekerwinsten hebben gekraakt en de schijnbare hypocrisie geobsedeerde miljardairs maakt – een uiteenzetting van het tijdschrift Nation uit maart 2020 laat zien dat de Gates Foundation Gates garant staat voor welwillende berichtgeving. met $ 250 miljoen aan subsidies aan media zoalsNBC / Universal , BBC , NPR , The Guardian , Le Monde , Al Jazeera en anderen die “het nieuws kochten om te beïnvloeden”.

Geld regeert de wereld – en de miljarden die Gates en zijn farmaceutische bondgenoten jaarlijks in de publieke en commerciële journalistiek spoelen, hebben Gates in plaats daarvan tot de lieveling van de media gemaakt. Hij gebruikt zijn tweewekelijkse “satellietrondleidingen” van de nieuwsuitzendingen van toonaangevende kabel- en andere televisienetwerken om zijn fascinerende kracht, gemakkelijk te beantwoorden vragen en kruipend eerbetoon van onderdanige gastheren – met uitzondering van Norah O’Donnell – te demonstreren . zoals Anderson Cooper ( CNN ), David Muir ( ABC ), Ari Melber ( MSNBC ) en Chuck Todd (NBC ) die dankbaar babbelde over zijn verheven voorspellingen over kwesties variërend van volksgezondheid tot economie en landbouwbeleid.

Overheidsregulering omzeilen

Gates ‘rijkdom en macht stellen hem ook in staat om de inspanningen van de overheid om de verspreiding van GGO’s te reguleren te ontwijken. In 2011, toen India een moratorium invoerde op Gates ‘genetisch gemodificeerde Bt-katoen en Roundup Ready-gewassen , verplaatste Gates zijn activiteiten naar Bangladesh . Toen het Europese Hof van Justitie oordeelde dat genetisch gemodificeerde organismen en GGO’s zwaar gereguleerd moeten worden om de volksgezondheid te beschermen, lanceerde Gates een lobbycampagne voor deregulering in de hele Europese Gemeenschap.

Gates gebruikt momenteel zijn miljarden om in veel landen aanvallen te orkestreren tegen wetten die GGO’s reguleren en genoombewerking, volgens welke bepaalde veiligheidsnormen moeten worden nageleefd. Wanneer wetenschappers en toezichthouders beweren dat de sleutel tot het beoordelen van de veiligheid van genoombewerking en GGO’s het verstrijken van de tijd is, zegt Gates : “Tijd is de vijand!”

In 2017 heeft de Duitse Heinrich Böll Foundation (HBS) bewijs vrijgegeven van een geheime campagne van Gates om democratisch opgelegde beperkingen op zijn risicovolle genetische manipulatie-experimenten te omzeilen. De HBS documenteerde meer dan 1.200 e-mails die de organisatie ontving onder de Amerikaanse wetten op het gebied van vrijheid van informatie. Deze documenten tonen aan dat de Bill & Melinda Gates Foundation een louche spionage- en propagandamacht heeft ingehuurd van grote agribusiness en biotechbedrijven om een geheime spionage- aanval uit te voeren. dat bedoeld was om VN-functionarissen te corrumperen en internationale inspanningen te saboteren om een ​​duivels nieuwe technologie genaamd gene drives te verbieden.

Gene drives zijn de meest innovatieve methoden in genetische manipulatie, synthetische biologie en genoombewerking. Het zijn de instrumenten bij uitstek voor eugenetici en voor degenen die willen bouwen aan de technocratische ‘transhuman future’ waarvoor Gates en zijn collega’s uit Silicon Valley sterk maken .

Wetenschappers gebruiken CRISPR-technologie om genen in de chromosomen van een organisme te verwerken, DNA te herprogrammeren, de normale regels van genetische overerving uit te schakelen en de kunstmatig geïntroduceerde eigenschap door een hele populatie te ‘sturen’ en door te geven aan alle toekomstige generaties. Aan. Hun vermogen om het genoom van een hele soort permanent te veranderen, maakt gen-aandrijvingen tot het biologische instrument van ultieme kracht.

Genoombewerkingstechnologie zou Gates ‘plannen in staat kunnen stellen om nieuwe en verbeterde soorten planten en dieren te creëren en patenteren, of om soorten uit te roeien waar hij vijandig tegenover staat. Een van zijn doelen is om genaandrijvingen te gebruiken om ” zelfmoordgenen ” in te bouwen om hele soorten muggen uit te roeien die Zika of malaria verspreiden – een doel van het Target Malaria Project , waarin de Gates Foundation 40 miljoen dollar heeft geïnvesteerd. Dr. Anthony Fauci , een langdurige protégé en partner van Gates en een fervent cheerleader voor Gen Drives, vertelde StatNews : ” Het zou een zegen zijn om ze kwijt te raken.”

Critici beweren dat gene drives een existentieel bioveiligheidsrisico vormen voor de mensheid vanwege hun vermogen om hele soorten te veranderen of te elimineren en rampzalige ecosystemen te veranderen . Ze zijn ook het ultieme biologische wapen ; de meest satanische hoofden in verschillende militaire en geheime diensten begeren het proces van gene drives om supersoldaten te kweken of “apocalypsgenen” te produceren. Critici zijn bang dat landen ooit ‘genocidale genen’ zullen gebruiken om bepaalde rassen of ongewenste eigenschappen uit te roeien .

De Gene Drives-bestanden van de Heinrich Böll Foundation onthullen de leidende rol die het Amerikaanse leger speelt bij de ontwikkeling van Gene Drives-technologie. Het Amerikaanse ministerie van Defensie ( DARPA ) heeft ongeveer $ 100 miljoen uitgegeven aan onderzoek naar gene drives. De andere grote Gene Drives-investeerders zijn Dr. Faucis National Institutes of Health (NIH) en de Bill & Melinda Gates Foundation , die 75 miljoen dollar heeft geïnvesteerd in onderzoek naar zelfmoord- en vruchtbaarheidsgenen.

Op het VN-verdrag inzake biologische diversiteit (United Nations Convention on Biological Diversity, COP 13) van 2016 in Cancun stemden 179 internationale organisaties, waaronder de Heinrich Boell Foundation , dat de VN een wereldwijd moratorium op Gene Drives oplegde. De tegenstanders van deze technologie verspreidden ook een brief met de titel “A Call for Conservation with a Conscience: No Place for Gene Drives in Conservation – Call for Conservation with a Conscience: No Place for Gene Drives in Conservation”. Milieuactivisten zijn bang voor onbedoelde gevolgen als zelfmoord- of vernietigingsgenen van de ene soort naar de andere springen.

Uit de e-mails van Gene Drives blijkt dat de Gates Foundation in reactie op de COP 13-resolutie “Emerging Ag” , een louche spionagebedrijf met zijn eigen sinistere verwikkelingen met Big Pharma en Big Agriculture, heeft ingehuurd om sabotage te verbreden en te verenigen en een einde te maken aan de internationale coalitie die vecht tegen gene drives.

De Gates Foundation gaf Emerging Ag $ 1,6 miljoen om “een geheime coalitie van academici te rekruteren om het besluitvormingsproces van de VN over gene drives te manipuleren”. Uit de e-mails blijkt dat de campagne van Gates deel uitmaakte van het plan van de miljardair “tegen de aanhangers van het moratorium op Gene Drives om te vechten “. Emerging Ag mobiliseerde in het geheim ongeveer 65 personen voor de verkoop, zogenaamd ” onafhankelijke wetenschappers ” – in vakjargon aangeduid als “biostituees” op basis van “prostituees” – en overheidsfunctionarissen voor een online expertgroep, het VN CBD Online Forum over Synthetische Biologie . Een ambtenaar van de Gates Foundationvoorzag deze corrupte geheime agenten van dagelijkse instructies over het saboteren van regelgeving, het ondermijnen van de wetenschap, het in diskrediet brengen van natuurbeschermers, het corrumperen van het proces en het ondermijnen van de democratie.

Ter ondersteuning van de campagne van deze expertgroep financierde Gates ook een rapport uit 2016 van de National Academy of Sciences (NAS) waarin Gene Drives werd onderschreven. Het Defense Advanced Research Projects Agency ( DARPA ) heeft samen met de Gates Foundation het witwasrapport gefinancierd. Zoals The Guardian opmerkte nadat het rapport was vrijgegeven:

“Dezelfde Amerikaanse Defense Research Organization (DARPA) die voor het NAS-onderzoek heeft betaald, kondigde aan dat het zich zal concentreren op gene drive-onderzoek en de ontwikkeling van veerkrachtige synthetische organismen. Er zijn goede redenen om bezorgd te zijn. “

Jim Thomas van de ETC Group merkte op :

“Het feit dat de ontwikkeling van Gene Drives nu voornamelijk wordt gefinancierd en gestructureerd door het Amerikaanse leger, roept alarmerende vragen op over dit hele gebied.”

Om haar gecoördineerde campagne met Emerging Ag te promoten, beïnvloedde de Gates Foundation drie leden van het relevante VN- expertcomité AHTEG (Ad Hoc Technical Expert Group) op het gebied van synthetische biologie, die onder de controle van Gates stonden. Gates en Emerging Ag waren succesvol en de VN hebben het moratorium omvergeworpen.

De rol van de Gates Foundation bij het ondermijnen van de campagne van de milieubeweging tegen deze gevaarlijke technologie, onthuld door de Gene Drives-dossiers, bevestigt dat Gates en zijn Foundation een gewetenloos, wetteloos kartel zijn dat proces, democratie, wetenschap, recht, publieke opinie promoot en de volksgezondheid veracht. en de veiligheid van de mensheid.


Robert F. Kennedy Jr. is milieuadvocaat en maakt deel uit van een politieke familie. Hij is de zoon van senator Robert F. Kennedy en de neef van president John F. Kennedy, beiden vermoord in de jaren zestig. Kennedy Jr. is de auteur van een lange lijst van gepubliceerde boeken, waaronder de bestseller “Crimes Against Nature” van de New York Times. Zijn reputatie als fervent pleitbezorger voor het milieu en de gezondheid van kinderen is gebaseerd op succesvolle rechtszaken. Hij kreeg aandacht voor zijn rol in de historische overwinning op Monsanto vorig jaar en in de zaak DuPont, die werd geïnspireerd door de film Dark Waters (2019).

Lees ook:  De coronavirus pandemie is een strijdkreet voor extreemrechtse fanatici


Comments

comments